|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
dobre jesteśmy ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
celebrujecie Wasze święto na najwyższym poziomie Też muszę się z tym poprawić i zaskoczyć
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Poznanianka przecież Ty należysz do klubu
|
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Mykam spać.
Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2434 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
To jest najfajniejsze miejsce w tym mieszkaniu
Cytat:
szkoda tylko ze lazienka jest taka mala...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha a ma Twoje autko regulacje kierownicy i fotela ( góra - dół)? bo ja niska jestem i to jest dla mnie rewelacyjne rozwiązanie a co do koloru to też uwielbiam czarne samochody nawet nie pytam ile taki nowy kosztuje.... bo na nowy mnie nie stać, będe celowala w uzywany. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was, ale nie cytuje bo za dużo tego, ale dużo ciekawych tematów było
![]() "Mieszkania dla młodych"-dla mnie właśnie ten program jest trochę bezsensu bo nowe mieszkania są mega drogie (przynajmniej w naszym regionie to koszt min 5 tys m2 co juz daje 300tys za 60m2 a ceny dochodzą do nawet 9 tys za m2), więc te 10% szczerze mówiąc i tak mnie nie urządza ![]() kroooliczku, trzymam kciuki, żebyście na wyjeździe ostatnie omówili sprawe ![]() jeśli chodzi o finansowanie wesela, podział itp to nie zabieram już w tej sprawie głosu ale nie obraziłabym się jakby mi ktoś dołożył justynkie trzymam kciuki za podwyżkę ![]() i napisałaś, że się usamodzielniłaś przez to, ze zarabiałaś sama na swoje potrzeby, ale nie na każdego to tak działa ![]() Jesli chodzi o dzień Mamy i teściową ja nie składam jej życzen typu: "wszystkiego najlepszego Mamo" bo wiadomo, że moją mamą nie jest, tylko mówię "życzę wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy" ale składam jej życzenia, czemu miałabym nie składać skoro jedziemy tam tam razem z TŻ? wiadomo, że swojej mamie życzenia składam bardziej ciepłe i serdeczne i nie wiem jak po ślubie będę mówić, myślę, że się jakoś przełamie z tym Mamo, Tato, ale gorzej będzie z TŻtem choć ja uważam, że też przyjmę bardziej formę "zrobiłam dla Mamy kawe", a nie: "Mamo, zrobiłam Ci kawe" ale na przykład do babci już dawno mówię Babciu bo mi tak "kazała" jak pierwszy raz mnie zobaczyła ![]() konserwatywność: u mnie Tata był konserwatywny, ale nie do przesady. Czasami coś tam pojęczał, że jak to chłopak może spać u mnie, albo ja u chłopaka, ale później się już z tym pogodził Mama nigdy nie miała nic przeciwko (ale pierwszego chłopaka do domu przyprowadziłam dopiero jak miałam 19nascie lat) a Teściowe nawet sami mnie namawiali, żebym została bo po co mam jechać do domu taki kawał (jakies 25 km) ale cieszę się, że miałam dużą swobodę jako nastolatka i wcale to nie było tak, że puszczałam się w wieku 13nastu lat i ćpałam mając 14naście myślę, że to jest po prostu kwestia wychowania nowa relacja pm 2013 czytałam w autobusie i mi się podobała, poryczałam się ![]() przysięga-ja bym chciała z pamięci ale nie wiem jak to będzie z TŻ, może być gorzej. Bo nie dość, że nie lubi być w centrum zainteresowania to jeszcze tak niechlujnie i szybko mówi ![]() ines kurczak z mikro się udał, był pyszny jutro zrobie znów ![]() moniczka_90 gratuluje zaklepanej godziny ![]() Kishlaczkowa co do ubrań ekspedientek w sklepie z sukniami to bardzo różnie. Zależy od firmy i od standardów danej firmy. Ja osobiście wolałabym, żeby obsługiwała mnie nie pani w garsonce ja byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w salonie sukien ślubnych i właśnie tak się ubrałam: codziennie ale chciałam wyglądać schludnie i modnie (więc wybrałam biały włochaty pudełkowy sweter taki oversize, ale elegancki dość i czarne woskowane rurki plus botki na obcasie). Jeszcze była jedna laska i ona przyszła w czarnych szerokich spodniach na kant i moim zdaniem w brzydkiej białej koszuli (jak dla mnie wyglądała strasznie nie modnie, nie na czasie i gdyby mi taka babka doradzała w salonie to sorry ). Ale jak widać to ona jemu sie bardziej podobała, choć srednio się tym przejęłam bo facet, właściciel tego salonu sam był jakiś dziwny ![]() mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam, ale mam trochę zboczenie na punkcie ciuchów bo to było całe moje życie przesz 5 lat, a teraz to hobbysticznie tylko ![]() kaMilka4891, chyba Ci już ktoś odpowiedział, ale powtórzę wypierz ta spódniczkę albo namocz i skrecaj ją z obu stron całych sił i najlepiej zawiąż na węzeł i tak zostaw do wyschnięcia. I będzie znów tak fajnie pognieciona ![]() Dziewczyny, poszłam dziś do lekarza z wynikimi badań i byłam pewna, że lekarka mi już nie da L4 i mi dała, jeszcze do 27
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-15 o 22:44 |
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
a ja jutro do pracy na 15 więc dziś korzystam z wieczorku, zaraz pościele łóżko i będę wizażować na leżąco, kocham to !
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dziś z Tż'tem 53
|
|
#2439 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak, od 25 roku zycia raz na dwa lata jest za darmo. Tak przynajmniej bylo jeszcze jak chodzilam do gina w PL. Cytat:
Cytat:
hehe dobre |
||||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my przeważnie idziemy na nasza ukochaną pizzę ale w zeszłym roku byliśmy w Ostravie na naszej rocznicy, więc nie poszliśmy do "naszej pizzeri" tylko tam znaleźliśmy odpowidenik jakiś no i zawsze jakieś upominki w zeszłym roku TŻ dostał ode mnie męski naszyjnik z Kruka z metalu i skóry czy z czegoś tam |
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Ja jutro idę na rozmowę kwalifikacyjną i wyciągnęłam z szafy białą bluzkę i szarą, elegancką sukienkę - ale mi mocno zależy na tej pracy, więc chcę wyglądać klasycznie
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja pracując w ciuchach, czy w branży modowej w ogóle, musze wiedzieć, czy ktoś ma jakieś minimalne wyczucie gustu ![]() a często w strojach eleganckich tego nie widać. Co innego jeśli jest to praca w biurze, czy w banku, to wtedy oczywiste ![]() a mnie przyjęli do mojej pierwszej pracy m.in dlatego, że miałam szaloną fryzurę i byłam oryginalnie ubrana i nie wyglądałam jak klon tych wszystkich innych dziewczyn ubranych elegancko z gładko uczesanymi włosami ale to mówię, w branży modowej. I ja genralnie jestem przeciwniczką ścisłego dresscodu
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-15 o 22:43 |
|
|
|
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Hej,melduje sie ze zyje ale nie jestem w stanie nadrabiac. Mam troche problemow osobistych o ktorych juz wiecie,do tego zapieprz na uczelni.na jutro musze przygotowac cwiczenia dla studentow z ginekologii. Procz tego mnostwo energii zabieraja mi cwiczenia,i wieczorem padam. Mam nadzieje ze jeszcze o mnie pamietacie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2445 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mnie mdli,w głowie mi się kręci, jest mi słabo i chcę mi się spać... w ciąży nie jestem bo właśnie mi się @ skończył...nawet dzisiaj jedna babka w pracy zauważyła że nie wyglądam za dobrze ostatnio...blada.. i sińce pod oczami... ![]() jutro idę do lekarza po pracy. Cytat:
Cytat:
![]() już mój TŻ sie potrafi bardziej postarać niż ja
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się Wam wyżalalić
własnie miałam sprzeczkę z tż, o co? o to że on nie okazuje mi uczuc publicznie. Tzn nie chodzi mi o wsadzanie mi języka w gardło na środku starówki miasta, ale np że nie przytula mnie w obecności rodziny, nie potrafi dać całusa dziś poruszyłam do niego ten temat to powiedział że to dziecinne ja tak nie uważam, jak mam mu to wytłumaczyć?
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Rozeznanie
|
A czemu nie w Polsce? Normalnie można sobie wspólne konto założyć, nawet jak się obcymi ludźmi dla siebie jest - pod warunkiem, że obie osoby umowę podpiszą
Cytat:
![]() Cytat:
A przecież Ty jesteś w klubie
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
No nie, a co to ma do rzeczy?
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już przywykłam
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mnie ciemna masa jest
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy....
![]() W sobotę są urodziny Tż-ta, a ja nie mam pojęcia co mu kupić! Nie lubię powtarzać prezentów, a w przeszłości mu kupowałam płyty, wodę po goleniu, bieliznę, koszule, spodnie, zegarek, pióra, długopisy, inne gadżety, książki, słownik języka polskiego, czekoladki z zamówionym przeze mnie napisem, pierogi mu robiłam i ciasta piekłam, kupiłam nawet drzewko Bonsai! ![]() Dodam, że Tż nie interesuje się elektroniką, zbierał kiedyś płyty jednego zespołu, ale praktycznie wszystkie już ma! Macie jakieś pomysły? Myślałam nad słoiczkiem z fajnymi cukierkami, bo lubi i coś jeszcze.... Ale nie wiem co.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
nie pisz takich rzczy bo przeczyta i będzie kazał się przyzwyczaić, a ja się tak łatwo nie poddam!
|
|
|
|
#2453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyluzuj to tylko facet
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym nie chciała żeby był ☠☠☠☠du*iowaty, ale trochę brakuje mi takiej czułości... mam wrażenie że przez to np rodzice P myślą że nie kochamy się tak jak jego starszy brat, który ciągle tuli żonę
|
|
|
|
#2455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() znam taką parkę - w towarzystwie zawsze razem, za rączki się trzymają, przytulają całują... patrząc na nich można by im pozazdrościć. a tak naprawdę to jak są sami i się pokłócą to ON JĄ WYGANIA z domu w środku nocy.... ![]() no to ja dziękuję
|
|
|
#2456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na górze jedna wielka kartka z napisem "100 powodów dla których Cię kocham" ![]() i mój na przykład zawsze twierdził, że On nie będzie nosił żadnego naszyjnika ani nic, a kupiłam Mu coś w tym stylu tylko z Kruka i jest zachwycony i nosi cały czas ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dziś z okazji imienin dostałam od teściów słoik z żelkami i przyznaję, że z tego prezenciku miałam najwięcej radochy Ale to może dlatego, że jestem fanką żelków
|
|
#2459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() może dlatego mi to nie przeszkadza że TŻ też taki nie jest
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kocham go nad zycie - to od charakteru czlowieka zalezy, nie ma co sie wkurzac....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Też muszę się z tym poprawić i zaskoczyć 
Nasz ślub 16.08.2014
My też mamy sporą przestrzeń bo poprzedni właściciel wyburzył jedną ścianę i zamiast kolejnego pokoju mamy wielką kuchnię z jadalnią, niestety na razie brak funduszy na zaaranżowanie tego tak jak bym chciała.
Na razie nie przestawiam łóżka bo to ustawienie jest najlepsze, sypialnia wydaje się większa, w innym ustawieniu wchodziłoby się wprost na łóżko i nie byłoby widać mojego kwiatowego wzoru na ścianie.

). Ale jak widać to ona jemu sie bardziej podobała, choć srednio się tym przejęłam bo facet, właściciel tego salonu sam był jakiś dziwny 

też mnie mdli,w głowie mi się kręci, jest mi słabo i chcę mi się spać... w ciąży nie jestem bo właśnie mi się @ skończył...