|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
ostawaj ostawaj - jak Ci mleko nie przeszkadza nikt nie namawia sojowe mleko już lepiej strawne, owsiane też - tylko nie wiem czy na nim da się ukręcić lody, albowiem ja ekehm ekhem lodów nie kręciłam jeszcze ![]() edit - Eenax pisała ze i na owsianym kręcili - czyli dasię ja tam wolę zjeść mniej lodów, a na kryzys pmsowy kupić se tóstą pakę Carte Dor raz na jakiś czas nic mi nie stanie się tak jak do tej pory Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-13 o 12:38 |
||
|
|
|
#3662 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
kto kurna zabrał ciepło , przyznać się ![]() W ramach otchódzania właśnie myślę czy zjeść czekoladke merci czy nie zjeść szansę na najbliższe coś do jedzenia mam za jakieś 4 godziny , kanapkę zjadłam , pustka w brzuchu wyje....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjedz bo cukier Ci się przyda na te 4 h bosz wczorajszy nicnierobieniowy dzień mnie wykończył jak dobrze, że ten tydzień mam zabiegany (ale też niestety sprzątaniowy |
|
|
|
|
#3664 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Bym też sobie poleciała do Egiptu... Dawno nie byłam w takim prawdziwym.. Ostatnio tylko wycieczkowo, a to się nie liczy za bardzo, jako Egipt -hotele wszędzie takie same...
|
|
#3666 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
w związku z tym wciągam lody kiedy mam chęć Cytat:
![]() 2.zjadłam i nadal jestem głodna 3.lubię nicnierobieniowe dni Cytat:
![]() Drogi Baru , czy Stella Sheer 2010 ładnie pachnie ? chyba jestem chora bo zachciewa mi się lekkich kwiatowych zapachów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. No bo sie nie tyje prawie Znaczy, no nie są aż tak zgubne dla diety / figury jak sie wszystkim wydaje, zwlaszcza w upały. Jak sie wsuwa lody w upaly , to ogranizm się schładza i musi zużyć więcej energi niż normalnie,żeby wrocić do normalnego poziomu Czyli lodowe kalorie od razu są spalane/ zużywane / przynajmniej w dużej części![]() To juz owoce chyba gorsze bo sam cukier i woda... |
|
|
|
|
#3668 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ja nie jadam takowych ale widzę jak wszyscy wsuwają - mnei odrzuca od wszelkich gotowych słodkich produktów - po prostu mi śmierdzą dlatego piszę, trzeba znaleźć swój sposób u mnie się sprawdza plastikowe opak lanczowe a tam kanapka z indykiem/kutakiem i sałatą na jakimś ciemnym chlebie - syte zdrowe i dla mnie smaczne czyli węgiel i białko - może to wbrew regułom chuścia ale nie wyobrażam sobie na głodzie w robo wsuwać sałatki bleeeeeeeeeeeeh - tzn jak pracowaąłm to nigdy nie było czasu an jedzenie ani anwet na myślenie o nim - bosz jaka ja byłam wtedy chuda
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-13 o 14:39 |
|
|
|
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no robaki do oglądania w powiększeniu ![]() Cytat:
wobec tego wsuwanie lodów na zimnie powinno być jeszcze skuteczniejsze
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety moje gardło nie zawsze podziela mój entuzjazm
|
|
#3674 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() bo lody się je zamiast a nie oprócz ![]() Cytat:
![]() 2.owszę - ale nie mam siły jeszcze oprócz ciężkiej torby ciągnąć pudełka ze sobą komunikacja miejską na drugi koniec miasta , zwłaszcza że musiały by być ze dwa a czasem nie ma czasu iść do kajbla a co dopiero jeść tylko że od niejedzenia nie chudnę .Ale może za mało nieję - ale misię słabo robi jak nieję ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() a co masz z migdałami zrobić ![]() musze dziś lody kupić bo misie skończyli
||||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
ja czasem latem w wielkie upały potrafiłam w ciągu dnia żywić sie tylko litrowym pudłem lodów
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedzenie dla mnie to przyjemność - centralnie morda mi się śmieje i jestem szczęśliwa po papu - a jak jetsem głodna to mam mord w oczach i agresora - straszna zależność, coś jak z dragami pono ten sam mechanizm w musku za to odpowiada, ale cóż, taka karma ![]() a propo opadłam z weny twórczej i nie wiem co zrobić dla gości a jutro jadę na zakupy ![]() idę się w sieciunie zmusić |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, trójkąty z ciasta fhancuskiego z pieczarkami, oliwkami, ziołami, serem?
