Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 20:15   #1111
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
No właśnie od wczoraj już jest taka niemrawa! A dziś to już całkiem, o, teraz akurat kopnęła, bo wcinam jabłko, a tak to nic z siebie dzisiaj Może to przez niskie ciśnienie??? Wczoraj w pogodzie pokazywali, że jest mniej więcej 995htp, to cienko, a kiedyś zauwarzyłam też była spokojniejsza przy niskim cisnieniu atm.
Może.Albo gorąco i dlatego.Grunt, że sie wogóle rusza.Tak to sobie tłumaczę, że sama czasami mam takie dni, że mi sie nic nie chce, a czasami mam takie, że bucham energią.To może u dziecka też jest podobnie

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

A Bavarię kupiłam ostatnio w Auchan
Auchan też u mnie nie ma
A w Piotrze i Pawle może jest?Nie wiecie?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:15   #1112
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
No właśnie od wczoraj już jest taka niemrawa! A dziś to już całkiem, o, teraz akurat kopnęła, bo wcinam jabłko, a tak to nic z siebie dzisiaj Może to przez niskie ciśnienie??? Wczoraj w pogodzie pokazywali, że jest mniej więcej 995htp, to cienko, a kiedyś zauwarzyłam też była spokojniejsza przy niskim cisnieniu atm.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

"zauważyłam" pownno być...budyń ciążowy i ortografia poszła w las
Rośnie ci mała meteoropatka
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:18   #1113
passion80
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny

ale cisza, no tak jedna z gaduł, Kaśka, wita chłopa
Stary 2013-05-17, 20:21   #1114
matallewar
Zakorzenienie

Mi się zepsuł humor, bo ten przyjaciel, co się zażegnywał, że możemy i za 20 lat oddać, stwierdził chyba, że po sprzedaży auta mamy mnóstwo kasy i chce wszystko już... Można się było tego w sumie spodziewać, także szukamy teraz kasy, żeby mu oddać, dobrze, że niedużo zostało...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:25   #1115
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
witajcoe wieczorem. mam 3 godziny w pociagu sciagnelam mobilny wizaz i nadrabiam caly watek.
zauwazylam ze rozpoczela sie dyskusja o szczepionkach. niedawno czytalam to http://www.twojewiadomosci.com.pl/co...utyczny?page=3 i dalo mi to duzo do myslenia. ciekawa jeatem waszej opinii bo i sytuacja mas podobna laczy.

dlugi ten tekst bardzo ale warto sie zapoznac ze szczegolami.

mialam okropny dzien, jak pisalam wczesniej jestem baaardzo zmeczona, przyjechalam na dworzec kupuje bilet i okazuje sie ze nie ma juz miejscowek, czekalam na pociag z mysla ze zagadam z konduktorem zeby mi otworzyl przedzial dla matki z dzieckiem a ten mi burknal ze nia ma i odwrocil sie na piecie. poryczalam sie z nerwow. no nic wsiadlam, pociag ruszyl i znalalzlam jakies moejsce w pierwszej klasie. przyszedl konduktor sprawdzac bilety i mi mowi ze musze isc do drugiej klasy albo doplacam drugie tyle za pierwsza. powiem wam ze rozumiem ze takie sa przepisy itd ale skoro oszczedzaja na przedziale dla matki i ciezarnej to moglby chociaz juz machnac reka na to ze sobie siadlam w pierwszej klaaie szczegolnie ze nikomu miejsca nie zabralam .

przepraszam za bledy ale pisze w emocjach i z tableta.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aż ma się ochotę krzyknąć: kocham cię Polsko! masakra, wszędzie widzę jest dobrze, kultura pełną gębą (w osobie konduktora, a niech go teraz uszy pieką jak go obmawiamy:brzyda l i wszędzie zero życzliwości dla kobiet w ciąży...

Motylek dobrze, że to napisałaś, czyli jednak coś w tym ciśnieniu jest...
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:26   #1116
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Wkurzył mnie listonosz.siedze cały dzień w domu, jak wyszłam na chwilę to na pewno była teściowa, a teraz znajduje 2 awiza na 3 paczki i 7 poleconych.Ciekawe jak ja sie mam z tym dotachać z poczty 4 km?!
Stary 2013-05-17, 20:34   #1117
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Wkurzył mnie listonosz.siedze cały dzień w domu, jak wyszłam na chwilę to na pewno była teściowa, a teraz znajduje 2 awiza na 3 paczki i 7 poleconych.Ciekawe jak ja sie mam z tym dotachać z poczty 4 km?!
No nie! Po raz kolejny ta sama sytuacja. Mi się to przytrafiło w PL raz, ale mam znajomych, którzy twierdzą, że to standardowe zdarzenie. Jak mnie wkurzają tacy leniwi listonosze Koniecznie zgłoś na poczcie!

