|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Cytat:
Tak samo jak spał ostatnio u mnie, byłam padnięta i chciałam się wyspać, a chłopak żartem, że jakby mnie coś ,,ukłuło w plecy to się obudzę" - wiem że to był żart ale normalnie cisnęło mi się na usta, że i tak bym nie poczuła ![]() Dobija mnie to |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzuć go, im szybciej tym lepiej. Ten związek i tak w końcu się rozpadnie, bo przecież mu nie urośnie. Jak można kompletnie nic nie czuć? Normalna kobieta to czuje nawet palec. Na innym forum czytałem jak jedna dziewczyna jednego - czuła, drugiego - nie, mimo że mieli taki sam rozmiar. To dopiero dziwne. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2013-04-18 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale niestety poruszającego się partnera słabo... ![]() ![]() Czy to ze mną jest coś nie tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
Z tym "czuciem" przez Was Kobiety to już sam nie wiem jak to jest....Ja mam ciut większy rozmiar niż to 13 b ok 17-18, ale szczerze mówiąc to kiedyś się zaszokowałem, gdy usłyszałem " nic nie czuje" no bez kitu aż wyszedłem na balkon i musiałem dobrze zaciągnąć się powietrzem i przemyśleć....Miałem kilka partnerek, z którymi się kochałem i "jakieś tam" doświadczenie mam.Pisałem to kilka postów wyżej.Jedna mówiła że jest duży i kilka pozycji nie wchodziło w grę bo Ją bolało, dla innej był w sam raz i w każdej pozycji mogła być ostra jazda , jedna twierdziła, że mega go czuje i jest Jej za☠☠☠i.....ście.Był też ktoś kto powiedział to magiczne " nic nie czuje" bez kitu szok i "cios" dla faceta który zawsze się mega starał, aby to partnerce było dobrze, który często słyszał tuż po " jesteś za☠☠☠i....sty"....Wnio sek jest taki, że kobiety także mają swoje rozmiary i najlepiej się jakoś dopasować.Mówisz, że z poprzednim było k bo czułaś go...Może to jest tak, że każda kobieta ma jakiś limit " wielkości" i akurat Twój partner jest ciut pod tym "limitem" co dyskwalifikuje Twoje pozytywne odczucia. Ja tylko gdybam, wiem jednak na pewno, że kobiety "tam" są różnie unerwione....jedną podnieci delikatny dotyk a inną tylko mocna stymulacja czyli silne bodźce....Tak jest stety/miestety i właśnie dlatego nie każdy będzie się nadawał.Powtarzam się, ale bez wątpienia prawdą jest to, że jeśli między dwojga ludźmi jest mocne uczucie to obydwoje inaczej odczuwają seks ....to tak jakbyś nie kochała ( jadła zupę bez większego smaku)...a kochając miała( tą samą zupę idealnie doprawioną aż rozpływa się w ustach...) Seks bez silnego uczucia jest ok, ale ten z miłością ma prawdziwy smak
![]() Podsumowując nie ma tu podsumowania bo każdy jest indywidualny i ciężko powiedzieć co tu jest przyczyną ....moim zdaniem niedopasowanie fizyczne.Czy warto to ciągnąć...nie wiem...To zależy jak bardzo Wam na sobie zależy...Jeśli wierzysz, że jest szansa na poprawę próbuj...jeśli nie wierzysz to nie marnuj czasu i odpuść....Nawiasem mówiąc jestem pewien, że Twój partner spokojnie zaspokoiłby ( w sensie czułaby ) swoim wacusiem nie jedną kobietę....Po prostu niektóre odczuwają mega rozkosz gdy partner delikatnie wsunie "tam" paluszek i odpowiednio nim pooperuje" inne tym samym palcem mało co czują... Temat rzeka...i czary mary....Tak czy inaczej to trzeba także potrafić palcem operować.Z tego co piszesz wnioskuje, że facet nie słucha nawet Twoich wskazówek co już jest krokiem w tył, niestety nie każdą kobietę podnieca to samo więc słuchanie i stosowanie się do delikatnych sugestii, wskazówek jest BARDZO WAŻNE....niech słucha i obserwuje.Z drugiej strony to może miał wcześniej partnerkę z która nie było podobnych "problemów" trafił na "czulszą" i zamiast teraz bardziej się starać, denerwuje się że nic z tego nie wychodzi...Brak komunikacji, presja, stresowe sytuacje podczas zbliżeń to kiepska droga do ORGAZMU... Koło się zatacza rośnie irytacja, facet jest tak kiepski czy komunikacja?.... ![]() Edytowane przez Skunki Czas edycji: 2013-04-19 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teoretycznie jestem jego drugą partnerką, a praktycznie przede mną zrobił to tylko raz (i też szybko skończył). Zatem dopiero wszystkiego się uczy. A skoro się uczy, to czy nie powinien jakoś... no... chcieć się nauczyć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
BAN stały
|
dziewczyny co powiecie o tym artykule?
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarz...a-krotkie.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 |
Rozeznanie
|
13 cm to ja mam od kciuka do nadgarstka a jestem dużym facetem i mam spore dłonie. Więc gdybam, że twój tż ma znacznie mniej niż 10cm. I na prawdę przykro to czytać, bo z tego co mówisz tylko to wam nie wychodzi.
#4719 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- ja obstawiam przy 6 cm.
![]() |
#4721 |
Konto usunięte
|
Kurcze, no to już nie wiem, co napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Rozeznanie
|
Nie chcę krakać, ale jakby mi się trafiła dziewczyna z "wiadrem" pomiędzy nogami to chyba bym się załamał....
#4723 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
BAN stały
|
ja też bym prosił o wyznaczenie granic w centymetrach
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Konto usunięte
|
Dla mnie mały to 13 cm, bardzo mały 10?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
BAN stały
|
to ja z moimi 7cm jestem poza skalą haha
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
ja mam 10 i sie chyba chowam w butach ^^
dobrze ze moja partnerka jest mała i świeżynka wiec jest zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
BAN stały
|
jestem chyba najmniejszym który udziela się w tym temacie i w sumie to jakoś żyję haha
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Raczkowanie
|
według mnie moge 10 to minimum mniej to juz troche lipa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Rozeznanie
|
A facet może schudnąć...
#4732 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez ziomek_maly Czas edycji: 2013-05-04 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Przyczajenie
|
Witam- nigdy się nad tym nie zastanawiałem - ale mam 16cm długości i 11 średnicy. Czy jest ok ? Mogę powiedzieć że mam dużego jak dla was ? Dotychczasowe partnerki nie narzekały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kup sobie oślice a za prezerwatywy używaj słoika ![]()
![]() |
#4736 |
Raczkowanie
|
Wątek zszedł na osły....tzn na psy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Konto usunięte
|
Re: Dot.: brak seksu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Raczkowanie
|
Mój partner ma ponad 22 cm a jak mu zaje*iście stoi to już mega. I niestety panowie, nie chcę być złośliwa,ani niemiła( jak dotąd mój obecny partner to ten jedyny , więc nie mam porównania),ale seks jest nieziemski i gdyby miał 10 cm to byłaby lipa...krótko mówiąc.
Na wcześniejszych stronach mężczyźni pisali,że jak to, od takiego dużego może boleć i inne cuda wianki. Nie panowie to nic nie boli. Jak kobieta jest na maxa podniecona, jest świetna gra wstępna, to nawet najciaśniejsze dziureczki robią się nawilżone i rozszerzają się a faceci z dużym przyrodzeniem dają im nieziemską przyjemność, tarcie, wchodzi-wychodzi,ostro i powoli. Kobieta chce czuć go w sobie. On ją dosłownie wypełnia i wtedy przychodzi orgazm. Czułość,namiętność,blisko ść podczas seksu? Oczywiście ! Jest równie ważna , jednak seks w odróżnieniu od życia codziennego daje możliwość wyładowania się, podnieca, ludzie mogą spełniać swoje fantazje i tutaj już do ostrego rżni*cia jest potrzebny konkretny osprzęt. Jednak pomimo powyższej wypowiedzi nie uważam ,że mały penis powinien być wstydem czy kompleksem dla mężczyzny. Jak kobiecie zależy i kocha , to jakoś to będzie. Nie ma co marnować sobie energii na sprawy na które i tak nie mamy wpływu. Z kobietami jest podobnie, jedne rodzą się piękne z jędrnym ciałem aż do 40 , a drugie już w wieku 18 lat mają rozstępy na całym ciele i figurę jak maciora. Najważniejsze to cieszyć się seksem i spełnianiem swoich fantazji w łóżku nie patrząc na rozmiary, zawsze można pomóc sobie jakimiś gadżetami w trakcie stosunku dla urozmaicenia. Wszystkim czytającym temat, kobitkom i facetom, z dużym i małym, z ciasną i szeroką życzę spełnionego,udanego i szczęśliwego seksu ![]()
#4739 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.