W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-15, 09:43   #1681
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ja pierdziele!!! r_p przysłał mi ROZOWE przescieradełko do wozka
a wpisałam nr dobrze!!! kurza dupa i mam jedno w takim razie bo Tż sięze mnąrozwiedzie jak położe do wózka JEGO SYNA na ROZOWE przescieradło!

rozwod murowany
napisz do sprzedawcy do wymieni, jeżeli jeszcze to z jego winy

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

wiitam sie w 30 tyg. Jaka powazna ze mnie ciezarówka
za tydzień

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Nie wiem, czemu sobie pomyślałam, że mogę być dzisiaj jedną z pierwszych na wątku

Witamy się w 27tc
za tydzień
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Nic z naszego porodu Glutowego w czerwcu raczej nie wyjdzie

Już jestem nastawiona psychicznie na listopad
Chyba się muszę przenieść na jakiś późniejszy wątek ))

Byliśmy wczoraj na wizycie i gin stwierdziła, że macica super mięciutka i że magnez, który łykam działa idealnie, ale żebym go odstawiła na początku czerwca i pozwoliła się organizmowi przygotować do porodu Problem polega na tym, że nie łykam magnezu, bo jak mi się skończył miesiąc temu to nie po drodze mi było kupić nowy?!
Ha ha ha u wszystkich się coś dzieje tylko u nas nic

nie martw się i ciebie dopadnie, a bezproblemowej ciąży tylko można Tobie pozazdrościć

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40818132]witam sie dziewuszki z rana!!!

gratuluje tygodni!!

karola jak krew swieza konsultuj z lekarzem... trzymam kciuki. a od TZ lepiej z daleka po co ryzykowac. ale moment wybral nie ma co...

ja dzisiaj mam USG na 17.40 u mojego gina, ide z Ignaskiem

milego dnia u nas piekne slonko !!![/QUOTE]
trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Strasznie dlugo sie gniewa. U nas jak juz o cos posprzeczamy, a przewaznie to ja zaczynam to cichacz trwa z 10min, i to rowniez ja milcze

A dzisiaj juz lepiej?
to fajnie, że taki mało kłótliwy egzemplarz się Tobie trafił dzisiaj będzie pewnie podobnie u nas, zobaczymy jak z pracy wróci

Cytat:
dzień dobry!

na wstępie bardzo proszę o magiczne kciuki, dużo pozytywnych fluidów -
dziś g. 19.00 III USG i ostatnie z planowanych!

trzymam mocno kciuki
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Aż tak nie, ale mi przykro... Jutro Wam powiem...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
przytulam kochana, ach ci faceci

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dobry wieczór Wpadłam na chwilę po mega napiętym dniu poczytać co u was (choć nie dam rady wszystkiego nadrobić) i pokazać dzisiejsze zakupy Fotelik Baby Design Dumbo (50zł używka w dobrym stanie) w tych kolorkach co na fotce, oraz wózek Jedo Fyn 2w1(400zł używka, również w dobrym stanie-jedyny mankament to hamulec działający tylko na jedno koło ale może tż uda się naprawić). Jestem mega zadowolona, już tylko parę drobiazgów -głównie z apteki pozostało do kupienia i mamy pełną wyprawkę dla Gabi Kolory wózka może i bardziej jak dla chłopca,ale mi się baaardzo podoba to połączenie szary z jasnozielonym Koszule do szpitala już są w drodze, w torbach spakowane prawie wszystko, szpital prawdopodobie Karowa lub Bielański w Wawie, jeszcze tylko upiorę resztę ciuszków i pościeli i mogę już właściwie rodzić, jestem przygotowana
fajne zakupy, wózek ładny
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Witam sie w 33 tc
Boze, tyle mam jeszcze do zrobienia, a czas tak pedzi !!!
za 33 tydzień, już niedużo zostało

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:44   #1682
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Tweed: 3mam kciuki!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:44   #1683
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
no właśnie też tak słyszałam.
ja chyba zacznę pranie od kolejnego tygodnia.
podzielę sobie na rzeczy, najpierw pieluchy, pościele, prześcieradła.
potem ubranka podzielę na kolor i białe i będę powoli prać i suszyć i układać w szafkach aż "dojrzeją".
no i jak już będę miała gotowe to popakuję torby do szpitala.
taki oto mam plan.
Nam tak mówiła położna na SR i w informacji ze strony szpitala też tak jest... I chyba nawet jakaś logika tu działa z tymi bakteriami. Trochę się tego nazbierało wszystkiego, więc w jeden dzień nie ogarniemy... Ciuchy, pieluchy, kocyki, prześcieradła, ręczniki... Będzie co robić
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:45   #1684
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
haha też mi to przeszło przez głowę)
dobrze że ja mam taki plan otwarty, że kuchnia połączona z salonem, i jak będę prała to mogę jednocześnie być ma kompie hahah

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

a jak po wczorajszej kłótni? już lepiej?
Prawie nie rozmawiamy, bo jestem wściekła.
Wczoraj rano wstałam, zrobiłam mu śniadanie, herbatę, a on, że głodny nie jest i zjadł 1,5 kromki chleba... I taki obrażony z rana, później na cały dzień pojechał do pracy do Warszawy, później jak wracał, to mi napisał, czy mi już przeszło karmienie na siłę nosz tak się wściekłam! nie dość, że wstałam o 7, to jeszcze wszystko mial gotowe, bo dbam o niego i się martwię, bo mało je, a on takie fochy!
I koniec, powiedziałam, że teraz niech sam dba o siebie i najwyżej zdechnie z głodu

Ale przyjechał i mnie przepraszał, mi tak łatwo nie przechodzi.

I co ciekawe, powiedział, że może jednak pójdziemy na USG 3/4 D, z którego rezygnowaliśmy, bo jednak wydatek spory... ale mam to gdzieś, najwyżej weźmiemy kredyt na remont. A ja synka chcę zobaczyć
I tak rozmawiamy bardzo oficjalnie.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:49   #1685
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Kejt: hm... no troszkę się chłopak sfochował.. z tym jedzeniem. Następnym razem mu nie rób i ewentualnie przypomnij, że nie chciał, abyś rano wstawała ze śniadaniem dla niego. Ale Ty też się tak nie denerwuj bo Fi się też denerwuje. A jak mąż przepraszał i skruchę wykazuje to nie ma co się za długo upierać.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-15, 09:50   #1686
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami w 28 tygodmiu a wiec w 7 miesiacu

nadrabiania to ja mam ale niestety nie mam czasu zeby nadrobic

Trzymam kciukasy za wizyty
gratuluje rozpoczetych tygodni i miesiecy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2013-05-15 o 11:55
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 09:50   #1687
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Swoją drogą nie wiem, czy nie za późno na to USG... widzę, że większość ok. 24 tygodnia.. Jak myślicie?

Filipiśko

Stary 2013-05-15, 10:00   #1688
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny. .jestem załamana
Jak pisałam tż wyjechał na szkolenie, miało być do niedzieli. .do dzisiaj go nie ma a ja kisne u rodziców :banghead:
Na dodatek dziś się okazało, że ma ROZYCZKE! ! :banghead::banghead:
Ma wrócić w środę lub w czwartek i pytanie czy możemy się kontaktować? ?
Nie mam dalej wózka, nie mam jak pojechać a w domu u nas mam jeden wielki pierdzielnik..
Nawet nie mogę z wami regularnie popisać, bo raz mam neta a raz nie.

A na dodatek moje psie kochane dziecko idzie jutro na operacje. ..:banghead::banghead::ba nghead:
Kochana skonsultuj sie z ginem... co do tej rozyczki a za Psie dziecko
Cytat:
Dobry wieczór Wpadłam na chwilę po mega napiętym dniu poczytać co u was (choć nie dam rady wszystkiego nadrobić) i pokazać dzisiejsze zakupy Fotelik Baby Design Dumbo (50zł używka w dobrym stanie) w tych kolorkach co na fotce, oraz wózek Jedo Fyn 2w1(400zł używka, również w dobrym stanie-jedyny mankament to hamulec działający tylko na jedno koło ale może tż uda się naprawić). Jestem mega zadowolona, już tylko parę drobiazgów -głównie z apteki pozostało do kupienia i mamy pełną wyprawkę dla Gabi Kolory wózka może i bardziej jak dla chłopca,ale mi się baaardzo podoba to połączenie szary z jasnozielonym Koszule do szpitala już są w drodze, w torbach spakowane prawie wszystko, szpital prawdopodobie Karowa lub Bielański w Wawie, jeszcze tylko upiorę resztę ciuszków i pościeli i mogę już właściwie rodzić, jestem przygotowana

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Cześć

Streści mi któraś co się dzieje? bo nie nadrobię 1500 postów
Jak to w zyciu,raz lepiej,raz gorzej i w miedzyczasie spam

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Dzien dobry zabcie ;*

Witamy sie z Laurą w 34 tc (ukonczylysmy 33)

Juz po sniadanku,idziemy ruchy policzyca potem uczymy sie na kosmetologie i anatomie Pogoda piękna,ciepło i slonecznie wiec chyba posiedzimy z notkami i kawką na ogródku
Stary 2013-05-15, 10:01   #1689
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
może to nie kop, ale masz! Ja też uciekam. Mam sprzątania masę.
Aaaa zapomniałam, najprawdopodobniej z wynajmu nici więc nigdzie się nie wyprowadzamy. I teraz zonk bo musimy malowanie zrobić i jeden pokój przystosować. Ale damy radę.
Dostrzegam, Melanio, metafizyczna zbieznosc naszych losow.
Cieszysz sie gdzies tam gleboko w sobie?
Bo ja sie ciesze.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:01   #1690
lachryma
Zakorzenienie

hejka,
ale dziś ładny dzień, w sam raz na leżenie

ja zamówienie z allegro robię w następnym tygodniu, potem od razu pranie i prasowanie. miałam to robić za 3 tygodnie, ale po ostatniej wizycie wolę by już to leżało w pokoju u Małej...

karolajn, 3mam kciukole za Twoją wizytę

ale niewygodnie się leży i pisze na kompie
Stary 2013-05-15, 10:07   #1691
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami w 28 tygodmiu a wiec w 8 miesiacy

nadrabiania to ja mam ale niestety nie mam czasu zeby nadrobic.

Trzymam kciukasy za wizyty
gratuluje rozpoczetych tygodni i miesiecy
Nie chcę Cię martwić, ale to 7dmy miesiąc
Cytat:
Swoją drogą nie wiem, czy nie za późno na to USG... widzę, że większość ok. 24 tygodnia.. Jak myślicie?
A mi się wydaje, że będzie teraz fajnie widać buźkę
Ale najlepiej zadzwoń do gina i zapytaj, czy warto teraz iść
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dzien dobry zabcie ;*

Juz po sniadanku,idziemy ruchy policzyca potem uczymy sie na kosmetologie i anatomie Pogoda piękna,ciepło i slonecznie wiec chyba posiedzimy z notkami i kawką na ogródku

A ja dziś do niczego jestem Idę sobie, pa
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:09   #1692
magolina
Wtajemniczenie

O 10.30 w DDTVN o porodzie lotosowym
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:09   #1693
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Mój gin powie "po co Ci to?" sam ma sprzęt do 3d, ale nie kwapi się pokazać buziaka, a sam bada tylko serducho i głowę... A ja chcę popatrzeć

Filipiśko

Stary 2013-05-15, 10:12   #1694
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym poszła i w 36 Teraz już dzieciaczki mają śliczne buzinki wyraźne, więc tylko lepiej
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:12   #1695
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Dostrzegam, Melanio, metafizyczna zbieznosc naszych losow.
Cieszysz sie gdzies tam gleboko w sobie?
Bo ja sie ciesze.
Dziś o tym myślałam jak się obudziłam.
Pewnie, że się cieszę, aczkolwiek trochę przeraża mnie myśl o tym co mnie czeka w kwestii roboty. Ustaliłam z mężem, ze w nd szykuje mi farbę i ogólnie kuchnię i zaczynam od poniedziałku malowanie. Może nie będzie to super extra efekt, ale ważne, że będzie odświeżone. Jakby było mega krzywo to jakąś naklejkę walnę na ścianę i tyle. A ten drugi pokój... aż boję się zacząć rozmowę. Teraz jak poszedł do pracy to od pon do sob pracuje od 7 do 17 więc niewiele czasu na robotę w pokoju. Po pracy ma jeszcze gospodarstwo więc nie będę wymagała, żeby jeszcze KG do ściany instalował. Będzie trzeba kogoś do tego wziąć. Zobaczymy.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:13   #1696
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Dzien dobry brzuszki
za nowe tc! I za dzisiejsze wizyty!

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny. .jestem załamana
Jak pisałam tż wyjechał na szkolenie, miało być do niedzieli. .do dzisiaj go nie ma a ja kisne u rodziców :banghead:
Na dodatek dziś się okazało, że ma ROZYCZKE! ! :banghead::banghead:
Ma wrócić w środę lub w czwartek i pytanie czy możemy się kontaktować? ?
Nie mam dalej wózka, nie mam jak pojechać a w domu u nas mam jeden wielki pierdzielnik..
Nawet nie mogę z wami regularnie popisać, bo raz mam neta a raz nie.

A na dodatek moje psie kochane dziecko idzie jutro na operacje. ..:banghead::banghead::ba nghead:
Moze rzeczywiscie lepiej trzymac sie z daleka narazie.
Co do plamien to dobrze, ze masz wizyte dzis, lepiej to skontrolowac
Trzymam mocno kciuki za psiaka

Cytat:
za udane zakupy

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Lol się kokosi..też już nie chce spać.. pewno głodny..co by tu wszamać...hmmm..

aaaa Kallisto śniłaś mi się. Może dlatego, że ostatni wpis wczoraj był skierowany do Ciebie. W moim śnie urodziłaś dzidziola, płci już nie pamiętam..ale był zdrowy i Ty byłaś szczęśliwa

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

świeża krew ciągle dochodzi? a dużo tego? czy jakieś mini plameczki jak z podrażnienia? może popatrz z lusterkiem co tam się dzieje..czy rzeczywiście nie podrażniłaś się przy goleniu.. jakieś popękane wargi
Jak mi tak wysnilas to juz musi tak byc

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
nie tylko, ale akurat ja zapamietalam. Jasne ze jakbym byla we Wrocku, dalabym znac tu i bysmy sie zgadaly wieksza grupaale ode mnie to jednak daleko

super pewnie ze sie nadaja.

zapraszam, masz telefon. Tylko ze z Pepco bede cie musiala odebrac, bo ja mieszkam troszke dalej, jakies 4 km. Ale spoko. Mozemy sie tam umowic, ja oblookam co maja dla mnie i wpadniemy do mnie na kawusie

oj chyba bysmy z nia nerwowo w aucie nie wytrzymali, jak wczesniej kochala jezdzic w foteliku, tak teraz 3 h to max, a pozniej darcie.

Wpadlam na chwilunie laski, bo ladna pogoda, ogarniam pranie Aleksowych rzeczy, pozniej z wujkiem musze jechac do komornika (za jego sprawami) ale on jak to mowi nie uczony, a ze mna predzej wyegzekwuje to o co mu chodzi (mam nadzieje).
No to jestesmy umowione oprowadzisz mnie po tym nowym przybytku bo widze, ze obeznana tam jestes

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:14   #1697
surka
Zakorzenienie

Hej słoneczka

Cytat:
Moim zdaniem nie, wiadomo, że nie zobaczysz całego Fi, ale fragmenty jego ciałka, ale jak się nie zasłoni to myślę, że będziecie mieli fajbną pamiątkę. Neni była bodajże w 28 tc.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

Trzymam za dzisiejsze wizyty
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:14   #1698
czarownica1
Zakorzenienie

a ja wzielam się za prace
oczywiście zgaga i niestrawność męczą i nachętniej nie jadłabym wogóle, ale moje dziecię musi choć trochę papu dostać nawet jesli matka tłuszczu ma na "tony"

przescieradełka wymieniać nie będe... 8 zł + koszt przesyłki (choć powinna być na jego koszt). A tak mu kurcze napisałam ładnie jakie kolory chcę, tak po męsku i konkretnie... Tż powiedział, że na szmatki do podłogi będzie

jelita mnie bolą, po kopanku, po przejsciach kibelkowych...
brzuch ciągnie od dołu, bo dziecko włazi mi do żoładka
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:15   #1699
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
hahah dobra jestes :P

Czesc robaczki
Ja dzis od 6 na nogach ale o dziwo dobrze sie czuje ladna pogoda to nastraja do roboty :P bylam juz odwiesc tz do pracy na badaniach w labku i pozniej do auchan musze podjechac ..
bylam w lab 3 no i za mna sie straszna kolejka zrobila i prawie na samym koncu siedziala taka starsza pani i podchodzi do mnie i sie pyta ktora ONA jest w kolejce... a ja takie oczy mowie ze niewiem,ze wiem ze ja jestem za tym Panem hahahhaahahah

Snila mi sie Oliath ( chyba przez ta Wasza aukcje :P) ale wygladala jak skylie i miala syna hahahahah

trzymam kciuki za wszystkie wizyty,nowe tyg!
moje dziecko sobie ze mnie jaja robi siedze nadrabiam Was a tu taka fala dunaju na brzuchu ze szok niewiem czy ona tam jakis kick boxing trenowala czy cos ale pierwszy raz az tak mi sie brzuch ruszał no to bach za telefon nagrywam i co? Cisza...
Stukam pukam nadal .. odkladam telefon nadrabiam dalej i bach znowu kung fu panda znowu lapie za tel i znowu cisza.. no i odpuscilam chyba jej nigdy nie nagram jak robi sajgon

Czarownica- ja tez malego brzdaca nie zamierzam smarowac kremem od slonca bo bedziemy tylko rano ew po poludniu i to pod budka lub parasolem

Gratuluje nowych tygodni

I witam sie !

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
r_p chyba już nie wyrabia z zamówieniami

oj co Ty.. siedzę nad talerzem z ciastem i nie mam siły ani dojeść, ani się ruszyć.. zaraz .. oczami bym jadła...

drugie śniadanie? nie wiem..ja zjadłam ze 3 na raz i nie wiem gdzie była granica

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:19   #1700
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię martwić, ale to 7dmy miesiąc

A ja dziś do niczego jestem Idę sobie, pa
oj sorki masz racje myslalam o 7 wpisalam 8

wiec witam sie w 7 miesiacu
dzieki za zwrucenie uwagi

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:19   #1701
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
O 10.30 w DDTVN o porodzie lotosowym
Tez mialam o tym napisac

Prania jeszcze nie zaczelam, poczekam jeszcze chwilke az skompletuje wszystko

To teraz ja zaapeluje o caly weekend wolny od wizazu bo nie bedzie mnie od pt do nd i znowu 3 dni zaleglosci

Stary 2013-05-15, 10:20   #1702
czarownica1
Zakorzenienie

my dziś chcemy, jak lekarz będzie miał dobry humor i wszystko będzie ok, poprosić o więcej niż jedno zdjęcie 3D. Klocuszek już pewnie się w kadrze nie zmieści, ale to w sumie ostatnie takie usg, następne pewnie przed porodem już.

i wiecie co?
r_p77 taniej ma rzeczy ale one jakieś takie powrzucane bez składu i ładu do pudła. muszę dobrze obejrzeć czy nic nie zgniecione, nie uszkodzone. Może to u mnie wyłazi pedantyczne podejście do pakowania paczek
jakby co prześcieradełka wyglądają na solidne. I te do łożeczka i te do wózka.
Stary 2013-05-15, 10:21   #1703
mela1234
Zakorzenienie

Dobra idę sprzątać...
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:22   #1704
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

barbara: gratki za tygodnie! też mi się wydaję że to jeszcze 7my miesiąc.

Rockyy: gratki!!! poważny wiek!

Czarownica: ten Twój mały to Ci nie daje spokoju, mi to najlepiej jest jak chodzę bo ugniata mi tą wątrobę. A jak ostatnio zaburczało mi w brzuchu to okazało się że po lewej stronie pod piersią (??!).

kejt: idę w przyszłym tygodniu dopiero czyli wychodzi że to będzie 34tc. Późno się zdecydowaliśmy, bo rozważaliśmy mocno ten wydatek. Miła niespodzianką okazało się to, że po 30tc zamiast 200zł będzie 150zł

Oliath
: wysłalam CI msg na priv

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-15, 10:23   #1705
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Gardlo mnie cos pobolewa:banghead:

Stary 2013-05-15, 10:24   #1706
czarownica1
Zakorzenienie

Skylie, im więcej czytam tym bardziej przekonuję się w tym temacie właśnie do niesmarowania. W przyszłym roku tak, bo pewnie będziemy odbijać wyjazdy za ten rok. Ale w tym? Przecież jest budka, parasolka, cień w ogrodzie, a nie jesteśmy np. nad morzem gdzie jak ja to mówię: nawet w pochmurny dzień powietrze opala
No a na jesieni zaiwestujemy w dobry kremik na niepogodę. Pewnie jakiś eko
Stary 2013-05-15, 10:24   #1707
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

A tak w ogóle to dzisiaj jakoś więcej energii mam... od rana coś latam i ogarniam.. i po 14tej jeszcze po męża na zajęcia jadę i do biedry na malutkie zakupki. (może jakieś kocyki zostały).

Mela
: bo chyba ominęłaś... co się stało że jednak zostajecie?

aa i też się zaczynam przekonywać do niesmarowania...filtrami. Pewnie kupię jeden mały Musteli, ale będę się starała nie wystawiać Igorka na słońce.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-15, 10:28   #1708
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wzielam się za prace
oczywiście zgaga i niestrawność męczą i nachętniej nie jadłabym wogóle, ale moje dziecię musi choć trochę papu dostać nawet jesli matka tłuszczu ma na "tony"

przescieradełka wymieniać nie będe... 8 zł + koszt przesyłki (choć powinna być na jego koszt). A tak mu kurcze napisałam ładnie jakie kolory chcę, tak po męsku i konkretnie... Tż powiedział, że na szmatki do podłogi będzie

jelita mnie bolą, po kopanku, po przejsciach kibelkowych...
brzuch ciągnie od dołu, bo dziecko włazi mi do żoładka
Ty to jesteś nasz wątkowy zdechlaczek

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:29   #1709
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
No to jestesmy umowione oprowadzisz mnie po tym nowym przybytku bo widze, ze obeznana tam jestes
.
spoko za duzy ten sklep nie jest, ale polazic z toba moge to co wstepnie po niedzieli sie widzimy

moj dziec wstal wiec czasu na wizaz brak.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 10:30   #1710
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

no dobra to poproszę instrukcje obsługi do suwaczka.... niech juz będzie

Galeria pazurkowa:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości