|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
|
|
|
|
#3512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
Chcę na nadchodzącej promocji kupić sobie porządny tusz, taki który pogrubia i nie skleja rzęs. Znajdę takie cudo w Rossmannie?
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam lovely curling pump up w żółtym opakowaniu i jestem zadowolona bo całkiem przyzwoicie pogrubia no i świetnie podkręca, byłam też zadowolona z False lash effect - dobre rozdzielenie i pogrubienie
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie próbowałam ale koleżanka miała i była średnio zadowolona, może i kryje ładnie i jest dosyć trwały ale jest widoczny na twarzy i podkreśla suche skórki.... Fakt odcienie to Bourjois ma ładne, może dlatego mam taki sentyment do ich podkładów A czy Rimmel ma jakiś żółtawy odcień? używałam nr 200 wake me up i wydaje mi się że to jeden z nielicznych żółtawych... |
|
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
kiedy ta promocja -40% i na co?
doszlam do 103 strony zeby sie dowiedziec i nie znalazlam
|
|
|
|
#3518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
FP ma największe krycie ze wszystkich burżujów, ale nie robi maski. Niestety, mega podkreśla skórki (nawet jakieś malutkie) i rozszerzone pory, przynajmniej mi. Trwałość... bez pudru trzyma się około 5 godzin, po tym czasie tłusta cera z rozszerzoymi porami wygląda naprawdę koszmarnie. No i ma pudrowe wykończenie, mnie się akurat nie podoba, ale każdy lubi coś innego. Teraz się zastanawiam nad 123, ale jak ma być podobnie, to podziękuję :< można w Rossie prosić o próbki? |
|
|
|
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie koleżanka też na to narzekała przy FP... Niestety w Rossie nie można dostać próbek, w Douglasie zobacz tam na pewno dostaniesz
|
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie problem stanowi kolor, potrzebuję czegoś jasnego, żółtego i tylko Bourjois ma takie odcienie .
|
|
#3521 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- cała kolorówka i pielęgnacja twarzy |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zadomowienie
|
najlepiej wybierz się po odlewki podkładów ktore cie interesują i przetestuj, ja tak zrobilam na poprzedniej promocji -40% i kupiłą b-Flower perfection
jednak teraz bardziej przypadł mi Lumene triple stay, świetny podkład-polecam :
|
|
|
|
#3524 |
|
Szara Eminencja
|
Ja dzisiaj pomazałam się po dłoni podkładami najaśniejszymi i zrobiłam ponowne podejście do 123 bourjois i ii - zrobił się pomarańczowy jako jedyny z testowanych. Za to zainteresowal mnie L'oreal true match ktoś miał?
|
|
|
|
#3525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam!
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Konto usunięte
|
A myślałam że tylko ja miałam ten problem z podkładami bourjois. Loreal jest ciekawą pozycją i sama chętnie luknę, ale też przed promocją.
|
|
|
|
#3527 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
czyli raczej 123 wybiorę...bo szukam czegoś matującego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
najlepiej jak wysmaruję łapę w Rossmannie i podejmę decyzję ![]() rozmawiacie o eyelinerach...ja używam tego: http://2.bp.blogspot.com/-ZqNwVdQVFC.../eyelinery.jpg mam dwa kolory-szary i zielony i są super
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2013-05-18 o 15:13 |
||||
|
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam teraz puder mineralny Lumene i jestem bardzo zadowolona. Poza tym testuję próbkę kremu do twarzy i też zapowiada się fajnie. Szkoda że wycofali te kosmetyki z szerszego obiegu, u mnie można je spotkać tylko w pojedynczych drogeriach.Tak sobie myślę, że chętnie na promocji kupiłabym sobie korektor pod oczy, ale czy znajdę jakiś nawilżający i brzoskwiniowy? Co myślicie o Rimmel Match perfection, Wake me up albo Maybelline w pisaku?
|
|
#3529 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi true match średnio podpasował, chyba jestem zbyt wybredna:P Konsystencja jest ciężka, trudno się go rozprowadzało, tworzył efekt maski, uwidaczniał suche skórki i szybko znikał z twarzy... Jedynie kolor był ładny W4 Ale wiadomo co cera to inny efekt i potrzeby![]() W ogóle tyle podkładów już miałam i nie znalazłam jeszcze takiego który by mi w 100% pasował. Najbliższe tego są rozświetlające które najbardziej lubię za naturalny efekt " stary"HM oraz Wake Me Up Rimmela Cytat:
Nie ma za co mam nadzieję że mogłam chociaż trochę pomóc w decyzjiDziękuję miałam enzymatyczny z perfecty ale nie zauważyłam jakiś szczególnie dobrych efektów, taki zwykły.Na razie używam drobnoziarnistego z perfecty ale myślałam że jest jakiś lepszy
|
||
|
|
|
#3530 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Rossmann - część XVII
No to ja mam gorzej bo.jestem trupio blada a praktycznie po każdym podkladzie wyglądam jak chińczyk. Trochę irytuje mnie to,ze kolorowka nie jest trafiona na nasz rynek. Od groma oliwkowych odcieni a delikatnych odcieni praktycznie brak
Dziś poszłam zrobić test podkładow to każdy robił ze mnie obywatela Chin Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3531 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Odp: Rossmann - część XVII
Cytat:
|
|
#3532 |
|
Konto usunięte
|
Święta prawda. Wśród drogeryjnych podkładów ze świecą szukać jasnego żółtka. Bourjois na mnie strasznie się utlenia.
|
|
|
|
#3533 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Rossmann - część XVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Tylko od razu uprzedzam, że będzie dziwne i wiele z Was pewnie rozśmieszy
ale zaczynam dopiero swoją makijażową przygodę, a to jedno z pytań, które mnie ostatnio nurtuje, szczególnie przed promocją w R.Kredki tego typu http://4.bp.blogspot.com/-YaCE5QxZjK...0/DSC02540.JPG to chyba kredki żelowe, nie da się ich natemperować ? Jak skończy mi się ten wkład, tzn.ta końcówka to już koniec ? To trochę nieopłacalny interes
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3538 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A i najlepiej matujący, do skóry mieszanej/tłustej. Jakieś propozycje?
|
||
|
|
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w rossie odmawiają odlewek. Żebym sobie sama po kryjomu nie nalała, to bym nie miała nic. Nie umiem kupić podkładu po maznięciu nim tylko na nadgarstku i przy sztucznym świetle. Skórę na rękach mam inna niż na twarzy. Kupowanie podkładu to dla mnie horror. Dobrze, że nie muszę tego robić często.
|
#3540 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

ledwo mozna do szaf dojsc. Za to jak pojechalam do rdziców pod koniec promocji, do małego miasta, to wszystko poukladane, szafy pełne, ludzi nie mało, cudownie

czyli raczej 123 wybiorę...bo szukam czegoś matującego