Scent Bar XLIX - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-16, 22:31   #3871
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XLIX

Opowiem fopasa
W komentarzu do zdjęcia, które wkleił Tauer, powiedziałam, że jestem chyba nienormalna, bo Orange Star mi się najbardziej podoba i we wrześniu będę robić jego portret - na co mnie pocieszył, że nie, nie jestem nienormalna, tylko zapach to suma wspomnień, doświadczeń, doznań itd - a ja obstawałam przy swoim, ze na naszym forum prawie nikt OS nie lubi
Ale przynajmniej przeczytał (i zalajkował ), że będę malować jego zapach

A miły podobno Szulc się nie odezwał
Tak więc obrazu w prezencie nie dostanie

Trusk. - tylko trójka! (kolor) - odrosty mogę pokryć jutro własnoręcznie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 22:42   #3872
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
dzięki raz jeszcze głównie chodziło mi o te marki które posiadają w swej ofercie żółtawe odcienie
A...z tym zapychaniem ewentualnym przez bb...dziewczyny z wątku azjatyckiego twwierdzą,że bb raczej nie zapychają ( wiadomo, w sumie wszystko moze zapchać chyba, kwestia osobnicza), tylko jak coś czasem wyskakuje po bb, to jest to wina niedomycia podkladu. Bo one wżerają sie w skorę na amen prawie. Czyli trzeba porządnie zmyć , najlepiej olejami właśnie.
Nie wiem do końca jak to jest z tym zapychaniem faktycznie bo mnie jeszcze żaden nie zapchał, ale znowu ja nie nosze codziennie podkladu/pudru, do roboty nie nosze, tylko okazjonalnie. No i nigdy sie nie zdarzyło, żebym miala dlużej niż kilka godzin, czasem calą noc, ale to rzadko, a już napewno nie miałam kilka dni pod rząd na paszczy ;-)
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Opowiem fopasa
W komentarzu do zdjęcia, które wkleił Tauer, powiedziałam, że jestem chyba nienormalna, bo Orange Star mi się najbardziej podoba i we wrześniu będę robić jego portret - na co mnie pocieszył, że nie, nie jestem nienormalna, tylko zapach to suma wspomnień, doświadczeń, doznań itd - a ja obstawałam przy swoim, ze na naszym forum prawie nikt OS nie lubi

A miły podobno Szulc się nie odezwał
Tak więc obrazu w prezencie nie dostanie

1.

2. Może myśli
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 23:08   #3873
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
2. Może myśli
Taaaa Jasne

Nie, no napiszę jeszcze raz - ludziom zajętym trzeba się przypominać, ale już nie będzie tak, jakby mogło być

Stary 2013-05-16, 23:15   #3874
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
A...z tym zapychaniem ewentualnym przez bb...dziewczyny z wątku azjatyckiego twwierdzą,że bb raczej nie zapychają ( wiadomo, w sumie wszystko moze zapchać chyba, kwestia osobnicza), tylko jak coś czasem wyskakuje po bb, to jest to wina niedomycia podkladu. Bo one wżerają sie w skorę na amen prawie. Czyli trzeba porządnie zmyć , najlepiej olejami właśnie.
Nie wiem do końca jak to jest z tym zapychaniem faktycznie bo mnie jeszcze żaden nie zapchał, ale znowu ja nie nosze codziennie podkladu/pudru, do roboty nie nosze, tylko okazjonalnie. No i nigdy sie nie zdarzyło, żebym miala dlużej niż kilka godzin, czasem calą noc, ale to rzadko, a już napewno nie miałam kilka dni pod rząd na paszczy ;-)
właaaaaaśnie - czyli tu jest pies pogrzebany - no to nie dziwne juz dla mnie zapychanie - rzecz oczywista

ja jestem zawodowym czyścicielem - mam fioła na punkcie oczyszczania twarzy ( przez ten zasmarkany trąd ) ale też kurcze nie widzę sensu robienia sobie takiego "wżerania", z kolei to tłumaczy ich trwałość :kwaśny:
u mnie by musiało siedzieć na fejsie caly dzień nie ma zmiłuj
wyszłam ja raz do roboty bez mejkapu - pytali co mi się stało, czy chora nie jestem

po jednej próbce nic nie ocenię niestety
kurcze czasem mam dość, centralnie dość - zwłaszcza jak patrzę na moją Mam, która ma znów syfy po 50tce no bajeranckie te geny
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 00:21   #3875
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to zrób jakies ciasto na zimno - kupujesz gotowe półprpodukty, ale wykonanie Twoje
Abo Kaszaczek - herbatniki, na to się goptuje i wylewa kaszę mannę ugotowaną na mleku, na wierzch herbatniki i polewa czekoladowa. Robi się 10 minut, a ciacho znika jeszcze szybciej
coś co tygrysy lubią najbardziej... Dzięki
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

okazuje się , że na brzuchu miewam faudkę , i już jasne czemu sę nie lubię robić fot
rynce opadają.Nie lubię takich postów,bo mnie wk....ją.Skarbie kochany,nie masz większych problemów? Czy myślisz,że inni patrzą tylko na Twoją faudkę???A co ona znaczy w stosunku do Twojej osobowośći?
Ja mam prawie 20kg na plusie i nie widzę różnicy w postrzeganiu mojej osoby przez innych.
Oczywiście,że chciałabym się ich pozbyć,ale to z innych powodów.
Ty jesteś bardzo szczupła...i w doopę Ci zaraz dam za takie gadanie
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 00:25   #3876
rachell111
Zakorzenienie

ad moje kulinarne światy - to chciałam zrobić to

ale nie znalazłam świeżych fig
uwielbiam te smaki - ja awokado zawsze marynuję w winegrecie muszt miodowym zanim je z czymś połączę, ale ta trójca jest

ja to jednak lubię rzeczy proste nie tylko z lenistwa, ale również dlatego,że ja po prostu takie je lubię, saute, wyśmienite

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-05-17 o 00:29
Stary 2013-05-17, 07:16   #3877
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Oj, też powinnam to zrobic. Aż się boję

ić, ja dostałam reprymendę ze tak dawno nie byłam
a no i wzrok na jednym oku dodatkowe 0,75 dioptrii, na drugim dodatkowe 1,25 za to z jednego oka w tajemniczych okolicznościach zniknął mi astygmatyzm
Cytat:
Opowiem fopasa

Znad kawy
jestem, dramatycznie niewyspana, mój organizm jest w szoku że musiał wstawać cały tydzień

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 07:40   #3878
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
kurcze czasem mam dość, centralnie dość - zwłaszcza jak patrzę na moją Mam, która ma znów syfy po 50tce no bajeranckie te geny
Rejcz, a może spróbuj na jakiś czas przejść na żywienie bez pieczywa i rzeczy odzbożowych?
Kolega (teraz lat trzydzieści kilka) przez całe młodzieńcze życie zmagał się z trądzikiem, po studiach bynajmniej mu nie przeszło. Blizny na twarzy ma zresztą do teraz. Zaczął eksperymentować z dietą zakładającą wyłączenie/zminimalizowanie zbóż i innych węglowodanowych, typu ziemniaki, kasze, słodycze, cukier (zminimalizował też strączkowe). Wsuwa od około dwóch lat dużo warzyw, mięso i trochę nabiału. Oliwa z oliwek w sporych ilościach do sałatek.
Efekty: sam twierdzi, że czuje się jak młody bóg. Poprawiły mu się wyniki badań. Pozbył się trądziku (gdyby nie blizny miałby cerę idealną), zaczynającej się nadwagi, problemów gastrycznych ("leczonych" od kilku lat). Nabył - jak twierdzi - więcej energii. No i dorobił się od lat wyczekiwanego potomka - zdrowego i dorodnego.
Sama dość sceptycznie podchodziłam do odrzucenia zbóż, ale jemu ten spoósb odżywiania ewidentnie służy.
Edit: tę książkę mi polecał KLIK, ale jeszcze się za nią nie zabrałam

---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
a no i wzrok na jednym oku dodatkowe 0,75 dioptrii, na drugim dodatkowe 1,25 za to z jednego oka w tajemniczych okolicznościach zniknął mi astygmatyzm
Co do doadtkowych dioptrii:
Ale co do zniknięcia astygmatyzmu:

Cytat:
jestem, dramatycznie niewyspana, mój organizm jest w szoku że musiał wstawać cały tydzień
A ja dziś z własnej nieprzymuszonej woli wstałam o 6.30 Zaraz zrobię sobie drugą kawę i biorę się do pracy, którą mam plan skończyć odpowiednio wcześniej i cieszyć się życiem

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-05-17 o 07:48
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 07:52   #3879
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Stazja !!! - helpunku
bb kremy dostałam jakąś próbkę gratis z tony moly expert cream - i mi nie spłynął z twarzy nie zważył się jak minerały i brałabym (...)
co testować
Wprawdziem nie Stazja !!! ale mam nieodpartą ochote sie wtracić z swoimi groszami
Ja nie mam duzych zmian na buzi za to wszystko mi strasznie spływa i sie osadza w porach.

U mnie z BB kremów (mowa bardziej o formule a niekoniecznie kolorze) dość dobrze wypadły:
DR. Jart Black Label
Tony Molly Dear Me
Lioele GFold Snail
Hera MM
i
niepolecany Skinfood Aloe coś tam.

Do testów się zasadzam jeszcze na:
dr Jart Silver Label, Bio-esence Multi i BRTC Gold Caviar.

Cytat:
niewykluczone
aczkolwiek nie wstrząsnęło mną to tak bardzo, bo to TŻ się odbił tam od drzwi a nie ja
Idę za chwilę do okulisty, ciekawe jak bardzo oślepłam od ostatniego razu (który był daaawno )
Czyli to wina twojego TŻ-a.

Tez muszę się przemaszerować do okulisty.
Pierw tylko muszę sie dowiedzieć jak załatwić w pracy dofinansowanie do szkieł
(bo chce sobie Tranzyszyn zafundować a te moga uznac albo za szkła korekcyjne albo kosmetyczne za korekcyjne zwracają za kosmetycznie nie bardzo chcą).

Cytat:
Opowiem fopasa
(...)
E tam ja fopasa nie widze!

Popieram tę 3

Cytat:
ale nie znalazłam świeżych fig

ja to jednak lubię rzeczy proste nie tylko z lenistwa, ale również dlatego,że ja po prostu takie je lubię, saute, wyśmienite
Świeże figi najczęściej kupuję w Piotrze i Pawle

I rzeczy proste są najlepsze!

------------------
Fitam!

Macham z nad kawy, jogurtu i kruchych pierożków z soczewicą
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 08:46   #3880
Parabelka
Panaroja

znad cherbaty
Cytat:
Kam - ja wychodzę z takiego samego założenia dlatego jestem gościem doskonałym - wszystko mi odpowiada i zachwyca i nie krzywię się

tak też jadamy z przyjaciółmi, ale wiem ze są osoby, które lubią jak jest ładnie no i to tak pod nich
o , to o mnie lubię , żeby było ładnie , ale w gościach i tak zjem wszystko i się będę zachwycać

Też muszę do okulisty

Ad sinupret prostych ciast co nie mogą nie wyjść - bierze sięblat kupnego biszkopta , na to wylewa budyń dowolny , na tym układa owoce jakiesięchce , i całość się zalewa galaretką - i efektowne i dobre i proste tylko oszyfiście trzeba w tortownicy to umieścić bo się rospłynie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 09:18   #3881
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
coś co tygrysy lubią najbardziej... Dzięki

rynce opadają.Nie lubię takich postów,bo mnie wk....ją.Skarbie kochany,nie masz większych problemów? Czy myślisz,że inni patrzą tylko na Twoją faudkę???A co ona znaczy w stosunku do Twojej osobowośći?
Ja mam prawie 20kg na plusie i nie widzę różnicy w postrzeganiu mojej osoby przez innych.
Oczywiście,że chciałabym się ich pozbyć,ale to z innych powodów.
Ty jesteś bardzo szczupła...i w doopę Ci zaraz dam za takie gadanie
no mnie też opadły
Edytka no jasne że mam, mam całą masę większych problemów, ale jak typowa babka ( i nie odosobniona w Baru) muszę se czasem narzeknąć na samą siebie
Tak właściwie to od długiego już czasu mam zwis ogólny na wszystko -włosy , paznokcie, skórę , także narzeknięcie na fałdek to takie odstępstwo od diety (nie trzeba było fot robić )

