Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 17 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.17 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.17 - Rozpakowywanie trwa 7 12,96%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.17 1 1,85%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.17 2 3,70%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.17 0 0%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.17 1 1,85%
Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17 20 37,04%
Obniżone nasze brzuchy, bo już wychodzą z nich maluchy. Mamy V-VI 2013 cz.17 0 0%
Obniżają nam się brzuszki - chcą wychodzić z nich maluszki! MAJ-CZERWIEC 2013 cz.17 2 3,70%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, niecierpliwie czekamy na kolejne robaczki. 4 7,41%
Są już bliźniaczki i inne dzieciaczki, właśnie rodzą się kolejne robaczki. V-VI 2013 4 7,41%
Regularnie się myjemy, do porodów szykujemy. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.17 3 5,56%
Szamańśkie metody stosujemy, maluchy przywołać chcemy. Mamy V-VI 2013 cz.17 3 5,56%
Sexi orki maluchy witają, okładów z samca nie zaprzestają. Mamy V-VI 2013 cz.17 7 12,96%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-15, 11:25   #1201
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cześć
Wczoraj większość dnia siedziałam na mieszkaniu i nie miałam jak się odezwać :/ Coś tam podczytuję na kom, ale w tablecie nie umiem odpisywać, bo mnie wywala z forum, nie wiem dlaczego

Dzisiaj miałam nockę bez pobudki na wc , ale Mały tak mi z rana naciskał na szyjkę/spojenie; że myślałam że już wychodzi ; ale musi poczekać przynajmniej do dzisiejszego wieczora aż popołudniu pozałatwiam kilka spraw na mieście

A tak w ogóle to kończymy dziś 37 tc, zaczynamy 38 tc

Mam jeszcze trochę czasu do wyjścia to coś ponadrabiam

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2013-05-15 o 11:33
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:29   #1202
Kamciatka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Wczoraj większość dnia siedziałam na mieszkaniu i nie miałam jak się odezwać :/ Coś tam podczytuję na kom, ale w tablecie nie umiem odpisywać, bo mnie wywala z forum, nie wiem dlaczego

Dzisiaj miałam nockę bez pobudki na wc , ale Mały tak mi dziś naciskał na szyjkę/spojenie; że myślałam że już wychodzi ; ale musi poczekać przynajmniej do dzisiejszego wieczora aż popołudniu pozałatwiam kilka spraw na mieście

za 38 tc. To u Ciebie też się już robi poważnie
Kamciatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:34   #1203
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
za 38 tc. To u Ciebie też się już robi poważnie

Zostały równiutkie 3 tyg do tp

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:34   #1204
Ashyshqa
Zakorzenienie

Motylku ależ miałaś cudowny poród! Niezły film by z tego wyszedł
Trzymam kciuki za Matyldę, by coraz lepiej radziła sobie z połykaniem i więcej zakrztuszeń nie było

Dzięki kochane za kciuki co do brzuszka. Jestem realistką - nie wróci do stanu sprzed ciąży, ale będę walczyć o najlepsze możliwe efekty

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
nagle patrzę na ręczniku glutek i trochę śluzu takiego brudnego wzięłam papier, jeszcze więcej glutka mówię mężowi, że chyba faktycznie będę rodzić aż stanął na baczność zwarty i gotowy aby jechać do szpitala no ale niestety, musiałam go uświadomić, że to jeszcze nic nie znaczy ale cieszę się coś ruszyło bo obstawiam, że to czop
Kto wie, kto wie - nie znasz dnia ani godziny Mi odeszło trochę jakoś 4 -5 dni przed porodem, a w dniu kiedy rozkręciła się akcja, cały dzień mi ten czop wychodził, a potem już rodziłam

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam jak piszecie że Wasze mamy Wam pomogą po porodzie i sobie myślę czy poradzę sobie sama? moja mama raczej mi nie pomoże <bo ona się nie zna na takich małych - a miała 3 swoich > teściowa wymyśliła sobie urlop - na 2 tyg wylatują gdzieś, cały młyn w firmie zostaje na głowie tż który za nic w świecie nie moze wolnego wziąć, przyjedzie w ciągu dnia zrobić mi obiad i posprzatać tj na 2-3 godz a tak będe sama, nie mam siostry ani żadnej kuzynki żeby mogła mi pomóc, jedynie co się jedna ciocia zaoferowala że w razie gdybym miała cesarkę to przyjedzie na chwile w ciągu dnia, za dużo też nie bo daleko mieszka, więc nie wiem mamuśki aż tak źle jest?
Szkoda, że nie będzie TZa z Wami przez cały czasc We dwoje na pewno byście dali radę, bez pomocy kogokolwiek innego. Ale może i tak się uda. Ja byłam z małą sama 2 dni, jak TŻ był w pracy i był luz Ale z takim maleństwem jest łatwiej. Trudniej będzie jak będzie miała dłuższe okresy czuwania... Życzę Ci powodzenia, na pewno dacie sobie radę

