|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
Cytat:
A takie spontaniczne akcje są świetne i dają tyyle radości Też lubię tą piosnkę i w ogóle Akurat spoko jest ![]() Cytat:
A my zawsze jak byliśmy na Savionaliach to co roku, jak wsiadaliśmy do autobusu zaczynał padać deszcz niebo płakało że odjeżdżamyCiekawa świata ściąg sobie, fajna pioseneczka
|
|
#9902 |
|
Zadomowienie
|
ślimaczku-przypomniało mi się-zacytuję za panią Musierowicz: "Lepiej czytać przy jedzeniu, niż nie czytać wcale."
![]() mathilda-chciałam Ci odpisać na fotce, ale głupki teraz pozwalają tylko na jednego komenta w ciagu 7 dni -ze zdjęciami czekam na wenę. ![]() ciekawa_świata-a ja się tak właśnie ostatnio zastanawiałam czemu postów nie edytujesz tylko nowe piszesz zagadka rozwiązana
|
|
#9903 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() warzywniak sie liczy Cytat:
![]() Akurat jeszcze ma fajna "Dyskotekę" ![]() Cytat:
ciekawe do kiedy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam znowu, ale jeszcze tu wroce
|
|
#9904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale Jeżycjada jest super Ja przeczytam cała od początku w wakacje-w w końcu skoro mam juz cały cykl to mogę poszpanować ![]() A co do okresu... Raz mialam tak, w Chorwacji gdy bałam sie dostać( wiadomo kąpiele w morzu=problem ), ze nie dostałam cały miesiąc, a potem wszystko normalnie![]() Ucieszyłam sie, nie powiem, choc stres byl. No i niedawno. Spóźniał mi się 8 dni... W koncu dostałam, ale bałam sie, ze to przez to, ze ostatnio nieco schudłam. Mam nadzieje, ze w nastepnym miesiącu wszystko będzie dobrze, bo przytyć nie mam zamiaru.
|
|
|
#9905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. ![]() Jeszcze nie wiem czy cos daje, bo raptem 4 dni stosuje . Ale mam OGROMNĄ nadzieję, że da .
|
|
|
#9906 |
|
Zakorzenienie
|
łooo ale napisalyscie
Amanda-jestes Agosek-ale sie nakupilas Podpisuje pod pytaniem slimaczka-daje Ci cos ten Therm Line?mathilda-wspaniale przezycia, nie? krowka-ja tez dopiero we wtorek. Juz sie nie moge doczekac Ale pojechalam dzisiaj na 5min do ciuchu-puchu z bratem kupic taka odlozona kurtke. Za 20 zł Taka szara, zwykla ale fajna ![]() No i spozywczaku tez bylam Ja tez ogladalam The O.C.! Faajnee Ale mi sie marzy mieszkanie nad taka plaza, z takimi budkami dla ratownikow, i tam siedzenie ze swoim TZ'tem, patrzec na zachod slonca, siedziec w nocy, budzic sie przy wschodzie slonca.. Gdzie nikt nie przeszkadzalby nam.. Ech..marzenia Tez tak macie, ze czasami chcialybyscie zobaczyc jak to jest miec takie zycie gdzie jestes piekna, bogata, nic Cie nie obchodzi.. Takie zycie jak maja oni? BTW. Summer jest sliczna. Marisa zreszta tez Ja tez nie mam MTV ani takich innych kanalow. Mam tylko te podstawowe..ech Aneta-odzywaj sie!!
|
|
#9907 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, już tyle tematów poruszałyście, że nie wiem do czego się odnieść.
Cały czas odkładałam na później i się tyle zrobiło. Co pamiętam: Ja Musierowicz czytałam w podstawówce, zabierałam siostrze jak wypożyczała, a potem przestałam, jakoś mnie nie ciągnie do jej książek. Em fajna pościel, którą widziałam kilka stron wcześniej .Do spowiedzi chodzę mniej więcej 4 razy w roku. Chociaż nie lubię. Dziś byłam w kościele. |
|
|
|
#9908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam jeżycjadę. Sama mam wszystkie części w dom, a cała serię czytałam już 6 razy :P Szczególnie zabieram się za to w wakacje kiedy nie ma innych lektur... Taka przyjemna książka do poczytania na słoneczku
|
|
|
|
#9909 |
|
Zadomowienie
|
ines-dwoi mi sie w oczach, czy Ty masz dwa razy Snake Championa pod avatarkiem?
|
|
#9910 |
|
Zakorzenienie
|
blaque czesto tak mam (zwlaszcza ogladajac takie the O.C gdzie wszyscy sa ladni, maja swietne domy z basenami i super ciuchy
a mischa barton to jeden z moich idealow ( )tez mam same podstawowe kanaly, ktore zreszta czasem snieza jedynie ta niemiecka mtv (na szczescie wiekszosc programow jest po angielsku). lece juz, jutro z rana trzeba barana wyswiecic
|
#9911 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nooo i fajne zakupy ja poczekam aż pojadę z mamą na jakieś zakupy to mi kupi przy okazji co nieco, swojej kasy nie będę wydawać ![]() Ale napisałyście Oglądam film na TVNie, Podwójne ryzyko czy jakoś tam, bardzo lubię ten film jeden z moich ulubionych chyba... a mało tych ulubionych jest Co do okresu - to jak się odchudzałam 2-3 lata temu to mi zniknął na parę miesięcy, ale potem wszystko wróciło do normy, teraz mam regularnie na szczęście ![]()
|
|
#9912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech.. fajne takie zycie.. Ja strasznie lubie Amel Bent. Jest sliczna i ma piekny glos Chcialabym tak wygladac
|
|
|
#9913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale może są jakieś błędy, bo dziś na stronie gier, kilka razy mi się zdarzyło, że są 2 razy większe.Dziś mi chyba 5 razy nie zapisały się wyniki, na szczęście nie były na 1 miejsce
|
|
|
|
|
#9914 |
|
Zakorzenienie
|
Pokłóciłam się z TŻ-tem.
Jestem zła i jest mi bardzo przykro. Więcej juz nie mam sił pisać |
|
|
|
#9915 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle nie jarzę o jakim w filmie(serialu) mówicie
![]() ![]() Chciałam jeszcze sie pochwalić, że tak jak Agosek stosuje ostatnio balsam na uda. Juz dokładnie 9 dni(wtedy co zaczełam a6w) rano i wieczorem masuje uda i wcieram to cudo. Moj balsam nazwywa sie Dermedic Celluend i kupiłam go, dzięki najlepszym opiniom na KWC. Jestem zadowolona, musze przyznac, ze po tygodniu juz jakies tam efekty są ![]() ![]() Kurcze, ten opis brzmi jak reklama
|
|
#9916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idę się wykąpać, poczytać do matury i spać. Może mi się przyśni TŻ -wczoraj tak było . Zostawiłam mu wiadomość na msn'ie z opisem mojego snu, mam nadzieję, że bedzie mu przyjemnie i sobie coś miłego o mnie pomysli. Muszę jakoś wpływac na jego podświadomość i nie tylko .Dobranoc
|
|
|
#9918 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się zastanawiam czy nie kupić jakiegoś brązującego. Chociaż już niedługo się opalę
|
||
|
|
|
#9919 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj, jak ja już bym chciała móc wybrać się nad wodę, opalić...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9920 | ||
|
Zadomowienie
|
Wstajemy!
Cytat:
Z tą małą różnicą że mi bardziej podobała się Rachel Bilson(wydaje sie barwniejszą postacią i z racji wzrostu Cytat:
|
|
#9921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstałam, nawet wcześnie jak na to o której poszłam spać żeby nie nabijać sobie postów (bo tak nieładnie ) to poczekam z napisaniem następnego posta, aż któraś z Was tu wcześniej coś napisze ![]()
|
|
#9922 |
|
Zakorzenienie
|
Veiovis
Agosek i_n_e_s Amanda Ciekawa świata Dziękuje Teraz nie jest dobrze,przepłakałam pół nocy aż padłam ze zmeczenia.Dzisiaj wyglądam tragicznie i jeszcze boli mnie głowa. Mam nadzieje,że jednak dogadam się z TŻ-tem i mnie przeprosi jak w końcu zrozumie co mi zrobił i jak mnie zranił Ajj Uhahana ja też chce nad wode (najlepiej jakieś jeziorko z znajomymi). W tamtym roku byłam na wakacjach nad morzem i o dziwo morze mi się nie podoba.Jak te wszystkie cudne górskie rzeki i rzeczki oraz strumyczki A opalać sie nie moge ![]() Mam od wakacji ogromne przebarwienia po opalaniu i nie moge ich zlikwidować. Wszędzie białe plamy,najgorze mam na rękach.Aż wstyd mi założyć bluzę na krótki rękaw Musze zaraz skończyć sprzątanie,a później zrobić przepyyszną sałatke Jak ktoś chce to moge podać przepis bo naprawde jest pyszna i szybka w przygotowaniu
|
|
|
|
#9923 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojoj, aż tak? mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i po Twojej myśli się ułoży Cytat:
![]() już sobie idę naprawdę ![]()
|
|
#9924 |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz, ze nie potrzebnie płakałaś :P
Teraz będziesz chodziła ze spuchniętymi oczętami!:P Wiem bo sama tak miałam. Na następny dzień wygladałam tragicznie :/ I dzień dobry
|
|
|
|
#9925 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() A ja wstałam dziś o 7 własnie skończyłam robić moje rogaliki, a teraz siedzą w piekarniku ![]() idę umyć włoski
|
|
#9926 |
|
Zakorzenienie
|
O matko... jak ja lubię rogaliki. I to jeszcze z różą najlepiej :P
Możesz mi trochę podesłać?:P veiovis@wp.pl :P |
|
|
|
#9927 | |||||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zawsze jem czytając - inaczej właściwie nie potrafie. Albo przy książce, gazecie, albo przed kompem. Cytat:
Agosek super pokój Ja od wczoraj jestem u TŻa, cały dzień sprzątaliśmy, dekorowaliśmy, piekliśmy ciasteczka i się leniliśmy. Fajnie było dziś rano obudzić się obok Niego i wiedzieć, że przed Nami ały kolejny dzień.. Zaraz idziemy święcić koszyczek, a potem na spacer. Eh, eh.
|
|
|
#9928 |
|
Zakorzenienie
|
Marta- nie płacz więcej
I powiedz jaka to sałatka ![]() Agosku, podziwiam chęć do pichcenia ![]() A dzisiaj juz nie mam nic do roboty, oprócz poscia ze święconką
|
|
#9929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem dalej na niego zła. No i znów się popłakałam Tak zaczynam właśnie świętowanie A sałatka: -ananas -szynka( może być też bez) -seler z słoiczka -kukurydza -odrobina majonezu,soli i pieprzu. (mam nadzieje,że z moja sklerozą niczego nie zapomniałam) Cytat:
No i teraz mam powód do płaczu Jakby co to na spuchnięte oczy mam lód. Em:Ehh też chciałabym wkońcu móc przytulić się do TŻ-ta i żeby wszystko było tak jak wcześniej.Mam nadziejeże dzisiaj wsystko naprawie. Postaram się już nie płakać dzisiaj,choć pewnie jak tylko zobacze TŻ-ta to się porycze na środku ulicy i taki finał No składniki podałam dla ciekawej świata ![]() A sałateczka pyszniutka mmm ![]() Agosku:Ajj ja to nie mam chęci do pichcenia.Dlatego zazdroszcze tej twojej werwy A rogaliki mm boskie Moja mama już cztery ciasta od rana upiekła Po świętach kilka (kilkanaście ) kilo mi przybedzie A ja tylko zajme się sałatkami Już wszystko posprzątałam i bede oglądać Potwory o spółka Tak na poprawe humoru,żeby już się nie zadręczać. |
||
|
|
|
#9930 |
|
Rozeznanie
|
Czeeść laski!
AGOSEK...jestes z Żagania z Lubuskiego?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

bo sie nie orietuje w takich sprawach
w ogole mam pelno roznych profilii na epulsie, gronie, o sobie i fotce i czesto o nich zapominam 
Też lubię tą piosnkę i w ogóle Akurat spoko jest
Wszystko ma sie odbywac wg. przyjetych zasad, nie moze byc rozluznienia..Dlatego msze sa nudne moim zdaniem.
(Benedykcie
niebo płakało że odjeżdżamy

Muszę jakoś wpływac na jego podświadomość i nie tylko