![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Za szybko dochodzę - a jestem kobietą...!
Cytat:
też tak mam ![]() chcialabym miec orgazm za ograzmem ale w moim przypadku te 10min przerwy musi byc;/ i także szybkie dochodzenie jest problemem bo wiem że jak dojde to juz koniec zabawy a jak jest akurat swietnie to az szkoda że to psuje, potem mnie męczy robienie czegoś na siłę niestety z moim facetem sie nie zgralismy bo jak dla mnie jest dlugodystansowcem, a ja po moim orgazmie juz nie jestem taka napalona zeby go zaspokajac jakoś namiętnie, ale zwykle po jakies 10min znowu mam ochote,,, tylko wtedy on juz dochodzi i nic z tego. ja praktykuje sposoby takie że przerywam co chwila ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
dokladnie ![]() daj znać jak Ci poszło, czy pozycja bez stymulacji łechtaczki pomogła, czy nie będzie tak że już prawie przy orgaźmie pochwowym, niewielkie dotknięcie okolic łechtaczki spowoduje jednak orgazm łechtaczkowy ![]() ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2011-01-14 o 23:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A może cwiczenia miesni kegla by w cyzmś pomogło ? Nie znam się ale tak sobie pomyślałam, ze moze gdyby nad nimi panowac mialoby sie wiekszą kontrolę nad ciałem i umiało się przedłużyć przyjemność
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja do tej pory stosowałam sposób "myślenie o czymś innym"
![]() Starałam się nie skupiać się na przyjemności, wmawiałam sama sobie po cichu "jeszcze nie, jeszcze nie, wytrzymaj!" ![]() Ale to przecież nie powinno na tym polegać... Fajnie by było tak nie myśleć wtedy o niczym... Edytowane przez alice717 Czas edycji: 2011-01-16 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jak bym chciała mieć taki problem... Mój facet zawsze dochodzi dużo wcześniej ode mnie i nigdy nie narzeka, zaspakaja mnie do końca, ale już głupio się czuję..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam
![]() ![]() I też wydaje mi się, ze to problem :P ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Oo, i co najgorsze - ja jeszcze tak mam, ze nie dojdę bez dodatkowej stymulacji łechtaczki ;( I to nie tylko przed samym orgazmem tylko przez cały czas, z małymi przerwami, bo kiedy nie jest stymulowana to od razu podniecenie spada a sam seks pochwowy nie sprawia mi przyjemności. I co tu poradzić? Czytałam tutaj na 1 stronie, ktoś pisał, że może to są nawyki masturbacji, ale co można z tym zrobić?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja z moim obecnym Mężczyzną również dochodzę bardzo szybko. On po prostu wie, jak mnie pieścić - tak jakby przeczytał instrukcję obsługi mojego ciała
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Mam ten sam "problem" co autorka wątku, jednak ja nie muszę przerywać stosunku, gdy dojdę i miewam orgazmy wielokrotne
![]()
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Postaw na kilka orgazmów !
![]() Najpierw on Ciebie, później Ty jemu ![]()
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Jakiego lekarz??
moja żona tak ma - też było dziwnie ale można to wykorzystać na + - pisze za siebie jak zaczynamy sie pieścić (wzajemnie) doprowadzam żone i kilka minut wolniej (tzn. ja nie flaczeje a ona nie wysych) Jak niż odpocznie to ile dusza zapragnie ja to nie więcej niż 20min (lata już nie te) a Ona - różnie czasami razem a czasami nawet po mnie Wniosek fajnie macie , nic nie psujcie tylko nauczcie się i swojch partnerów z tego dobrodziejstwa korzystać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Ciesz się ze w ogole masz orgazm, a nie narzekaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
oj chcialam bym miec tak od razu ograzm ;(
a nie miec z tym takie trudnosci ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Współczuję autorko. To musi być frustrujące. Ja po pierwszym orgazmie (łechtaczkowym, doprowadzona do niego oralnie) dopiero nabieram ochoty na stosunek. Chyba pozostają ci pozycje minimalizujące dotyk tych najwrażliwszych u ciebie miejsc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja bym wolała już go nie mieć albo mieć rzadko lub późno... Wiem, że to zdanie brzmi absurdalnie, ale... orgazm psuje całą przyjemność, która dopiero się zaczęła
![]() A mieć następny, to juz byłby naprawdę "szczyt marzeń" :P Widzę, że wiele z nas ma ten sam problem co autorka. A na serio już się bałam że to ja tylko jestem taka inna. Nawet nie miałam odwagi zacząć takiego wątku, bo się bałam wyśmiania. Ale na szczęście chociaż tu możemy się wspierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Może gdybyście robili to częściej to z czasem byś zaczęła dochodzić po dłuższym czasie? Albo Spróbuj dojść podczas gry wstępnej tylko i dopiero po tym orgazmie przejdźcie do własciwego stosunku? Może to pomoże, i nie sprawi że po jednym razie będziesz miała dość :P
Zła kobieta jestem, ale dobry człowiek. Albo na odwrót.. zawsze mi się myli. Plan działania: *dbam o włosy *zapuszczam paznokcie (koniec z obgryzaniem!) *ucze się oszczędności *TYJE *biore regularnie witaminki *rozwijam się twórczo (; Kocham i jestem Kochana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
ja prawie zawsze jestem mocno pobudzona (mój obecny partner tak na mnie działa, a jestem bardzo wrażliwa), często się ze mnie leje (blush), co mnie wkurza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również dołączam do grona tych z problemem ![]() Zmiana pozycji (padły tu takie propozycje) nie w każdym wypadku pomogą, bo tak jak już ktoś wspominał no po prostu nie można się oprzeć, powstrzymać jak się czuje dobrze :P I faktycznie to jest męczące. Ja dochodzę duuużo szybciej niż TŻ i nie ma szans na wielokrotny orgazm, bo padam od razu i usypiam jak dzieciątko :P a nawet jeśli nie usnę, bo TŻ mi nie daje spać :P to już dalej nie jestem w stanie kontynuować, bo po prostu to już nie jest przyjemne i tak jak koleżanki wspominały - każdy dotyk na swój sposób tak jakby "boli". Ciężka sprawa. Przede wszystkim chyba trzeba próbować w pierwszej kolejności doprowadzać partnera np pieszcząc, a kiedy on już jest blisko to wtedy dać zadbać o siebie ![]() Parę razy udało się w ten sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
mam tak samo! 3 min i po zawodach, tylko u nas nie konczy sie zaraz po tym jak dojde.. chwilka przerwy i dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Tzn. nie jestem kobietą ale myślę, że z czasem wrażliwość się zmniejszy po dojściu. Sam kiedyś miałem tak, że po dojściu delikatnie go dotknąłem i mnie bolał a teraz nie mam problemu z kontynuowaniem po.
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To lipa..
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
To było dawno ale chyba po prostu robiłem coraz mniejsze przerwy ignorując ból i z czasem przeszedł sam.
A znając mnie ignorowałem go.
"You and me We’ll all go down in history With a sad Statue of Liberty And a generation that didn't agree" Edytowane przez MasterOfPupets Czas edycji: 2013-05-11 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Mam ten sam problem i nie wiem czy da się go wyeliminować i jak...
Dochodzę bardzo szybko (to samo podczas masturbacji).. Potem już nic nie jestem w stanie 'zdziałać'... Musi minąć przynajmniej pół dnia, żebym osiągnęła kolejny orgazm... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Kochane,
Miałam to samo, ale z moim TŻ zaczęliśmy bardzo często się kochać i mam wielokrotne orgazmy i jest bardzo przyjemnie. Ćwiczcie. To naprawdę pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestem facetem i mam to samo... Dosyć zabawne, że stoimy jakby na przeciwnych biegunach, a mam te same uczucia... Niby jest przyjemnie i intensywnie... ale fajnie byłoby nie skupiać się na "TYM" tylko skupić się na odbieraniu przyjemności przez dłużej...
Czytałem już kilka podobnych wątków na forach i wynika to z behawioralnego przyzwyczajenia się do szybkich orgazmów. Bez udziału Twojej świadomości Twoje ciało dąży kazdym skurczem mięśnia do odebrania maksymalnej przyjemności. Sam się z tym do końca nie uporałem (mogę nawet kilka razy z rzędu ![]() 1.Relaksacja, dobry jest masaż/kąpiel na początek, duużo czasu. 2.Głęboko oddychać(techniki medytacyjne) 3.Skupić się na tych mniej-przyjemnych partiach i starać z nich odczuwać przyjemność 4.Jeżeli czujesz, że zacznie robić się niebezpiecznie, trzeba wrócić do rzadziej-uczęszczanych partii ciała i cały czas starać się odbierać przyjemność. Robiłem to z partnerką, w pełnej zrozumienia i omówionej atmosferze ( jakby z akcentami seksu tantrycznego -polecam). Uczy to tak jakby odbierania przyjemności całym ciałem zamiast punktowo i ciut innego nastawienia. A o wyrobione nastawienie psychiczne i wyuczone nastawienie mięśni/ciała chodzi. Powodzenia! (a btw. to musi być fajne uczucie jak partnerka tak dochodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.