Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 22:21   #1171
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a Almie jest na pewno

a na czczo ile było ?

Passion, 3maj się, oby wszystko było ok i szybko Cię wypuścili

padnięta jestem po tym tygodniu pracy
59, co jest min.ponizej normy (60-99). Ostatnio w szpitalu w zeszlym tyg bylo na czczo 69.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-17, 22:27   #1172
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Tego cukru wyszlo mi po 2 h - 67. Nie mam jeszcze opinii lekarza, ale chyba ok...?

jakos strasznie malo , to jaki ty masz na czczo

jesz normalnie? przy tak niskim cukrze wzrasta ryzyko ketonow w moczu, a one w nadmiarze prowadza do kwasicy ketonowej.

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
59, co jest min.ponizej normy (60-99). Ostatnio w szpitalu w zeszlym tyg bylo na czczo 69.

to zdecydowanie za malo na czczo. powinno byc 80-90.
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-05-17 o 22:28
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:28   #1173
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

no i teraz tak myślę, że przy tej kwasicy ketonowej się spala tłuszcz a Snow z tego co pisała jest mega chudzinka- kurcze ale lekarz by tego nie wyłapał

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:38   #1174
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Generalnie zawsze ogladam wyniki i normy i bylo do tej pory ok (mocz, morfologia). Tyle, ze cukier nisko.
No nic, nie nakrecam sie na zapas. I tak ide do gina w czwartek szczupla bylam zawsze, wiec wagą bym sie nie sugerowala.

Stary 2013-05-17, 22:52   #1175
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba troszkę niski
ja też sztuczne łzy uwżywam jak oczy pieką i jest super

u nas też jedyna szansa, że nazwisko przetrwa
jak widzę jak mąż się cieszy z synka to normalnie

i ani jednej córki ? serio? ja bym chciała parkę
TŻ chce dwie córki jeszcze

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:54   #1176
dirtymagic85
Zadomowienie

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Generalnie zawsze ogladam wyniki i normy i bylo do tej pory ok (mocz, morfologia). Tyle, ze cukier nisko.
No nic, nie nakrecam sie na zapas. I tak ide do gina w czwartek szczupla bylam zawsze, wiec wagą bym sie nie sugerowala.

Masz rację, nie masz co się nakręcać, pewnie wszystko będzie OK

A ja spadam, dobrej nocy mamuśki
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:55   #1177
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201

CZARNA Gratuluję
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Aż ma się ochotę krzyknąć: kocham cię Polsko! masakra, wszędzie widzę jest dobrze, kultura pełną gębą (w osobie konduktora, a niech go teraz uszy pieką jak go obmawiamy:brzyda l i wszędzie zero życzliwości dla kobiet w ciąży...

Motylek dobrze, że to napisałaś, czyli jednak coś w tym ciśnieniu jest...
Ale burak. .. wdupcą go myszy za to

Do jutra
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 22:56   #1178
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mi się zepsuł humor, bo ten przyjaciel, co się zażegnywał, że możemy i za 20 lat oddać, stwierdził chyba, że po sprzedaży auta mamy mnóstwo kasy i chce wszystko już... Można się było tego w sumie spodziewać, także szukamy teraz kasy, żeby mu oddać, dobrze, że niedużo zostało...
kur.. to my pożyczyliśmy szagrowi jakiś czas temu 3tyś, miał oddać na święta Bożegonarodzenia.. ale w 2011. i teraz zapytałam męża czy sie o to upomniał, a ten, że tak. więc pytam - jak tam i słysze w odpowiedzi: "liiipa!" no to nie mogę, nie wytrzymuje! chłop ma firmę własną, mieszka z mamusią i tatusiem, płaci tylko za telefon, alimenty i benzynę, gdzie jeden jego wspólnik (a ma w sumie dwóch) musi utrzymać żonę, która nie pracuje i trójkę dzieci. a ten twierdzi, że od 1,5 roku nie może oddać 3tyś PLN?! chuj jasny by go strzelił! zwłaszcza, że wie, że mamy tyle wydatków, remont, dziecko, samochód, który będzie trzeba niedługo wymienić. i mój po**any mąż jeszcze mi mówi, że "męcze bułe i żebym wyluzowała", więc tym bardziej cholera mnie trafia! i ta bezsilność totalna...

