|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
| Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają |
|
28 | 50,91% |
| Zbudyniałe matki |
|
0 | 0% |
| Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki |
|
6 | 10,91% |
| Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa |
|
5 | 9,09% |
| Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
|
10 | 18,18% |
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
6 | 10,91% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Cytat:
![]() jesz normalnie? przy tak niskim cukrze wzrasta ryzyko ketonow w moczu, a one w nadmiarze prowadza do kwasicy ketonowej. ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
to zdecydowanie za malo na czczo. powinno byc 80-90. Edytowane przez bajka1807 Czas edycji: 2013-05-17 o 22:28 |
||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
no i teraz tak myślę, że przy tej kwasicy ketonowej się spala tłuszcz a Snow z tego co pisała jest mega chudzinka- kurcze
ale lekarz by tego nie wyłapał
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Generalnie zawsze ogladam wyniki i normy i bylo do tej pory ok (mocz, morfologia). Tyle, ze cukier nisko.
No nic, nie nakrecam sie na zapas. I tak ide do gina w czwartek szczupla bylam zawsze, wiec wagą bym sie nie sugerowala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
![]() A ja spadam, dobrej nocy mamuśki |
|
|
|
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201
CZARNA Gratuluję
Cytat:
![]() Do jutra
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
|
#1178 | |
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-05-17 o 22:57 |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Zycze Wam duzo zdrowia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#1182 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201
Cytat:
Bo mnie to wku..., że mój mąż tak do tego pochodzi, że się tak z nim jak z jajkiem obchodzi, że aby nie urazić i że wierzy w te jego brednie, że nie ma jak oddać, nawet w ratach. I że to niby ja przesadzam.. Najgorsze, że o tym, że ta kasa była pożyczona, to nikt nic nie wie. Ani moi rodzice, ani teście.. a w takiej sytuacji kolejny raz mam wrażenie, że dla niego priorytet to "jego rodzina", a ja jestem na doczepke.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX
Cytat:
|
|
#1184 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, ma
Cytat:
Najgorsze Ci powiem, że mój mąż na co dzień zajmuje się (UWAGA!) instalacją w banku! Gdzie ciągle powtarza, że ludzie to mają wymówki często, że ciągle przekładają terminy z głupich powodów... A mnie tak to wnerwia, jego podejście, takie ze jakby mógł miał to by pewnie kolejne 3 tys dał. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-05-17 o 23:32 |
|
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Swoja droga jakie to glupie, a jak sie urodzi dzidzius tez bedzie mowic w nadanym przez siebie imieniu?
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzusz
Cytat:
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzusz
Cytat:
Ja zawsze pytam na ile ktoś chce pożyczyć i staram się jednak egzekwować. Poszczęściło nam się z TZ i razem po studiach dostaliśmy świetne prace, zarabiamy sporo i teraz wszyscy myślą, że naszym obowiązkiem są ciągłe pożyczki na czas nieookreślony - bo w końcu my mamy więcej. A przecież ja od dwóch lat naprawdę ciężko pracuje na drugim końcu świata po 14h dziennie, po to żeby odłożyć troche kasy i za rok wrócić do Polski (za którą przeokrutnie tęsknie każdego dnia) i się wreszcie ustabilizować i gdzieś osiedlić. Dlatego jeśli ktoś mnie prosi o pożyczke zawsze pożyczam (jeśli akurat mam) - ale też zawsze się upominam (na szczęście nie musze zbyt często ostatnio). Nauczyłam się już, że najważniejsze to jasno ustalić zasady. Pożyczam na miesiąc, dwa, rok, dopóki się nie ustabilizuje twoja sytuacja/ew moja się popsuje. I przestaje się martwić czy ktoś się obrazi - to tylko świadczy o tej osobie
|
|
|
|
|
#1188 | ||
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze b
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
Poza tym ja jestem tam wychowana, że rodzice w ogóle mnie nauczyli mnie pożyczać, ani ludziom, ani od ludzi. Jak zdarzyło mi się pożyczyć coś od kogoś to może max 50 zł i to najczęściej, bo pieniędzy przy sobie nie miałam. I podawałam to najczęściej następnego dnia, bo nie mogłam dodać spokojnie tym bardziej nie rozumiem takiego podejścia i tym bardziej wkurza mnie ono. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-05-18 o 00:11 |
||
|
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe n
Cytat:
Po prostu będzie chłopak wiedział, że sprawy mają się serio. A tak, jeśli raz się odpuści to później już robią z człowiekiem co chcą - jak to moja mama mów: 'jak się raz na uczą to całe życie Cię po doopie będą kopać'Cytat:
Ale skoro umowa była jaka była, on jest w sytuacji ustatkowanej to nie ma się co krępować. Po prostu trzeba powiedzieć, że sytuacja się Wam napięła, macie dużo wydatków, dzieciaczek w drodze i że musi się sprężyć i oddać, bo inaczej nie dacie rady. Chyba chłopak jest na tyle rozwinięty umysłowo żeby zrozumieć Inna bajka by była jeśli gość jest totalnie spłukany i sam ledwo wiąże koniec z końcem - wtedy trzeba szukać jakiegoś pośredniego wyjścia i sytuacja się komplikuje.
