Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-17, 23:17   #2251
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Ja też ćwiczę pośladki, brzuch, ramiona Zaczęłam biegać, a jeszcze bym chciała zacząć ćwiczyć jogę i nauczyć się grać w tenisa, bo mamy obok boisko, a TŻ przywiózł nam rakiety Ale chyba sobie odpuszczę tę jogę, bo nie ma tyle godzin w dobie żebym mogła to gdzieś wcisnąć
No, poza minionym dniem - cały dzień spędziłam w pokoju i prawie nic nie zrobiłam (Oprócz ćwiczeń )
Też bym chciała nauczyć się grać w tenisa, wzmocniłabym ręce, bo po dzisiejszym wfie miałam załamkę. Kiedyś miałam naprawdę silne ramiona, a teraz to wstyd
<5> ja też jedynie poćwiczyłam, ale nie biegałam, bo wczoraj mi się źle biegało i mam depresję, bo zamiast być co raz lepiej to wczoraj od początku prawie do końca miałam kryzys. Jeszcze się zdenerwowałam chwilkę, bo biegnę swoim tempem, a tu wyprzedza mnie facet i biegnie 2 razy szybciej, miałam ochotę wrócić do domu, ale minutę później go wyprzedziłam bo zatrzymał się przy ławce i głośno dyszał
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 07:28   #2252
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
4 i 5
Dzisiaj opalanko na balkonie czemu niee
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 07:59   #2253
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym chciała nauczyć się grać w tenisa, wzmocniłabym ręce, bo po dzisiejszym wfie miałam załamkę. Kiedyś miałam naprawdę silne ramiona, a teraz to wstyd
<5> ja też jedynie poćwiczyłam, ale nie biegałam, bo wczoraj mi się źle biegało i mam depresję, bo zamiast być co raz lepiej to wczoraj od początku prawie do końca miałam kryzys. Jeszcze się zdenerwowałam chwilkę, bo biegnę swoim tempem, a tu wyprzedza mnie facet i biegnie 2 razy szybciej, miałam ochotę wrócić do domu, ale minutę później go wyprzedziłam bo zatrzymał się przy ławce i głośno dyszał
Ja nigdy nie miałam mocnych ramion, dlatego trochę mam obawy jak mi z tym pójdzie, ale jestem pozytywnie nastawiona W ogóle przy TŻ zaczęłam odkrywać przyjemności ze sportu - zimą zabrał mnie na narty, na które w następnym sezonie na pewno wrócę, nauczyłam się pływać bez deski (choć jeszcze strasznie się spinam i TŻ musi poprawiać moją technikę pływania), wróciłam do biegania... Ten rok jest moim sukcesem przełamywania barier (zazwyczaj nie chcę czegoś spróbować, bo mówię, że i tak mi się nie uda, boję się porażki...)
Widzisz, biegł dwa razy szybciej, ale widocznie się zbyt przemęczał skoro później sapał przy ławce Ostatecznie punkt dla Ciebie!
Ja mam tak, że nie mogę biegać za często czy za rzadko, bo też mi się gorzej biega... W dodatku u mnie naprzemiennie jest raz lepiej, raz gorzej Więc sie nie przejmuj, może po prostu teraz masz kryzys przez te problemy z nogą, a już niedługo wrócisz do formy

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
4 i 5
Dzisiaj opalanko na balkonie czemu niee
Zazdroszczę U mnie chmury...
Sąsiad od 7:30 robi remont Ja naprawdę wszystko rozumiem, ale od września, kiedy się tu wprowadziłam, on co jakiś czas wierci, stuka, puka Mógłby chociaż poinformować, że danego dnia będzie remontował. W tym tygodniu non stop wierci, mógłby sobie odpuścić weekend chociaż

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
A jakiego koloru masz brwi? ja mam ciepły odcień włosów - ciepły brąz na moich brwiach wygląda tragicznie więc nie zwracam uwagi na kolor włosów, tylko na kolor włosków na brwiach i na to, w jakim kolorze ładnie wyglądam
Nie wiem dlaczego nie zauważyłam wcześniej tego posta
Brwi mam prawie taki sam kolor jak włosy Zaraz Ci wyślę PW

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Izzie, kiedy będą te promocje w Rossmannie, o których mówiłaś? Bo teraz zerknęłam na ich gazetkę, ale są promocje tylko na poszczególne kosmetyki kolorowe np 20% na tusz do rzęs maybelline

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-18 o 08:00
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 08:22   #2254
malami35
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]

Zazdroszczę U mnie chmury...
Sąsiad od 7:30 robi remont Ja naprawdę wszystko rozumiem, ale od września, kiedy się tu wprowadziłam, on co jakiś czas wierci, stuka, puka Mógłby chociaż poinformować, że danego dnia będzie remontował. W tym tygodniu non stop wierci, mógłby sobie odpuścić weekend chociaż [COLOR="Silver"]
ja pamiętam jak mieszkałam u ojca przez 2 lata to jeden sąsiad przez te 2 lata codziennie robił remont albo coś innego nawet w niedziele gdzie jedyny dzień miałam ,żeby odespać tydzień i nie mogłam
Stary 2013-05-18, 08:33   #2255
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
ja pamiętam jak mieszkałam u ojca przez 2 lata to jeden sąsiad przez te 2 lata codziennie robił remont albo coś innego nawet w niedziele gdzie jedyny dzień miałam ,żeby odespać tydzień i nie mogłam

To chyba mam sąsiada tego samego typu
Stary 2013-05-18, 09:02   #2256
malami35
Zadomowienie

Cytat:

To chyba mam sąsiada tego samego typu
współczuje
Stary 2013-05-18, 09:13   #2257
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy nie miałam mocnych ramion, dlatego trochę mam obawy jak mi z tym pójdzie, ale jestem pozytywnie nastawiona W ogóle przy TŻ zaczęłam odkrywać przyjemności ze sportu - zimą zabrał mnie na narty, na które w następnym sezonie na pewno wrócę, nauczyłam się pływać bez deski (choć jeszcze strasznie się spinam i TŻ musi poprawiać moją technikę pływania), wróciłam do biegania... Ten rok jest moim sukcesem przełamywania barier (zazwyczaj nie chcę czegoś spróbować, bo mówię, że i tak mi się nie uda, boję się porażki...)
Widzisz, biegł dwa razy szybciej, ale widocznie się zbyt przemęczał skoro później sapał przy ławce Ostatecznie punkt dla Ciebie!
Ja mam tak, że nie mogę biegać za często czy za rzadko, bo też mi się gorzej biega... W dodatku u mnie naprzemiennie jest raz lepiej, raz gorzej Więc sie nie przejmuj, może po prostu teraz masz kryzys przez te problemy z nogą, a już niedługo wrócisz do formy

Izzie, kiedy będą te promocje w Rossmannie, o których mówiłaś? Bo teraz zerknęłam na ich gazetkę, ale są promocje tylko na poszczególne kosmetyki kolorowe np 20% na tusz do rzęs maybelline
Ja nie umiem oddychać jak pływam Technikę mam dobrą, każdy mi to mówi, tylko co z tego ja płynę tylko na jedynym oddechu
Mam nadzieję, że wrócę do formy, bo już się zniechęciłam.

Brawo za przełamywanie barier, najgorzej zacząć, a później to już większa pewność siebie i jakoś pójdzie, szczególnie, że masz TŻta, która Cię motywuje

Promocje będą od czwartku (23.05)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 09:59   #2258
lexie42
Zakorzenienie

Hejostatnio mam jakoś bardzo zabiegane dni i rzadko się udzielam. Wczoraj byłam z mamą w kinie i na małych zakupach - kupiłam sukienkę mogę wykorzystać ją na wesele i na randkę z TŻ :P Dzisiaj zaczęłam dzień od wody z cytrynką, zrobiłam peeling twarzy potem maseczkę. Teraz zabieram się za sprzątanko a wieczorem czeka mnie panieński
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 10:12   #2259
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie umiem oddychać jak pływam Technikę mam dobrą, każdy mi to mówi, tylko co z tego ja płynę tylko na jedynym oddechu
Mam nadzieję, że wrócę do formy, bo już się zniechęciłam.

Brawo za przełamywanie barier, najgorzej zacząć, a później to już większa pewność siebie i jakoś pójdzie, szczególnie, że masz TŻta, która Cię motywuje

Promocje będą od czwartku (23.05)
Jak to, zapominasz oddychać ?

Dzięki
Super, może akurat kupię tę kredkę do brwi, o której mówiła Aysell albo coś podobnego
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Hejostatnio mam jakoś bardzo zabiegane dni i rzadko się udzielam. Wczoraj byłam z mamą w kinie i na małych zakupach - kupiłam sukienkę mogę wykorzystać ją na wesele i na randkę z TŻ :P Dzisiaj zaczęłam dzień od wody z cytrynką, zrobiłam peeling twarzy potem maseczkę. Teraz zabieram się za sprzątanko a wieczorem czeka mnie panieński
Pokażesz sukienkę ?
Stary 2013-05-18, 10:19   #2260
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

mam dość tej choroby
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 10:20   #2261
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż sukienkę
Cytat:
Jak to, zapominasz oddychać ?
Nie zapominam, tylko nie umiem Robię to zbyt gwałtownie, długo przetrzymuję powietrze pod wodą, nabieram później za dużo, no nie umiem
Stary 2013-05-18, 10:21   #2262
Vinnga
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4086979 7]

mam dość tej choroby [/QUOTE]
Dalej chora ?
Cytat:
Pokaż sukienkę

Nie zapominam, tylko nie umiem Robię to zbyt gwałtownie, długo przetrzymuję powietrze pod wodą, nabieram później za dużo, no nie umiem
Mówią, że ćwiczenie czyni mistrza Próbuj !

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Tak w ogóle widziałyście finał Grey's Anatomy ?
Stary 2013-05-18, 10:26   #2263
Konto usunięte

Izzie nie pływaj, zacznij robić pierw ćwiczenia na oddech, jak już załapiesz to wtedy pływaj. Po prostu nurkuj na dużej głębokości, oddech będzie wymuszony. Po kilku razach z nura zacznij płynąć, ale nie wynurzaj się.

Vinnga
, tak mam antybiotyk, ale średnio pomógł.
A Greysów widziałam
Stary 2013-05-18, 10:30   #2264
Vinnga
Zakorzenienie

Też mi się podobał odcinek
Mimo, że Arizona mnie wkurzała
Stary 2013-05-18, 10:35   #2265
Konto usunięte

Cytat:
Też mi się podobał odcinek
Mimo, że Arizona mnie wkurzała
w końcu pokazała co czuje
Stary 2013-05-18, 10:39   #2266
lexie42
Zakorzenienie

Zdjęcia sukienki już zrobiłam, ale wrzucę później razem z aktualizacją włosów, bo dawno nie wrzucałam nowych fotek
Teraz robię przegląd szafy, połowę rzeczy bym wyrzuciła, albo oddała, bo zawsze tak tylko się je przekłada z kąta w kąt
Stary 2013-05-18, 10:46   #2267
natalkaa7522
Zakorzenienie

Tenis jest fajny Zawsze chciałam się nauczyć Ale jak narazie to tenis musi poczekać.
Stary 2013-05-18, 10:50   #2268
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4086989 2]Izzie nie pływaj, zacznij robić pierw ćwiczenia na oddech, jak już załapiesz to wtedy pływaj. Po prostu nurkuj na dużej głębokości, oddech będzie wymuszony. Po kilku razach z [/QUOTE]

Może faktycznie spróbuję tak

Greysów nie oglądałam, w ogóle widziałam chyba tylko ze 3 odcinki 'nowego' sezonu, jakoś się zabrać nie mogę, bo wiem, ze jak się wciągnę, to nie będę nic robiła, tylko oglądała

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-05-18 o 10:52
Stary 2013-05-18, 10:54   #2269
natalkaa7522
Zakorzenienie

Tez nie umiem oddychać długo pod wodą, bo biorę jeden wdech i tyle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 11:03   #2270
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
No to dobrej zabawy!!! za tydzień masz ślub czy później?
Stary 2013-05-18, 12:56   #2271
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
No to dobrej zabawy!!! za tydzień masz ślub czy później?
Dzięki Weselicho mam za 2 tygodnie, 1 czerwca

Trening z Jillian zaliczony i w końcu zrobiłam sobie porządek z szafą, przebrałam ciuchy i część z nich, które są dobre ale w nich nie chodzę, spakowałam i oddam do mopsu
Stary 2013-05-18, 14:25   #2272
Honey7
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co... dużo dziewczyn chodzi jeszcze w kozakach Czy to jakaś nowa moda? Jeszcze w kwietniu jak nagle nadeszły te fantastyczne temperatury, to mogłam zrozumieć, że ktoś z przyzwyczajenia/z powodu braku odpowiednich butów nosił te kozaki. Ale na przykład wczoraj, kiedy jechałam autobusem i denerwowałam się w myślach, że w autobusie jest sauna, to najpierw na jednym przystanku wsiadła dziewczynka w kozakach (takich zimowych normalnych kozakach, nie że jakieś cieniutkie białe kozaczki ) a później jeszcze dołączyła dziewczyna w długich spodniach, bluzce, zapiętej kurtce i apaszce Może to mnie jest za gorąco
To nic, wczoraj jechałam busem, przez przypadek nogą dotknęłam tego grzejnika na dole i prawie się oparzyłam Taki upał, a kierowca ogrzewanie puścił

Cytat:
4 lub 5 mi sięmarzy

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4086979 7]

mam dość tej choroby [/QUOTE]

Cytat:
Zdjęcia sukienki już zrobiłam, ale wrzucę później razem z aktualizacją włosów, bo dawno nie wrzucałam nowych fotek
Teraz robię przegląd szafy, połowę rzeczy bym wyrzuciła, albo oddała, bo zawsze tak tylko się je przekłada z kąta w kąt
Mi też by się przydała dokładna selekcja ubrań, bo już nie mieści mi się w szafie a w 80% ubrań nie chodzę...

Cytat:
Może faktycznie spróbuję tak

Greysów nie oglądałam, w ogóle widziałam chyba tylko ze 3 odcinki 'nowego' sezonu, jakoś się zabrać nie mogę, bo wiem, ze jak się wciągnę, to nie będę nic robiła, tylko oglądała
Ja tak swego czasu wciągnęłam się w Życie na fali Jakieś dwa lata temu gdy miałam wakacje, to w 2 tygodnie potrafiłam zobaczyć 4 sezony tego serialu

Cytat:
Dzięki Weselicho mam za 2 tygodnie, 1 czerwca

Trening z Jillian zaliczony i w końcu zrobiłam sobie porządek z szafą, przebrałam ciuchy i część z nich, które są dobre ale w nich nie chodzę, spakowałam i oddam do mopsu
A ja z miłą chęcią zobaczyłabym Cię w sukni ślubnej
Stary 2013-05-18, 15:19   #2273
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Hehe swój ślub mam dopiero w następnym roku dzisiaj idę na panieński koleżanki, a nie swój
Stary 2013-05-18, 15:39   #2274
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
Hehe swój ślub mam dopiero w następnym roku dzisiaj idę na panieński koleżanki, a nie swój
ale się teraz zmazałam Byłam przekonana, że mówisz o swoim panieńskim
Stary 2013-05-18, 16:08   #2275
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Wiecie co... dużo dziewczyn chodzi jeszcze w kozakach Czy to jakaś nowa moda? Jeszcze w kwietniu jak nagle nadeszły te fantastyczne temperatury, to mogłam zrozumieć, że ktoś z przyzwyczajenia/z powodu braku odpowiednich butów nosił te kozaki. Ale na przykład wczoraj, kiedy jechałam autobusem i denerwowałam się w myślach, że w autobusie jest sauna, to najpierw na jednym przystanku wsiadła dziewczynka w kozakach (takich zimowych normalnych kozakach, nie że jakieś cieniutkie białe kozaczki ) a później jeszcze dołączyła dziewczyna w długich spodniach, bluzce, zapiętej kurtce i apaszce Może to mnie jest za gorąco
Tez kilka lasek tak ubranych widziałam, a ja byłam w bokserce i długich spodniach i mi gorąco było
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny.
Przepraszam, że Was zaniedbuję, ale mam teraz urwanie głowy dosłownie gdzie tylko spojrzeć i praktycznie wcale nie siedzę na lapie, że o wizażu nie wspomnę.
Staram się nadal dbać o siebie jak najlepiej. Zdrowe jedzenie, pielęgnacja, ćwiczenia.
W wolnych chwilach będę Was podczytywać .
Wracaj szybko
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Tez nie umiem oddychać długo pod wodą, bo biorę jeden wdech i tyle.
Ja tak samo

wogole mam problem, chyba mi sie za bardzo woda zatrzymuje w organizmie ;/ przez 8 h w pracy wypijam ostatnio 1,5 l a do łazienki ide moze raz ;/
i mam wrazenie jakbym spuchnieta była

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 16:42   #2276
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
ale się teraz zmazałam Byłam przekonana, że mówisz o swoim panieńskim
Może trochę źle się wyraziłam z tym panieńskim i można to było różne zrozumieć
Stary 2013-05-18, 17:28   #2277
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:

Wgl zabierzcie mi lepiej kartę płatniczą Kupiłam sobie dzisiaj dwie bransoletki, sztuczne rzęsy, polerkę do paznokci, majtki i spineczkę a szłam tylko po buty
haha racja kasa z karty ucieka błysawicznie

Cytat:
To nic, wczoraj jechałam busem, przez przypadek nogą dotknęłam tego grzejnika na dole i prawie się oparzyłam Taki upał, a kierowca ogrzewanie puścił

4 lub 5 mi sięmarzy

Mi też by się przydała dokładna selekcja ubrań, bo już nie mieści mi się w szafie a w 80% ubrań nie chodzę...

Ja tak swego czasu wciągnęłam się w Życie na fali Jakieś dwa lata temu gdy miałam wakacje, to w 2 tygodnie potrafiłam zobaczyć 4 sezony tego serialu

też to oglądałam !!

W ogóle to hej Ale miałam wczoraj dzień najpierw miałam zajęcia terenowe - przeszliśmy 15 km po lesie byłam padnięta a my i tak czekając na pociąg powrotny (mieliśmy godzinke) wypiliśmy jeszcze po 2 piwka i myśleliśmy że nie dojedziemy do domu jednak alkogol na słońcu po wysiłku to jest prawie jak samobójstwo

a wieczorem wpadli znajomi i pojechaliśmy wszyscy na Noc muzeum. Byliśmy w Muzeum Lotnictwa i TŻ cieszył się jak dziecko wśród tych wszystkich samolotów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 17:37   #2278
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość

a wieczorem wpadli znajomi i pojechaliśmy wszyscy na Noc muzeum. Byliśmy w Muzeum Lotnictwa i TŻ cieszył się jak dziecko wśród tych wszystkich samolotów
Mieszkam niedaleko
A biegam zawsze po Parku Lotników właśnie

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-05-18 o 17:56
Stary 2013-05-18, 17:54   #2279
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
haha racja kasa z karty ucieka błysawicznie
mnie nie ucieka. Jak tylko wybiore pieniądze to zaraz je wydam. Jak są na karcie to ich nie widzę = brak środków
Stary 2013-05-18, 18:05   #2280
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4087504 4]mnie nie ucieka. Jak tylko wybiore pieniądze to zaraz je wydam. Jak są na karcie to ich nie widzę = brak środków[/QUOTE]

tez tak mam, póki co na karcie okey... jak tylko wybiore to sie rozchodza i nie wiem nawet na co

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości