|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
marta-
Moj brat robil ta salatke kiedys ale nie smakowala mi. Nie lubie polaczenia typu ananas z wedlina i np. majonezem.. Ja juz bylam poswiecic koszyczek Od 1,5h sprzatam, a teraz tylko na chwilke oczywiscie na wizaz Ale spadam juz
|
|
#9932 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Babcia mnie nauczyła.
|
|
|
#9933 | |||||
|
Zadomowienie
|
bry
Cytat:
Cytat:
kolejny facet ma tam czekac na swoja kolej Cytat:
pierwsza ksiazka na ktorej sie poplakalam ![]() bedzie dobrze Cytat:
ja stosowalam Eveline serum 3D ale juz przestalam musze kupic kolejny balsam, ale sprobuje jakis inny ![]() Cytat:
![]() zaraz ide znowu sprzatac, piec jakies ciasta, robic salatki Nareszcie choc troche swieta czuje Zrobilam pisanki przed chwila ubralam je w naklejki takie specjalne do jajek zajelo mi to jakies 5 minut a wczoraj upieklam sernika, ale chyba nie wyszedl troszkU BTW okresu, zaczal mi sie przed sylwestrem w sylwestra mialam, pozniej sie skonczyl i nastepny mialam dopiero 8 marca pierwszy okres w tym roku dostac w marcu to trochę nie za fajnie wczesniej niby mialam jakies plamienie, ale jak dla mnie okres to nie byl teraz dostalam po 29 dniach, wiec jest ok
|
|
#9934 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bardzo lubię tą sałatkę!
![]() W ogóle sałatki bym mogła bez przerwy jeść. Ze święconką jednak nie byłam - siostra poszła. A więc to pewnie będą kolejne święta bez kościoła. Cóż. Kurde wypadałoby posprzątać, a nie za bardzo mam co, bo to co już miałam, to posprzątałam. A jakoś tak głupio przy kompie siedzieć, jak naokoło przygotowania...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Budka dla ratownikow ale bez ratownikow! Chociaz.. Narazie jestem bez TZ'ta to moze byc budka z..
|
|
|
#9936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#9937 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to nie jest wcale taki fajny... chyba, ze patrzymy tylko na ciałko :P
|
|
|
|
#9938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaJa chce normalnego ratownika Mmm widzialam takiego w tamte wakacje.. mmmm taaaaaki byl cudowny
|
|
|
#9939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie to on jest obrzydliwy ;p nie znam zadnego ladnego ratownika ale znam ladnych pilkarzy ;p i fanow sportow ekstremalnych ;p ratownik to taki typowy flirciarz
|
|
#9940 |
|
Raczkowanie
|
dzieńdoberek
wpadam na przywitanie tym bardziej ze z 1989 jestem choc widze ze tutaj to juz sie dziewczyny zaprzyjaźniły :P jak juz tak o sałatkach to moze zna któraś jakąś fajną sałatke z ryżem? byłabym bardzo wdzięczna
|
#9941 |
|
po prostu Em :)
|
Ja właśnie wróciłam z TŻem z kościoła ze święcenia koszyczka. Śliczny mieliśmy.
Wkleję potem zdjęcia. A teraz idziemy sobie na spacer, bo jest taka ładna pogoda no i w ogóle.. Fajne te święta. Bo z Nim.
|
|
#9942 |
|
Zadomowienie
|
kar0luch witam
![]() Jejjjjjjjjjj..... jak fajnie sie czyta takie rzeczy specjalnie dla Agoska: www.fotka.pl/profil/fuensis ![]() spadam robic cos na swieta
|
#9943 |
|
Zakorzenienie
|
Ratownicy to mi sie zawsze kojarzą z takim szpanem :P Patrzą na wszystkich z góry :P
W te wakacje na basenie miałam takiego ratownika, że nie wiedzieliśmy czy on w ogóle umie pływać:P Całe szczęscie, ze częstym bywalcem był obóz odchudzajacy dla młodzieży. Nie wszyscy potrzebowali zrzucenia wagi :P |
|
|
|
#9944 | |
|
Wtajemniczenie
|
kar0luch => cześć
Cytat:
ajjjj, leciało w TV? Ja też chcę... teraz czytam Pasję życia, o Van Goghu, świetne to jest, przeczytałam jakieś 70 stron teraz i zaraz wracam do czytania...
|
|
#9945 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
no i dziadka. Jak ja lubię te Twoje opisy dnia czytać Ja to kooooooocham ![]() Taak . Cytat:
. Nie wiem kto ich nauczył, ale dziwnym trafem znali po polsku słowo "maleńka" . Cytat:
, my tam chętnie ludzi przyjmujemy. Moja mam robi sałatkę z ryżem, tuńczykiem, ogorkiem konserwowym (?), kukurydzą i majonezem.
|
|
|
#9946 |
|
Wtajemniczenie
|
Sałatka z ryżem? hmm wiem, że mama jakąś robiła... ale...
kukurydza, papryka, ryż...? hmmm... ![]()
|
#9947 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, mam taką dość nietypową prośbę
![]() zaznaczyłam sobie opcję, że jestem niewidoczna - na wizażu, czy mogłybyście mi zajrzeć w profil i powiedzieć, czy faktycznie nie pisze jaki wątek akurat przeglądam i na przykład kiedy ostatni raz się logowałam na wizażu? Bo jak sama wchodzę w mój profil to mi się normalnie wyświetlają takie informacje więc nie wiem jak to jest...Agosek kiedyś pytała, czy przeglądamy profile osób które obserwuję nasz wątek - taaaaaak przyznaję się w ogóle lubię Wizażankom poszperać w profilu ![]()
|
#9948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#9949 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam teraz czasu na zabawy w wielocytowanie
więc z tego co zapamiętałam :kar0luch, moorfina witamy Marta nie smutaj się, z TŻ-tem później spokojnie porozmawiacie i wszystko się dobrze ułoży na pewno ![]() Co do Twojej sałatki to brzmi apetycznie, ale mi by pewnie nie spasowała bo nie przepadam za selerem Ja dziś bedę robić moje ulubione z kapustą pekińską i kurczakiem, a druga to z serem żółtym i grzybkami konserowowymi Obie polecam! Tak w ogóle to mam na kompie książkę z sałatkami- 60str różnych sałatek, więc jeśli by któraś miała ochotę to mogę podesłać kar0luch jakaś z ryżem też się tam pewnie znajdzie ![]() Em ale Ci zazdroszczę tych świąt z TŻ-tem. U mnie w domu jest taka atmosfera, wszyscy się kłócą itd że w ogóle świąt nie czuję, też bym je wolała z TŻ spędzić, ale już widzę jak się moi rodzice na sam ten pomysł będą strzępić ![]() Co do okresu to kiedyś jak się odchudzałam to też mi się zdarzyło, że zniknął mi na 3-4msc Ale teraz już na szczęście wszystko jest ok Tak w ogóle dziewczyny to byłyście już u ginekologa? Ja jeszcze nigdy, nie miałam takiej potrzeby,teraz mama chce mnie zapisać pierwszy raz na taką wizytę kontrolną no i musze przyznać że mam trochę (nawet bardzo?)cykora ![]() EDIT: znalazłam przepis na taką sałatkę ryżową: Sałatka Ryżowa Składniki: 1 szklanka ugotowanego ryżu 1 łyżka posiekanego szczypiorku 1 łyżka posiekanego koperku 1 zielony ogórek 1 pomidor ½ szklanki kukurydzy konserwowej ½ szklanki fasolki czerwonej konserwowej Majonez Sól, pieprz Wykonanie: Ogórek obrać, pokroić w kostkę. Pomidor pokroić w ćwiartki. Ryż połączyć z ogórkiem , pomidorem, kukurydzą, szczypiorkiem, fasolą i koperkiem. Dodać majonez. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. |
|
|
|
#9950 |
|
Zakorzenienie
|
PRZYSZŁAM BRONIĆ HONORU RATOWNIKÓW!