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-17 o 22:57
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 23:02   #1179
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Snow, ale ile Cię trzymali? Ty chyba w wyższej ciązy rafiłaś niż ja, zaczynam dzisiaj 19tc swoją drogą

Czarna, gratulacje i rozumiem

Inwersja, jak tacy ludzie to może nawet jakbyś miałą nakaz leżenia to by uwarzali, że fanaberia mojej teściowej się wymsknęło że w sumie ciąża to nei choroba, a jak mówiłam, teraz już 3 razjestem
Ja bylam 6 dni. Trafilam w 23/24 tc.
Zycze Wam duzo zdrowia!

Stary 2013-05-17, 23:05   #1180
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
kur.. to my pożyczyliśmy szagrowi jakiś czas temu 3tyś, miał oddać na święta Bożegonarodzenia.. ale w 2011. i teraz zapytałam męża czy sie o to upomniał, a ten, że tak. więc pytam - jak tam i słysze w odpowiedzi: "liiipa!" no to nie mogę, nie wytrzymuje! chłop ma firmę własną, mieszka z mamusią i tatusiem, płaci tylko za telefon, alimenty i benzynę, gdzie jeden jego wspólnik (a ma w sumie dwóch) musi utrzymać żonę, która nie pracuje i trójkę dzieci. a ten twierdzi, że od 1,5 roku nie może oddać 3tyś PLN?! chuj jasny by go strzelił! zwłaszcza, że wie, że mamy tyle wydatków, remont, dziecko, samochód, który będzie trzeba niedługo wymienić. i mój po**any mąż jeszcze mi mówi, że "męcze bułe i żebym wyluzowała", więc tym bardziej cholera mnie trafia! i ta bezsilność totalna...
wyluzuj, mój TŻ pożyczył 8 lat temu 2 tyś euro, i ona mu tego nie oddała, mieszka w Stanach, ma kasiastego męża, raz w miesiącu urlopy, typu Floryda, Miami , jakieś wypady na łódki, teraz się upomniał, to powiedziała, że odda jak przyleci do PL... I się chyba obraziła, bo już w ogóle nie dzwoni od 2 miesięcy do nas.

Stary 2013-05-17, 23:19   #1181
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Mój mąż ogląda łóżeczka na allegro . Normalnie się chłop wkręca. A pomyśleć że jeszcze jakiś zaś temu twierdził że ma dużooooo czasu
Zazdroszczę!

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Wiesz, co innego jak ktoś się upomina, a co innego jak mówi: "A oddajcie i za 20 lat, nie ma problemu", a my i tak chcemy część oddać, ale więcej w tej chwili nie możemy

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 23:19   #1182
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
wyluzuj, mój TŻ pożyczył 8 lat temu 2 tyś euro, i ona mu tego nie oddała, mieszka w Stanach, ma kasiastego męża, raz w miesiącu urlopy, typu Floryda, Miami , jakieś wypady na łódki, teraz się upomniał, to powiedziała, że odda jak przyleci do PL... I się chyba obraziła, bo już w ogóle nie dzwoni od 2 miesięcy do nas.
Ale to rodzinie czy obcemu?
Bo mnie to wku..., że mój mąż tak do tego pochodzi, że się tak z nim jak z jajkiem obchodzi, że aby nie urazić i że wierzy w te jego brednie, że nie ma jak oddać, nawet w ratach. I że to niby ja przesadzam..
Najgorsze, że o tym, że ta kasa była pożyczona, to nikt nic nie wie. Ani moi rodzice, ani teście.. a w takiej sytuacji kolejny raz mam wrażenie, że dla niego priorytet to "jego rodzina", a ja jestem na doczepke..

