|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle ga
Cytat:
![]() Co do sali- jakosciowo jednak przegrali i ogolnie ten wyglad. TŻ narzekał tez na zbyt wąskie i niskie drzwi- jak wchodzil to musial sie schylic.. I powiedzial ze nie wyobraza sobie ze mialby mnie wniesc do srodka bo bysmy sie na szerokosc tez nie zmiescili heh A co do SH - ja jeszcze w podst mialam jakies ciuchy z sh- do tej pory nosze taki czarny sweterek! ![]() Kiedys tez nie umialam szukac, a w chwili obecnej jakies 50 % mojej szafy to własnie sh
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-05-17 o 19:08 |
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach cią
Cytat:
![]() hm no z tymi drzwiami to faktycznie kiepsko... |
|
|
|
|
#1563 |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
a my sale zaklepujemy w grudniu
już postanowione. sh to super sprawa. wolę takie na wagę niż rzeczy wycenione na oko bo tam taniej. polecam sh szmizjerke mają super ciuchy. miałam tam okazję robić zakupy raz na miesiąc a teraz niestety nie będę w tym mieście a w Białymstoku nie ma tego sh. w ogóle nie ma tu lumpow z dobrymi ciuchami ;(
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
Cytat:
Cytat:
ja chodze do takiego co ma 3 lokale u mnie w miescie- a dzien przed nowym towarem maja wyprzedaze- wszystko po 1zl tez mam kilka perelek za 1zl :pA co do sali to juz macie jakies na oku? Bo ostatnio poswiecam troche mniej czasu forum i nie wiem czy pisalas..
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-05-17 o 19:57 |
||
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2015 c
Cytat:
|
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy ;) Pm2
Cytat:
na pradnickiej jak byl to nigdy nie wchodzilam bo 30zl za 1kg to jakas kpina (u mnie to gora 18zl :p)
|
|
|
|
|
#1567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy
Cytat:
ja też tak chcę ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
znalazłam na allegro siateczkę na woalkę
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-17 o 20:02 |
||
|
|
|
#1568 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeszcze dwa lata nam pozostały, ale mimo to o ślubach ciągle gadamy
ja was bede czytać, ale znikam chwilowo bo walcze o pracę(zarowo magisterską jak i zarobkową:P)
|
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
no że nie powiem że ta sukienka jest do ślubu żeby mi ceny nie podwyższyli
kimkardashianderby52911p.jpg |
|
|
|
#1570 | |
|
na przekór do celu
|
ja dziś wydałam 110 zł ale kupiłam te wspomniane 4 rzeczy, gdzie na spódniczkę nie skąpiłam bo brakowało mi takiej wyjściowej. jedna bluzka za 9 zł
tylko ja w sieciówkach byłam, chyba polubiłam się bardzo z Terranovą![]() Cytat:
|
|
|
#1571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet za 100zł się kupi taką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się nie trafić w rozmiar a ceny są bardzo przystępne Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-17 o 21:05 |
|||
|
|
|
#1572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia Cytat:
nie ma co się "wygłupiać" bo tak jak w kwiaciarni są pięne bukiety dużo tańsze niż jak te które nazwiesz - "ślubny"Cytat:
Niedawno rozmawiałyśmy o jedzeniu i patrzeniu na tyo co jemy.. dawniej jadłam biał chleb codzinnie i jakoś nie zwracałam na to takiej uwagi, bo jelita skręcało mi zawsze i wydawały dziwne dzwięki.. i wgl ;p przez 3 msc jadłam tylko ciemny mały chlebek, nieoszukiwany jak w marketach ze dodaja jakis barwnik ze ciemne, tylko z piekarni, dosc drogi, pelno ziaren.. ale ostatnio mi się przejadł i ostatnie 2 tygodnie jadlam biale pieczywo - i juz mam takie skutki ze codziennie ląduje nie powiem gdzie.. dzisiaj rano zjadlam bulke, polecialam na autobus - i dobrze ze bylo wolne miejsce bo tak mi wnetrznosci skurcz zlapal ze myslalam ze nie wytrzymam Takze chyba mam problem z chlebem ;/ Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-05-17 o 21:18 |
|||
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wgl macie plany na ten piękny weekend (nie zważając na te drobne burze któe zapowiadają na jutro ) ;> |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Wracam na wizaż
Nadrobiłam, ale nie odpisuję. Tylko ten jeden post zwrócił moją uwagę i chciałabym się odnieść:Cytat:
Jak chcesz to się przejdź i zobacz
|
|
|
|
|
#1576 |
|
perfumowe ADHD
|
może jestes uczulona na jakiś składnik ?
W szmizjerce w dniu dostawy za kg jest 39zł ale nie szkoda mi wydać tyle kasy za rzeczy bo są w super stanie ! Ostatnio za 47zł kupiłam spodnie w panterkę /rurki/ które są super i nie jest to chamska panterka + bluzkę H&M która w ich sklepach stała/stoi za coś około 100zł + sukienkę z baskinką New Look w stanie perfecto + sukienkę Warehouse w lekkie cekiny idealna na wyjścia imprezowe + sukienkę atmosphere białą w kropki + bluzeczkę z Tazem dla brata dodam że rzeczy nieśmigane praktycznie Za 6 rzeczy 47 zł i nie byle jakich rzeczy. a w Białym niestety sh do czterech liter :/ My sali jeszcze nie mamy nawet nie rozglądaliśmy sie , tyle co w necie patrzyliśmy. Mamy zamiar w grudniu iść do parafii zarezerwować nasz wymarzony dzień i godzinę i dopiero wtedy szukać sali Mam zamiar zrobić sobie listę wszystkich restauracji /sal / domów weselnych i każdy odwiedzić popatrzeć i rezerwa. Muszę wtedy też ogarnąć dja bo Ci najlepsi są wszybko "brani" oraz dobrego fotografa. Za samo słowo "ślubne" płacimy 200% normalnej ceny....banał. Ja swój bukiet będę robiła sama z pomocą świadkowej i mamusi I coś czujję że wybiorę kwiaty w odcieniach niebieskiego i turkusu.
|
|
#1577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka inicjatywa dla dzieci.Cytat:
![]() z resztą szafirowy jest naszym kolorem przewodnim będę do niego gdzie nie gdzie wplatać miętowy i biały
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-05-17 o 21:40 |
||
|
|
|
#1578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sami zrobiliśmy sobie taką tabelkę od razu z ilością punktów któe przyznawaliśmy Na rzeczach "ślunych" można naprawdę nat zarobić ;/ Jakbyśmy mieli kase to wybudowalibyśmy dom weselny :P A co do składnika.. bardzo możliwe.. ale ciężko też wyczuć, bo jednak rzadko pojawia się skład chleba jak się go kupuje.. Na BBC Lifestyle jest program"nie mówcie Pannie Młodej" - śmieszny :P Pan Młody dostaje jakąś tam kase (nie wiem czy 5 czy 10 tys - wszystko dzieje się w Anglii) - i przygotowuje całe wesele - zaczynając od wyboru sali i menu - kończąc na wyborze sukni ślubnej i dodatków dla PM- oczywiście Panna Młoda suknie przymierza dopiero dzień przed ślubem ;P i wcześniej nawet nie wie jak będzie na niej leżeć.. ja bym się bała :P |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1580 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
świetnie to wygląda ![]() A co do tego programu to w życiu bym na to nie poszła takie ryzyko w ogóle to z tymi salami będzie śmiesznie bo większośc to na większe wesela. A w ogóle orientuje sie ktoś ile kosztuje wynajęcie sali?
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1582 | |
|
perfumowe ADHD
|
hm zastanawiam się nad kupnem zaproszeń
bo mam juz upatrzone zaproszenia a nie chcę personalizacji więc poprosiłabym o luki w miejscach informacjii. Ale to nie nie za wcześnie na kupno zaproszeń?? A co jak ktoś je znajdzie z domowników ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
nad talerzykiem jeszcze nie myślałam chodziło mi o samo wynajęcie sali nie włączając w to kateringu
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no ale to Twoja decyzja a na wynajmie sali takiej nie będącej restauracją to się nie znam no bo jak my robimy w restauracji to katering jest już stamtąd i płaci się jedynie za osobę i w tym jest wszystko
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
choć z przykrym posmakiem, 2,5 letni chrześniak TŻa złamał dziś poważnie nogę
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak spadłam z drzewa i złamałam rękę i nie przyznałam się mamie dopiero w nocy jak już nie mogłam wytrzymać tak mnie bolało, głupie dziecko ![]() Ale dzieciom wszystko się jakoś szybciej zrasta więc oby tak było w przypadku chrześniaka tylko biedny, że akurat tak na wakacje...
|
|
|
|
|
#1586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi Ciebie żal ![]() Cytat:
na pewno się przejdę, nie wiedziałam o tym
|
||
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
ja też planuje w 2015 zostać żoną mojego ukochanego. Wybieram już suknie ślubną
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas dostają 40tys na wszystko i chyba mają na to 2 tyg.---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- też to pomyślałam
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie
![]() Hej co do tanszej opcji na wesele to czytalam ostatnio, ze dobrze jest powiedziec, ze jest sie gosciem, zarowno fryzjerce jak i makijazystce, wtedy jest o polowe taniejszkoda, ze kamerzyscie i zespołowi nie da sie wkrecic, ze to nie wesele |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

tez mam kilka perelek za 1zl :p
na pradnickiej jak byl to nigdy nie wchodzilam bo 30zl za 1kg to jakas kpina (u mnie to gora 18zl :p)
ja też tak chcę 

13.03.2008

I coś czujję że wybiorę kwiaty w odcieniach niebieskiego i turkusu.
świetnie to wygląda
bo mam juz upatrzone zaproszenia a nie chcę personalizacji więc poprosiłabym o luki w miejscach informacjii. Ale to nie nie za wcześnie na kupno zaproszeń?? A co jak ktoś je znajdzie z domowników