Właśnie zarezerwowałam fryzjera na jutro - będzie dzień relaksu dla ciężarówki Za dwa tyg urlop, a podczas niego, dwa wesela i chrzciny to trzeba się ogarnąć i wyglądać jak człowiek

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-05-17 o 20:39
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:41   #1118
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witajcie, piękne!

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Jestem, kolejny lekarz potwierdził, że skłaniałby się ku dziewczynce, także Matal wpisujemy córcię . Niestety nie mam żadnego zdjęcia, ani płytki, bo malutka była odwrócona tyłem. Mam się umówić za około 3 tygodnie i może wtedy zapozuje . Waży około 340 g.
Super

Cytat:
Witamy Was w 6-tym miesiącu
Ja jutro dołączę

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Jestem... będziemy mieć drugą DZIEWCZYNKĘ Co prawda lekarz nie dał mi 100 %,ale kompletnie nic nie dyndało i mała leżała w kiepskiej pozycji :P Takżeeeeee tegooooo....
kaśkaCZAROWNICO JEDNA!!!
Jej, ale fajnie , czarna!

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
witam się ze szpitala poszłam sobie na wizytę, pewna, że tylko badanie, analiza wyników badań i zwolnienie, a tu proszę powiedziałam, że od kilku dni pobolewa brzuch, skurcze mam, a ta że macica twarda jak skała i szpital
więc jestem sala ta sama co ostatnio
O, cholercia Dobrze, że lekarz miał szybki refleks Na pewno Ci pomogą, trzymaj się

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam ostatnio Rainforest, normalnie jak nówka nieśmigana
Też chcę taką kupić W ogóle to zauważyłam, że ostatnio nic dla dzidzi nie kupiłam Jutro wybieram się do galerii, kupię Młodemu dwupak dresików w C&A

Cytat:
Dziewczyny nie wiem co się stało mojej córci, ale taka spokojna to już dłuuugi czas w brzuszku nie była i wcale mi się to nie podoba...może przez to, że i ja mam taki mopsowy nastrój, zero energii i niuni się to udziela? Ze dwie godziny wcześniej nic się nie ruszała, wzięłam od mamy stetoskop od ciśnieniomierza i w domu wyłapałam małej tętno. Słabo było słychać, tak bardzo cicho i jakby w oddali, no ale to w końcu nie detektor tętna, tylko zwykły stetoskop. Co nie zmienia faktu, że mnie to bardzo ucieszyło, że wyłapałam
Ja słucham sobie serduszka dwa razy w tygodniu w szkole rodzenia

Cytat:
Może.Albo gorąco i dlatego.Grunt, że sie wogóle rusza.Tak to sobie tłumaczę, że sama czasami mam takie dni, że mi sie nic nie chce, a czasami mam takie, że bucham energią.To może u dziecka też jest podobnie
Jest, na pewno Przecie to też człowiek i może mieć gorsze dni

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Też mamy takie przeboje z naszym Pisałam już o tym, więc nie będę się powtarzać, ale doskonale Cię rozumiem

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:42   #1119
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Materiał jest dośc rozciągliwy,bo mam z tego sklepu juz dwie tuniki
sliczna ta sukienka, sama bym sobie kupila

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Mój Filip był mega leniwcem i ja mam jedynie filmiki jak kopnął łaskawie, jak kilka razy pod rząd to prawie imprezka byla z radości ten się zapowiada podobnie .
to tak jak moja Blanka, tylko czkawka powstrzymywala mnie przed tym by nei jechac codziennie na IP z panika a Amelka wrecz przeciwnie, nie przeszkadza jej lozysko na przedniej scianie bo lupie mnie ostro

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja na szybko bo z komorki - jestem jz po piłowkowym. Mam łozysko na scianie przedniej ale jest ok. Dziec akurat. 380g. 50% szans na płec bo dosc niewyraznie i stary sprzet. Czekam do poniedziałku na lepsze usg
super, gratulacje najwazniejsze ze zdrowe