A przynajmniej jednego Bo mam kolegę, który latem czasem 'ratownikuje', pływa świetnie, wygląda też nie gorzej, a żaden z niego flirciarz ani nic w tym stylu, całkiem do rzeczy chłopak He.Sałatka z ryżem? Hmmm jadłam różne, ale jakoś nie mam pamięci do składników. Ostatnio mama taką warstwową zrobiła, był ryż na pewno, papryka konserwowa, ser żółty, groszek, chyba kurczak... i cośtam na pewno jeszcze Ciekawa świata sprawdziłam Twój profil i nigdzie nie zauważyłam, żeby pisało kiedy się ostatnio logowałaś, ani co z tej chwili przeglądasz. Więc chyba Ci się udało ![]() A sama generalnie rzadko czyjeś profile przeglądam, chociaz zdarza się ![]() EDIT: Kasia, co do Twojego ostatniego pytania - byłam. Byłam, przeżyłam, zwyciężyłam hehe Nie jest to najprzyjemniejsza chwila w życiu człowieka, ale do przeżycia
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja poproszę iskra.nadziei@interia.pl z góry dzięki Cytat:
Tak, raz, jak mi się okres zatrzymał, ale tylko po skierowania na jakieś badanie krwi - poziomu hormonów czy coś takiego... więc to się nie liczy ![]() ale - nawet bym poszła sama przekonać się czy wszystko jest w porządku - jak patrzę jak coraz młodsze dziewczyny chorują, nawet w moim otoczeniu, to aż się boję ![]() Cytat:
Jestem, ale już naprawdę sobie idę a wyświetla mi się - jak klikniesz w pokaż profil użytkownika - N/W czy coś takiego? ![]()
|
|
#9952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihi
|
|
#9953 |
|
Zadomowienie
|
kasia-nie byłam, ale się przymierzam iść teraz jakoś w maju, kontrolnie by się wreszcie przydało wybrać na jakąś cytologię czy coś
|
|
#9954 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
No to odpisujemy
![]() Cytat:
![]() Akuratu w sumie mogę słuchać wszystkich piosenek i podobają mi się chyba wszystkie bo to jest taki zespół z takimi przyjemnymi pioseneczkami do posłuchania i potańczenia A ja najbardziej lubię "Do Prostego człowieka" (lubię ten wiersz Tuwima ) i "Bajkę o księżycu" ![]() Owszem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie że z TŻ spędzisz święta Pomyliłam się, na Tynieckiej my śpimy w oratorium kościelnym a inspektorat jest na Bałuckiego
|
|
#9955 |
|
Raczkowanie
|
Witam serdecznie wszystkie
i dziękuje baardzo za przepisy szczególne podziękowanie dla Agosek i kasia89 kasia89 - byłabym bardzo wdzięczna za tą książke z przepisami sałatkowymi co do wizyty u ginekologa to byłam kontrolnie i nie wspominam tego przyjemnie :P Myślałam ze lepiej iść do kobiety ale jak sie okazuje one potrafią byc zupełnie niedelikatne :P Jednak mus to mus - raz na jakis czas trzeba sie przemóc bo np moja koleżanka zwlekała zwlekała a teraz ma torbiel i prawdopodobnie będzie miała operacje Także dziewczyny - warto iść choćby dla spokojnej głowy
|
#9956 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam u faceta
Choose life.' |
|
|
|
#9957 |
|
Zadomowienie
|
mathilda-no właśnie nie wiedziałam czy się wiadomość wysłała, bo jakiś błąd mi wyskoczył
![]() idę się uczyc, bo znowu dzień zmarnuję ![]() do zobaczenia później
|
|
#9958 |
|
Raczkowanie
|
|
#9959 |
|
Zakorzenienie
|
|
#9960 |
|
Rozeznanie
|
mathilda,kasia89 dziękuje za przywitanie
Myslałam,że nikt mnie nie zauważy Co do ginekologa..to bylam pierwzy raz tak "z nienacka" u kobiety w szpitalu i bylo fatalnie Teraz chodze prywatnie do faceta...oczywiscie jak zaplacisz to wiecej sie dowiesz o swoim zdrowiu Agosek nareszcie widze tu kogos 'blisko mnie' hehe Z reszta w Żaganiu koles ma super usg ale te kolejki... Ide czytac POTOP |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

Od 1,5h sprzatam, a teraz tylko na chwilke oczywiscie na wizaz

), ze nie dostałam cały miesiąc, a potem wszystko normalnie
Ech..marzenia
pierwsza ksiazka na ktorej sie poplakalam
bedzie dobrze 

Teraz chodze prywatnie do faceta...oczywiscie jak zaplacisz to wiecej sie dowiesz o swoim zdrowiu