Edytowane przez ja :) Czas edycji: 2013-05-18 o 00:15 |
||
|
|
|
#1190 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Tak w ogóle to smutno mi, czuje jakbym w ogóle ciągle im przeszkadzała. A teraz jeszcze te niewygodne teksty. Poszłam sobie od nich z pokoju i siedzę w łazience... W ogóle nie mam ochoty kłaść siwe obok niego spać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
Ale to było mówione tylko on ciągle twierdzi, że Niue ma w ci po prostu nie wierzę, zwłaszcza, że mógłby wv ratach nawet oddawać.. na witrynę innych głupot ma, nie płaci za mieszkanie, rachunki, za żarcie, wydaje tylko na benzynę, komórkę i alimenty.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na humor polecam lody i wyspać się do łóżka. Maluch w brzuchu na pewno nie czuje się lepiej od Twoich smutków! |
|
|
|
|
#1192 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
Co do brzdąca to cały czas mi fika... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-05-18 o 01:32 |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX
Głupia strasznie jestem, ale czytam majowo-czerwcowe i prawie płaczę, jak one się rozpakowują
![]() Idę spać, dosyć tego leżenia bezproduktywnego Elena dawała czadu, tż przyłożył rękę, pytam, czy poczuł, a on: "takie słabe" A mi cały brzuch skacze!
|
|
#1194 | |
|
dryfuję słowami
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, ma
Cytat:
Ciekawa jestem czy jeśli skacze to oznacza, że ma dobry humor czy może być też zdenerwowany... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2013-05-18 o 05:32 |
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos juz wstal? dzien dobry, witam sie z wami w przesloneczna pogode. niestety caly dzien spedze w sali wykladowej ale przynajmniej na sloneczko za oknem popatrze.
dziec kopal, ale powiem wam ze od 5 tygodni nie czuje zeby jakos bardzo zwiekszyla sie sila tych uderzen. czy to mozliwe ze to przez lozysko na scianie przedniej? tz nie czuje dalej nic buuu tak doczytuje powoli zaleglosci i cos mi sie nie zgadza. pracowalam wczesniej w dziale personalnym i l4 w ciazy zawsze bylo platne 100% a wy tu piszecie ze macie mniej, na pewno? moze mi sie cos pomylilo albo cos sie zmienilo. czy jest ktos moze z krakowa na forum? widze ze wiekszosc to wroclove Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez tassia Czas edycji: 2013-05-18 o 07:38 |
|
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zła że muszę leżeć. U mojego jutro w pracy jest organizowana majówka i będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci. Żal mi będzie doopę ściskał że moje z tego nie skorzystają. Mąż mówił że w ostateczności może po nas przyjechać i dzieciaki będą się bawiły a ja zostanę ulokowana w wygodnym miejscu z zakazem ruszania się z miejsca. Kurcze nie wiem co robić.
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!! Mieliśmy pobudkę o 3 w nocy, coś nam łaziło po strychu! Mąż wystawił głowę przez okno, na dachu tego nie było. Pewnie kuna...trzeba tam dzisiaj zajrzeć brrrr...ale to były przerażające odgłosy, takie stópki nad głową...
A moja Mysza (tak będę ją chyba nazywać skoro imię niepewne ) wczoraj jeszcze ruszała się tak jak zawsze-bliżej spojenia łonowego-a dzisiaj już szalała bliżej pępka i to tak mocniej czułam Czyli,że macica mi się trochę rozrosła?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zdejmę soczewki np. u okulisty i mam czytać z tej tablicy to nie widzę nawet tej górnej cyferki/literki (tej największej) Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

ale lekarz by tego nie wyłapał
szczupla bylam zawsze, wiec wagą bym sie nie sugerowala. 
i ani jednej córki ? serio?
:brzyda l

(o ile jeszcze nie dostał
)