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
2. Idę po wiesiołka bo się skonczył, liście malin sobie daruje, musiałabym znowu iśc do zoologicznego
Kurcze, podrzuciłabym Ci swój, mam jeszcze 1/3 opakowania a założę się, że więcej nie potrzebujesz Szkoda, że nie mieszkamy w tej samej częsci WAW, na spacerku byśmy się spotkały

Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Dziękujemy za cenne informacje dużo zabuliłaś za tą konsultację?
120pln - ale to chyba stolycowa stawka

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Motylek-oklaski,mega opis

mała nie spała całą noc..padła o 5tej jestesmy nieprzytomni..

nie wiem o co chodzi. przewinieta,nakarmiona,pr zytulona,noszona a cala noc marudzila,nie plkala ale marudzila.. jestem bezradna :<
Współczuję Mam nadzieję, że kolejna nocka będzie lepsza.

U nas akurat dziś był postęp bo mała przespała całą noc w swoim łóżeczku Oczywiście z przerwami na jedzenie, przewijanie itd (jedna taka przerwa to godzinka) więc jestem z niej super dumna.

Muszę się Wam pochwalić, że po raz pierwszy od wielu miesięcy obciełam sobie paznokcie u nóg
Ale starym zwyczajem, zapytałam najpierw męża czy nie zechciałby mi w tym pomóc (jakoś nie zaczaiłam, że już sama mogę ). A on na to : "Myślałem, że ten etap naszej relacji mamy już za sobą. " No więc tak, wszystko co dobre szybko się kończy
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:36   #1205
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
U nas akurat dziś był postęp bo mała przespała całą noc w swoim łóżeczku Oczywiście z przerwami na jedzenie, przewijanie itd (jedna taka przerwa to godzinka) więc jestem z niej super dumna.

Muszę się Wam pochwalić, że po raz pierwszy od wielu miesięcy obciełam sobie paznokcie u nóg

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:36   #1206
maluska88
Raczkowanie

własnie te ktore nie maja laktatora a zamierzaja kupic nie kupowac tego http://www.ceneo.pl/597031 ja sie połasiłam bo otwarli u nas polski sklep z artykułami dziecięcymi i był tańszy o 20f a nie ściaga.
maluska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:38   #1207
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
coo? fuu

a malinki są spoko
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
bleeee.. ja raz rozgryzłam kapsułkę witamin (pharmaton matruelle) myślałam, że puszczę pawika
a liście malin są nawet smaczne nie rezygnuj tak łatwo
widzicie ja mam takie dziwne smaki i te kapsułki mogłabym jeść w nadmiernych ilościach, a herbatki ziołowe średnio mi smakują

Cytat:
będą naleśniory z trskawkami i bitą śmietaną

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
to daj znać, jak zaczniesz spożywać Będziesz mi przypominać
OK to się zaczyna od 36t? czy wcześniej?
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:38   #1208
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
OK to się zaczyna od 36t? czy wcześniej?
Wiesiołek i liście malin można od skończonego 36 tc

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:39   #1209
ankaaa206
Wtajemniczenie

a Kinga się odzywała?? moze rodzi

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:40   #1210
JennyAniolek
Zakorzenienie

Po tym co piszą nasze mamusie o problemach z laktacją, to chyba jednak kupię ten laktator przed porodem, tylko dalej nie wiem jaki

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:40   #1211
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
1. U nas akurat dziś był postęp bo mała przespała całą noc w swoim łóżeczku Oczywiście z przerwami na jedzenie, przewijanie itd (jedna taka przerwa to godzinka) więc jestem z niej super dumna.

2. Muszę się Wam pochwalić, że po raz pierwszy od wielu miesięcy obciełam sobie paznokcie u nóg
Ale starym zwyczajem, zapytałam najpierw męża czy nie zechciałby mi w tym pomóc (jakoś nie zaczaiłam, że już sama mogę ). A on na to : "Myślałem, że ten etap naszej relacji mamy już za sobą. " No więc tak, wszystko co dobre szybko się kończy
1 dla Sofci
2
Stary 2013-05-15, 11:41   #1212
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Po tym co piszą nasze mamusie o problemach z laktacją, to chyba jednak kupię ten laktator przed porodem, tylko dalej nie wiem jaki
kup kup, nawet jak nie wykorzystasz to sprzedasz bardzo łatwo, niby dobry jest ten z medela i avent

Julka
Stary 2013-05-15, 11:43   #1213
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
kup kup, nawet jak nie wykorzystasz to sprzedasz bardzo łatwo, niby dobry jest ten z medela i avent
Chciałam z Medeli, bo mam z tego butelkę Calma no i położna też polecała na SR, ale nie wiem jaki: od razu elektryczny czy najpierw ręczny

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:49   #1214
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
hej
ja znów tylko na chwilę. Moja mała jak wstała o 20 to nie spała do prawie 5 zje, kupa, czkawka, zje, kupa, czkawka. Po drodze marudzenie a ja nie mam pojęcia o co jej chodzi. Wcześniej to przynajmniej choć z 2 godz dała mi pospać. Teraz śpi a ja nie mogę usnąć. Mama szykuje obiadek i idziemy na spacer. Przynajmniej się dotlenię.

Moja mama zostaje do niedzieli. Później urlop ma mieć teściowa. Ale średnio widzę jej pomoc bo ona to śpi do 11. Więc pewnie zanim się wybierze do nas to będzie południe. A ja to w sumie najbardziej potrzebuję pomocy w nocy. Żeby mnie ktoś zmienił chociaż na parę godz. Modlę się o więcej sił bo znów siedzę i ryczę. Najgorsze to że ja na prawdę nie wiem czemu ona płacze. Najedzona, przebrana, zimno jej nie jest, gorąco też nie.
Czemu to wszystko jest takie trudne.
Mam moje kochane maleństwo, jeszcze tylko snu mi brak
Przepraszam że piszę tylko o sobie nie odnosząc się do innych ale po prostu mam mało czasu a muszę się wygadać.

MoTyleKsw trzymam kciuki za Twoje karmienie.
JAk się dokarmia albo karmi mm to nie można podawać witaminy K.

Kamciatka mam nadzieję że u mnie to minie szybciej niż dwa miesiące;/

W ogóle jeśli któraś chce to mam na zbyciu:
- stanik do karmienia, nowy nie używany. Jedynie wyprany po zakupie.
- nakładki silikonowe - jedna raz użyta
- odciągacz pokarmu
- całe nowe opakowanie wkładek laktacyjnych
Kochana spokojnie i wszytsko ogarniesz. Moim zdaniem jak dziecko najedzone, przewinięte płacze to ze zmęczenia...

A jaki masz ten odciągacz??

Cytat:

za tygodnie. Co do laktatora to też coraz częściej się zastanawiam czy nie kupić zwłaszcza, ze no w sierpniu chce pojechać na ślub koleżanki pod krk wiec ze 3/4h nam zejdzie i przydałoby się małej coś zostawić ( jeśli oczywiście bede karmić).

powiem wam, że ogarnięcie się przed wizytą u gina dla mnie to jakaś masakra. Musze robić depilacje dzień wcześniej bo jestem później tak wykończona, że nic tylko leżeć...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:52   #1215
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Co do laktatora to też coraz częściej się zastanawiam czy nie kupić zwłaszcza, ze no w sierpniu chce pojechać na ślub koleżanki pod krk wiec ze 3/4h nam zejdzie i przydałoby się małej coś zostawić ( jeśli oczywiście bede karmić).
Nam się na początku lipca szykuje wesele mojego brata, gdzie jeszcze mój mąż ma być świadkiem; ale pojedziemy na pewno we 3. Jakoś sobie nie wyobrażam, że zostawię Małego na cały dzień

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
powiem wam, że ogarnięcie się przed wizytą u gina dla mnie to jakaś masakra. Musze robić depilacje dzień wcześniej bo jestem później tak wykończona, że nic tylko leżeć...
Dla mnie też , ale na szczęście jakoś jeszcze daję sobie radę sama

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:53   #1216
Paulina 87
Wtajemniczenie

dziewczyny mam pytanie czy orientujecie się ile kosztuje taka sesja u fotografa? ciążowa albo noworodkowa?

Motylek super poród!
Stary 2013-05-15, 11:53   #1217
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Nam się na początku lipca szykuje wesele mojego brata, gdzie jeszcze mój mąż ma być świadkiem; ale pojedziemy na pewno we 3. Jakoś sobie nie wyobrażam, że zostawię Małego na cały dzień
Ja się wybieram tylko do kościoła dlatego nie chciałabym wozić małej taki kawał bez sensu.

Laura

Stary 2013-05-15, 11:54   #1218
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
muszę poczytać o tych chustach :P chociaż w mojej zapyziałej mieścinie będe się na mnie patrzeli jak na ufo tu wystarczy że dziecku czapki nie ubierzesz jak jest upał, to ciocie dobra rada na chodniku już swoje 3 grosze wrzucą
OMG!

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
warto miec zapas na czarna godzine ja moze tez dzis troche poodciągam dla mojego głodomorka

mam reczny medeli ,ale nie ten z tłokiem tylko z pompką, cos tego typu http://witaaminkaa.blox.pl/resource/laktator.jpg
, z tym ze ja go dostalam w prezencie i to juz chyba niedostepny na rynku model...
Veronic masz może coś podobnego do tego => http://www.medela.com/PL/pl/breastfe...g/harmony.html

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a u mnie w domu przeziebienie -Dawid wczoraj zaczal a maz sie zarazil i dzisuaj kicha i smarka masakra mam nadzieje ze Michasia nie zaraza
Zdrówka życzę i oby Michaś się nie zaraził

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 11:54   #1219
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie też , ale na szczęście jakoś jeszcze daję sobie radę sama
Też daję radę sama...jakoś sobie nie wyobrażam żeby Tż miał to zrobić.

Laura

Stary 2013-05-15, 11:57   #1220
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
czas na kolejne śniadanie ostatnie już borówki amerykańskie z zapasów z jogurtem i płatkami

Ej, podziel się

Cytat:
Cześć

Dzisiaj miałam nockę bez pobudki na wc , ale Mały tak mi z rana naciskał na szyjkę/spojenie; że myślałam że już wychodzi ; ale musi poczekać przynajmniej do dzisiejszego wieczora aż popołudniu pozałatwiam kilka spraw na mieście

A już się zastanawiałam czemu Ciebie nie ma, czy przypadkiem nie rodzisz

Cytat:

No i gratuluję zdyscyplinowanej w nocy Sofci!

Cytat:
Ja kupiłam na początek zwykły, jeden z tańszych ręczny- http://www.ceneo.pl/Laktatory;017Akuku_P0-329662.htm
Koleżanka używała i wg Niej był spoko, więc kupiłam. Chcę mieć jakikolwiek w razie W, a skoda byłoby mi wydać masę kasy gdyby jednak się okazało, ze nie będziemy karmić cycem, albo, że nie będzie potrzebny.

Cytat:

Dla mnie też. Z tym, że ja oporządzam się tego samego dnia rano, albo koło południa, żeby do wizyty odsapnąć i dojść do siebie
Ewentualnie łydki depilatorem dzień wcześniej robię... I właśnie dzisiaj jest ten dzień... Ale to później, na razie mi się nie chce

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 11:58   #1221
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesiołek i liście malin można od skończonego 36 tc
dzięki
Stary 2013-05-15, 11:58   #1222
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie czy orientujecie się ile kosztuje taka sesja u fotografa? ciążowa albo noworodkowa?
Sesja ciążowa (u mnie w mieście u foto która by mnie interesowała) to koszt ok 200-250 zł/5 ujęć (każde dodatkowe ujęcie 25 zł); a noworodkowe zaczynają się od 150 zł też za 5 ujęć; ale widziałam też noworodkowe od 500 zł. Czasami foto mają promocje, że jak weźmiesz ciążową + noworodkową/ ciążową + repo z porodu/ repo z porodu+ noworodkową to jest taniej/więcej ujęć/coś gratis.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2013-05-15 o 12:00
Stary 2013-05-15, 12:00   #1223
ankaaa206
Wtajemniczenie

idę po jagodziankę pogoda piękna

Julka
Stary 2013-05-15, 12:02   #1224
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Też daję radę sama...jakoś sobie nie wyobrażam żeby Tż miał to zrobić.
Jakbym poprosiła męża to pewnie by mi pomógł, ale nie wiem jakby się to skończyło

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

A już się zastanawiałam czemu Ciebie nie ma, czy przypadkiem nie rodzisz

Jeszcze się nie wybieram Jak coś to na pewno dam znać - osobiście albo napiszę do którejś smsa

Cytat:
Ja kupiłam na początek zwykły, jeden z tańszych ręczny- http://www.ceneo.pl/Laktatory;017Akuku_P0-329662.htm
Koleżanka używała i wg Niej był spoko, więc kupiłam. Chcę mieć jakikolwiek w razie W, a skoda byłoby mi wydać masę kasy gdyby jednak się okazało, ze nie będziemy karmić cycem, albo, że nie będzie potrzebny.
Dzięki za info

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-05-15, 12:03   #1225
AsieniA
Raczkowanie

Cytat:
a wiesz, że mnie też brzuch jak już pobolewa to wieczorem

dostaliśmy paczkę od siostry mojego M. - same ciuszki dla Bartusia
za☠☠☠iaszcze ciuszki Bartuś ma dobrą ciocię

Cytat:
No własnie ten ostatni miesiac jest chzba najgorszy rzeczwiście. Kontroljj to ciśnienie i dbaj o siebie, jak jest za wysokie, to może tez zatrucie jeszcze być już tak na końcu ciąży
na zatrucie miałam już robione badania (białko i kreatynina). Teraz pod innym kątem chyba ale nie wiem, dziś zapytam. Chyba chciałabym już urodzić
AsieniA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-15, 12:05   #1226
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Axella- a Ty nie wiesz co u vvgh i Jurka słychać?

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2013-05-15, 12:05   #1227
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
u nas wszystko ok, od kilku dni znowu Was podczytuje, byłam ciekawa, które dziewczyny już się rozpakowały
ja niestety jeszcze z Igusiem w dwupaku, a chcę już go mieć po drugiej stronie brzucha

To dobrze

Cytat:
Napisane przez storyl Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy!

chyba zaczęły mi się sączyć wody, zaczynam troche panikować ale chyba bez powodu, bo nic innego się nie dzieje..
co mam w takiej sytuacji zrobić? siedzieć spokojnie czy jechadź to gdzieś sprawdzić?
Byłaś na IP sprawdzić ??

Cytat:
Napisane przez storyl;40801167
[B
Dziś zaczynamy 38 tc Już coraz bliżej końca[/B]

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Hej, ja nic nowego nie napisze - znowu szpital, ktg wyszlo ok, ale kazali powtorzyc za 3-4h, wiec musialam przyjsc na IP, wiec mnie polozyli, bo inaczej u mnie ktg nie zrobia. Oczywiscie ktg w szpitalu wzorowe - jaja sobie Lilka z matki robi i tyle. Teraz znowu ktg 4 razy dziennie co 6h. No i czekamy. Pewnie bez wspomagaczy sie nie obejdzie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oj coś Lilka się z Wami droczy

A macie wszystko już kupione ? Bo może będzie tak jak z Zuzią od Axelli, że mała czeka na coś

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Zuziak ma tydzień

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Skurcze co 3 minuty, jedziemy na IP...
Za te fałszywe alarmy/żarty powinnaś dostać lanie
Znowu jak widziałam godzinę, o której napisałaś posta to myślałam, że coś się już zaczęło

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-15, 12:07   #1228
antoinettee
Zadomowienie

http://allegro.pl/avent-laktator-nat...222326467.html

słyszałam, że ten laktator jest dobry Też się zastanawiam czy kupić przed czy po porodzie
Stary 2013-05-15, 12:08   #1229
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Ej, podziel się
za późno, trzeba było dać znać trochę wcześniej.
ogólnie moja zamrażarka zaczyna świecić pustkami więc zaczynam czekać niecierpliwie na nowy sezon
Stary 2013-05-15, 12:09   #1230
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dobra, idę łepetynę wymyć i ogarnę trochę kuchnię, bo się sama zapuściła

I jak będę się dobrze czuła (nie będzie mnie nic kłuło i uciskało) to zrobię już n-te podejście do kupienia sobie jakiś lżejszych, przewiewnych spodni w tej dziurze. A jak nic nie będzie, to ja już nie wiem gdzie szukać... Nago będę chodziła i straszyła

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości