|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() ...Idę robić jakiś obiad bo zaraz padnę, niech ten dziwny dzień sie skończy....czemu mam takiego lenia i czuję jakby brakowało mi mocy....??? Skoro u co drugiej są naleśniki to i u mnei będą...może ze szpinakiem...bo mi któraś kiedyś ochoty narobiła
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-17 o 15:45 |
|
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-V
Fotow na razie nie będzie, bo fura jest wrzucona do nas do mieszkania i w kartonie a ja u rodziców dalej
ale musze powiedzieć ze jest super, wszystko na klika i leciutko sie prowadzi. I ma duza gondole. Moze w pn sie do nas przejdę i rozloze a sr potem jak zasiade przed kompem
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy
Ja też dziś bez mocy
![]() A jeszcze na zakupy musimy jechać
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Kochane, no kiepsko
prawa noga w biodrze i pachwinie kompletnie zblokowana bolem, stopy tak opuchniete, ze dzwonilam do meza, zeby szybciej wracal i do gina mnie dowiozl autem, bo inaczej nie poradze sobie .Wprawdzie po domu kustykam i nawet regal sobie szlifuje i podlogi umylam, i obiad gotowy - ale schody to dla mnie jakis kosmos teraz, wiec nie wiem, jak ja w ogole dam rade zejsc i wejsc po wszystkim
|
#2945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
NO niegrzeczna brzuchatka!!!
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrazenie, ze jak legne i mi sie to zastoi to juz w ogole sie nie rusze
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja zmęczona. Miałam dziś wypoczywać, ale cały czas coś. Nawet poszłam na łąkę siano przerzucać bo facet miał przyjechać i ciągnikiem to zrobić, ale pewnie zapił. Podobno wyszedł do nas - tyle że nie dotarł. A inny cholera wie gdzie. reszty nie szukam bo pewnie też piją. Masakra.
|
|
#2951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, o których piszesz..właśnie takie chcemy.. tlyko jeszcze nie wiem czy z listwą czy te w silikonowej oprawie ![]() Cytat:
za tydzień...7 miesiąc od 28 tc wiesz ![]() Cytat:
dla siostry!Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40855640] Tak na szybko Wam piszę ze SR co się dowiedziałam, bo lecę zaraz do diabetologa, a jeszcze muszę wywiesić pranie. SUPLEMENTACJA WITAMINY D I K: Po 1 - dowiedzcie się, czy do szpitala nie musicie wziąć witaminy D dla maluszka, czy ją podają oni sami. Po 2 - witamina D od 1. dnia życia, witamina K - od 8. doby do końca 3 miesiąca. I w zależności od tego, czy karmicie piersią, pół na pół czy mm (bo w mm jest witamina K, więc żeby nie przedawkować). Witamina D przynajmniej do roku, ale spokojnie można ją podawać i starszym dzieciom. Poza tym o diecie dużo mówiliśmy, ale ja to mam wszystko w małym palcu, więc tak sobie tylko słuchałam. No i dostałam butelkę, smoeczek, Sudocrem, witaminę D 12 kapsułek, 2 wkładki laktacyjne i pełno ulotek Jak tak dalej pójdzie, to SR skompletuje mi pół wyprawki, mam już 2 butelki, 2 smoczki, 3 sudocremy, 2 bepantheny (wszystko z gratisów ) i sporo innych drobiagów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] przydatne informacje..dzięki Dobra lecę po męża.. może mi weźmie w serwetkę kiełbaskę z grilla |
||||
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, dlaczego?
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Co Ty, Mela, nie dam rady sama, musze poczekac .
A, pisalam do goscia w sprawie wplywu pieniazkow, jeszcze sie nie odezwal.
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi Cię żal... umęczysz się biedna...
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Pomacalam sobie dokladnie, gdzie mnie boli, no wiec CALE spojenie i kosc lonowa, no jeden wielki bol. I to mi promieniuje na biodro i udo
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja zjadlam oviad ziemniaczki z kalafiorem w panierce jestem taka padnieta a za godz do endo a tak mi sie nie chce ze dramat...zrobilam szw wlosy wypilysmy kawke j moze wieczor ten wieczor pieknosci zrobie sobie.jak nie usne... ![]() ale siedzi mi zuzapod zebrem nie moge juz..tak jak dzis mialam jakis bol w jajniku nodze niewiem czy oparla sie na tym czy co momen i przeszlo ale i tak bolalo mama sie smiala czy dzwonic na karetke...ha.. co do siary to ja mam od dawna juz..ale nie zawsze mi wycieknie,wczoraj akurat pocieklo z lewego i tz stwierdzil ze to okropne..wiem hahah i mowi zebym sobie odciagala juz jak mi leci...:-P co do oddychania to w nocy tez wlasnie ciezej mi sie oddychalo i tez jak chcialam wziasc gleboki oddech to mialam takie dziwne uczucie... oliath zal mi Cie:-*musisz odpoczywac wiecej a nie latac i robic..daj sobie pare dni luzu... |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pije wiecej niz zwykle, ale bardzo, bardzo malo sikam, wiec juz sie kuzwa boje pic nawet. Zryczalam sie wlasnie, nerwy mi juz puszczaja od tego.
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkońcu sie doigrasz i wyladujesz w szpitalu, i tam juz szlifierki i lakierki na pewno pójda w odstawke! widzisz ze jest coraz gorzej a jeszcze myjesz podłogi i co bądź |
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się...
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka - no nie przyjeli mnie wczoraj w nocy, chamy, widac nie tak najgorzej ze mna okiem lekarza patrzac
obiecuje, ze jesli moj gin powie - lezec, to bede lezec i zamienie meble na ksiazki!!!
|
#2962 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Czesc!!! My na wycieczce po okolicy
![]() a dlaczego sklepy maja byc zamkniete w niedziele?
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam jezdzic z Tż
![]() Cytat:
za wózA informacje sie przydadza, takze ![]() Cytat:
Ciuszki wyprasowane poskladane i wyladowaly w szafie. Jednak za duze odstepy sa miedzy półkami i trzeba bylo polozyc jedne rozmiary na drugich. Pomysle nad przywiezieniem komody z domu rodzinnego, tylko wtedy tez trzeba bedzie wywalic jakas szafke bo sie nie zmiesci...
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-05-17 o 16:46 |
||
|
|
|
#2964 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
łączę się... Cytat:
mniaaam Madi: ze szpinakiem też lubie.. właściwie to każde lubię, byleby papryki nie było Cytat:
Przeszłam sie troszkę, ale ciągle jest gorąco... mega... za meble sie nadal nie wzięłam, ale prawie album skończyłam.. i pół dnia z bratem przegadałam:P
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam wielką nadzieję, że gin przepisze ci jakiś magiczny antybiotyk czy jakieś inny szit i szybko pomoże nie lataj już ze ścierą tym bardziej jak pachwiny jeszcze bolą, a na obiad można zawsze coś kupić gotowego i tyle buziole wielkie |
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
nic mi to nie mówi, ale wierzę na słowo
|
#2968 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech moc bedzie z Tobą ![]() Kotku jak materac? Zadowolona jestes tak wstepnie z tego hevea. Nie bede Ci nawet pisała w jakiej dobrej cenie znalazłam na necie i chcę kliknąć, ale chciałabym jakąs opinię od Ciebie usłyszeć![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie może ze dwa razy siara pociekła, ale nie mocno. Ogólnie spoko jest, za to oddycham jak wielorym, ledwo ledwo
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-05-17 o 17:04 |
|||||
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
jak to dobrze, ze jest wizaz
bo teraz to nawet dni tygodnia nie rozpoznaje, a co mowic o swietach
|
|
|
|
#2970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O szit! Cytat:
A z tymi ludzmi do pracy to porażka...pewnie na wino by chcieli , ale już do pracy to po co przyjść...echhh kosmos jakiś.... ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- AAA i z tego miejsca chciałabym pomachać Rocky, pisz na facebooku dziewczynkom co u Ciebie one nam przekleją ![]() Tęsknimy Żabko ![]() PAPA |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

ciesze sie jak glupek mimo, ze wydalam kupe kasy 

prawa noga w biodrze i pachwinie kompletnie zblokowana bolem, stopy tak opuchniete, ze dzwonilam do meza, zeby szybciej wracal i do gina mnie dowiozl autem, bo inaczej nie poradze sobie 

pije wiecej niz zwykle, ale bardzo, bardzo malo sikam, wiec juz sie kuzwa boje pic nawet. Zryczalam sie wlasnie, nerwy mi juz puszczaja od tego.