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Z tym pasem to chyba zalezy od budowy i tendencji. Ja sie o brzuch nieboje ale pas bede nosic. Przeraza mnie za to celuit
eeee spojrz na kim kardashian

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mnie też
Spoko, kupimy sobie bański chińskie i będziemy się katować
kiedys dawnooo temu je sobie kupilam, zrobilam dwa razy masaz i o nich zapomnialam

Cytat:
Jestem... będziemy mieć drugą DZIEWCZYNKĘ:brzyda l: Co prawda lekarz nie dał mi 100 %,ale kompletnie nic nie dyndało i mała leżała w kiepskiej pozycji Takżeeeeee tegooooo....
kaśkaCZAROWNICO JEDNA!!!

Jak wyszłam to się rozpłakałam i powiedziałam Tż,że nie umiem dać mu syna- wiem, głupia jestem Nie wiem dlaczego tak się rozkleiłam

Najważniejsze,że z malutką wszystko dobrze i waży 297 g. Wszystko w normie

Lecę teraz na zakupy
gratulacje wiedzalam ze laska bedzie a ty nie rycz glupia, bo to przeciez nie twoja wina

Cytat:
witam się ze szpitala poszłam sobie na wizytę, pewna, że tylko badanie, analiza wyników badań i zwolnienie, a tu proszę powiedziałam, że od kilku dni pobolewa brzuch, skurcze mam, a ta że macica twarda jak skała i szpital
ej no co ty ale najwazniejsze ze jest reakcja

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny planujecie zakup monitora oddechu? Ja się nad tym ciężko zastanawiam i chyba kupię zaraz jak się mały urodzi.
ja mam znizke 50% na snuzza hero i sie zastanawiam czy brac.

Cytat:
Matal cieszę się,że dzięki sprzedaży auta wszystko się ułożyło

Passion
ojeju przykro mi

Ale się wkurzyłam! Na maksa! Aż to we mnie buzuje!

Poszłam do przychodni współpracującej z Luxmedem po skierowanie na te typowo ciążowe badania do ginki, która tam pracuje. Musiałam do niej iść,żeby mieć darmowe te wszystkie badania-w końcu płacę za ten pakiet a mam w nim wszystkie badania za darmo.

No i miałam być na 17.30,przyszłam 17.25,ale myślę,że nie będę jej tam włazić, może mnie poprosi.Potem ktoś do niej zadzwonił to też nie przeszkadzałam. Jak wyszła mnie poprosić to była 17.38 i mówi mi,że ja się spóźniłam, więc oczywiście jej wypaliłam,że nie mam w zwyczaju przeszkadzać w rozmowach. Potem oczywiście negowała zasadność badania na toxo igm (skoro miałam igg ujemne to trzeba igm powtarzać,a ona uważa,że jak na początku ciąży było ok to nie trzeba). Ogólnie co bym nie powiedziała to było źle, a na sam koniec zapytała czy jestem na L4. Mówię,że tak, a ona,że niby czemu skoro wyglądam dobrze.To jej pokazuję w karcie ciąży jakie miałam problemy i że mam stresującą pracę i ona to zapewne potęgowała. Ona zapytała,gdzie pracuję a jak powiedziałam,że w banku to mi powiedziała " Też mi coś, równie dobrze pracując w spożywczym miałaby pani tak samo mało stresu". Na co ja jej powiedziałam,że na ten temat mogą wypowiadać się tylko osoby, które kiedykolwiek pracowały w banku i mają jakieś pojęcie jak to wygląda. I wyszłam.Nigdy już nie pójdę do tej chorej baby: mur:

o mamooo co za wredne babsko! ja to bym jej ostro nawtykala

oczywiscie niepocytowalo mi wszystkiego

Kaska sliczny malusi brzuszek dla porowania wrzucam moj tez dzis stuknelo 24/25 tc

a i co do brodzikow/kabin moi rodzice robili wlasnie z plytek i normalnie szklana kabina na wymiar, no i wcale a wcale to taniej nie wychodzi za sama kabine zaplacili 3 tys.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24-25 tcc.jpg (30,5 KB, 32 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:43   #1120
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się zepsuł humor, bo ten przyjaciel, co się zażegnywał, że możemy i za 20 lat oddać, stwierdził chyba, że po sprzedaży auta mamy mnóstwo kasy i chce wszystko już... Można się było tego w sumie spodziewać, także szukamy teraz kasy, żeby mu oddać, dobrze, że niedużo zostało...
Przyszło mi ma myśl powiedzenie że "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"
Stary 2013-05-17, 20:49   #1121
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

No trochę głupio go zgłaszać bo to jakis nowy albo na zastępstwie i może nie znalazł dzwonka.No ale i tak się wkurzyłam, że teraz muszę po to jechać.
Jak go jeszcze spotkam to jednak opierdzielę i pokażę jak sie do domu dzwoni.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-05-17 o 20:51
Stary 2013-05-17, 20:49   #1122
teacherka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
przy mowie o pracę, przy umowie zlecenie pracodawca nie płaci, bo nie musi, można samodzielnie jesli sie chce

Ale poprzez pracodawcę, tzn. skladasz "podanie" czy inny swistek, że chcesz żeby Ci to opłacał.
Mnie szefowa już parę miesięcy temu wysyłala na l4 zamiast na wolne i ja sie dziwiłam co ona pierdzieli, że przecież żadne płatne l4 na umoie zleceniu. Potem doczytałam że można tę składkę chorobową opłacać, a potem wyszło na to że przy umowie zleceniu od pierwszego dnia za l4 płaci ZUS.... Nikt nie potrafi mi podać od razu kompletnej informacji, składam wszystko ze strzępków...

Mamy jakąś księgową na pokładzie?
Moja składka chorobowa nie widnieje na rachunku ale na RMUA tak. Czy to poprawnie? Tż mi mówi, że jest tak że na rachunku są te podstawowe odliczenia a na RMUA bardziej szczegółowo i nie wiem....
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:52   #1123
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
A jak noszę 38 normalnie to kupuję też 38 ciążowe?
ja też noszę 36/38 a bluzkę tą co ma Ladan kupiłam 40 normalnie budyń zamiast mózgu- jak ją ubrałam to mama mnie wyśmiała ale już mi ją zmniejszyła i jest dobra tzn będzie jak mi brzuch wyrośnie
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Magne B6
jo tyż
Cytat:
ale cisza, no tak jedna z gaduł, Kaśka, wita chłopa
mąż poszedł teraz na rower także mam chwilunię

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Kaska sliczny malusi brzuszek dla porowania wrzucam moj tez dzis stuknelo 24/25 tc
Twój też super

mam gruszkę na kolację mniam mniam

tauron mnie kocha mam nadpłatę ponad 200zł

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:53   #1124
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
No trochę głupio go zgłaszać bo to jakis nowy albo na zastępstwie i może nie znalazł dzwonka.No ale i tak się wkurzyłam, że teraz muszę po to jechać.
Jak go jeszcze spotkam to jednak opierdzielę i pokażę jak sie do domu dzwoni.
W takim razie można mu wybaczyć ten jeden raz jak nowy. Tak czy siak, następnym razem jak go złapiesz to zdecydowanie się przypomnij - szkoda Twoich sił żeby specjalnie na poczte latać, szczególnie, że masz taki kawał..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 20:55   #1125
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ale poprzez pracodawcę, tzn. skladasz "podanie" czy inny swistek, że chcesz żeby Ci to opłacał.
Mnie szefowa już parę miesięcy temu wysyłala na l4 zamiast na wolne i ja sie dziwiłam co ona pierdzieli, że przecież żadne płatne l4 na umoie zleceniu. Potem doczytałam że można tę składkę chorobową opłacać, a potem wyszło na to że przy umowie zleceniu od pierwszego dnia za l4 płaci ZUS.... Nikt nie potrafi mi podać od razu kompletnej informacji, składam wszystko ze strzępków...

Mamy jakąś księgową na pokładzie?
Moja składka chorobowa nie widnieje na rachunku ale na RMUA tak. Czy to poprawnie? Tż mi mówi, że jest tak że na rachunku są te podstawowe odliczenia a na RMUA bardziej szczegółowo i nie wiem....
Na RMUAjest chyba szczegółowa rozpiska wszystkich składek: chorobowa, zdrowotna itp.
Stary 2013-05-17, 20:56   #1126
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Jestem... będziemy mieć drugą DZIEWCZYNKĘ:brzyda l: Co prawda lekarz nie dał mi 100 %,ale kompletnie nic nie dyndało i mała leżała w kiepskiej pozycji :P Takżeeeeee tegooooo....
kaśkaCZAROWNICO JEDNA!!!

Jak wyszłam to się rozpłakałam i powiedziałam Tż,że nie umiem dać mu syna- wiem, głupia jestem Nie wiem dlaczego tak się rozkleiłam

Lecę teraz na zakupy
Asz ty! Mogłyśmy się dogadać bo widzę że i u Ciebie nici z parki.

Gratuluję córy

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:00   #1127
dirtymagic85
Zadomowienie

Bajka ale fajny brzuszek! No i ja też dzisiaj wchodzę w nowy tydzień, idziemy łeb w łeb

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też noszę 36/38 a bluzkę tą co ma Ladan kupiłam 40 normalnie budyń zamiast mózgu- jak ją ubrałam to mama mnie wyśmiała ale już mi ją zmniejszyła i jest dobra tzn będzie jak mi brzuch wyrośnie

jo tyż
mąż poszedł teraz na rower także mam chwilunię

Twój też super

mam gruszkę na kolację mniam mniam

tauron mnie kocha mam nadpłatę ponad 200zł
kasia to tż ledwo wraca do domu i już od ciebie na rower musi uciekać?
I ty samą jedną gruszkę zjesz tylko na kolację???
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:00   #1128
87czarna
Zakorzenienie

cotynatopodmiana, mowisz?

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:01   #1129
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Przyszło mi ma myśl powiedzenie że "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"
Taaa, znajmy się jak przyjaciele, liczmy się jak Żydzi
W sumie to nawet nie o kasę chodzi, ale jak mi ktoś mówi: "spłać długi w banku, mi się nie spieszy", to traktuję to poważnie, a przecież wiadomo, że jak tylko będę mieć, to oddam...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 21:02   #1130
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No nie! Po raz kolejny ta sama sytuacja. Mi się to przytrafiło w PL raz, ale mam znajomych, którzy twierdzą, że to standardowe zdarzenie. Jak mnie wkurzają tacy leniwi listonosze Koniecznie zgłoś na poczcie!

Właśnie zarezerwowałam fryzjera na jutro - będzie dzień relaksu dla ciężarówki Za dwa tyg urlop, a podczas niego, dwa wesela i chrzciny to trzeba się ogarnąć i wyglądać jak człowiek
u mnie wielokrotnie bylo to samo i zglaszalam na poczcie. podobno maja nowe przepisy ze paczek nie doreczaja do domow bo listonosze czesto pieszo itp. natomiast za polecone pani przepraszala ale nic sie nie zmienilo wiec zrobilam zlecenie i teraz listonosz moze polecone zostawiac mi w skrzynce.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:02   #1131
kaska87
Zakorzenienie

Dirty pojechał do kolegi na chwilę
no gruszkę jem, ale zjadłam 2 daniowy obiad o 17:00 (żurek i rybkę z ziemniaczkami i marchewką) nie dam rady więcej

Stary 2013-05-17, 21:02   #1132
matallewar
Zakorzenienie

Uciekam z moim wisielczym humorem. Jeszcze tż robi moją ulubioną rzecz, tj. pokazuje mi coś z daleka, mimo że wie, że nie mam okularów, a z moją wadą nic nie widzę i pyta "co to jest" A jak zirytowana odpowiadam, że nie widzę, to Edi do mnie: "mama nie krzycz"

Chyba potrzebuję zjeść coś słodkiego, tylko nic nie mam w domu

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 21:02   #1133
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czeszko
Wrocilam od przyjaciolki ale sie nagadalysmy...przytargala m karton ciuchow po jej synku...chyba nic juz nie musze kupowac

a noge dalej mam spuchnieta... dzisiaj chyba nawet bardziej niz wczoraj... jak tak dalej pojdzie to zaraz po przyjezdzie do niemiec wale z powrotem do lekarza... jutro juz mijaja 2 tygodnie... jest lepiej ale opuchlizna jest caly czas, wiec to chyba za dlugo?

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Cześć z rańca
Nad ranem,jak Mąż wstawał do pracy, gadałam przez sen : ,,Bartek śpij,Bartek!" hehehe Mąż teraz dzwonił i uświadomił mi że tak mówiłam do brzucha ! a u nas nawet mowy nie było o imieniu Bartek! nie podoba mi się

trzymam kciuki za wizytę

oj tak dziś ma być u mnie 27 stopni i już teraz czuje ciepełko ,co to będzie w południe

Matall gratulacje z okazji sprzedaży samochodu, wypoczywaj jak najwięcej Kochana !

hahah czy na pewno do brzucha?

