|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
Edytowane przez 201704240919 Czas edycji: 2013-05-18 o 18:50 |
|
|
|
|
#3542 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bo pamiętam, że któraś o to pytała, te -40% na pielęgnacje twarzy nie dotyczy kosmetyków dla mężczyzn
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko że według mnie pielęgnacja to nie tylko kremy ale i peelingi, micele itp. Ale cóż dobrze że chociaż taka promocja będzie |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;40875513]Szkoda ale ważne że kobiecą pielęgnację obowiązuje
Tylko że według mnie pielęgnacja to nie tylko kremy ale i peelingi, micele itp. Ale cóż dobrze że chociaż taka promocja będzie przecież w promocji ma być cała pielęgnacja twarzy, nie tylko kremy
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za pomoc
![]() mazidła do ust
|
|
|
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jako radę od siebie mogę polecić Ci oglądanie kanałów urodowych na you tube=dziewczyny w sposób przystępny tłumaczą zawiłości makijażu, mi te filmiki naprawdę dużo dały
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
Nie no, to pójdę z torbami. Dobra, wezmę tylko najważniejsze rzeczy, czyli jakiś tusz do rzęs, błyszczyk, pomadkę ochronną, lakier do paznokci (ale wygrałam w rozdaniu z lakierami, ale dostanę "nagrodę niespodziankę", więc nie wiem), maseczki jakieś i peeling czy cuuuś. Masakra
|
|
|
|
#3552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jakbym słyszała siebie
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ja planuję kupić: krem do twarzy, żel do mycia, kilka peelingów, i cień z lovely. Chciałabym puder z Manhattanu, ale i to nie wiem czy skorzystam z promocji bo kiepkawo z kaską ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Mówi się tylko a wychodzi się z torbą
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Raczkowanie
|
W tym wątku na pewno ktoś zna odpowiedz
Dziewczyny, które rossmann'y na śląsku są najlepiej zaopatrzone, największe? Z góry dziękuję za pomoc!
|
|
|
|
#3555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo coś tam zaczynam oglądać właśnie, ale do tego potrzeba narzędzi, że tak powiem a masz może jakieś ulubione kanały na YT, które polecasz ?
|
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do you tube to jeśli chodzi ściśle o typowo makijażowe kanały to polecam: katOsu, RedLipstickM0nster, maxineczka, z anglojęzycznych: gossmakeupartist, Lisa Eldridge lubię jeszcze: nissiax83, nieesia25, PannaJoannaMakeUp, stylizacje2, xbebe18-ale to są kanały urodowo-kosmetyczno-życiowe |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i kompletowanie listy macie jakieś sprawdzone produkty, które same kupicie albo polecacie kupić na promocji ? coś do przetestowania ? niezbędnik makijażowy ?
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zadomowienie
|
Haha, dobre
Oj, ale to prawda, ja pewnie coś koło tego kupię (na dodatek jeszcze pod wpisem w komentarzu na moim blogu dziewczyny polecają w kółko pomadkę z Rimmela - i jak tu być normalną?!) ![]() Cytat:
Byleby nie przekroczyć 3-40 zł ![]() A jakie cienie z Lovely? |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3562 |
|
Rozeznanie
|
Ja też szykuję się na promocję -40% i pytanie do Was: który krem BB i korektor pod oczy polecacie? Mam cerę tłustą w strefie T, skłonną do zapychania, jasną. Potrzebuję średniego krycia i trwałości od kremu bb a od korektora- żeby nie wysuszał i nie wchodził w załamania...
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
Ja zaczynałam od beżowych i jasno brązowych cieni, a kredki pojawiły się dużooo później ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Dzięki za opinie. A jakiego podkładu używasz? |
|
|
|
|
#3566 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Rossmann - część XVII
Cytat:
W miarę dobre kolory mają podkłady Inglota ale niestety są kiepskie jakościowe ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
) Burżuj np był za ciemny i za ciepły a ten Collistar nawet ok, tylko z kolei trochę za chłodny![]() https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci-kos...llistar-z-baza |
||
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh żebym ja miała 40 wolnych środków to bym stwierdziła, że żyję
|
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann - część XVII
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Na mojej kazdy w pomarańcz albo świnkę. Niestety. Dlatego znalezienie dobrego podkładu graniczy z cudem
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
do tej pory Healthy Mix - stara wersja, ale już mi się zapas kończy, nowa wersja mi nie pasuje więc padnie na Rimmel Wake Me Up z którego też jestem zadowolona Ogólnie od dłuższego czasu używam podkładów rozświetlających bo dają najbardziej naturalny efekt na mojej skórze. A na większe wyjścia do rozświetlającego dodawałam odrobinę HM 123 Perfect Mix rozświetlającego i Revlon Colorstay też się sprawdza, chociaż sam Colorstay już nie może odwykłam już od tak ciężkich podkładów. Aż sama się dziwię że kiedyś namiętnie używałam go solo![]() Minerałów też trochę przetestowałam i najbardziej zadowolona byłam Lumiere formuła Veena Velvet Ale nie chce mi się już bawić w zamawianie i czekanie więc wolę od razu iść do drogerii i kupić
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Dziewczyny, przybliżycie mi akcje -40%? Dawno nie zagladalam na wizaz i musialabym przewertowac kilkadziesiat stron
Z gory dziekuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

a wiesz coś może więcej na temat promocji ? Pytał, bo interesują mnie pomadki do ust
tylko jak, jak ona ma taki plastikowy ten brzeg ? 
Tylko że według mnie pielęgnacja to nie tylko kremy ale i peelingi, micele itp. Ale cóż dobrze że chociaż taka promocja będzie

może odwykłam już od tak ciężkich podkładów. Aż sama się dziwię że kiedyś namiętnie używałam go solo