|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Elaine, no teraz wyłązi u mnie delikatność moich bebechów, nie mówiąc o kręgosłupie.
Damy radę! Już niedługo. Ciekawa jestem co mój lekarz wymyśli z porodem, czy sn czy cc. W piątek myślę, że już coś mi zdradzi. Ja przy tym co się teraz dzieje co raz bardziej znowu się skłaniam do cc (bo już się nastawiałam na sn), bo nie wiem czy sn mi nie rozpaprze paru dolegliwości i po porodzie nie będę przez długi czas wrakiem człowieka ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- bo żem kurna tu najstarsza dooopka Wy młodzież w sile wieku a ja mogłabym już być Babcią, jakbym się dość wcześniej postarała
|
|
|
|
#1712 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Witam sie w 29tygodniu
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
Nie chcę nikogo obrazić, wyrażam tylko swoją opinię, dle mnie ten poród lotosowy to głupota i nie wyobrażam sobie pielęgnować niemowlaka z długoą pępowiną i łożyskiem
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica:PPP siuraczka:P to trenuje, chociaż w ciąży jakoś rzadko..
![]() nie włazi mi ten kod w podpis nie wiem też jak go skrócić (chociaż wzięłam niby wersję krótszą) w sensie jak zrobić Madi tak jak Ty masz, że pod nazwą Synuś kryje się link.
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam!!
dzień dobry dzisiaj robie wieeelkie pranie ubranek dla Zuzi |
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę na ceny filtrów mineralnych i oczom nie wierzę
60-80 zł za filtr na 2, 3 miesiące to sporo... chyba jednak zostanę przy vichy capital soleil, zawsze to "jedynie" 50 zł ![]() dzwonił do mnie producent łóżeczka, będzie we wtorek z łóżeczkiem pod moim domkiem
|
#1718 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te kobiety, co się decydują, powinny zjadać te łożyska tak jak zwierzęta... bleee... Masakra Szczególnie, że najmniej przyjemnym zapachem moim zdaniem podczas porodu jest właśnie łożysko pełne krwi ![]() Ale są romowie, którzy zabierają łożyska ze sobą (w jakimś wiaderku np.), jakiś kulturowy zwyczaj. To jestem jeszcze w stanie zrozumieć. Ale dziecko w łóżeczku z łożyskiem... bleeee |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Myszolka: brawa za tygodnie!
![]() lachryma: fajnie z tym łóżeczkiem, czyli jutro juz w domku będziesz miała ![]() odpuściłam ten poród lotosowy...za to muszę poszukać wczorajszego odcinka "zaklinaczka dzieci"
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Najemca coś odwleka sprawę, a dla nas/mnie im później tym gorzej. Poza tym jeżeli mamy zostać to trzeba mały remont przeprowadzić. Więc do pt ma się facet określić. Bo on sam nie wie czego chce i tyle.
Cytat:
Cytat:
Ok teraz naprawdę idę sprzątać! Bo sama sobie baty zaraz dam
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Młodzi....dziękuję za komplement ale ja już taka młoda to nie jestem....co widać w nicku...
|
|
|
|
#1724 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40818476]Taaa u nas rzeka to jak leje deszcz i wywali kanały ![]() ![]() ![]() A tak na serio czeka mnie wycieczka do sklepu, bo powoli w lodówce witam się ze światłem. Ale dziękuję, że mnie zacytowałaś, bo od paru dni mam wrażenie, że moje posty się nie wyświetlają! Jeszcze raz: Dziewczyny mocno trzymam kciuki za wizyty!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse ja tez mam czasem wrażenie ze jestem niewidzialna ale wiem ze czasem trudno kazdy post zauważyć i sie do niego odnieść w takim tempie jak leci nasz wątek....Cytat:
jak sie Idzia czujecie z maluszkiem?Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1725 |
|
Zadomowienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Ja wlasnie zajadam kanapeczki a tu taki sympatyczny temacin sie rozwinal
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Oj laski, cos sie znowu dzieje ze mna nie tak
![]() Wczoraj wieczorem mialam duzo bardziej kostki spuchniete niz normalnie miewam na koniec dnia, wczoraj to juz takie poduszki mi sie porobily, ale mysle - ok, do rana jak zwykle zejda... no zeszly czesciowo, co juz mnie zmartwilo, ale gorzej teraz, bo prawa kostka jak balon mi puchnie wlasnie... ledwo ruszam stopa a druga jest ok Perse, Ty tak mialas, prawda? ze jedna puchla? EDIT: acha, nie uderzylam w nic, nie wygielam, nie uszkodzilam, nie boli.
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1728 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Myszolka brawa za tc
i kciuki za wizyte.Cytat:
Cytat:
barbara gratki za tydzień i 7 m-c
Edytowane przez magolina Czas edycji: 2013-05-15 o 11:02 |
||
|
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Złe mi sie dzis spalo bo od wczoraj chodzę przygnębienia i poplakuje.....
Naprawdę dziewczyny ja juz psychicznie nie dam rady być w ciazy. Maja siedziała cicho baaaardzo długo a to zawsze powoduje ze żyć mi sie odechciewa. Wstalam rano, szturcham, pukam, potrzasam a ona nic ![]() Teraz leże i wierci sie a ja zamiast sie cieszyć to rycze. Nerwy juz mi puszczają, tak kocham to dziecko ze odchodze od zmysłów juz
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
|
|
|
|
#1732 | |||
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze widzę, ze i tak mi wszystkiego nie pocytowało Co mnie wczoraj podkusiło na tą pizzę?! ![]() Dziś czekamy na smsa od kumpla TZ, którego pewnie i tak się nie doczekam - już się nawet nie nastawiam, bo w poniedziałek tak się cieszyłam na te ciuszki, że jak się okazało, że nie jedziemy to az się popłakałam Więc dziś jestem nastawiona, że pewnie i tak nigdzie nie pojedziemy, mam to w doopce, żeby humoru sobie nie popsuć, o!
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Elenka ale Ci zamieszałam a to dlatego , że jak kopiuję link to wkleja mi juz gotowe:/
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
[ URL = " http : //www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51724"]SYNUŚ[/URL]
wkońcu...tylko początek każdy znak dałam ze spacją więc tam musisz sobie zrobić by było bez spacji...no i dodaj swój link
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-15 o 11:16 |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz uciekam miłego dnia
|
|
|
|
#1737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek!
Cytat:
Cytat:
a mi przywiozą we wtorek
|
|
#1738 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Kazda dzidzia jest aktywna w innym stopniu, moze masz w brzuszku bratnia dusze Glutka Margosi![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
|
|
#1740 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry brzucholki!
Witam sie na 100 dni przed planowanym terminem porodu!!!! choc mam cicha nadzieje ze mlode zdecyduje sie pokazac za jakies 90 dni
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

60-80 zł 

ale wiem ze czasem trudno kazdy post zauważyć i sie do niego odnieść w takim tempie jak leci nasz wątek....
Więc dziś jestem nastawiona, że pewnie i tak nigdzie nie pojedziemy, mam to w doopce, żeby humoru sobie nie popsuć, o!