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ma być spotkanko ze wszystko amm przygotowane wcześniej wyjmuję z lodówki kłądę na stół siadam z nimi i już się od stołu nei ruszam - u nas chuopin zawsze nalewa polewa wymienia talerzyki i inne takie nie zaznaczyłąm, że ja z tych co te wszystkie misterne, ala Murszafkowe artystyczne piękne i kunsztowne przystawki zjem chętnie u kogoś popatrzeć lubię sztukę docenię ale za nic w świecie nie mam talentu to zrobić - Ewuś mnie zrozumie - dwie lewe ręce, nawet ciastkeczka francuskie wyszły mi monstrualne potwory, ie potrafię nic precyzyjnie manualnego sklecić - NIC - a wiem bo próbowałam nie raz oj nie razdlatego bedo: szparagi z szynko szwarcwaldzko melony z to samo szynko caprese moje słynne tortille z ososiem pokrojone w medaliony sałatka z kutaka na ryżu ( miało być cziken kury ale za ciepło będzie chyba) end of story jakieś muffiny - cytrynowe i bananowe myślę czyli głównie pociachać w plastry i wyłożyć na stół ![]() no trudno - nie zaimponuję nikomu ( Ci będą u nas pirsy raz) taka jestem, gotuję smacznie ale brzydko ![]() moje "stare" towarzystwo to wie i wóczas jest luuuz - każda przynosi jakieś jadełko - marshmalowy, sałatka jarzynowa, ogórasy na stół - jest nawet woda z ogórasów kiszonych w dzbanku bo każdy lubi i kutak po kintku, taca serowa oliwki koniectakże nigdy nie mam spinki, tera trochi mam ![]() marzyło mi się podać świeże figi ale chyba nigdzie nie znajdę lubię takie owoce co robią efekt same z siebie vide pomarańczowy melon na zielonym talerzu caprese na czerwonym - takei troche czary mary
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-13 o 16:42 |
|
|
|
|
#3679 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja nie jem bo mi źle nabiały robią i też myślałam, że jest nieprzełykalna ale okazało się to kwestią przyzwyczajenia - przejściowo przez mleko sojowe - teraz piję czarną
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Jakiś czas próbowałam pić czarną, ale mam po niej odruch pawny :-( A po zielonej herbacie, którą jeszcze niedawno namiętnie piłam, pawie odzyskują wolność... Coś mi się dziwnego w środku zrobiło ;-) Kokai jeszcze do mnie nie napisał, że mam iść na drzewo... A do niektórych już tak (sprawa perełkowego Aliena). Ciekawe, co dalej...
|
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z czym sie je chlebek bananowy ? można z niczym? można tak go podać jako po prostu sam chlebek? dobre to ? brzmi pysznie edit doczytałam już
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-13 o 17:50 |
|
|
|
|
#3682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś na obiad robiłam cannelloni ze szpinakiem i ricottą, dobre, ale za bardzo sycące jak na mój gust ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rozpędzilimśmy się w lesie wczoraj i :
130520133585.jpg tylko nie wiem w co załadować kolejną torbę sosenkowych pędzików ![]()
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w przesyłkę do mnie ![]() kur dwa nietopsz chciał robić ale ja do lasu nie pójdę sąsiad ma las ale nei wypada rwać mu przed nosem - choć włażo trochi na nasz niedoszły taras będący dachem ale dalej gópio tak kraść pod nosem no i chyba lepsze te z terenu leśnego z dala od gospodarstw |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3687 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3688 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest skutek spadku cukru - i logiczne , cukier spada , człek przestaje być suotki ![]() Cytat:
![]() Jak czynasty to czynasty : -rano się okazało że metro nie działa -wobec czego w miejscu gdzie działało był taki ścisk że trzeba było z 10 minut czekać żeby się na peron wepchnąć -więc się spóźniłam -w drodze powrotnej przezornie wysiadłam w miejscu strategicznym i wsiadłam w tramwaj -tramwaj przejechał skrzyżowanie i stanął -po 10 minutach otworzył drzwi , wysiadłam -tramwaj ruszył -zdążyłam w niego wsiąść na przystanku -przejechał następne skrzyżowanie i stanął ![]() -po czym ruszył , przejechał 100 metrów i stanął ![]() -i tak cały czas , więc trasę normalne przejeżdżaną w 6 minut jechał kwadrans -potem się okazało , że z przodu była stłuczka -kilka tramwajów przedtem -wysiadłam , poszłam szczęśliwa na przystanek odjazdu ostatecznego do dom , paczę - zepsuty tramwaj z opadłym pałąkiem stoi -na szczęście dość szybko ruszył i wsiadłszy w jeden z następnych pojechałam -kiedy dojechałam , okazało się , że jest za późno żeby zdążyć do sklepu z kocim żarciem -więc poszłam do drugiego , który był otwarty , ale żarcie się skończyło i będzie jutro -poszłam do apteki kupić magnez - nie było , będzie jutro ![]() -poszłam na pocztę wysłać przesyłkę do Spoo - wypollizowali pocztę - nie ma ![]() -więc czym prędzej poszłam do domu , póki jeszcze jest i na szczęście w sklepie na dole były lody małż chciał iść do Euro po ssawkę do odkurzacza - pan ze sklepu kazał przyjść z rurą , żeby ssawkę dopasować bo oczywiście firmowych nie ma , ale odmówiłam pójścia po cokolwiek , bo by na bank nie było ![]() Może jutro będzie normalnie ![]()
|||
|
|
|
#3689 |
|
BAN stały
|
rejcz - jakie tortille z ososiem?
![]() a chlebek bananowy to raczej jak ciasto, moim zdaniem. chleb tylko z nazwy. |
|
|
|
#3690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to sie zrywa te mlode /nowe pędy tylko, do sloja z cukrem i już? Daj przepis, jak robisz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

tak jak do tej pory 

ale chyba nigdzie nie znajdę 
nie no trzeba będzie się przełamać i zmusić i narwać