|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Kupiłam dzisiaj tą książeczkę czarno - białą o której Pani mówiła w Empiku mam nadzieję, że spodoba się Filipkowi. Jak narazie nie mam jak sprawdzić bo ma dzień śpiocha. Rano wyjechaliśmy o 9 wróciliśmy po 13 prawie przez cały czas spał. Jak wróciliśmy nakarmiłam go i znów usnął, teraz znów rączki były w buzi więc dałam cyca na leżąco i dalej śpi. Mam nadzieję że to się nie odbiję na spaniu w nocy
|
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
I co chirurg powiedział na temat tego wodniaczka ??
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiac szczerze u mnie na razie króluja DADA- w sensie, ze najlepsze jak dla mnie, ale rodzina w prezencie co jakis czas pampersy podrzuca i tez sa ok
|
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wyżej ale pewnie jeszcze nie dotarłaś do mojej wypowiedzi wklejam jeszcze raz |
|
|
|
|
#4686 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że nie powinnam prosić o głosy ale może pomożecie
Ciocie wizażowe prosimy o wejście w link i polubienie mojego słodkiego pyszczka pozdrawiam Kacperek z mamą https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
|
|
#4687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak doczytałam później ale ja czasami tak mam że szybciej coś robie niż myśle |
|
|
|
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za rady.Cytat:
![]() Laski dzieki za odp na temat nocnego karmienia i fotelika- przeanalizowałam kazda rade; Dzis bed eprobowac spac ile sie da i nie uszczesliwiac na sile cycem Nagorzej jak sie obudze, spojrze na zegarek i wiem, ze w kazdej chwili moze sie domagac to mam ochote mu dac od razu, niz sie rozbudzac za 20 minut znow;p Ale damy rade
|
||
|
|
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Hej (; dziękujemy za pamięć... ale ten czas leci (; i też gratulujemy nowych tygodni , miesięcy, podnoszenia glowek, spania w lozeczkach ect (;
A co do pieluch to dla mnie najlepsze pampers baby dry a wyprobowalam już wiele. Eh a ja się przygotowuje psychicznie na jutrzejsze szczepienie... bo na puerwszym Jaśka strasznie płakała.
|
|
#4690 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem Wam że bodziaki jakościowo niezłe jak na taką kasę i kocyk z mikrofibty super!
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle jak zauważycie gdzieś promocje na jakies pieluchy rozmiar 4 to proszę o cynk ![]() pomoglabym ale nie mam facebook Cytat:
bylam w biedrze i zakupilam niebieskie body rozm 68 fajne. ale u mnie maly wybor, oprocz tych niebieskich same rozowe
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Klementyna - wlasnie dlatego nam radzono kupowac 0-13 fotelik bo jak wyrosnie z 0-9 a nie siedzi to i tak trzeba kupic 0-13...
A co do przerwy w nocy to nie odciagam. Owszem sa twarde i leci mleko ale czekam i przystawiam do jednej a na koniec do drugiej zeby troche sciagnal zebym mogla spac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-05-13 o 19:12 |
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój "maluszek" i ja ![]() oraz maluszek wyrastający z gondoli (ma podkurczone nóżki) aaa baterie w karuzeli się wyczerpały Edit-to jedno niechcący się dodało
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-05-13 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękny!!!!Oliwka - ubranko dostalam od kolezanki wiec nie podpowiem gdzie kupowała
|
|
|
|
#4695 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
innej opcji nie ma? ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Dragusia - co do promocji pieluch to js ciagle gdzies widze 3 4 5. Nie wiem czy teraz w biedronce nie widzialam huggisow. Wejdz na strone promobaby i tam masz wszystkie aktualne promocje na art dzieciece.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2013-05-13 o 22:30 |
|
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
W Kauflandzie i w Delikatesach Centrum jest promocja na Pampersy
|
|
|
|
|
#4698 | ||
|
Rozeznanie
|
cudna
![]() dziękuję ![]() Cytat:
my nie mieliśmy żadnej poduszki ja już 3 razy byłam matką chrzestną i nigdy z takim czymś się nie spotkałam ![]() my narazie mamy 3% ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- a i zapomniałam napisać, że od wczoraj zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską jak narazie to kiepsko mi idzie :/ wczoraj wytrzymałam 20 min a dzisiaj tylko 10 ....
|
|
|
#4699 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za calkowite wchloniecie sie i ze juz lepiej Cytat:
Cytat:
i na pewno nie bd plakusiac - podobno 1wsza jest zawsze najgorszaw sumie nie wiem, bo moj jeszcze nie szczepiony :P w sumie nie wiem kiedy 1wsza maja tutaj - musze poszperac w tcyh ulotkach co mi zostawila ![]() Cytat:
to cio on taki juz wielgasny, czy gondola byla AZ taka malusia. moj misio - to tonie w swej Gondolce, dzis w gosciach polzoylam goo spac na gorze, ide do wc za jakies 20 min, paczam a on na samym dole, tak sobie zwedrowal we snie dragusia prosze dla Ciebie, przypominam storen, na ktorej sa wszytskie promaocje w PL sieciowkach http://www.promobaby.pl/ no i u mnie kolejny dzien minol. ale za to jak, wpierw jak jechalam do znajomej myslalam ze sie utopie od deszcze TAK PADALO ze nie szlo isc - ale musialam, a qrwa zmoklam ehh - za to jak wracalam to sie utopilam - ale od POTU - i wez tu sie ogarnij z ta pogoda,no ale jak mowia '' w Bergen nie ma zlej pogody, sa tylko zle ubrania'' no i chwalem sie swoim ''nowym'' nabytniem, dziekie niemu po przyjsciu od znajomej mialam czas na ''spokojnie'' ugotowac sobie obiadek, sprzatac musilam jak usnol
|
||||
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Dragusia, w tv widziałam reklamę, że w lidlu są teraz promocje na pampersy 3, 4 i 5
|
|
|
|
|
#4701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w tesco od 16.05 pieluchy sleep and play rozmiar midi (3-ki) za 29,99 i mega pack midi 150 sztuk za 79,99
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-05-14 o 00:30 |
||
|
|
|
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))Despa - ubranko ma napisane na metce 0-3m. Miśka jest drobnica bo nosi jeszcze ubranka 62 a czasami nawet zmiesci się w 56!!! Kasiu - super ten bujak!!! Szkoda, że u mnie nie ma tesco:///
|
|
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Wczoraj chyba syna przebodźcowałam, normalnie aż mu się uśnie, siedzi z nami w pokoju gdzie leci muzyka albo jakiś film oglądamy, ja gadam przez tel, Mąż też ogólnie pełno atrakcji.. a wczoraj się zrobił strasznie marudny i już nie wiedziałam jak mu dogodzić, dopiero jak go zabrałam do sypialni, przytuliliśmy się była cisza, przyciemnione światełko to się uspokoił i po chwili relaksu zasnął i śpi do teraz...Wasze dzieciaki też z czasem robią się bardziej wrażliwe na bodźce ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- AA odnośnie karty rosnę to w sumie używamy(też mamy już 4 %), bo kupuję tam nie bielone chlorem te chusteczki do wycierania wodą dupki i używam ich pieluszek babydream z których jestem zadowolona. Z ciekawostek producentem pieluszek Babydream jest Procter & Gamble producent Pampersów
Dziedzic Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2013-05-14 o 08:57 |
|
|
|
|
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za nabytek.Emilian - cudowny, wizażowa ciotka nie może się na niego napatrzeć
|
|
|
#4705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajny nabyte a zawartośc dzieki dziewczyny za wszystkie info, tylko kurcze ja naiwna szukam pieluch taniej niz 50gr za szutuke, a tu widze ze przy rozmiarze 4 to mniej niż 60gr to jest dobrze. czyli trzba dziecko szybko odpieluchowac bo im wiekszy rozmiar tym droższe pieluchy ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Luna a ile twój "mały" waży? a te babydreama po ile sztuka?
|
|
|
#4706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o bodźce to tak, z czasem coraz wrażliwsze się robią. Miśka jak śpi to reaguje na jakieś mocniejsze stuknięcie czy nawet zapalenie lampki nocnej - mruży wtedy powieki. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Dobre te pieluszki babydreama???
|
|
|
|
#4707 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2 też lubimy. Szkoda, że rozmiarówka inna ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
To co, już nocniczki kupujemy ![]() Aktualną cenę trzeba na necie u nich, a jeszcze rabat mamy ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Babydream, Fun&Fit, Pieluszki jednorazowe dla dzieci, Maxi, 58 szt. 28,99 zł rozmiar 4
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ja muszę chyba drugą karte na moje konto mamie dać.
|
|
|
#4709 | |||
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na początku moja spała przy otwartych drzwiach do salonu, gdzie tętniło życie. Teraz muszę przymykać drzwi, bo już te hałasy ją budzą. Ostre światło też zaczyna jej przeszkadzać. Mam zamiar nie przyzwyczajać dziecka do idealnej ciszy, żeby potem nie chodzić przy niej na paluszkach, ale czy się uda...? |
|||
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
??? ale ja mam tylko 1 kartę, jak wezmę 2 to będzie naliczać na obie?
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-05-14 o 09:33 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Mówiac szczerze u mnie na razie króluja DADA- w sensie, ze najlepsze jak dla mnie, ale rodzina w prezencie co jakis czas pampersy podrzuca i tez sa ok

chyba nie ma się co oszukiwać, ale jak nie pije mleka to jest w miarę ok tzn. nie ma wysypki 

troche sie boje bez konsultacji.

za calkowite wchloniecie sie
- i wez tu sie ogarnij z ta pogoda,