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 09:25   #3882
aileenn
Mother of Cats

A propos fałdek. Miałam ostatnio dość stresujący okres, stres po swojemu zajadałam czekoladą (średnio tabliczka dziennie), samej sobie od idiotek wykładając przy poczekoladowym spojrzeniu na szafę, bo byłam pewna, że kochanego ciałka przybędzie. I co? Dwa kilo, ale mniej. Nie żebym miała coś przeciwko, ale wciąż w szoku jestem, bo z denerwowania się jeszcze nigdy nie chudłam. No chyba że w grę wchodzi coś, o czym nie wiem, bo mam jakieś apokaliptyczne końcożyciowe sny, w związku z czym w najbliższym czasie lecę na jakieś podstawowe badania

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 09:27   #3883
justynaneyman
Zakorzenienie

A ja, od kiedy mi zaczęły puchnąć kostki i stopy (nawet w derwniaki się nie mieściłam) - a potem odpuchły - na nic nie narzekam (przerpraszam )

Stary 2013-05-17, 09:31   #3884
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Rejcz, a może spróbuj na jakiś czas przejść na żywienie bez pieczywa i rzeczy odzbożowych?
Kolega (teraz lat trzydzieści kilka) przez całe młodzieńcze życie zmagał się z trądzikiem, po studiach bynajmniej mu nie przeszło. Blizny na twarzy ma zresztą do teraz. Zaczął eksperymentować z dietą zakładającą wyłączenie/zminimalizowanie zbóż i innych węglowodanowych, typu ziemniaki, kasze, słodycze, cukier (zminimalizował też strączkowe). Wsuwa od około dwóch lat dużo warzyw, mięso i trochę nabiału. Oliwa z oliwek w sporych ilościach do sałatek.
Efekty: sam twierdzi, że czuje się jak młody bóg. Poprawiły mu się wyniki badań. Pozbył się trądziku (gdyby nie blizny miałby cerę idealną), zaczynającej się nadwagi, problemów gastrycznych ("leczonych" od kilku lat). Nabył - jak twierdzi - więcej energii. No i dorobił się od lat wyczekiwanego potomka - zdrowego i dorodnego.
Sama dość sceptycznie podchodziłam do odrzucenia zbóż, ale jemu ten spoósb odżywiania ewidentnie służy.
Edit: tę książkę mi polecał KLIK, ale jeszcze się za nią nie zabrałam
o, ciekawe.

z dietami też jest tak, że nie każda każdemu pasuje, tylko jak sprawdzić która akurat dla nas będzie dobra, chyba tylko testować? a filozofii dietowych jest mnóstwo,
czego nie jeść, co jeść i z czym łączyć i o której godzinie, kręćka można dostać od samego czytania....

Cytat:
A ja dziś z własnej nieprzymuszonej woli wstałam o 6.30 Zaraz zrobię sobie drugą kawę i biorę się do pracy, którą mam plan skończyć odpowiednio wcześniej i cieszyć się życiem
przebiję Cię - ja o 5.15 i do tej pory jeszcze nie piłam kawy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 09:57   #3885
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

z dietami też jest tak, że nie każda każdemu pasuje, tylko jak sprawdzić która akurat dla nas będzie dobra, chyba tylko testować? a filozofii dietowych jest mnóstwo, [/COLOR][/COLOR]czego nie jeść, co jeść i z czym łączyć i o której godzinie, kręćka można dostać od samego czytania....

przebiję Cię - ja o 5.15 i do tej pory jeszcze nie piłam kawy
1.niektóre można od samego przeczytania odrzucić - bardzo restrykcyjne , ubogoskładnikowe , bardzo niskokaloryczne . Najlepsza dieta to rozsądek i umiar we wszystkim
2.omatko ja o szóstej i własnie wlewam w siebie kawę , bo bez tego jakoś dziwnie przestaję widzieć co i rusz

czekam z utęsknieniem na smsa z iperfumów i nieee maaaa a dziś już powinni przysłać

Komu sie chce pracować ręka do góry

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-05-17, 11:31   #3886
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.niektóre można od samego przeczytania odrzucić - bardzo restrykcyjne , ubogo składnikowe , bardzo niskokaloryczne . Najlepsza dieta to rozsądek i umiar we wszystkim

Komu sie chce pracować ręka do góry
1. (no może nie we wszystkim )

Trzymam rece na poziomie podłogi
Cytat:
(...) przebiję Cię - ja o 5.15 i do tej pory jeszcze nie piłam kawy
Eee ja juz wypiłam kawę wiec nie liczy sie moje wstanie o 4:30.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2013-05-17, 11:35   #3887
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Sama dość sceptycznie podchodziłam do odrzucenia zbóż, ale jemu ten spoósb odżywiania ewidentnie służy.[COLOR=Silver]
[COLOR=Black]Edit: tę książkę mi polecał KLIK, ale jeszcze się za nią nie zabrałam

dzieki

ja już bardzo uważam na to co jem, tzn nie cisnę cukru, przetworzonego jakoś bardzo zarła, wędliny dla mnie nie istnieją

zlikwidowałam lata temu krowie mleko - odrzuciło mnie samoistnie więc w sumei to likwidowanie to naciagane słowo i pomogło - w duuuuużej mierze pomogło

niestety ach niestety ja nie z tych co mogą żyć bez węgli - mdleję, dosłownie
no i nie mam energii - ale urozmaiciłam węgle i wybieram te zdrowsze
z ziemniaczkami nie rozstanę się nigdy, nawet za cenę oponki i syfów - choć nie winię za me syfy akurat ziemniaka nie rozstanę sie bo je uwielbiam - ale zredukowałam spożycie o 2/3

także z dietą już bardziej nie mogę przegiąć, bo bardziej to już była ta granica zasłabnięć, pisk w uszach, żółto przed oczamy a potem czarno

ja dizś wstałąm samoistnie o 6.00 wyspana

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Wprawdziem nie Stazja !!! ale mam nieodpartą ochote sie wtracić z swoimi groszami
Ja nie mam duzych zmian na buzi za to wszystko mi strasznie spływa i sie osadza w porach.

U mnie z BB kremów (mowa bardziej o formule a niekoniecznie kolorze) dość dobrze wypadły:
DR. Jart Black Label
Tony Molly Dear Me
Lioele GFold Snail
Hera MM
i
niepolecany Skinfood Aloe coś tam.

Do testów się zasadzam jeszcze na:
dr Jart Silver Label, Bio-esence Multi i BRTC Gold Caviar.

Świeże figi najczęściej kupuję w Piotrze i Pawle

I rzeczy proste są najlepsze!
dzięki za drogowskazy

do lepszych delikatesów musiałabym się kopsnąć z 25 km a nie miałam sił

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
o , to o mnie lubię , żeby było ładnie , ale w gościach i tak zjem wszystko i się będę zachwycać

Ad sinupret prostych ciast co nie mogą nie wyjść - bierze sięblat kupnego biszkopta , na to wylewa budyń dowolny , na tym układa owoce jakiesięchce , i całość się zalewa galaretką - i efektowne i dobre i proste tylko oszyfiście trzeba w tortownicy to umieścić bo się rospłynie
1. wyjdź z torby, bo poczucie estetyki to nic złego a wręcz naprzeciwnie

2. nom, jako dzieciak tak jedliśmy - ale wszystko było nemeckie a teraz te kupne mi nie smakujo po prostu, są niedobre, chemiczne w smaku no nei dam tego nikomu

Cytat:
A propos fałdek. Miałam ostatnio dość stresujący okres, stres po swojemu zajadałam czekoladą (średnio tabliczka dziennie), samej sobie od idiotek wykładając przy poczekoladowym spojrzeniu na szafę, bo byłam pewna, że kochanego ciałka przybędzie. I co? Dwa kilo, ale mniej. Nie żebym miała coś przeciwko, ale wciąż w szoku jestem, bo z denerwowania się jeszcze nigdy nie chudłam. No chyba że w grę wchodzi coś, o czym nie wiem, bo mam jakieś apokaliptyczne końcożyciowe sny, w związku z czym w najbliższym czasie lecę na jakieś podstawowe badania
kurcze najpierw - choć przykro ze powodem był stres
pierwsza myśl - czekolada ma niski indeks glikemiczny - więc w sumie pasuje

ale faktycznie zastanawiające, czy czasem organizm nie ma zanadto pokręconej czemuś przeminaki no nei wiadomo czy sie cieszyć czy sie bać

Cytat:
A ja, od kiedy mi zaczęły puchnąć kostki i stopy (nawet w derwniaki się nie mieściłam) - a potem odpuchły - na nic nie narzekam (przerpraszam )

uwielbiam takie posty - też mi się zdarzały

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-05-17 o 11:37
Stary 2013-05-17, 12:03   #3888
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
czasem stres tak zżera czlowieka,. że się chudnie
Ja najszybciej i najskluteczniej chudnę, jak mam megadoła

A teraz - odpukac - od zimy trzymam wagę
57 kg

A dziś się pomierzyłam i o dziwo - Red nie czyta! - mam w udzie 50cm Nie wiem od czego, bo jak pracuję, to całe dnie siedze na tyłku a po powrocie już mi się ćwiczyć wieczorami nie chce, może te przebieżki po kilka km na pociąg tak podziałały

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:10
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:06   #3889
skarbiatko
Zakorzenienie

Maja gratuluję

Stary 2013-05-17, 12:15   #3890
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja gratuluję

A jeszcze poszłam dziś kupic eleganckie portki do pracy i trafiłam na promocje: portki za 69,99 były za pół ceny To za resztę, co mi została capnęłam w szmateksie taka wpytkę gotycka bluzę Poizen Industries za 3 dychy
http://www.blackmini.co.uk/wp-conten...1060313678.jpg
I pare koszul w szmateksie i kosmetyków do ciała, ale na tym koniec zakupów, bo w takim tempie, to za tydzień wypłaty już nie będzie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-05-17 o 12:17
Stary 2013-05-17, 12:33   #3891
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
no mnie też opadły
Edytka no jasne że mam, mam całą masę większych problemów, ale jak typowa babka ( i nie odosobniona w Baru) muszę se czasem narzeknąć na samą siebie
Tak właściwie to od długiego już czasu mam zwis ogólny na wszystko -włosy , paznokcie, skórę , także narzeknięcie na fałdek to takie odstępstwo od diety (nie trzeba było fot robić )
Też lubię ponarzekać raz na jakiś czas
I też chcę mieć 50 cm w oudzie

Do tego przede mną komunia i moja dieta pójdzie w cholerę

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 12:41   #3892
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Też lubię ponarzekać raz na jakiś czas

Ja też ale jam grucha, nie wiem jak schuść w oudach , u góry już nie mam z czego gubić a oudy stoją w miejscu

Wintr to nie rób do żarcia nic co lubisz

Stary 2013-05-17, 13:02   #3893
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Cytat:
Ja też ale jam grucha, nie wiem jak schuść w oudach , u góry już nie mam z czego gubić a oudy stoją w miejscu
I ja i ja!
Ja nawet nie pamiętam czasów kiedy miałam w udach 50
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Stary 2013-05-17, 13:07   #3894
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Wintr to nie rób do żarcia nic co lubisz
Cholerka, ja zawsze piekę to co lubię, bo inne mi nie wychodzi Robię leczo, sałatkę z paluszkami krabowymi, caprese. Do tego śmietanowiec z wiśniami i sernikobrownies z malinami- wszystko zjem A mama przywiezie orzechowca, nosz kurna gdzie ja i dieta

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-05-17, 13:07   #3895
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jabco
na bebzonie nadal tószcz fałduje
Za to kupiłam w rossmanie antycellulit eveline w promocji - 400ml za 13,80 niezły, cellulitu nie zwalczy, ale mi całkiem znośnie wygładza i ujędrnia skórę
toto https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ycellulit.html

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-05-17 o 13:11
Stary 2013-05-17, 13:19   #3896
skarbiatko
Zakorzenienie

Ja mam z Eveline o TO 3 i 4 dostałam na testowanie

Stary 2013-05-17, 13:27   #3897
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Trzymam rece na poziomie podłogi
ja też a konkretnie to na nich siedzę
Cytat:
ja dizś wstałąm samoistnie o 6.00 wyspana

1. wyjdź z torby, bo poczucie estetyki to nic złego a wręcz naprzeciwnie

2. nom, jako dzieciak tak jedliśmy - ale wszystko było nemeckie a teraz te kupne mi nie smakujo po prostu, są niedobre, chemiczne w smaku no nei dam tego nikomu
1.jak to się robi
2.
3.no niby chemiczne , ale nasze , krajowe patriotycznie trzeba się odżywiać

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
czasem stres tak zżera czlowieka,. że się chudnie
Ja najszybciej i najskluteczniej chudnę, jak mam megadoła

A teraz - odpukac - od zimy trzymam wagę
57 kg

A dziś się pomierzyłam i o dziwo - Red nie czyta! - mam w udzie 50cm Nie wiem od czego, bo jak pracuję, to całe dnie siedze na tyłku a po powrocie już mi się ćwiczyć wieczorami nie chce, może te przebieżki po kilka km na pociąg tak podziałały
miłość kochana ,miłość

Ja się dziś zważyłam i dziś waga oporna na perswazje uporczywie pokazywała mi 54,5
w oudzie mam 50 , a wolałabym mniej

Za to dostałam smsa

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2013-05-17, 13:46   #3898
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ojojojoj piknie, a gdzie to?

na białe łydy polecam masło kakaowe + mały filter, nawet b. mały
na przypalające się na czerwono miejsca masło kakaowe + duży filter

ja w tym roku będę się opalać, gdyż tadam .... opalona wyglądam szczuplej
kornwalia

masłokakaowe ziai? a to nie barwi samo skóry?

Cytat:
Ta Ziajka to jest do ciała ale do twarzy się lepiej mi sprawdza niz te specjalnie do twarzy. Ma bardzo lekka lejąca konsystencję.
A któro to Lirene jest takie dobre?

Uff! Ja sie opalam balsamami brązującymi i na szczęście wychodzi w miarę równo. Z bliska lekkie łatki ale z odległości innego ludzkiego oka wygląda ok.
taka lirenka
trochę bieli przy nakładaniu ale mi to nie przeszkadza nic a nic
ładnie się wchłania i wspólpracuje z pudrami

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Poza tym ze względu na coraz bardziej widoczny odrost mam tradycyjny dylemat Który kolor?
3

Cytat:
to się możemy umówić
jestem za

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
o fuuuuu
nom
ja to kiedyś zrobiłam, bo wszędzie zapewniali, że nie smakuje jak kasza manna i
chyba mam traumę z dzieciństwa

Cytat:
Betty mam w końcu Pradę, prio szedł ponad tydzień, jest nieźle
cieszę się, że doleciała
rzeczywiście wolną masz tą pocztę, do mnie w 1-2 dni dochodzą

Cytat:
czekolada odchudza?

ja też ostatnio mam porąbane sny, może dlatego budzę się tak zmęczona i obolała
za to dziś śniło mi się, że Angelina odbiła mi faceta
odchodził w siną dal w czarnym płaszczu w pasie obwiązany jej niebieskim szalikiem

zakupiłam wczoraj biały sypaniec essence i wodoodporną kredkę

dziś przy okazji przymiarki kostiumu obmierzyłam obwody
refleksje:
1. majtki od kostiumu zjeżdżaja z zadka
2. obwody mniejsze niż się spodziewałam
3. z tego kalkulatora wyszło mi 75A
wcześniej wszystkie pokazywały 65D lub DD
a teraz 70C czyli coś na co polowałam przed dopasowywaniem
nic z tego nie rozumiem
4. na wadze 56 wychodzi -0,3 na dobę
5. mimo tego jestem tłusta i mam opony na brzuchu i buły na plecach

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2013-05-17 o 13:47
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 13:51   #3899
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ewa Michalak ma inną rozmiarówkę

Kliknęłam mamie letnią wersję Aliena na e-glamour, mam nadzieję, że dojdzie przez tydzień.
A wieczorem spadam na piwo z ludźmi z pracy, lubię popijać pod parasolem gdzieś na ul. Długiej

Stary 2013-05-17, 14:05   #3900
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ewa Michalak ma inną rozmiarówkę
domyśliłam się

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

kufa... 4kg w 3 tyg
i jeszcze nie obwisnąć przy tym
jak to zrobić

mam już bilet

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości