|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
W sumie nic szczególnego, ale przy facecie to chyba czułam się bardzo jak przy profesjonaliście, niż jakbym poszła do babki. Tak mi się wydaje.
To tylko taka jakby 'kontrola' była... Przeżyłam EDIT: Aczkolwiek nie miałam do czynienia z wziernikiem, z czego się baaardzo cieszę, ale też boję, że kiedyś to nastąpi
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj na tv4 o 20 ![]() moorfina witam ja jeszcze nigdy nie bylam. Mam zamiar sie wybrac w najblizszym czasie, bo wydaje mi sie, ze juz czas jednak nie wiem czy chcialabym isc do faceta. Jestem strasznie wstydliwa, wiec wolalabym kobietę ![]() Dziewczyny, jestescie pewne siebie?
|
|
#9963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ślimaczek sie pyta czy jesteśmy siebie pewne... hmm Kiedyś byłam ale jak sie nie ma faceta jakiś czas wydaje mi sie ze traci sie tą pewnośc siebie. Macie facetów? A jeśli nie to czy jesteście same z własnego wyboru?
|
|
#9964 |
|
Zadomowienie
|
kar0luch, moorfina cześć
Kasia mogę prosić o te przepisy na sałatki i_n_e_s@wp.pl ? Ja nie poszłam ze święconką, ale w tamtym roku byłam .Szkoda, że przegapiłam wczoraj to "Stowarzyszenie umarłych poetów", czytałam książkę, a film nie do końca czytałam wcześniej. Pamiętam że jak kończyłam książkę, to jechałam pociągiem, łzy w oczach miałam ale się powstrzymywałam przed płaczem, bo mi głupio było ![]() A oglądałam wczoraj "Piraci z karaibów"-1 część, którą kiedyś nagrałam, jak leciało w telewizji. Świetny film .A dziś jest "Moulin rouge" na polsacie po 23, jak ktoś lubi to przypominam, ja lubię ten film .A czy jestem pewna siebie?, zależy od osób z którymi jestem, jak kogoś znam dobrze, to się nie krępuje. Gorzej jak kogoś poznaje dopiero. Ale ogólnie nie jestem pewna siebie. |
|
|
|
#9965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mam tak samo jak Ty. Gdy kogos znam i iwem, ze darzy mnie jakims pozytywnym uczuciem jest ok, ale gdy kogos nie znam... tragedia ;/
|
|
#9966 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłałam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uuu biedactwo Ale już jest wszystko dobrze? Moja koleżankateż nie tak dawno miała usuwanego torbiela Jak mi to powiedziała, to dla mnie to był szok, myślałam jakoś że w naszym wieku jeszce nic takiego nam nie grozi.Właśnie mama chce mnie zapisać do ginekologa, do którego ona chodzi czyli faceta ![]() Cytat:
Cytat:
No, ale chyba się zdecyduję, lepiej żebym miała pewność że wszystko jest ok. Cytat:
![]() No i mam TŻ-a
Edytowane przez kasia89 Czas edycji: 2007-04-07 o 15:22 |
|||||||||
|
|
|
#9967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dziś jak co roku byłam ze święconką ![]() Na 1cześci Piratów byłam w kinie, a później jeszce oglądałam na kompie. Podobali mi się Johny Deep i Orlando Bloom- ![]() Oo fajnie że przypomniałaś to sobie dziś może Moulin Rouge obejrzę, bo nigdy nie widziałam ![]() Cytat:
Lubię filmy z Tomem Hanksem
|
||
|
|
|
#9968 |
|
Zadomowienie
|
Z racji że za godzine mam śnadanie wielkancone
nie mam za bardzo czasu pisać, także znowu skrótowo:-TŻa mam, powiem więcej ratownik -Potop miałam w 1 klasie i przesłuchałam na MP3 -ze święconką nie byłam -pewna siebie jestem tylko w lubianym przeze mnie towarzystwie -go ginekologa się wybieram ale jakoś wybrać się nie moge Uff....lece się doprowadzić do porządku
|
#9969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
snaidanie wielkanocne raczej obiad ;p
|
|
#9970 |
|
Wtajemniczenie
|
Zycze wszystkim moim rowiesniczka wesolych swiat
|
#9971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Dziś oglądam "300" ![]() Cytat:
Dziękujemy i nawzajem
|
|
#9972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha mi sie strasznie podobalo w Grecji gdzie poznalysmy takich gosci i chociaz szlo sie nawet z nim dogadac, bo w tym miescie duzo polakow bywalo, to znali slowa typu: k..., ja pi... hehe Ale fajni byli![]() Cytat:
A Micz..bleeee Cytat:
Ja juz bylam I jestem b. zadowolona. Bylam u kobiety i mialam takiego stracha jak nigdy, ale pani okazala sie poprostu swietna. Gadalam z nia jak z kolezanka..Ma super podejscie, wie jak rozmawiac, wypytywala mnie normalnie o okres itp, czy wspolzylam, takie rozne sprawy. A nawet radzila mi co zrobic z cera, na wszystkie te syfki Za tydzien wlasnie ide na USG I z badaniami pozniej do niej.Chociaz fajna jest ta pani, wcale mnie nie ciagnie na to badanie.. Nieprzyjemne jest to takie siedzenie.. Witam nowo przybyle dziewczyny Em-ale masz cudownie Tez lubie czytac takie szczesliwe teksty Zebys tego szczescia miala jak najwiecejJa wlasnie skonczylam karpatke. MOge powiedziec, ze wszystkie placki: sernik, snikers i karpatka wyszlu bossskoo! Mowiac nieskromnie heheAgosek-ja tez to kochaaam!!! Moglabym siedziec w kuchni i piec, piec, piec..
|
|
|
#9973 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać, ale nie widziałam Ani Piratów, ani Terminalu, ani Moulin Rouge. To ostatnie mam właśnie zamiar obejżeć, ale ogólnie filmy średnio mnie kręcą, więc mam tyły.
Nie jestem pewna siebie, zdecydowanie. Może tylko w gronie osób, które dobrze znam. Chociaż... ostatnio miewałam takie krótkotrwałe napady pewności siebie, ale nie jest to warte wspominania heh. Ale chyba nie jest to spowodowane brakiem TŻ, którego faktycznie nie mam. A czemu? Sama nie wiem, wolę się nie zastanawiać. Aaa jeszcze co do ginekologa: moim zdaniem bardzo pomaga myśl, że to jest lekarz, to jest jego praca i widział już w swoim żeciu setki... no wiecie
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ta rada z myśleniem o rutynie ginekologów bardzo trafna, przynajmniej ja to sobie wmawiałam idąc na wizyte :P do Kasi - mój mail to orzeszek666@wp.pl będe bardzo wdzięczna za przepisy ![]()
|
|
#9975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi na wadze nie zależy w ogóle tylko chce wreszcie móc nie wsydzić sie wyjść na plaże ![]() A mój balsmaik kosztuje różnie zalezy od oferty. W koszalińskich aptekach o nim nie słyszeli , wieć musiałam zakupić w internecie. W sumie za dwa zapłaciłam chyba 69zł, i to było dosć korzystnie Ja też ich najbardziej lubię Choć dziadek mnie ostatnio wkurza...Em- zazdroszczę takich pięknych świat ![]() Moje będą nudne. I przez te Twoje opisy, nie wiem czy wiesz wytwarzam sobie w głowie obraz idealnego zwiazku do ktorego będę pewnie w życiu dążyć
|
|
|
#9976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ginekologa, to nie byłam jeszcze i pewnie w najblizszym czasie nie pójde, bo nie mam takiej potrzeby. Ostatnio była moja przyjaciólka. Podobało jej sie , aż tak, ze mnie zniechęciła![]() A pewna siebie raczej nie jestem. Tak jak Wy, wśród mojego towarzystwa tak, z Plackami, z kimś kogo dobrze znam ![]() Ale tak patrząc ogólnie z obcymi to nie, pewna siebie nie jestem. I być moze to jest jeden z powodu braku TZ ![]() A być moze jest to obracanie sie raczej w zamkniętym kręgu ludzi, z którymi najlpiej sie czuje ![]() A moze po prostu nie spotkałam sie jeszcze ze swoim księciem To ostatnie jest najbardziej prawdopodobne ![]() ADD: Przepraszam, ze tak post pod postem, ale tamto za wcześnie wysłałam, edytowania było by za dużo...
|
|
|
#9977 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam se właśnie prezenta
standart: ciuchy [2 bluzki], kosmetyki [tym razem mazidła na twarz bo ostatnio wyskakuje dużo badziewia - to przez leki :/], gorzka czekolada [tak, lubię ].Krówko, naprawdę malutko ważysz, nie rozumiem dlaczego miałabyś się wstydzić sylwetki. ![]() Z Jeżycjady czytałam chyba tylko Kłamczuchę. Podobała mi się, fajnie się czytało, ale chyba nie aż tak, żeby zaliczyć całą serię. Chociaż, może kiedyś... Ostatnio w ogóle z książkami jest cienko, bo w dzień nie mam czasu ani ochoty cztać, a jak się kładę, to jestem zbyt zmęczona. Noo, ale miejmy nadzieję, że to minie. Minie na pewno ![]() Agosku pisałaś jakiś czas temu, że kupiłaś wosk do twarzy. Mam pytanie: czy te włoski po usunięciu odrastają mocniejsze/ciemniejsze/grubsze/bardziej widoczne? Nigdy nie miałam z tym problemu, tylko ostatnio kurde zauważyłam, że przez te głupie sterydy zaczynają one być trochę widoczne. A boję się, że jak zacznę, to nie będę już mogła przestać... Swoją drogą podobno jak mi zmniejszą dawkę, to i problem się zmniejszy, ale pewności nigdy nie ma. Oby... Jezu, do czego ja będę nosić czerwoną bluzkę?
Choose life.' |
|
|
|
#9978 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam tyle samo wzrostu a waze.... duzzzzzzzzo wiecej
|
|
#9979 |
|
Wtajemniczenie
|
Skrótowo będzie
![]() Przyszłam ze spacerku z koleżanką, teraz wcinam jabłka i zaraz idę się pouczyć, więc wyłączę kompa [komp to zło Do ginekologa - szczerze mówiąc obojętnie mi jest czy miałby to być facet czy kobieta, byle kulturalny/a i co najważniejsze znający się na rzeczy ![]() pewna siebie chyba nie jestem, ale jakoś wybitnie nieśmiała też nie ![]() ale jednak jakąś duszą towarzystwa nie jestem...
|
#9980 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak czasem mam takie odpały, że jestem pewna siebie, to później mi głupio, buehehe.
Choose life.' |
|
|
|
#9981 | |||
|
Zadomowienie
|
Ile żeście napisały!?
Cytat:
Skąd jesteś (jak nie chcesz tu to napisz na prywatnej)?Wród "swoich" i w grupie osób wsród których czuję, że mam najsilniejszą osobowość i kiedy dobrze wygladam i... I wogóle to raczej tak .Jestem sama, ale nie z własnej woli. Walczę o bycie znowu z TŻ'em. Przeszkodą jest duuuuża odleglość .Cytat:
achhh... Cytat:
.A co jest nie tak z czerwoną bluzką? Ja tam lubię
|
|
|
#9982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z bluzką wszystko 'tak', ale najzwyczajniej w świecie prawie do niczego oprócz jeansów mi nie pasuje ![]() EDIT: Gdzie sprawdza się, jaka jest moja średnia dzienna ilość napisanych postów? Kiedyś słyszałam, że można to sprawdzić... A dzisiaj jakaś nadaktywna jestem hehe.
Choose life.' |
|
|
|
|
#9983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I to jest własnie beznadziejne, bo niby odchudzać się nie powinnam i jestem skazana na tłuszczyk. Przy nim to nawet efektów a6w nie widac ![]() Cytat:
|
|
|
#9984 |
|
Zadomowienie
|
uhahana-w profilu uzytkownika, ale kliknij na siebie, tak jakbyś sprawdzała kogoś obcego profil, nie przez panel uzytkownika, tylko normalnie przy wiadomości
ale zamotałam
|
|
#9985 | ||||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() A taka sałatka z ryżem i tuńczykiem to specjalność ojca TŻa. Uwielbiam. ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się, że tak. ![]() Cytat:
O, pokażę wam zdjęcia wielkanocno-spacerkowe. Wklejam w linkach, które potem usunę - to podobno jeszcze wolno na wizażu. TŻa nie ma, bo nie pozwolił udostępnić swoich zdjęć. ![]() http://xs414.xs.to/xs414/07146/aa.jpg stokrotka, którą dałam TŻowi ![]() http://xs514.xs.to/xs514/07146/bb.jpg tak wyglądało niebo podczas spaceru http://xs414.xs.to/xs414/07146/cc.jpg przygotowywanie świątecznych ozdób ![]() http://xs414.xs.to/xs414/07146/dd.jpg ciasteczka, które upiekliśmy http://xs514.xs.to/xs514/07146/eee.jpg plakat nad Jego łóżkiem, uwielbiam ![]() http://xs414.xs.to/xs414/07146/fff.jpg jajka ![]() http://xs514.xs.to/xs514/07146/ggg.jpg nasz koszyczek ![]() http://xs514.xs.to/xs514/07146/hh.jpg ekhem ![]() http://xs414.xs.to/xs414/07146/ii.jpg wiooosna! http://xs514.xs.to/xs514/07146/jj.jpg pierwszy raz w życiu widziałam startujący helikopter (ze szpitala) - co za przeżycie ![]() http://xs414.xs.to/xs414/07146/kk.jpg to ja i piękne zielone wszystko http://xs414.xs.to/xs414/07146/ll.jpg najpierw tam wyszłam, a potem nie mogłam zejść.. ![]() http://xs514.xs.to/xs514/07146/mm.jpg
|
|
|
#9986 |
|
Zakorzenienie
|
uhahana-ja teraz chce czerwona bluzke, najlepiej tunike z malymi bufkami (chociaz mi nieladnie, bo jestem szeroka w barach
) do czarnych spodni A do tego cos w kolorze atramentowym Ostatnio zakochalam sie w tym kolorze!!! Mam swterek atr Czy jestem pewna siebie? W swoim towarzystwie raczej tak, a ogolnie? To zalezy.. ale raczej 70% nie Idziecie dzisiaj do kosciola na rezurekcje? Ja na 20 i pewnie do 22 conajmniej.. usne..em-przeslicznie!!! eeeej ale zdjecie TŻ'ta prosimy...!
|
|
#9987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mam wszędzie tłuszcz, ale przestałam już na niego zwracać uwagę, jak tylko zrobi się ciepło to wskakuję w strój i lecę gdzieś nad wodę.
Koooocham lato ![]() Teraz wyskakuje error bazy danych jak chcę sprawdzić ten profil, ale nic to, będę próbowała do skutku A na grach error SQL'a, kurde, gdzie mój snake? Em zdjęcia super, koszyczek mieliście baaardzo podobny do mojego ![]() Do kościoła nie idę.
Choose life.' |
|
|
|
#9988 |
|
Zadomowienie
|
em-cudne
![]() blaque-u mnie są zawsze w niedzielę na 6 rano, ale się nie wybieram... szczerze mówiąc, to nigdy nie byłam
|
|
#9989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moulin Rouge jest faktycznie późno, ja sobie nagram i jutro obejrzę Dziękuję i również życzę WESOŁYCH ŚWIĄT ! Em fajne zdjęcia, pokaż nam swojego Tżeta kiedyś ![]() Edit: Kasia dziękuję za przepisy |
|
|
|
|
#9990 |
|
Zadomowienie
|
Asi_ek-nawzajem
(jakoś mi umknął Twój post wcześniej)
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

A szczegóły może jakieś 

i dziękuje baardzo za przepisy 
Teraz chodze prywatnie do faceta...oczywiscie jak zaplacisz to wiecej sie dowiesz o swoim zdrowiu
Ale już jest wszystko dobrze?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)