Cytat:
Cześć. Kaśka,Czarna-dzisiaj Wasz wielki dzień

Taki Miki Mouse

Samba
ciesz się,że nie wiesz w co się ubrać. Bo ja nie mam się w ogóle w co ubierać, nic mi się nie podoba
ja sobie kupilam zestaw 2 dluzszych podkoszulek w H&M Mama - biala i czarna i smigam w nich na zmiane do getrow i na gore zarzucam sweterek sprzed ciazy mam jeszcze kilka zwyklych podkoszulek ale spodnie ciazowe spadaja mi z tylka co mnie strasznie wkurza wiec te podkoszulki nosze do krotkich spodenek i to cala moja wypasna garderoba chcialam sobie cos kupic ale tyle tego namierzylam i tez nic mi sie nie podoba...

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
He he no rocznikowo to mamy 11 lat roznicy, bo ja tu najstarsza na watku i do tego pierworodka
A na Lipniku to moj wujek mieszka

Gratki dla Tancerki za core i dla Kaski za synowa

No mnie ostatnio szwagierka opowiadala ze jakas jej znajoma rodzila naturalnie... urodzila a lekarz do niej "prosze przec dalej" to ona "juz przeciez jest" a on "ale jest drugie! prosze przec!" ... final byl taki ze zemdlala i drugie przez CC urodzila ... nie wiem jak czesto chodzila do gina ale ponoc nikt nigdy nie wpadl na to ze moga byc blizniaki

No ja tez z B

... dobra nadrabiam watek dalej ...
ooo to moze znamy sie z widzenia dawno wyjechalas?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:03   #1134
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dirty pojechał do kolegi na chwilę
no gruszkę jem, ale zjadłam 2 daniowy obiad o 17:00 (żurek i rybkę z ziemniaczkami i marchewką) nie dam rady więcej
To i tak więcej niż ja dziś

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 21:04   #1135
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czarna gratuluje coreczki

Passion duzo zdrowka **
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:05   #1136
kropla_deszczu
Zadomowienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Muszę coś zjeść, bo poza tym Monte rano nic nie jadłam, ale w ogóle mi się nie chce jeść Co ja mam ze sobą zrobić
Ja też jem mało nie jestem w ogóle glodna

Cytat:
Jestem... będziemy mieć drugą DZIEWCZYNKĘ:brzyda l: Co prawda lekarz nie dał mi 100 %,ale kompletnie nic nie dyndało i mała leżała w kiepskiej pozycji :P Takżeeeeee tegooooo....
kaśkaCZAROWNICO JEDNA!!!

Lecę teraz na zakupy

Gratulacje!!

Cytat:
Trzymaj się tam jakiś w tym szpitalu bidulko

- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:07   #1137
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To i tak więcej niż ja dziś
zrób sobie kanapeczkę z wędlinka i warzywkami
i nie martw się kochana wszystko idzie ku lepszemu, szkoda nerwów
no i ja też krecik jestem i z daleka nie widzę

oglądam teraz rodzinkę.pl i ten malutki chłopczyk Kacperek jest kochany

Stary 2013-05-17, 21:07   #1138
teacherka
Zakorzenienie

Mam jeszcze pytanie odnośnie ROŻKÓW/BECIKÓW.
Jaki rozmiar kupujecie? Bo podoba mi się jeden baaardzo ale jest chyba 75x75 i mama mi odradza, że to zaraz będzie za małe... 80x80? czy sa większe?
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 21:10   #1139
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę soczewki, moje kochane soczewki !
Ale nie mogę, bo mam taką saharę w ciąży, że to aż boli

Nie mam pieczywa w domu, tzn. mam, ale nie było świeżego, więc co najwyżej grzanki można zrobić

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanie odnośnie ROŻKÓW/BECIKÓW.
Jaki rozmiar kupujecie? Bo podoba mi się jeden baaardzo ale jest chyba 75x75 i mama mi odradza, że to zaraz będzie za małe... 80x80? czy sa większe?
W sumie rożki to i tak na jakieś 3 miesiące

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:

oglądam teraz rodzinkę.pl i ten malutki chłopczyk Kacperek jest kochany
Mali chłopcy są kochani
A Edi taki dorosły

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-17, 21:11   #1140
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
jaki zgrabniutki

Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości