|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zadomowienie
|
Odp: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Czesc Cornelia ja walczylam z dziewczynami od lutego i zzycilam 12 kg a teraz po urlopie nie moge przemoc mojego lenistwa do odchudzania...ciagle o tym mysle ze chciala bym zaczac od nowa....
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Ze mnie przykładu nie bierzcie, bo ćwiczę średnio 1-2 razy na tydzień
![]() Lecę, bo mam wieczór z... No z Nim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Raczkowanie
|
cześć kochane
![]() ![]() A to dla tego że jestem pochłonięta pracą i potem obowiązkami że nie mam czasu na komputer nawet ![]() u mnie waga 74 czyli mam spadek 15,5kilo ![]() dietowo troszke grzesze ![]() ![]() w poniedziałek przeszłam 6 kilometrów pagórkami w 1h10min i jestem dumna z siebie ![]() No masakra z moimi wielkimi nogami bo w pasie sie super czuje.. I w końcu moja pasja może sie rozwijać bo zapisałam się na darmowy kurs na szwaczke chodze przez 20 dni po 6godzin dziennie... i ucze sie dużo ![]() A tak po za tym to podglądam was i widze że laseczki się z was robią ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
sagapobrawo
![]() Nadalko no właśnie tak podejrzewałam z tymi wzrostami ![]() Wczoraj super dietetycznie nie było - nadprogramowo wtrzachnełam dwie kromki razowce (za dobry kupiłam ![]() ![]() Jadłospis z wczoraj I Sn kromka chleba z twarożkiem i pomidorm, szklaneczka soku z jabłek z rababarem (bez cukru) IISn 2 łyż otrębów, jogurt ananas-banan L gulasz warzywny (pomidor, papryka, por, cebula, sos sojowy) z kasza gryczana (też troszke za duza porcja - ale to dlatego że dobre było ![]() P mango z jogurtem, kromka chleba z mozarella K 2 jajka na twardo, troszke majonezu light (choć to chyba nie zasługuje na miano majonezu ), kromka razowca No cóż za dużo węgli i trochę mało warzyw - wiem co źle robie ale co z tego jak to źle robie ![]() Ogolnie jak tam randka ? Czyżby ten Twoj były-obecny dobrze rokował? ![]() Cornelia witaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, Wasz ostatni dół udzielił się i mnie... Wczorajszy dzień był tragiczny pod każdym względem, na może nie pod każdym bo jednak zmobilizowałam się do biegania. Dietetycznie byłoby ok, gdyby nie czekolada
![]() ![]() Sagapo gratulacje wyniku ![]() Cornelia witaj.
#3157 |
Zakorzenienie
|
Mona grunt żeby to był jednorazowy wyskok
![]() ![]() ![]() Właśnie skończyłam przysiady - zajęło mi to 39 dni (jak na wyzwanie 30 dniowe to troche dużo ![]() ![]() Trudno powiedzieć na ile są efekty (tj zasadniczo efekty w postaci mniejszego cellulitu i szczuplejszych ud dostrzegam min po spodniach ale też na oko - tyle że nie wiem na ile to squats a na ile shred ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem postanowiłam zastąpić przysiady jakims małym zestawem na brzuch (tak 10-15 min do robienia rano) ... Rozważam trening brzucha Mel B. Chyba ze znacie cos skuteczniejszego ? Jestem ostatnio niezadowolona z mojego brzucha - pojawił sie jakiś luźny tłuszcz/skóra sama nie wiem ![]() A moze zrobimy z tego wyzwanie - np 30 dni z Mel B -pomierzymy brzuchy i sprawdzimy efekty ? Ktoś chętny ? Ostatecznie to tylko 10 minut dziennie - wiec trudno na to nie znaleźć czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Zadomowienie
|
sagapao brawo za spadki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cześć dziewczyny u mnie @ i to chyba dla tego ostatnio nie miałam ani sily ani energi na nic... ![]() ![]() ![]() Asia ja z checia do Ciebie dolacze ale dopiero od pon jak mi @ przejdzie ![]() mona ja ostanio mialam bardzo zle dni ale spowrotem zaczenam myslec ze znowu dam rade i moze uda mi sie dojsc do tych wymarzonych 75 kg ![]() Moj dzisiejszy jadlospis to S- owsianka z 180 mln mleka II S - jogurt nat + pomarancz O- piers pieczona na wodzie z dodtakiem olivy + warzywa + ryz P- ?? jakies pomysly ?? K- serek wiesjki + 5 pomidorków koktajlowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
Asia on zawsze dobrze rokował, ale kiedyś to on mnie zostawił bez słowa wyjaśnienia. mogłabym mieć żal, ale...po co.
W zasadzie chciałabym aby się ułożyło z nim bo ma predyspozycje do bycia dobrym partnerem na dłuzej ![]() randka dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Kinia no to super - jak dla mnie możemy zacząć oficjalnie od poniedziałku
![]() Co do Shreda jak dla mnie jest cięzko (mimo że mam buteleczki 0,5 litra a czytałam że laski 3 kg i 4kg ciezarkami machają) ... Nie daje rady robić tego codziennie - np przed @ , i na wyjazdach (jest dużooo skakania - raz że trzeba mieć miejsce, dwa że sąsiedzi mogą kiepsko to znosić ![]() ![]() Pot leje sie strumieniami - jest to najbardziej efektywne 30 min w moim życiu... Oczywiscie nie daje rady ze wszystkimi ćwiczeniami w formie zaawansowanej (słabe łapki)... To są ćwiczenia moim zdaniem dobre na dolne partie i ew na ramiona (tyle że tu pewnie trzeba by wiecej niz 0,5 kg ![]() ![]() Podsumowując - jestem z zestawu bardzo zadowolona - tyle ze przy gorszej kondycji/wiekszej wadze - duzo skakania obciąza bardzo kolana więc ostrożnie ... ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ogolnie no to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Zosienieczka- hahahaha z tym staniorem to faktycznie!! akurat on za maly jest xd
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- i kto to mówi xDD A kotlety z soczewicy, to jak mielone xd namoczyc soczewice/pogotwac potem do miski z jajkiem, bulka tarta, przyprawami, cebula, papryka, pietruszka co tam chcecie.. ugniesc i na patelnie xD ja osobiscie uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Ja wam dam czekoladę
![]() ![]() ![]() Nie chcę tutaj pisać o wielbieniu mnie czy coś ale zanim sięgniecie po coś kalorycznego to spójrzcie - dodałam wczoraj zdjęcie do klubu. Silna wola wynagradza!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
No, Nadalka, rzeczywiście Twoje zdjęcie to megamotywator następnym razem jak spojrzę na czekoladę pomyślę o Tobie
![]() Dzisiaj czuję się lepiej, w ramach zadośćuczynienia za wczoraj urządziłam sobie 4 godzinny spacer z butelką wody ![]() ![]() Joanna a cóż to za brzuszki miałyby być, bo te moje już dawno mi się znudziły i chętnie bym się przyłączyła
#3164 |
Zakorzenienie
|
Mona o właśnie te http://www.youtube.com/watch?v=VvNrNn798OY... tylko 10 minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Asia no on mi powiedział, że nie może się do mnie przyzwyczaić
![]() ![]() Jutro ważenie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jakoś wyjątkowo po sobie samej nie widzę - własnie - prócz ciuchów no i zdjęć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Raczkowanie
|
No tak najgorzej to wytrwać w postanowieniach
![]() Ja się łamię ostatnio ale jeśli chodzi o czekolade to jeden raz zdarzyło mi się zjeść 3 paski ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że regularnie usuwasz ciekawsze zdjęcia z klubu, zwłaszcza te z kiedyś to ja bym Ci pokazała różnicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz na zdjęcie znad morza a te z teraz przed lustrem. 1/3 Ciebie nie ma. Sorki że tak to określę ( w końcu też jestem "gruba" więc się rozumiemy ![]() Skoro nie rezygnujesz to myślę że jednak widzisz tą przemianę, ale kolejne kg Ci to trochę przysłaniają a tak nie powinno być! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
ogolnie słuchaj nadalki madrze mówi
![]() To nie mój dzień - najpierw robiłam sernik na zimno dla gości jutro - przez pie.....oną niemiecka galaretke (o ile to galaretka) mam całą forme płynnego badziewia .... Oczywiście pare łyzek wciagnełam - no ale że to serek na jogurcie to potraktuje to jako podwieczorek ... Ćwiczyłam - to dobrze, wciagnełam - ponad pół wielkiej michy sałaty z tuńczykiem - ujdzie ale czemu dalej jestem głodna? Ide na spacer - wściekła , głodna, wielka .... Jak by było o jakieść masakrze w de w tv to będzie wiedzieć że to ja ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Mówiłam że to nie mój dzień? W momencie w którym wstałamz kanapy zaczęło lać ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- No to jak już siedze dalej to obejrzałam sobie zdjęcia - ogolnie faktycznie sie pokasowałaś ![]() Troche Cie rozumiem - bo ja też hmm nie przepadam za swoimi zdjeciami w szczytowej formie - z drugiej strony one maja dużą moc motywacyjną ... Wiem że moja strata jest mniejsza niz Wasza - ale też jej w lustrze nie widze ... Dopiero jak zestawiam zdjęcia to jest różnica ... Jak patrze na zdjęcia w spodniach które już musiałam wywalić itd ... Ogolnie a może ty zakochana jesteś, co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zadomowienie
|
Monia dziewczyny maja racje widac duze postepy... i moim zdaniem powinnas sie cieszyc z ilosci zgubionych kg....
Asia - zaczynamy od pon tak? Mierzymy sie w pasie i zobaczymy postepy ;-) podejmujemy wezwanie 30 czy 60 dni ;-)? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Rozeznanie
|
Jednak byla noc pod gwiazdami :-D pozyczylismy od szwagra grilla. Tylko nie pocieszona bylam bo nie mialam cyca i bylam skazana na kawalek bialej kieblasy ale jakas chuda byla bo skorki ani kawalka nie oddalam psu. Alkoholu wczoraj nie pilam ani kropli tylko mialam narobiony dzban herbaty i nawdt na alkohol nie mialam ochoty. Kielbaske i wszystko na pewno spalilam bo ostro w nocy z TZ trenowalismy.
Dzisiaj z rana tez byl trening, na sniadanko jak zwykle jajecznica z jajek od wlasnych kurek i ogorek ktorego kawalek specjalnie sobie zostawilam jak kroilam do grilla. Po sniadaniu wielka niespodzianka i sie @ pojawil, a po nim bol brzucha jak nigdy i parcie na slodkie w efekcie poszly dwa kindery i dwa batony a pozniej chleb z majonezem i kaszanka tak wien dziwne polacznie. Pozniej juz nic nie jadlam az do kolacji pol bulki ciemnej, jajka, kawalek ogorka. W dzien jeszcze byl soczek maly pychotek z biedry, resztka soku tymbark jablko antonowka a tak to herbatka figura z herbapolu by jelita ruszylo i rzeczywiescie ruszylo az trzy razy. . By sobie nie psuc kilku dni z TZ bo w niedziele znowu jedzie i zobacze go za ok 2tyg wiec nakleilam nowy plaster by stlumic @ i korzystac hehe :-P Po sniadaniu bylam z tz na targu i w ramach imienin moich w ktore on bedzie w pracy kupil mi bluzke i kilka par gaci. Troche robilam u siebie w domu a potem wybralismy sie motorem do sklepu i juz @ nie rzadzil moim mozgiem wiec w sklepie zdrowe rzeczy wybralam jak sok pomaranczowy, sliweczki, ogorki, pieczarki, ciemne bulki, jogurty pitne zerowe, a pozniej w sklepie tesciowej szynke z indyka. Jutro znowu u siebie przy domu robie wiec nie bede mialam jak bardzo pisac i wieczorem znowu grilla robimy tylko juz nie bede skazana na kielbase ale bede miec szynke czy schab. Wybaczcie ze tylko o sobie tak pisze i wam nie odpisuje ani nie chwale za osiagniecia ale na tel ciezko mi to ogarnac zwlaszcza ze to moje poczatki z ta aplikacja :-* Odpisze wam wszystkim jak bede u mamy czyli w poniedzialem a na razie egoistycznie bede pisac co u mnie ;-) Przysiady wczoraj byly a dzis przerwa przez ta ciotke i brzuch, jutro moze lepiej bedzie i je zrobie choc robiac kolo domu na brak ruchu nie bede na pewno narzekac. Zmykac spac i stosunkowo dobrej nocy zycze oraz erotycznych snow na jawie :-D :-P :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3177 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() U mnie mega spadek: -1,7 kg ![]() ![]() Mierzenie też dziś nastąpiło, wymiary zaktualizuję w tabelce naszej. I żeby nie było, z niedowierzania ile waga pokazuje wlazłam na nią NA SERIO dziewięć razy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
No to super ogolnie
![]() Tak Kiniu jak ci pasuje - jak dla mnie może byc poniedziałek ... Proponuje 30 dni - bo nie jestem pewna czy to bedzie skuteczne - tylko 10 min ![]() ![]() Byłam wczoraj w sklepie i mierzyłam żakiet (38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na razie sprzatenie bo mam gosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zadomowienie
|
Witam ponownie!
![]() Wracam na dobre ![]() Matura była i się zmyła, poszło mi średnio na lekarski raczej nie wystarczy mi punktów, ale może na jakiś inny ciekawy kierunek. Myślę o farmacji - i tu mam pytanie do Carli jak jest z pracą po farmacji? Trudno o pracę, czy raczej nie ma jakichś większych problemów? No i zarobki, takie w miare czy raczej nie. Nie chodzi mi o to żeby jakieś kokosy zarabiać (chociaż byłoby miło ![]() Ehh ostatnio dużo o tym myśle i już sama nie wiem co mam ze swoim życiem zrobić ![]() Dobra wracając do odchudzania - stanęłam na 73 kg i tak jest od miesiąca mimo tego że jem co popadnie - dosłownie lody, słodycze, białe pieczywo i wszystko co niezdrowe. Dzisiaj będzie ostatni dzień grzesznego jedzenia, ale tylko dlatego, że muszę się na zakupy wybrać. Zaczynam biegać, jeździć na rowerze i ogólnie ćwiczyć. Do października chcę zejść do około 60 kg więc byłoby to średnio 3 kg na miesiąc, nie jest to niemożliwe, ale będę musiała włożyć trochę pracy. Wszystkim gratuluję spadków, tych większych i tych mniejszych ![]() Dzisiaj do kina jadę, a jeszcze muszę ogarnąć trochę swój pokój bo wszędzie walają się książki i kartki różne. Miłego dnia! ![]()
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
ogolnie, gratululuje
![]() Co sie dzieje z kwiatuszkiem? Nadalka, jestem w szoku, super wygladasz ![]() ![]() Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-05-18 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.