|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Cytat:
![]() Gratuluję widocznych efektów, nic tak nie motywuje jak obserwowanie zmieniającego się ciała Ja muszę się pochwalić, że w końcu, po 5 miesiącach męczenia tego brzucha zauważyłam widoczne zmiany, chyba to zasługa 6w6p |
|
|
|
|
#3542 |
|
Spaceroholiczka
|
Hej, dziewczynki!
Rano byłam na zakupach, żeby odbić się od drzwi sklepów i dowiedzieć się, że dziś wszystko pozamykane Później idę na grilla, ale raczej nic nie zjem, przygotuję sobie coś sama, bo szczerze mówiąc nie mam na nic ochoty. |
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Czuję, że powinnam zacząć robić coś na brzuch. Oprócz tego, co robiłam na siłowni w nieco zmodyfikowanej wersji, Mel B, mogłybyście mi coś podrzucić, co robicie? Żebym nie musiała stać, bo nie mogę się opierać na nodze, nie musiała za dużo machać kopytami bo mam wrażenie że będę koślawa przez to, że jedno mam cięższe
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Ja robię tylko Mel B ABS i czasami coś na piłce. Olewam go, robi się sam
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() chce takie włosy, ale moje są cholerka proste jak druty..
|
|
|
#3546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Cytat:
Hehe, dla mnie tez tak brzmi, jakbys kielbasy nie kupila, wiec nie bedziesz jadla ![]() A ja dzis bede jadla nalesniki mojej mamy Nie umiem sama smazyc nalesnikow, wiec sobie nie odmowie ![]() Nie ma to jak smaki dziecinstwa
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Spaceroholiczka
|
Dot.: Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.11
Cytat:
głupolu
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje też, raz je nakręciłam sobie na 18 przyjaciółki, to zanim wyszłam z domu już były lekko rozprostowane, a na impreze poszłam w zakręconych tych jedynie z przodu Co do brzucha: nie chodzi mi o katowanie go, tylko żebym jakoś przetrwała ten czas. Porobiłam sobie zrzuty z Tone It Up niektórych ćwiczeń bez używania nóg i będę próbować. Po wczorajszym spacerze moje ręce cierpią. Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-05-19 o 11:51 |
|
|
|
|
#3550 |
|
Adwokat diabła
|
Asiek, a może tu coś będzie..
![]() http://get-fit.soup.io/post/313885800/fit-and-healthie
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś godzinka po nakręceniu, chwilkę przed wyjściem. Jakiś czas wcześniej wyglądałam ja pudel
Fajny pudel
|
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3553 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; c
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźb
hej !
ja piłam piwo x 3 i zjadłam przepysznego panierowanego camemberta z brzoskwinią i żurawiną ![]() Cytat:
dziś wg J.M. powinnam odpoczywać ale mam wyzwanie do zrobienia, to jak się już przebiorę to machnę coś jeszcze... a resztę dnia spędzę w kuchni bo kompletnie nie mam pomysłu na dziś, ugotuję młodą kapustę bo uwielbiam, do tego kurczaka w warzywach i będę czekała na powrót syna z wyjazdu
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez kiedyś miałam takie
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a weidera robie z ciekawosci czy faktycznie pomoze do tego dodaje czasem mel b i ab rippera jak wciagne brzuch to tez jest ok ale nie o to chodzi ![]() poogarniane, obiad sie robi i zaraz machne day 6 :P a tak ti day off bo niedziela Black masz taka strone i sie nie chwalilas wczesniej ? poolowa linkow nie dziala ale insanity jest poogladam sobie cos na brzuch
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2013-05-19 o 12:53 |
|
|
|
|
#3559 |
|
Adwokat diabła
|
no to ja sobie na dzień dobry walnęłam
BIKINI SERIES™ Beach Bum Workout! Tone It Up itty bitty BIKINI! Tone up the love handles workout BIKINI SERIES™ Tone It Up THIGHS Workout BIKINI SERIES™ Abs & Tone the Inner Thighs! a wieczorem dorzucę to co codziennie robię, tylko że skupię się bardziej na nogach
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak się wcinam w Wasz wątek, ale mam jedno pytanie
![]() Jestem zdezorientowana, bo wszędzie pisze, że tłuszcz spala się dopiero po 25 minutach i tylko w czasie solidnego treningu, i do godziny trzeba zjeść po nim pełnowartościowy posiłek. A co na przykład jeżeli bym mieszała różne aktywności: jednego dnia bieganie, drugiego rower, trzeciego siłowy i ćwiczenia z Jillian czy Mel B. I jeżeli w dniu biegania bym jeszcze dodała inne ćwiczenia i nie jadła po nich posiłków i nie trzymała się tych zasad to czy tłuszcz by był nadal spalany? Wydaje mi się, że wystarczy spalać więcej kalorii niż zjadać, czy jednak postawić na jeden ale konkretniejszy trening z posiłkami przedtreningowym i potreningowym? Przepraszam, że tak chaotycznie, mam nadzieje, że ktoś zrozumie moją wypowiedź
|
|
|
|
#3561 |
|
Adwokat diabła
|
La, odkopałam ją z czeluści zakładek..
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz dostarczyć konkretnych wartości odżywczych do organizmu w ciagu całego dnia nie musisz ćwiczyć długo jesli nie masz czadu tak jak ja to rób krótsze treningi dwa razy dziennie i tez będzie dobrze ale bez odpowiedniego odżywiania i przy dużej ilości ćwiczeń spalisz mięsnie wiem bo to przerabiałam jak byłam młoda a tłuszcz i tak zostanie wiec pomysł ligicznie co Ci sie bardziej opłaca.
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-05-19 o 13:19 |
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Ile mi zajęlo dojście do takiego koloru! Teraz jest na poziomie 10, wcześniej potrafiłam farbować 11 czy 12
![]() http://www.youtube.com/watch?v=qq7RUjAZrJs Jaka śmieszna laska Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-05-19 o 13:28 |
|
|
|
#3564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeżeli mam chęć pojechać sobie na przejażdżkę rowerem ok 40 minutową, dość intensywną, jakąś chwilę po śniadaniu a do drugiego śniadanie mam kilka godzin to co mam zrobić? A później mam właściwy trening. Tą przejażdżkę też zaliczyć do treningu czy nie i po niej nie muszę jeść?
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jadłam obiad ok.18, 19 trening, przed 21 jadłam coś z węgli bo mnie już skręcało i ok. 21.30 właściwy posiłek. |
|
|
|
|
#3566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
melduje a6w day 6 uf dlugo juz sie robi .. ![]() plus pol paczki brazowego ryzu, duszone udo z kuraka i mizeria. tz spi po pracy wiec chyba pojde sie polozyc na ogrodek na sloneczko http://afterparty.pl/newsy_artykul,11614.html buehehe zaczyna sie :/
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2013-05-19 o 14:21 |
|
|
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie w ten piękny dzien
![]() Melduję, ze przetańczyłam całą noc i najbardziej bola mnie stopy,ale wesele było świetne. Dziś jeszcze ide na poprawiny to też będzie sporo ruchu Spałam tylko 5 godzin i chyba jeszcze sie położe na chwile co by mieć siłe na tańce Miłego dnia
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a używałyście kiedyś falownicy?? Mi sie zawsze sprawdza ![]() O wczorajszych grzechach nie wspominam, ale melduje: rozgrzewka, ramiona, rozciąganie z Mel B, Tofficzki, Turbo z Ewka, która zaczyna strasznie dziłac mi na nerwy:/ Najchetniej wyłączyłabym dźwiek, ale ćwicze bez okularów, a głucha i ślepa nie podołam ![]() Wracając do wczorajszej eurowizji:P stwierdzam, że ten konkurs musi być ustawiony!! to niemożliwe, żeby 70% Europy była tak.. głucha Zakochałam we Włochu, tzn w jego występie;] http://www.youtube.com/watch?v=S8oaxDV1q6o A Islandia, jak zawsze, powinna zająć wyższe miejsce;> Dziś robie absolutnie.. NIC Kocyk, kawusia i ksiązka![]() Kiss kiss
|
|
|
#3569 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kaszy gryczanej? a jesz coś do niej? ;>
|
|
#3570 |
|
Adwokat diabła
|
La, oł maj gad..
moj komentarz do linku.. kurcze polezałabym na słonku, ale nie mam gdzie!
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

witam sie po wycieczce i melduje wczoraj tylko a6w day 5, 3 h spaceru i wygibasy w wodzie 
ale z przodu brzuch dalej nijaki wiec trzeba pracowac 

Nie umiem sama smazyc nalesnikow, wiec sobie nie odmowie

Dla mnie jeden woreczek to mało, a nawet potrafię zjeść trzy na raz...