Stary 2013-05-17, 23:25   #1183
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX

Cytat:
Ale to rodzinie czy obcemu?
Bo mnie to wku..., że mój mąż tak do tego pochodzi, że się tak z nim jak z jajkiem obchodzi, że aby nie urazić i że wierzy w te jego brednie, że nie ma jak oddać, nawet w ratach. I że to niby ja przesadzam..
Najgorsze, że o tym, że ta kasa była pożyczona, to nikt nic nie wie. Ani moi rodzice, ani teście.. a w takiej sytuacji kolejny raz mam wrażenie, że dla niego priorytet to "jego rodzina", a ja jestem na doczepke..

szybciej piszę niż mysle, to jego siostra nam wisi tą kasę, ale TŻ powiedział, że jej nie popuści.

Stary 2013-05-17, 23:30   #1184
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, ma

Cytat:
szybciej piszę niż mysle, to jego siostra nam wisi tą kasę, ale TŻ powiedział, że jej nie popuści.
widzisz,a mnie irytuje podejście mojego... Bo on ciągle go tłumaczy, że jaki on biedny, ile on ma wydatków z tą firmą i że trzeba go zrozumieć, i w ogóle jakbyśmy cudu od niego wymagali..
Najgorsze Ci powiem, że mój mąż na co dzień zajmuje się (UWAGA!) instalacją w banku! Gdzie ciągle powtarza, że ludzie to mają wymówki często, że ciągle przekładają terminy z głupich powodów... A mnie tak to wnerwia, jego podejście, takie ze jakby mógł miał to by pewnie kolejne 3 tys dał.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-17 o 23:32
Stary 2013-05-17, 23:36   #1185
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Zacznę do niej mówić "czarownico" bo "mamo" mi sie nie podoba

Swoja droga jakie to glupie, a jak sie urodzi dzidzius tez bedzie mowic w nadanym przez siebie imieniu?

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-17, 23:42   #1186
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzusz

Cytat:
widzisz,a mnie irytuje podejście mojego... Bo on ciągle go tłumaczy, że jaki on biedny, ile on ma wydatków z tą firmą i że trzeba go zrozumieć, i w ogóle jakbyśmy cudu od niego wymagali..
Najgorsze Ci powiem, że mój mąż na co dzień zajmuje się (UWAGA!) instalacją w banku! Gdzie ciągle powtarza, że ludzie to mają wymówki często, że ciągle przekładają terminy z głupich powodów... A mnie tak to wnerwia, jego podejście, takie ze jakby mógł miał to by pewnie kolejne 3 tys dał.

Szczerze to zawsze jest tak, że jak kasę pożyczysz to licz sie z tym że stracisz znajomych czy ktoś się obrazi.

Stary 2013-05-17, 23:56   #1187
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzusz

Cytat:
Szczerze to zawsze jest tak, że jak kasę pożyczysz to licz sie z tym że stracisz znajomych czy ktoś się obrazi.
No właśnie to niestety prawda. Bardzo mnie to irytuje. Najgorsze, że głównie pożyczają od Ciebie bliscy znajomi/rodzina.
Ja zawsze pytam na ile ktoś chce pożyczyć i staram się jednak egzekwować. Poszczęściło nam się z TZ i razem po studiach dostaliśmy świetne prace, zarabiamy sporo i teraz wszyscy myślą, że naszym obowiązkiem są ciągłe pożyczki na czas nieookreślony - bo w końcu my mamy więcej. A przecież ja od dwóch lat naprawdę ciężko pracuje na drugim końcu świata po 14h dziennie, po to żeby odłożyć troche kasy i za rok wrócić do Polski (za którą przeokrutnie tęsknie każdego dnia) i się wreszcie ustabilizować i gdzieś osiedlić. Dlatego jeśli ktoś mnie prosi o pożyczke zawsze pożyczam (jeśli akurat mam) - ale też zawsze się upominam (na szczęście nie musze zbyt często ostatnio). Nauczyłam się już, że najważniejsze to jasno ustalić zasady. Pożyczam na miesiąc, dwa, rok, dopóki się nie ustabilizuje twoja sytuacja/ew moja się popsuje. I przestaje się martwić czy ktoś się obrazi - to tylko świadczy o tej osobie
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 00:09   #1188
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze b

Cytat:
Ja mu na samym początku,w sensie mężowi miałam, że będzie problem z odzyskaniem tych pieniędzy i nie byłam za tym żeby pożyczać, to on mnie tak mocno przekonywał, że odda i że on też się będzie o to starał. Poza tym mój małżonek nikogo nie stracił, bo cacka się z nim jak z dzieckiem i nie zrobi nic ci by mogło brzuszka urazić.. do mnie tylko mówi "to mi powiedz" żebym to ja będą te wredna s... wyszła.

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No właśnie to niestety prawda. Bardzo mnie to irytuje. Najgorsze, że głównie pożyczają od Ciebie bliscy znajomi/rodzina.
Ja zawsze pytam na ile ktoś chce pożyczyć i staram się jednak egzekwować. Poszczęściło nam się z TZ i razem po studiach dostaliśmy świetne prace, zarabiamy sporo i teraz wszyscy myślą, że naszym obowiązkiem są ciągłe pożyczki na czas nieookreślony - bo w końcu my mamy więcej. A przecież ja od dwóch lat naprawdę ciężko pracuje na drugim końcu świata po 14h dziennie, po to żeby odłożyć troche kasy i za rok wrócić do Polski (za którą przeokrutnie tęsknie każdego dnia) i się wreszcie ustabilizować i gdzieś osiedlić. Dlatego jeśli ktoś mnie prosi o pożyczke zawsze pożyczam (jeśli akurat mam) - ale też zawsze się upominam (na szczęście nie musze zbyt często ostatnio). Nauczyłam się już, że najważniejsze to jasno ustalić zasady. Pożyczam na miesiąc, dwa, rok, dopóki się nie ustabilizuje twoja sytuacja/ew moja się popsuje. I przestaje się martwić czy ktoś się obrazi - to tylko świadczy o tej osobie
Widzisz, tylko tutaj on sam się określił, że do Świąt 2011. Potem twierdził, że nie ma. Nie potrzebowaliśmy kasy wtedy. Teraz sytuacja się zmieniła i ciągle jest to samo... I mój cholerny mąż, który znów "swoją" rodzine stawia mmsa piedestał. Tak jakbym ja i jego dziecko,w drodze nie byliśmy jego rodziną...

Poza tym ja jestem tam wychowana, że rodzice w ogóle mnie nauczyli mnie pożyczać, ani ludziom, ani od ludzi. Jak zdarzyło mi się pożyczyć coś od kogoś to może max 50 zł i to najczęściej, bo pieniędzy przy sobie nie miałam. I podawałam to najczęściej następnego dnia, bo nie mogłam dodać spokojnie tym bardziej nie rozumiem takiego podejścia i tym bardziej wkurza mnie ono.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-18 o 00:11
Stary 2013-05-18, 00:10   #1189
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe n

Cytat:
Ja mu na samym początku,w sensie mężowi miałam, że będzie problem z odzyskaniem tych pieniędzy i nie byłam za tym żeby pożyczać, to on mnie tak mocno przekonywał, że odda i że on też się będzie o to starał. Poza tym mój małżonek nikogo nie stracił, bo cacka się z nim jak z dzieckiem i nie zrobi nic ci by mogło brzuszka urazić.. do mnie tylko mówi "to mi powiedz" żebym to ja będą te wredna s... wyszła.
Nie wyjdziesz na wredną s.. Po prostu będzie chłopak wiedział, że sprawy mają się serio. A tak, jeśli raz się odpuści to później już robią z człowiekiem co chcą - jak to moja mama mów: 'jak się raz na uczą to całe życie Cię po doopie będą kopać'

Cytat:
Napisane przez inwersja
Widzisz, tylko tutaj on sam się określił, że do Świąt 2011. Potem twierdził, że nie ma. Nie potrzebowaliśmy. Teraz kasy wtedy, ale teraz sytuacja się zmieniła i ciągle jest to samo...

Poza tym ja jestem tam wychowana, że rodzice w ogóle mnie nauczyli mnie pożyczać, ani ludziom, ani od ludzi. Jak zdarzyło mi się pożyczyć coś od kogoś to może max 50 zł i to najczęściej, bo pieniędzy przy sobie nie miałam. I podawałam to najczęściej następnego dnia, bo nie mogłam dodać spokojnie tym bardziej nie rozumiem takiego podejścia i tym bardziej wkurza mnie ono.
Ja nie mam nic przeciwko pożyczaniu - każdemu się w życiu różnie wiedzie i trzeba sobie pomagać. Sama się starałam zawsze pożyczek unikać, bo wiem jak ciężko się potem zebrać do kupy, ale jak nie ma innego wyjścia to lepiej iść do przyjaciela niż do banku.
Ale skoro umowa była jaka była, on jest w sytuacji ustatkowanej to nie ma się co krępować. Po prostu trzeba powiedzieć, że sytuacja się Wam napięła, macie dużo wydatków, dzieciaczek w drodze i że musi się sprężyć i oddać, bo inaczej nie dacie rady. Chyba chłopak jest na tyle rozwinięty umysłowo żeby zrozumieć Inna bajka by była jeśli gość jest totalnie spłukany i sam ledwo wiąże koniec z końcem - wtedy trzeba szukać jakiegoś pośredniego wyjścia i sytuacja się komplikuje.

Edytowane przez ja :)
Czas edycji: 2013-05-18 o 00:15
Stary 2013-05-18, 00:18   #1190
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Tak w ogóle to smutno mi, czuje jakbym w ogóle ciągle im przeszkadzała. A teraz jeszcze te niewygodne teksty. Poszłam sobie od nich z pokoju i siedzę w łazience... W ogóle nie mam ochoty kłaść siwe obok niego spać

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Nie wyjdziesz na wredną s.. Po prostu będzie chłopak wiedział, że sprawy mają się serio. A tak, jeśli raz się odpuści to później już robią z człowiekiem co chcą - jak to moja mama mów: 'jak się raz na uczą to całe życie Cię po doopie będą kopać'

Ja nie mam nic przeciwko pożyczaniu - każdemu się w życiu różnie wiedzie i trzeba sobie pomagać. Sama się starałam zawsze pożyczek unikać, bo wiem jak ciężko się potem zebrać do kupy, ale jak nie ma innego wyjścia to lepiej iść do przyjaciela niż do banku.
Ale skoro umowa była jaka była, on jest w sytuacji ustatkowanej to nie ma się co krępować. Po prostu trzeba powiedzieć, że sytuacja się Wam napięła, macie dużo wydatków, dzieciaczek w drodze i że musi się sprężyć i oddać, bo inaczej nie dacie rady. Chyba chłopak jest na tyle rozwinięty umysłowo żeby zrozumieć Inna bajka by była jeśli gość jest totalnie spłukany i sam ledwo wiąże koniec z końcem - wtedy trzeba szukać jakiegoś pośredniego wyjścia i sytuacja się komplikuje.

Ale to było mówione tylko on ciągle twierdzi, że Niue ma w ci po prostu nie wierzę, zwłaszcza, że mógłby wv ratach nawet oddawać.. na witrynę innych głupot ma, nie płaci za mieszkanie, rachunki, za żarcie, wydaje tylko na benzynę, komórkę i alimenty..

Stary 2013-05-18, 00:31   #1191
Zakorzenienie

Cytat:
Tak w ogóle to smutno mi, czuje jakbym w ogóle ciągle im przeszkadzała. A teraz jeszcze te niewygodne teksty. Poszłam sobie od nich z pokoju i siedzę w łazience... W ogóle nie mam ochoty kłaść siwe obok niego spać

Ale to było mówione tylko on ciągle twierdzi, że Niue ma w ci po prostu nie wierzę, zwłaszcza, że mógłby wv ratach nawet oddawać.. na witrynę innych głupot ma, nie płaci za mieszkanie, rachunki, za żarcie, wydaje tylko na benzynę, komórkę i alimenty..

Widzisz - sama znajdujesz alternatywne rozwiązania: zaproponuj mu raty. I najważniejsze nie bój się, że wyjdziesz na wredną. Life is life, trzeba nauczyć się walczyć o siebie

A na humor polecam lody i wyspać się do łóżka. Maluch w brzuchu na pewno nie czuje się lepiej od Twoich smutków!
Stary 2013-05-18, 00:48   #1192
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Widzisz - sama znajdujesz alternatywne rozwiązania: zaproponuj mu raty. I najważniejsze nie bój się, że wyjdziesz na wredną. Life is life, trzeba nauczyć się walczyć o siebie

A na humor polecam lody i wyspać się do łóżka. Maluch w brzuchu na pewno nie czuje się lepiej od Twoich smutków!
Tylko to już było proponowane i to nie raz.. Ale to jest chyba taki człowiek co na wszystko znajdzie wymówkę.

Co do brzdąca to cały czas mi fika...

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-18 o 01:32
Stary 2013-05-18, 01:32   #1193
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX

Głupia strasznie jestem, ale czytam majowo-czerwcowe i prawie płaczę, jak one się rozpakowują
Idę spać, dosyć tego leżenia bezproduktywnego

Elena dawała czadu, tż przyłożył rękę, pytam, czy poczuł, a on: "takie słabe" A mi cały brzuch skacze!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 01:45   #1194
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, ma

Cytat:
Głupia strasznie jestem, ale czytam majowo-czerwcowe i prawie płaczę, jak one się rozpakowują
Idę spać, dosyć tego leżenia bezproduktywnego

Elena dawała czadu, tż przyłożył rękę, pytam, czy poczuł, a on: "takie słabe" A mi cały brzuch skacze!
Ale mój dziec też ciągle skacze, skąd tyle siły w nim to nie wiem..
Ciekawa jestem czy jeśli skacze to oznacza, że ma dobry humor czy może być też zdenerwowany...

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-18 o 05:32
Stary 2013-05-18, 07:10   #1195
tassia
Zakorzenienie

czy ktos juz wstal? dzien dobry, witam sie z wami w przesloneczna pogode. niestety caly dzien spedze w sali wykladowej ale przynajmniej na sloneczko za oknem popatrze.

dziec kopal, ale powiem wam ze od 5 tygodni nie czuje zeby jakos bardzo zwiekszyla sie sila tych uderzen. czy to mozliwe ze to przez lozysko na scianie przedniej? tz nie czuje dalej nic buuu

tak doczytuje powoli zaleglosci i cos mi sie nie zgadza. pracowalam wczesniej w dziale personalnym i l4 w ciazy zawsze bylo platne 100% a wy tu piszecie ze macie mniej, na pewno? moze mi sie cos pomylilo albo cos sie zmienilo.

czy jest ktos moze z krakowa na forum? widze ze wiekszosc to wroclove

[/RIGHT]

Edytowane przez tassia
Czas edycji: 2013-05-18 o 07:38
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 07:33   #1196
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
czy ktos juz wstal? dzien dobry, witam sie z wami w przesloneczna pogode. niestety caly dzien spedze w sali wykladowej ale przynajmniej na sloneczko za oknem popatrze.

dziec kopal, ale powiem wam ze od 5 tygodni nie czuje zeby jakos bardzo zwiekszyla sie sila tych uderzen. czy to mozliwe ze to przez lozysko na scianie przedniej? tz nie czuje dalej nic buuu

Siemka wszystkim. Wiesz co łożysko też mam na przedniej stronie ale moje dziecię kopie jak szalone. Mój cośtam już czuje ale też nie zawsze. Jak trzyma rękę i mówię mu że mały daje czadu to on się czasem patrzy na mnie jakbym była z kosmosu
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 07:39   #1197
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Siemka wszystkim. Wiesz co łożysko też mam na przedniej stronie ale moje dziecię kopie jak szalone. Mój cośtam już czuje ale też nie zawsze. Jak trzyma rękę i mówię mu że mały daje czadu to on się czasem patrzy na mnie jakbym była z kosmosu
hmm no ja tez mam wrazenie ze kopie jak szalone ale niezbyt mocno i nie czuc przez brzuch

[/RIGHT]
Stary 2013-05-18, 08:06   #1198
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Jestem zła że muszę leżeć. U mojego jutro w pracy jest organizowana majówka i będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci. Żal mi będzie doopę ściskał że moje z tego nie skorzystają. Mąż mówił że w ostateczności może po nas przyjechać i dzieciaki będą się bawiły a ja zostanę ulokowana w wygodnym miejscu z zakazem ruszania się z miejsca. Kurcze nie wiem co robić.
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 08:22   #1199
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zła że muszę leżeć. U mojego jutro w pracy jest organizowana majówka i będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci. Żal mi będzie doopę ściskał że moje z tego nie skorzystają. Mąż mówił że w ostateczności może po nas przyjechać i dzieciaki będą się bawiły a ja zostanę ulokowana w wygodnym miejscu z zakazem ruszania się z miejsca. Kurcze nie wiem co robić.
jak sie bedziesz dobrze czula to czemu nie. tez byloby mi przykro lezec w majowkowa pogode. tylko dbaj o siebie!!!

[/RIGHT]
Stary 2013-05-18, 08:23   #1200
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć!! Mieliśmy pobudkę o 3 w nocy, coś nam łaziło po strychu! Mąż wystawił głowę przez okno, na dachu tego nie było. Pewnie kuna...trzeba tam dzisiaj zajrzeć brrrr...ale to były przerażające odgłosy, takie stópki nad głową...

A moja Mysza (tak będę ją chyba nazywać skoro imię niepewne ) wczoraj jeszcze ruszała się tak jak zawsze-bliżej spojenia łonowego-a dzisiaj już szalała bliżej pępka i to tak mocniej czułam Czyli,że macica mi się trochę rozrosła?

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
s

o mamooo co za wredne babsko! ja to bym jej ostro nawtykala

oczywiscie niepocytowalo mi wszystkiego

Kaska sliczny malusi brzuszek dla porowania wrzucam moj tez dzis stuknelo 24/25 tc

a i co do brodzikow/kabin moi rodzice robili wlasnie z plytek i normalnie szklana kabina na wymiar, no i wcale a wcale to taniej nie wychodzi za sama kabine zaplacili 3 tys.
Ślicznusi, kochaniusi brzusio!!!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

ja sobie kupilam zestaw 2 dluzszych podkoszulek w H&M Mama - biala i czarna i smigam w nich na zmiane do getrow i na gore zarzucam sweterek sprzed ciazy mam jeszcze kilka zwyklych podkoszulek ale spodnie ciazowe spadaja mi z tylka co mnie strasznie wkurza wiec te podkoszulki nosze do krotkich spodenek i to cala moja wypasna garderoba chcialam sobie cos kupic ale tyle tego namierzylam i tez nic mi sie nie podoba...

ooo to moze znamy sie z widzenia dawno wyjechalas?
Ja kupiłam jedną zwykłą beżową tunikę,ale nie ukrywam,że chciałabym kupić coś odjazdowego, a nie takie zachowawcze

Cytat:
Ja chcę soczewki, moje kochane soczewki !
Ale nie mogę, bo mam taką saharę w ciąży, że to aż boli

O rety, współczuję! Ja normalnie noszę.
Jak zdejmę soczewki np. u okulisty i mam czytać z tej tablicy to nie widzę nawet tej górnej cyferki/literki (tej największej)

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Uważam, że wynalazca soczewek, podobnie jak pigułek anty, powinien otrzymać Nobla (o ile jeszcze nie dostał )

Matall, ja noszę soczewki cały czas i jak na razie ok. No, może wieczorem trochę pieką oczy (zdejmuję soczewki po powrocie z pracy), ale lada chwila zamierzam kupić sobie sztuczne łzy i powinno być ok A Ty używałaś i Ci nie pomogły?
A ja uważam,że ten kto wynalazł soczewki, pralkę i zmywarkę. Akurat tabsy anty uważam za zło, ale to już tylko moja opinia. Za to pralka i zmywarka są super

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
chyba troszkę niski
ja też sztuczne łzy uwżywam jak oczy pieką i jest super

u nas też jedyna szansa, że nazwisko przetrwa
jak widzę jak mąż się cieszy z synka to normalnie

i ani jednej córki ? serio? ja bym chciała parkę
Ja też. Dobrze w sumie,żeby nazwisko męża przetrwało. Moje panieńskie ma szansę, bo brat ma synka

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości