|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
mam taką pracę, że czasem wpisuję nazwiska na czas, a zdarza się, że firma obsługuje delegacje doktorantek i wtedy mam dużo zabawy z ich nazwiskami Zdaża się też, że aplikacja nie przyjmuje strasznie długich nazwisk. Także dziewczyny,
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() Ja chcę mieć swoje i już, jest znane w środowisku, ja jestem pod nim znana przez klientów, nie będę zmieniać całkowicie tożsamości. A poza tym mój chłop swoje też wyrabia, więc podwójne da mi same korzyści A że będzie długie, to inna sprawa. Ale chociaż ładnie brzmi
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą jak widzę niektóre podwójne nazwiska to aż szczena opada
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast zaproszeń na wesele możesz koleżankom dać zaproszenia tylko na ślub, żeby sytuacja była jasna ja byłam na dwóch panieńskich, a na weselu nie byłam, tylko w kościele ![]() jade jutro na tą rozmowę kwalifikacyjną aż do Bytomia gdybym jechała autem to to jest 4q km i wg Google byłabym tam w 40 min. A że jade środkami komunikacji miejskiej to, żeby tam dojechać na 11 muszę wyjść z domu o 8 Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-05-16 o 20:03 |
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nic, ostatnią przegapiliśmy
![]() Jakoś z eksem zawsze hucznie świętowaliśmy i g... z tego wyszło, teraz wolę spokojniej i bardziej mnie cieszą niespodzianki, kolacje itp. w zwykły dzień. Ja chyba przyjmę nazwisko tż. Nie chce podwójnego ze względu na pracę i wygodę. Moje nazwisko jest długie, tż średnie, musiałabym chyba zrobić pieczątkę gigant Lubię swoje nazwisko, ale trudno ![]() Cytat:
I też będę organizowała transport z kościoła na salę, tyle że jakieś 10km, trzeba przejechać przez pół miasta. Liczę, że drogo nas to nie wyniesie. Cytat:
My nawet jak jedziemy odwiedzić rodziców tż (inne miasto) to posiedzimy z nimi, zjemy obiad itp., a potem np.:idziemy na spacer albo robimy kawę i idziemy godzinę poleżeć w pokoju. |
||
|
|
|
#2647 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem mega blada i w ecru wyglądam jak rozmyta plama, więc tylko biel mi zostaje.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba jedyna jestem na 15.08
|
|||||
|
|
|
#2648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek moja mama stwierdziła, że to nie jest dobra data dla mnie wiecie, dlaczego? ![]() a no, nasz ślub będzie 16.08.2014 o godzinie 16:00, a ja będę miała wtedy skończone 26 lat ![]() będzie 666, o to jej się rozchodzi Cytat:
co do nazwiska, ja biorę po mężu. lubię swoje nazwisko, TŻa nazwisko mi średnio odpowiada, ale z moim imieniem nawet dobrze się komponuje, więc niech tam sobie będzie ![]() dwuczłonowe z moim nazwiskiem nie brzmi najlepiej, ale poza tym i tak nie chcę mieć łączonego, chociaz moi rodzice się upierają przy tym, abym tak miała ![]() a co do panieńskiego/kawalerskiego ![]() no to my na pewno sobie pobalujemy każdy osobno ![]() TŻcik mi mówi że na pewno będzie miał striptizerkę
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-16 o 20:11 |
||
|
|
|
#2649 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 |
|
Wtajemniczenie
|
luuzik, powiedziałam jej, że jeśli urodzę dziecko 06.06.2016 no to to już będzie znak, że cuś jest nie tak
|
|
#2653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, przekonałyście mnie szczerze mówiąc na panieńskim chciałabym bardzo bawić się w gronie i bliższych przyjaciółek i koleżanek, będzie mi zależało na moich dziewczynach a gdybym miała na koncie miliony, to na pewno zaprosiłabym je wszystkie również na wesele ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Pysiu, powodzenia na rozmowie!
|
|
#2654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pysia, nie doczytałam dokładnie, ale trzymam kciuki za jutro
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, ja w cudowną przemianę człowieka nigdy nie uwierzę, zawsze potem wyłażą stare sprawy
|
|
|
|
#2656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba sobie urządzę w ten weekend rajd po wrocławskich sklepach i może coś znajdę fajnego. No i buty... i garnitur dla TŻta.... Ech, tyle spraw do załatwienia jeszcze, a jak myślałam, że wszystko już załatwione A co do nazwiska to biorę tylko męża. Ma fajne, krótkie i bezproblemowe
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2013-05-16 o 20:34 |
|
|
|
|
#2657 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet powiem szczerze, że zaskoczyłaś mnie swoim pytaniem U nas po prostu zaprasza się najlepsze koleżanki i żegna z nimi 'wolność' Moja lista póki co jest ruchoma, dlatego przedział 20 -25 osób, bo 20 dziewczyn będzie z mojej rodzinnej miejscowości, a nad 5 zastanawiam się, bo to dziewczyny ze studiów i nie wiem czy do tego roku 2014 będą wciąż tak zażyłe kontakty ale 20 jest pewna, bo są to dziewczyny, którym ufam, z którymi nawet gdy wyjechałam miałam cały czas kontakt, bez których moje życie nie byłoby takie fajne jakie jest i które wiedzą co mi się podoba a co nie i ze względu na ilość, jak również swobodę w szaleństwach nie chcę się pchać do klubu ![]() positive r. - piękna suknia! i kolr super
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-16 o 21:01 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ledwo żyję. Zjem coś i do wyrka, bo jutro przed 6 pobudka, ale za to jutro wieczorem TŻ będzie ajj
|
|
|
|
#2659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też ale ważne dla nas dni celebrujemy i tak i nawet nie ma mowy o zapomnieniu (przynajmniej jak do tej pory martwi mnie to, że 25 maja jest jakiś ważny mecz, czy coś
|
|
|
|
|
#2660 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) - pogooglaj sobie ![]() Moja druga opcja na kościelny to kolorowy bukiet z dodanymi kłosami - mamy ślub 15 sierpnia
|
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie chce, zeby TZ mial takie rozrywki
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie dziękuje, Kochane my zawsze celebrujemy rocznicę i nie wyobrażam sobie inaczej mimo, że nasza dopiero za niecałe 3 miesiące to wczoraj już obmyślaliśmy jak będziemy spędzać ten dzień TŻ nie potrafi uwierzyć, że to już 4 lata będzie a jeśli chodzi o bukiety, mi sie podobają te z broszek ale nie wiem gdzie się je kupuje w załączniku kilka pięknych |
||
|
|
|
#2664 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki pytanie:
chce jutro zadzwonic do salonów i umówic sie na mierzenie sukien, Ale: ile zarezerwować czasu w jednym salonie?? 2 godziny? Chce zmierzyć w jednym powiedzmy ze 3 kiecki... ile to schodzi? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2665 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym na stronie jakiegoś salonu widziałam radę, żeby zarezerwować sobie godzinę.Pierwsza Cytat:
też mi się podobają te bukiety, ale mam ślub w Matki Boskiej Zielnej więc chcę jednak żywe. w każdym razie popieram!
Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-05-16 o 21:39 |
||
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
a co to za rozrywka?
![]() popatrzy sobie na goły zużyty tyłek, no, może i sobie pomaca - nooo naprawdę ale mi atrakcja ![]() nie no TŻ pewnie sobie żartuje ale nawet jeśli będzie miał to jakoś mnie to nie rusza ![]() KaEs fajne ![]() ja podaję moje typy na dzień dzisiejszy (bo z TŻ to jeszcze daleko do takich ustaleń )z naciskiem na Good Life
|
|
#2667 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
A ja taki broszkowy bukiet bym sama robila. Na pm 2013 duzo o tym dziewczyny pisaly. |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym nazwisko TŻ-ta straaaasznie mi się nie podoba i nie chcę się tak nazywać, a jak będę miała podwójne to i tak wszyscy będą mnie kojarzyć z moim, a TŻ-ta nazwisko to tylko na na doczepkę :PP
|
|
|
#2669 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Finał LM kobito!!!! Daj chłopu obejrzeć!!!Uciekam spać, dobranoc dziewczyny
|
|
#2670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mi nazwisko TŻ się podoba, tak jak i moje. Tyle, że ja mam 11 liter, TŻ 9 i w żadne rubryczki bym się nie pomieściła A nie chcę zostać przy swoim tak po prostu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

mam taką pracę, że czasem wpisuję nazwiska na czas, a zdarza się, że firma obsługuje delegacje doktorantek i wtedy mam dużo zabawy z ich nazwiskami 
A że będzie długie, to inna sprawa. Ale chociaż ładnie brzmi

chciałabym mieć tradycyjną imprezę, bifor w mieszkaniu i później tańce w klubie
gdybym jechała autem to to jest 4q km i wg Google byłabym tam w 40 min. A że jade środkami komunikacji miejskiej to, żeby tam dojechać na 11 muszę wyjść z domu o 8 

Chyba jedyna jestem na 15.08