Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-16, 17:38   #3511
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
dziekujemy!
no wlasnie tez mnie to inetresi a napisala to tak jakby byla wlasnie na "nas" wkurzona

to i nie dziwne ze i hotel sie nie utrzymal a staruszkom to juz na starosc to wsjo ryba z duchami czy bez

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Kupilam malemu parasolke do spacerowki bo wkurza go to slonce. podejrzewam ze jak dojdzie przesylka to i sloneczna pogoda sie skonczy
He he no chyba przez tyle lat przywykli do nich
Bo nie przeszkadzało im to wybitnie-a sprzedali no bo co? Była okazja A po drugie-po co im taki gmach

Co do Bokeh chyba się domyślam o co chodzi.

A co do parasolki to chyba też kupię bo za cholerę nie umiem się odgonić od tego słońca. Ostatnio mam tak że w jedną stronę jak jadę to słońce świeci a jak chce w drugą to wiatr wieje- mam zawsze dylemat co wybrać
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 17:47   #3512
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość

Co do Bokeh chyba się domyślam o co chodzi.
ja mało kumata chyba jestem może podpowiesz?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 17:47   #3513
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Byłaś u okulisty prywatnie czy z NFZ??? My szukamy dziecięcego okulisty i znalazłam w Chorzowie i Rudzie Śląskiej. W Chorzowie nie ma już terminów na ten rok!!! A w Rudzie Śl. przyjmują dzieci od 10-go roku życia Więc chyba musimy iść prywatnie

Szaja, może Ty znasz jakiegoś okuliste dziecięcego?? Albo któraś z dziewczyn ze śląska??
Silver w przychodniu w szpitalu wojewózkim w tychach przyjmuje, na termin czeka się ok. 2 tyg. ale jak coś się dzieje to poprostu idziesz, i mowis, że nagły przypadek

Byłyśmy dzisiaj na szczepianiu... niestety mała znowu za mało przybrała Naprawdę zaczynam rozważać dodanie mm do karmienia, lekarka by tak chciała, znowu kazała mi ściągać mleko laktatorem i patrzeć ile jest. Nie wiem, raz dziecię w tydz przybierze mi 180, a pożniej przez 3 nawet 300 nie ma, czy ta laktacja może mi tak skakać??
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 17:50   #3514
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
mój lubi happysada ale nadal jego hitem jest ona tańczy dla mnie ehh gust muzyczny po tatusiu

za wagę za długość za dzielność

hehe wątroba nie mięso teściowa nie rodzina

ja też póki co o t jestem zazdrosna
i za piękne zdrowe oczka
a co do nieobudzenia to po prostu nie chciała jechać do lekarza
Twój TZ też disco polo? mój namiętnie razem z baciarami

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Pstryczku brawo za wizytę!!

W moja Blankę diabeł dzisiaj wstąpił! Usypiam Ją 20min a spi UWAGA 7 min!!! Złośliwiec mały

Ile czasu Wasze dzieci śpią w dzień? .Tzn. w godz. od 7 do 20?
hmmm różnie, dziś np najdłużej 2 godziny przedtem, później na spacerze, teraz wróciliśmy, wczoraj np co 1,5godz na 40-50 min chodził lulu

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:07   #3515
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Twój TZ też disco polo? mój namiętnie razem z baciarami

hmmm różnie, dziś np najdłużej 2 godziny przedtem, później na spacerze, teraz wróciliśmy, wczoraj np co 1,5godz na 40-50 min chodził lulu
Moja też tak spała, co 2h po pół godzinki. Czas przeszły. Dzieci to jednak zmienne są
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:13   #3516
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Moja też tak spała, co 2h po pół godzinki. Czas przeszły. Dzieci to jednak zmienne są
no widzisz, a w czasie przeszłym w dzień prawie w ogóle nie spał

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Boooooooooookeeeeeeeeeeeh!!! Where R U?!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:17   #3517
fifania
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
HEj
byłam z Mają u pediatry bo w szpitalu nam powiedzieli, że terminy są na lipiec a jeśli chcę szybciej to mam iść do pediatry i jak on uzna, że pilne to ma napisać skierowanie PILNE to w drodze wyjątku mnie przyjmą

No ale oczywiście naszej Pani pediatrze coś usiadło na nosie i skierowania nie dała chociaż stwierdziła, że to jest skazowe. Pytam się czy skaza białkowa - nie bo skaza białkowa inaczej wygląda. Nie powiedziała mi od czego to może być. Dostałam dla Mai Fenistil w kropelkach 3x3 krople i maść Locoid Crelo na wieczór (bo potem na słońce nie można wychodzić). Jak nie przejdzie to przyjść to ostatecznie wypisze skierowanie.

Mam to w.... głębokim poważaniu. Zapisałam się na 5 lipca do dermatologa. Mam nadzieję, że po lekach jej przejdzie, a że ma atopową skórę to i tak pójdę skontrolować...

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

a i jeszcze sobie rozkminiałam co jej mogło zaszkodzić i tak sobie myślę, że może banan? bo dałam jej kaszkę z bananem z BD... qpa zielona była, dostała to dziadostwo. A pamiętam, że jak karmiłam piersią i banana zjadłam to od razu qpa była (jak miała problemy z 2 to jadłam banana i po sprawie) więc może od tego??? "Ofkors" odstawiam kaszkę i eliminuje banany... zobaczymy...

Przepraszam,że tak wcinam się ale mam do ciebie pytanie. czy ten fenistil jest na receptę ???
U nas kłopotów ciąg dalszy. Zapalenie płuc poszło w nipamieć żby na jego miejsce przyszło ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY. Nie życzę nikomu,mój dzieć wygląda jak poparzony,do tego drapie się do krwi. Zmiany rozlewają się na całe ciało- nie chciałybyście tego widzieć. Od 1,5 misiąca bezskutecznie próbuje mu pomóc
fifania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:18   #3518
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40843970]Silver, test rób.[/QUOTE]

Cytat:
Silver test zrób, ja robiłam przed pierwszym @ po porodzie i na drugi dzień dostałam @ Dlaczego idziesz z Darią do okulisty bo przeoczyłam?
Co do testu....kupię jutro i zrobię z rana

Dziewczyny a może być tak że to przez te tabletki anty okres mi się przesunie poprostu i dlatego jeszcze @ nie dostałam?????

Evel, do okulisty musimy iść bo po porodzie była bardzo długo naświetlana bo żółtaczkę miała (bardzo wysoką bilirubinę miała)....

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Laski, my z małą dzis caly dzien na dworzu. Słuchacie, coś mnie tchnęło zeby iść małą zważyć do ośrodka...
poszłam i co się okazało? że mała nie przybiera na wadze od 2ch tygodni!!!!!!! wazy 6kg... nie wiem o co chodzi, przecież je normalnie, jak jej zostawiam zamrozone mleko to je wszysciutko, nie wiem...........

mała dostała skierowanie na morgfologie krwi, mocz, usg brzuszka(to w srode ) no i zrobie jej jeszcze badanie qpki na pasozyty, jestem załamana... bo bączki poszły prawie w niepamięć, dziecko jest zadowolone guga, smieje się w głos a nie przybiera na wadze. No i może być to silna nietolerancja laktozy ale niekoniecznie. Tak więc nie wiem co jest mojemu dziecku, stresuje się przeogromnie..
Dostałysmy jeszcze bebilon pepti, mam 2 razy dziennie małą dokarmiać nim, zobaczymy jakie wtedy qpki bedą.
Trzymam kciuki aby było wszystko dobre.....ciekawe czemu nie przybiera

Cytat:
a focia gdzie?
A focie ostatnio zrobiłam jak jadła marchewkę pierwszy raz.

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-16 o 18:19
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:23   #3519
Ewik86
Zakorzenienie

hejo

Moja Domcia jakiś czas temu też niewiele spala w ciągu dnia, a od kilku dni odmieniło się i śpi 2-3 razy. Teraz standardem jest, że po ok 2 godzinach po wstaniu ucina sobie godzinną drzemkę A dalej to już różnie śpi.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
Przepraszam,że tak wcinam się ale mam do ciebie pytanie. czy ten fenistil jest na receptę ???
U nas kłopotów ciąg dalszy. Zapalenie płuc poszło w nipamieć żby na jego miejsce przyszło ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY. Nie życzę nikomu,mój dzieć wygląda jak poparzony,do tego drapie się do krwi. Zmiany rozlewają się na całe ciało- nie chciałybyście tego widzieć. Od 1,5 misiąca bezskutecznie próbuje mu pomóc
ojej, biedne maleństwo

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:23   #3520
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziewczyny kp które biorą tabl anty...dostałyście okres ? Ja skończyłam pierwsze opakowanie. Powinnam mieć okres dziś...a tu ani widu ani słychu....
Stary 2013-05-16, 18:24   #3521
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja miałam na recepcie wypisane, więc pewnie na receptę...
W czym się kąpiecie? próbowałaś krochmal?

Cytat:
Co do testu....kupię jutro i zrobię z rana

Dziewczyny a może być tak że to przez te tabletki anty okres mi się przesunie poprostu i dlatego jeszcze @ nie dostałam?????

Evel, do okulisty musimy iść bo po porodzie była bardzo długo naświetlana bo żółtaczkę miała (bardzo wysoką bilirubinę miała)....
mhm....
co do tabletek to może tak być chyba...
Stary 2013-05-16, 18:26   #3522
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Bokeh dzisiaj z moim mężem szalała
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:28   #3523
fifania
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam na recepcie wypisane, więc pewnie na receptę...
W czym się kąpiecie? próbowałaś krochmal?

mhm....
tak,ale wysusza a i bez tego skóra mu się sypie. Przerobiłam też oilatum, A-dermę i różniste maści robione. I nic .tzn jest gorzej,choć od ponad miesiąca jest na nutramigenie. Teraz próbuj kąpiele w siemieniu lnianym
Stary 2013-05-16, 18:30   #3524
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
tak,ale wysusza a i bez tego skóra mu się sypie. Przerobiłam też oilatum, A-dermę i różniste maści robione. I nic .tzn jest gorzej,choć od ponad miesiąca jest na nutramigenie. Teraz próbuj kąpiele w siemieniu lnianym
jejjjj... a byłaś u dermatologa?
Stary 2013-05-16, 18:31   #3525
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III

Cytat:
Dziewczyny kp które biorą tabl anty...dostałyście okres ? Ja skończyłam pierwsze opakowanie. Powinnam mieć okres dziś...a tu ani widu ani słychu....
Ja juz koncze drugie opakowanie,a okresu ni ma tylko tydzien po rozpoczeciu pierwszego opakowania mialam plamienia przez jakies 10 dni. a tak to null

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:32   #3526
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40845600]Bokeh dzisiaj z moim mężem szalała [/QUOTE]

hmmmm brzmi interesująco

Dominika

Alicja
Stary 2013-05-16, 18:33   #3527
fifania
Raczkowanie

Cytat:
jejjjj... a byłaś u dermatologa?
i dermatolog i alergolog i du*a. a ja już nie mogę patrzeć jak on się męczy. Aż sobie uszka ponadrywał,tak to trze.
Stary 2013-05-16, 18:33   #3528
s i l v e r
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40845600]Bokeh dzisiaj z moim mężem szalała [/QUOTE]

Łohohohoho że co?????
Stary 2013-05-16, 18:34   #3529
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
i dermatolog i alergolog i du*a. a ja już nie mogę patrzeć jak on się męczy. Aż sobie uszka ponadrywał,tak to trze.
kurcze straszne a kropelek odczulających nie masz?
Stary 2013-05-16, 18:34   #3530
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
A my dziś byłyśmy u okulisty-pierwsza podróż autobusami. Muszę pochwalić moją Juliankę bo zachowała się wzorowo- oczka zdrowe, mama zadowolona A skubana mnie dzis nie obudziła o 7 (nie nastawiałam budzika bo po co) i prawie się nie wyrobiłyśmy taki z niej kawalarz
za oczka

Cytat:
HEj
byłam z Mają u pediatry bo w szpitalu nam powiedzieli, że terminy są na lipiec a jeśli chcę szybciej to mam iść do pediatry i jak on uzna, że pilne to ma napisać skierowanie PILNE to w drodze wyjątku mnie przyjmą

No ale oczywiście naszej Pani pediatrze coś usiadło na nosie i skierowania nie dała chociaż stwierdziła, że to jest skazowe. Pytam się czy skaza białkowa - nie bo skaza białkowa inaczej wygląda. Nie powiedziała mi od czego to może być. Dostałam dla Mai Fenistil w kropelkach 3x3 krople i maść Locoid Crelo na wieczór (bo potem na słońce nie można wychodzić). Jak nie przejdzie to przyjść to ostatecznie wypisze skierowanie.

Mam to w.... głębokim poważaniu. Zapisałam się na 5 lipca do dermatologa. Mam nadzieję, że po lekach jej przejdzie, a że ma atopową skórę to i tak pójdę skontrolować...

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

a i jeszcze sobie rozkminiałam co jej mogło zaszkodzić i tak sobie myślę, że może banan? bo dałam jej kaszkę z bananem z BD... qpa zielona była, dostała to dziadostwo. A pamiętam, że jak karmiłam piersią i banana zjadłam to od razu qpa była (jak miała problemy z 2 to jadłam banana i po sprawie) więc może od tego??? "Ofkors" odstawiam kaszkę i eliminuje banany... zobaczymy...
banany mogą uczulać

Cytat:

Ile czasu Wasze dzieci śpią w dzień? .Tzn. w godz. od 7 do 20?
mój dzieć śpi przeważnie od 22 do 10 rano, ale budzi sie co 2 godziny na karmienie, w dzień śpi może ze 2-3 razy po 20 minut w porywach nie raz do 40 min.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40843970]

U lekarza ok, nic się nie dzieje, w nosie pewnie od ulewania furczy i waga 7,1kg [/QUOTE]
no to super, że nie ma kataru no i ładna waga

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Laski, my z małą dzis caly dzien na dworzu. Słuchacie, coś mnie tchnęło zeby iść małą zważyć do ośrodka...
poszłam i co się okazało? że mała nie przybiera na wadze od 2ch tygodni!!!!!!! wazy 6kg... nie wiem o co chodzi, przecież je normalnie, jak jej zostawiam zamrozone mleko to je wszysciutko, nie wiem...........

mała dostała skierowanie na morgfologie krwi, mocz, usg brzuszka(to w srode ) no i zrobie jej jeszcze badanie qpki na pasozyty, jestem załamana... bo bączki poszły prawie w niepamięć, dziecko jest zadowolone guga, smieje się w głos a nie przybiera na wadze. No i może być to silna nietolerancja laktozy ale niekoniecznie. Tak więc nie wiem co jest mojemu dziecku, stresuje się przeogromnie..
Dostałysmy jeszcze bebilon pepti, mam 2 razy dziennie małą dokarmiać nim, zobaczymy jakie wtedy qpki bedą.
trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Mały śpi,u lekarza nawet nie pisnął, chociaż zaglądał mu do gardła, nosa i uszu. Hmmm no i nic lekarz nie powiedział, mam mu psikać wodą morską do noska, tiaaaa jak bym tego nie robiła. Ale na koniec powiedział, że mam karmić na siedząco, bo bardzo możliwe, że pokarm przedostaje sie za podniebienie miękkie i dlatego tak mu cały czas charczy

mnie też ciekawi co tak Bokeh denerwuje , z tym, ze ja nie mam dostępu do klubu więc i tak się nie dowiem

Edytowane przez marta00537
Czas edycji: 2013-05-16 o 18:36
marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:38   #3531
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
mhm....
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Ja juz koncze drugie opakowanie,a okresu ni ma tylko tydzien po rozpoczeciu pierwszego opakowania mialam plamienia przez jakies 10 dni. a tak to null
Ufff...a więc jest nadzieja że to przez tabletki.
Właśnie doczytałam w ulotce....pisze tak " podczas stosowania leku Ovulan mogą występować w nieregularnych odstępach krwawienia z dróg rodnych. Mogą mieć charakter delikatnego plamienia,które nie będzie wymagać stosowania podpasek lub intensywniejszego krwawienia,które będzie przypominać skąpe krwawienie miesiączkowe.Krwawienia mogą także w ogóle nie występować"

Ale i tak dla świętego spokoju jutro kupię test...
Stary 2013-05-16, 18:38   #3532
fifania
Raczkowanie

Cytat:
kurcze straszne a kropelek odczulających nie masz?
Niestety nie. Po niedzieli jadę do alergologa to zapytam.
Stary 2013-05-16, 18:41   #3533
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
mnie też ciekawi co tak Bokeh denerwuje , z tym, ze ja nie mam dostępu do klubu więc i tak się nie dowiem
Mnie też to ciekawi...hm hm hm
Napisała i uciekła....

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Stary 2013-05-16, 18:43   #3534
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
daj znać...
Stary 2013-05-16, 18:46   #3535
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Silver a dlaczego myślisz, że powinnaś dostać okresu? Bierzesz Ovulan prawda? A skończenie opakowania nie daje gwarancji okresu
Stary 2013-05-16, 18:46   #3536
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Oby coś pomógł...

Dominika

Alicja
Stary 2013-05-16, 18:49   #3537
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver a dlaczego myślisz, że powinnaś dostać okresu? Bierzesz Ovulan prawda? A skończenie opakowania nie daje gwarancji okresu
Tak biorę ovulan. Myślałam że normalnie się okres dostaje....
Ostatnio miałam okres 16 kwietnia, ale wtedy jeszcze nie brałam tabl. I myślałam że teraz 16 - go znów dostane.
Stary 2013-05-16, 18:49   #3538
meduzza
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40843970]Silver, test rób.
Okulisty nie znam - ale spytaj, czy noralny was nie przyjmie, u nas np. normalny dermatolog i laryngolog (nie dziecięcy) przyjmują dzieci

U lekarza ok, nic się nie dzieje, w nosie pewnie od ulewania furczy i waga 7,1kg [/QUOTE]
Klocuś "mały":P
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
MEDUZA-A wiesz że w tym dworku (zanim stał się hotelem) mieszkali ludzie? Bardzo bardzo długo należał do nich ale sprzedali za ładną kasę-a powodem było STRASZENIE duchów
Nie oddałabym choćby mieszkało tam 1000 duchów
Cytat:
o kurczaki, ciekawe o co chodzi. porobisz badania i sprawa zapewnie sie wyjasni. trzymma kciuki zeby to nie bylo nic powaznego!

dzia!
moj spi sporo, ok 2 godz to najmniej a zdzarza sie i dluzej.
jak wstanie rano, ok 6 to potem w okolicach 8 jest pierwsze spanko i potem okolo poludnia drugie...

za wizyte!
a czemu bylyscie u okulisty? mala byla naswietlana?

wiesz co, szkoda dzieciaczka. ja bym delikatnie jej zwrocila uwage. tylko tak bardzo bardzo bardzo delikatnie co by obrazy majestatu nie bylo

a focia gdzie?
Hmm a to nie wszystkie dzieci muszą? Bo u nas to w standardzie tak jak i ortopeda.
Cytat:
Nie martw się Może przez stres Ci się przesuwa? Na pewno nie jesteś w ciąży! Chyba, że chcesz?
Uhuhuhu
Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
za oczka

banany mogą uczulać

mój dzieć śpi przeważnie od 22 do 10 rano, ale budzi sie co 2 godziny na karmienie, w dzień śpi może ze 2-3 razy po 20 minut w porywach nie raz do 40 min.

no to super, że nie ma kataru no i ładna waga

trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Mały śpi,u lekarza nawet nie pisnął, chociaż zaglądał mu do gardła, nosa i uszu. Hmmm no i nic lekarz nie powiedział, mam mu psikać wodą morską do noska, tiaaaa jak bym tego nie robiła. Ale na koniec powiedział, że mam karmić na siedząco, bo bardzo możliwe, że pokarm przedostaje sie za podniebienie miękkie i dlatego tak mu cały czas charczy

To chyba często u naszych dzieci
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 18:55   #3539
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
]Nie martw się Może przez stres Ci się przesuwa? Na pewno nie jesteś w ciąży! Chyba, że chcesz?
Ojjj nie nie nie jeszcze nie teraz
Mój Tż ciągle mówił że on by JUŻ chciał drugie. A jak teraz mu powiedziałam że nie dostałam okresu to spanikował i powiedział że on jeszcze nie chce drugiego
Stary 2013-05-16, 18:57   #3540
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Tak biorę ovulan. Myślałam że normalnie się okres dostaje....
Ostatnio miałam okres 16 kwietnia, ale wtedy jeszcze nie brałam tabl. I myślałam że teraz 16 - go znów dostane.
To tabletki jednoskładnikowe, więc nie wymuszają okresu. Kupuj jutro test żeby się nie martwić na zapas.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Ojjj nie nie nie jeszcze nie teraz
Mój Tż ciągle mówił że on by JUŻ chciał drugie. A jak teraz mu powiedziałam że nie dostałam okresu to spanikował i powiedział że on jeszcze nie chce drugiego
jaki bohater
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości