|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
ja jezdzilam 2 msc bez kierunków ![]() ![]()
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Hej kochane
Jestem zalamana wyryczalam juz mnostwo lez, a i tak w jakis sposob do mnie to nie dochodzi..... boze, dlaczego tak sie dzieje...tyle gnid chodzi po swiecie..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
nie wykonali żadnej operacji???????? ![]()
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zawsze robią, otwierają i stwierdzają po tym co widzą czy jest sens cokolwiek wycinać
wyciąć może i wytną ale...................Lady współczuję mój tato zmarł na raka ![]() a leczył się na coś innego tyle czasu a to gówno go zabrało w ciągu pół rokumoże w przypadku Twojego wujka bedzie inaczej, będę trzymac kciuki Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-15 o 21:06 |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() podczytalam was na szybko bo pedzicie jak burza a ja jak jest cieplo to na komputer w ciagu dnia mam czasu zero ![]() Marsi Twoje teksty mnie rozwalaja Lady U Nasostatnio tez byl kryzys piersiowy, juz od zmyslow odchodzilam ja dziecku daje piers a ten w taki placz ze chyba wszedzie go slyzeli, trwalo to kilka dni ale sie nie zlamalam i mm nie podalam i dzis bylo juz duuzo lepiej.. Takze muimy byc silne a bedzie dobrze
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
wpadlam Wam powiedziec,ze miałam babskie popoludnie,dziewczyny wyciagnely mnie do kina na Almadovara (nawiasem mówiąc zenada) a tatus wykpal,nakarmil i uspił Leosia brakowalo mi takiego wyjscia,chocoaz powiem wam szczerze ze ostatnie 5 min siedzialam jak na szpilkach hehe pytalyscie o sloiczki,sama marchewke,dostalam dzis w realu,zarowno hipp jak i bobovita |
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też ukochany wujek, lekarz, kardiochirurg chyba najlepszy w Krakowie zmaga się z rakiem.I też było już kiepsko, przerzuty, chemia, przerzuty i najmocniejsza chemia... Teraz jest lepiej ale i tak mu depta po piętach i dyszy w kark wiadomo co... trzeba wierzyć i walczyć i motywować do walki chorego! Bo jak on się nie poddaje, to organizm odbiera pozytywny sygnał!
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025349,titl...?ticaid=61097d
\jeju jakie to straszne ![]() lady-przytulam |
|
|
|
#3369 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mieszkanie jakie? jakie hobby? |
||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady, kochaana, trzymam mocno kciuki ! oby wyzdrowiał! życie jest okrutne.. ech.
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
jakajakaja5 odezwij sie bo cie widze ktorys raz
sorry ze bez pl znakow ale wlasnie sie doje Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-05-15 o 21:29 |
|
|
|
#3372 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to juz nie moge patrzec na ten laktator, przed kazdym karmieniem sciagam ok 20-30 ml zeby tej laktozy tyle nie bylo. Ale jaka jest poprawa!! bączki znikły, jestem taka szczęśliwa teraz tylko musze już zacząć jeść jak człowiek.. ;p a dzisiaj podałam mleko zamrożone(musialam leciec na uczelnie), no i pare bączków bolących poszło, czyli to jednak ta nietolerancja tak ją męczy/męczyła
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio????? w szoku jestem, no ale najważniejsze,że jest efekt i znasz przyczynę i będziesz musiała już tak zawsze mleko odciągać czy niunia w końcu z tego wyrośnie? ja teź już nie mogę patrzeć na laktator a najlepsze jest to,że nie wiem co robić z tym mlekiem bo widzę,że on pod moją nieobecność nie zjada wcale tak dużo i jednak troszkę wylewam |
|
|
|
|
#3375 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałabyś jak moja teściowa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() -------------------- nie zacytowało mi i nie pamiętam, która o odparzenie pytała? nie krostki, u nas takie mocno czerwone to jest już ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Marsi, wy zwierzaka macie jakiegoś? może zwierzakowi? poważnie piszę, na chustowym forum wczoraj o tym czytałam, dziewczyny z nadmiarem mleka nie chciały wyrzucać i swoich pupili dokarmiały |
|||||
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40832409]
[/COLOR]Marsi, wy zwierzaka macie jakiegoś? może zwierzakowi? poważnie piszę, na chustowym forum wczoraj o tym czytałam, dziewczyny z nadmiarem mleka nie chciały wyrzucać i swoich pupili dokarmiały zartujesz? nie pomyślałam o tym bo fakt,że jak maly rzyga to moja suczka to zlizuje ale co będzie jak dwóch pijawek to ja nie przeżyje ![]() nie zapomnę jak przyjechałam ze szpitala do domu z małym i moj pies pierwsze co obwąchał to dziecko a potem.... wlaśnie moje piersi szok, a apropo nadmiaru mleko to właśnie szukam w necie informacji bo na wesele wyjezdzam i zostawiam malego na trzy dni i zastanawiam się czy mogę sobie coś chlapnąć i mleko pompować do zlewu czy darować sobie, ma któraś taką wiedze? |
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40832409]
Marsi, wy zwierzaka macie jakiegoś? może zwierzakowi? poważnie piszę, na chustowym forum wczoraj o tym czytałam, dziewczyny z nadmiarem mleka nie chciały wyrzucać i swoich pupili dokarmiały O rety!! co do zwierząt, troche się dzis podłamałam odkurzając dom. Mój pies zostawia strasznie dużo siersci na dywanie.. nie wiem jak bedzie jak Amelka zacznie raczkować, kupilismy rok temu odkurzacz karchera i jest do d.py.... musze poszukać jakiegoś specjalnego, zbierającego siersc, najgorsze jest to ze on ma siersc jak igly, tak sie wbijają i nie chca wyjsc;/;/;/ załamka.
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja ją też słyszałam żeby zwierzętom dawać.
Marsi słyszałam o tym w telewizji,co za tempa baba! Lady będę się modlić za Twojego wujka. Nowotwory,nawet przy największych przerzutach są do wyleczenia,ale trzeba walczyć z całych sił! Wspierajcie wujka,wiara czyni cuda! Ściskam Cię mocno ![]() Moja panna dalej nie śpi. Spala pół godziny,od 20.30-21.00 a teraz nie może usnąć. Już nie wiem jak z Nią postępować wieczorami. Na prawdę! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
No i bylismy dzisiaj w tym mieszkaniu....japierdziu. ,...podejrzewalam, ze moze byc syf, ale tam jest syf i malaria......pajeczyny, pajaki....boooozesz jak w takich warunkach mozna bylo mieszkac!!!!!!!!!!!! Firanki ktore tam zostawilysmy z bialych sa czarne bo przez 3 lata nie zmieniane.... Tesciowie byli z nami i zawalu malo co nie dostali, moja mama zrobila awanture ojcu, aaaaa koszmar!!!!!! W sobote jedziemy jeszcze raz pozbierac rzeczy i powywalac, ja pierdziele 3miechy mial zeby sie stamtad wyniesc ale qrwa nie, wszystko na ostatnie dni, do wczoraj mial termin a tam polowa jego rzeczy jeszcze
Tak mnie glowa rozbolala, za duzo tego wszystkiego, za duzo..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam westa i on ma włos, fryzjer do mnie do chaty przyjeżdza a że przygarnęliśmy też coś w rodzaju jacka terriera z sierscią i cholernie ją gubi, nasz fryzjer ostatnio wytrymował teża jacka efekt jest super, pies się tak nie leni |
|
|
|
|
#3382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lady.....strasznie mi przykro
TRZYMAM KCIUKI aby mimo wszystko dobrze się to skończyło ![]() Cytat:
![]() O nie nie nie dziękujęOby Oby... Cytat:
Cytat:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałabyś jak moja teściowa [/QUOTE] nie straszcie kobiety
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ściskam mocno
Fewcia super kibelek ![]() Powiem Wam że moj dzieć spał dzisiaj 2 h na polu, potem zjadł prawie na śpiocha, i jeszcze godzinka snu u mnie na rękach... byłam pod wrażeniem. Po południu wpadł na chwilkę brat z żoną i dziećmi, przywieźli mi mamę; chciałam bratowej sukienkę na chrzciny pokazać i dałam Oliwkę bratu na ręce, poodbno póki się nie odezwał wszystko było ok, a potem taki płacz jak jeszcze nigdy, tak się rozżaliła że smoczek nie pomógł, ani ręce, ani cycek, jadła i płakałą ale tak strasznie żałośnie, zjadła jeszcze butle całą i dopiero się uspokoiła, i jak usnęła z tego żalu to spała jeszcze 1.5 h. Po kąpaniu tez padła i śpi teraz. Jutro czeka nas szczepienie... trzymajcie kciuki Ja liczyłam że dzisiaj gin założy mi wreszcie spiralkę ale niestety dostał wyniki cytologii późno i dopiero na przyszły tydzień się ze mną umówił bo musi to zrobić w szpitalu bo mu położna będzie pomagać jakby co.
|
#3386 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jednak przesadziłam dzisiaj małą w spacerówke i zupelnie nie to dziecko mam nadzieje, że nie bedzie juz tak wydziwiaći kilka fotek z nowego dyliżansu ![]() lady- trzymam kciuki, bądź dzielna, wujek i jego rodzina teraz tego potrzebują
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-15 o 22:26 |
||||
|
|
|
#3387 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, poważnie piszę z tym mlekiem
jak masz wylać, to niech żywizna się posili chociaż a z piciem odpisałam - pamiętam, że na biologii w lo (z bioli maturę pisałam) o tym gadaliśmy i na pewno mniej niż 24h taka ilość w organiźmie się utrzyma, spokojnie w pon. możesz karmić. tu możesz obliczyć:http://www.prawojazdy.pogodzinach.ne...m_alkohol.html |
|
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
calawdeszczu - ja w ogrodzie wyciagnelam gondolke i wlozylam Borysa do spacerowki ale on sie w szelkach topil doslownie
musi zaprzyjaznic sie z gondolka btw taki smietnik z siebie dzisiaj zrobilam, ze szkoda gadac .. zahaczylam o biedroke z nudow podczas spaceru, w sumie nie wiem po co wzielam przy okazji croissanta maslanego i jakas czekolade, a wieczorem to juz tak mnie zassalo, ze poplynelam... pol opakowanie jezykow i piegusek a do tego orzeszki solone i gingers ... zmulilo mnie maksymalnie .. ide spac
|
#3389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapewniam Cię, ze szybko. ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Ola np. powinna mieć założone skarpetki przy bagatelka 29 stopniach, bo UWAGA - my chodzimy w butach to dziecko powinno mieć skarpetki. - użalała się nad włoskami Oli, że jej wolno rosną (to co k... mam jej kupić szampon na porost włosów). Przykładem jest bratanica mojego męża, która mając 1,5 roku miała włosy do pasa prawie. - oczywiście Ola ma zimne nóżki ,więc jej zimno |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

wyryczalam juz mnostwo lez, a i tak w jakis sposob do mnie to nie dochodzi..... boze, dlaczego tak sie dzieje...tyle gnid chodzi po swiecie..... 

a może przesadzam i jest ok?

i jeszcze żurem poprawie co by dzieciak miał po czym beknąć i pierdnąć
nie straszcie kobiety
22.05.2008
14.08.2011
mam nadzieje, że nie bedzie juz tak wydziwiać