Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-18, 08:54   #1321
ruda_not_grazyna
Rozeznanie

GG do ruda_not_grazyna
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Santom WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE A PRZEDE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA TEGO JEDYNEGO NAJWAŻNIEJSZEGO MARZENIA
Stary 2013-05-18, 09:03   #1322
kwitka13
Zadomowienie

Hejka babki
santom wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrówka i miłości

Ja też o was śniłam! Dziś w nocy . Śniło mi się, że Isia jest gwiazdą jakiegoś taśmowego serialu i po urlopie wych. chciała wrócić na plan a ja miałam się opiekować jej Lidką. I spotkałyśmy się /prawie/ wszystkie żeby obgadać grafik ......................... ......................... ...z moją głową na 100% nie jest dobrze
elunka współczuje pracy z klientami - wiem jak to może 'dać w doope'
Lunka Kamilek przywyknie do butli jak tylko zda sobie sprawę, że dzięki niej ma pełne brzucho Ja młodego zaczęłam dokarmiać jak miał właśnie 2mc i też mieliśmy problemy, bo miał za krótkie wędzidełko pod języczkiem (jak wyciągał języczek to na końcu mu się takie serduszko robiło) i nie umiał smoka chwycić.

idę kosić trafffkę a potem wypucuję moje autko
aaa zapomniałam : jajnik pobolał i przestał, ćmi już tylko sporadycznie, raczej to takie chwilowe ukłucie. Wczoraj po ćwiczeniach usnęłam na kanapie i obudziłam się ok 2 w nocy - poszłam spać bez prysznica

sija
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 09:31   #1323
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

SANTOM wszystkiego najwspanialszego!!A przede wszystkim II najwspanialszych spełnienia marzeń i w ogóle

Dzień dobry idę szybciutko sprzątać bo o 18 jadę na mecz ręcznej

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Kwicia jeśli z Twoją głową jest źle, to co powiesz o moim tacie: idę przez podwórko a on do mnie"po co mi przyniosłaś ten telefon?" a ja
On"no miała Dorota dzwonić" ja
i pytam, kiedy mu przyniosłam telefon, a on że 10 minut temu. Ja
Idę do domu, pytam mamy czy mu zanosiła telefon. Mama mówi, że nie ona tylko mój brat.
I to nie był sen, tylko na jawie pomylił swoje dzieci, jakby nie było różnej płci

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 10:23   #1324
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dziś mamy 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
powiesz o moim tacie: idę przez podwórko a on do mnie"po co mi przyniosłaś ten telefon?" a ja
Idę do domu, pytam mamy czy mu zanosiła telefon. Mama mówi, że nie ona tylko mój brat.
I to nie był sen, tylko na jawie pomylił swoje dzieci, jakby nie było różnej płci
Dobry jest

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 12:00   #1325
pszczola189
Rozeznanie

Cytat:
Nie tylko Wy zostałyście, jestem z Wami. I inne staraczki też
Ja też póki co nie wybieram się nigdzie.. Choć rzadko piszę, bo u mnie nic się nie zmienia, bynajmniej nie licząc coraz częstszych bóli podbrzusza i jajników..raz prawy, raz lewy.. ale dziś to była masakra rano, bośmy się z TŻ poprzytulali a zaraz potem taki ból jajnika z lewej strony, że myślałam, że padnę..

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki!!!!!!!!!!1
czytam was bardzo namietnie,od samego poczatku i też chce dołaczyc do starajacych sieMoze troszke o sobie
mam na imie Kinga mam prawie 27 lat,męża oraz 4 letniego synka.O drugą dzidzie staramy sie od 4 cykli i narazie nic.
Dziś mam 22 dzień cyklu i coś mnie brzuch pobolewa,moje cykle sa 27 a 37 dni wiec nie zabardzo regularne ,i coś czuje ze ten też pójdzie na zmarnowanie ehhh.Nie mierze temperatury,troszke sie zaczelam obserwowac i wiecie, co wydaje mi sie ze ja wogole nie mam dni plodnych,nie zauwazylam zebym miala śluz rozciagliwy(jak kurze bialko)czesem mam tylko majtki lekko mokr i to tyle zednego śluzu nie ma.
Witaj, kingula111

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość
mogę was poprosić o kciuki za "akcję własne M"?

i zazdroszczę, wybaczcie

poza tym w pracy jakoś leci, dostałam niewielką podwyżkę, umowę na czas nieokreślony i zgarniam premię za sprzedaż

no to się trochę pochwaliłam
za własne M

No i za podwyżkę i umowę w pracy

Santom, wszystkiego najwspanialszego, a w szczególności tych upragnionych II

ADAŚ ur. 26.07.2014
waga: 2790g
długość: 54cm

: love:
pszczola189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 14:18   #1326
Niestabilna
Wtajemniczenie

SantomWszystkiego co najlepsze... zdrowia szczescia milosci i dwoch ukochanych ll.
Stary 2013-05-18, 15:19   #1327
bazile
Zadomowienie

Santom ija dopisuje sie do wszystkich zyczen!
Szczescia,zdrowia,radosci i nie konczacej sie milosci.I oczywiscie spelnienia marzen,a w najblizszym czasie rosnacego brzuszka,w ktorym zamieszka wspanialy Lokator

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
dziś mamy 2 miesiące

Waży już 6,5 kg (ja to musze dźwigać) i mierzy jakieś 65/66cm
Niestety chyba będę musiała go dokarmiać bo lekarka powiedziała że nie może niedojadac a że jest duży to może mi właśnie nie starczać pokarmu... tylko nic nie poradziła na to że nie chce ssać butli "przyzwyczaił się do cycusia i tyle"
wiesz Luna,to wszystko zalezy od tego jak Ty to widzisz.Jesli Maly marudzi Ci w ciagu dnia i domyslasz sie,ze to przez to ze jest glodny,to faktycznie moze pokarm jest niewystarczajacy.Ale jak dla mnie wyglada ze jest ok,skoro tak ladnie rosnie i przybiera.A Twoje cycusie na pewno nadaza z produkcja,bo one maja swoje "wlasne czujniki" i sie dostosowuja.
A jesli w trakcie karmienia czujesz jakby Ci szpilki mialy wyjsc przez sutki i Kamilek odrywa glowke,tzn ze masz malo mleka i to jak dla mnie bylby znak do dokarmiania.
Jesli chodzi o nauke karmienia przez butelke,to slyszalam ze najlepiej zostawic to Tatusiowi i wyjsc z domu
bo on nie ma cyca i poprostu go nie wyciagnie i nie podda sie tak szybko jak my mamy
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 15:21   #1328
IsiaG
Zadomowienie

Hej

Luna - ale te tabletki drogie!!! Ja ma owulon chyba, nigdzie go w aptekach nie mają. Babka z apteki ma mi zamówić, ale cena!!! 1 op prawie 40 zł. Toż to zdzierstwo. Gumki taniej wyjdą.

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hejka babki
santom wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrówka i miłości

Ja też o was śniłam! Dziś w nocy . Śniło mi się, że Isia jest gwiazdą jakiegoś taśmowego serialu i po urlopie wych. chciała wrócić na plan a ja miałam się opiekować jej Lidką. I spotkałyśmy się /prawie/ wszystkie żeby obgadać grafik ......................... ......................... ...z moją głową na 100% nie jest dobrze
elunka współczuje pracy z klientami - wiem jak to może 'dać w doope'
Lunka Kamilek przywyknie do butli jak tylko zda sobie sprawę, że dzięki niej ma pełne brzucho Ja młodego zaczęłam dokarmiać jak miał właśnie 2mc i też mieliśmy problemy, bo miał za krótkie wędzidełko pod języczkiem (jak wyciągał języczek to na końcu mu się takie serduszko robiło) i nie umiał smoka chwycić.

idę kosić trafffkę a potem wypucuję moje autko
aaa zapomniałam : jajnik pobolał i przestał, ćmi już tylko sporadycznie, raczej to takie chwilowe ukłucie. Wczoraj po ćwiczeniach usnęłam na kanapie i obudziłam się ok 2 w nocy - poszłam spać bez prysznica

sija

Ha! Mogę być gwiazdą, jak będą dobrze płacić. A Ty możesz się opiekować Lidką, też dobrze zapłacę. Ale sny...
Co ćwiczyłaś, że tak padłaś?
A jak synuś w szkole? Zda?

Cytat:
SANTOM wszystkiego najwspanialszego!!A przede wszystkim II najwspanialszych spełnienia marzeń i w ogóle

Dzień dobry idę szybciutko sprzątać bo o 18 jadę na mecz ręcznej

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Kwicia jeśli z Twoją głową jest źle, to co powiesz o moim tacie: idę przez podwórko a on do mnie"po co mi przyniosłaś ten telefon?" a ja
O rety, nie dziwię się, ze byłas taka - . W ogóle o co kaman, no nie?

Santom się nie odzywa - imprezuje.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 16:11   #1329
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej laseczki wpadla tylko podziekowac wszystkim naraz i kazdej z osobna za zyczenia tyle ludzi zyczy mi dzidzi, wiec chyba w koncu musi wyjsc nie?

ja z pracy wrocilam, niestety w dniu urodzin nie oszczedzali mnie i zapierdalalam jak kroliczek z duracelem w dupce
z rana maz mnie wkrecal, ze nie pamieta, po powrocie w domku zastalam kwiatki, czekoladki i ciacho wlasnoreczie przez niego upieczone MAM NAJUKOCHANSZEGO MEZA NA SWIECIE, tylko ja zolza jestem lewa noga dzis wstalam

no dobra, teraz ide sie ogarnac, nabalsamowac, wlosy wysuszyc i czekam na znajomych buziaki dziewczyny!!
JESTESCIE NIEZASTAPIONE

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 16:40   #1330
bajka1807
Zakorzenienie

Santom, wszystkiego naj naj naj najlepszego

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Lunka- używałaś pajaców? Dużo ich miałaś? 3 mi starczą??

3? ja to juz mam chyba z 9 pajac to byl dla mnie najlepszy wynalazek przynajmniej do spania w ciagu dnia welurowe i tak bylo najlepiej i najwygodniej
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 21:28   #1331
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jak mąż wróci to go chyba wyciągnę do Krakowa na wystawę "The human body exhibition". Bilety trochę drogie, ale może sie taka okazja więcej nie powtórzyć

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 08:52   #1332
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej laseczki wpadla tylko podziekowac wszystkim naraz i kazdej z osobna za zyczenia tyle ludzi zyczy mi dzidzi, wiec chyba w koncu musi wyjsc nie?

ja z pracy wrocilam, niestety w dniu urodzin nie oszczedzali mnie i zapierdalalam jak kroliczek z duracelem w dupce
z rana maz mnie wkrecal, ze nie pamieta, po powrocie w domku zastalam kwiatki, czekoladki i ciacho wlasnoreczie przez niego upieczone MAM NAJUKOCHANSZEGO MEZA NA SWIECIE, tylko ja zolza jestem lewa noga dzis wstalam

no dobra, teraz ide sie ogarnac, nabalsamowac, wlosy wysuszyc i czekam na znajomych buziaki dziewczyny!!
JESTESCIE NIEZASTAPIONE
Masz kochanego tż

Stary 2013-05-19, 09:35   #1333
IsiaG
Zadomowienie

Hejka!

Ale ładnie na dworze a ja znowu samotna matka. Moi pojechali na działkę zaopatrzeni w kremy z filtrem, kapelusze, wodę i pracują w upale. A ja zostałam w domku, muszę zrobić obiad (pulpety) i chyba wstawię pranie. Chyba przez ten upał mała ładnie i szybko zasypia. Przykrywam ją tylko pieluszką, bo gorąco i komary się już pokazały. Wczoraj dwa ubiłam. I chyba zaczyna się coś normować, bo wstaje w nocy do niej dwa razy. Kąpie o 20 o 19 była karmiona, potem karmię ok 23 i idziemy spać. Budzę się do niej o 2 w nocy i ok 5-6. Potem biorę ją do nas i dziś spaliśmy do 8.30 a mała obudziła się o 9 i od razu do cycka. Posiedziała z nami przy śniadaniu (ona w leżaczku na słoneczku) i od 15 min śpi u siebie.
Jutro w netto będą tanio pieluchy pampersy. Jak ktoś potrzebuje ( ja!!! ja!!!) to niech kupuje. A w Lidlu od czwartku 23 maja będą dżinsy ciążowe, legginsy, biustonosze i majtki dla ciężarnych. Ja idę kupić stanik dla karmiących matek po 25 zł.

Cytat:
Jak mąż wróci to go chyba wyciągnę do Krakowa na wystawę "The human body exhibition". Bilety trochę drogie, ale może sie taka okazja więcej nie powtórzyć
Będą golasy? Co to za wystawa?
Kocham Kraków weź mnie ze sobą
Głupia jestem ale ostatnio jak byłam w Krakowie to całowałam Bramę Floriańską. Co niektórzy patrzyli na mnie jak na czubka, ale uwielbiam te stare budowle. Barbakan, Wawel, Stary Kazimierz...Miałam kiedyś przyjemność pić kawę o 22 na starym rynku i słuchać hejnału. Przyjemność z mężem. Niezapomniane wakacje. I to nic, że z miejsca wypoczynku jechaliśmy 100 km w jedną stronę tylko po to, żeby kawę wypić w Krakowie.
A jaki fajny mają Aqua Park!!! Kiedyś znowu tam pojedziemy.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 11:14   #1334
Czekollladowa
Raczkowanie

Witam się w niedzielne południe nawet sie wiecie jak sie ciesze ze skonczylam jeden lek po którym ehh nawet raz nie zdążyłam do domu wejść... Wiecie bardzo mi przykro, że nie bede mogła kiedys tam rodzic sn mam problemy poważne ze wzrokiem, kręgosłup i prawdopodobnie astma, mam skierowanie do pulmonologa z tym, żeby się dowiedzieć czy nadal jest, bo miałam ją w dziecinstwie...
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 11:38   #1335
colorblue
Zakorzenienie

Witam się w ten słoneczny dzionek

Przepiękne macie brzuszki i fasolki

Isia brzuszek pokażę jutro w obwodzie 102cm na plusie 12 kg.

Kocurku Marcelek ma śliczny apartament!

Lunka, ale Kamilek przystojniak A i z Ciebie laseczka
spóźnione, ale bardzo szczere życzonka dla Ciebie: roza:

Witam nowe mamusie
My dzisiaj z Tymkiem zaczęliśmy 38 tc...czas spakować torbę do szpitala chyba.
Dobrze,że w tygodniu się zebrałam i jednego dnia poprałam wszystko ( same rozmiary 56-62 oraz niektóre 68) , a na drugi dzień maraton 4 godzinny prasowania zaliczyłam i mam dla niego wszystko gotowe

Dla małego zostało dokupić pieluszki tetrowe,ale cena w sklepie u mnie mnie zabiła - 5 zł za szt:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-19, 11:56   #1336
Czekollladowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam się w ten słoneczny dzionek

Przepiękne macie brzuszki i fasolki

Isia brzuszek pokażę jutro w obwodzie 102cm na plusie 12 kg.

Kocurku Marcelek ma śliczny apartament!

Lunka, ale Kamilek przystojniak A i z Ciebie laseczka
spóźnione, ale bardzo szczere życzonka dla Ciebie: roza:

Witam nowe mamusie
Dobrze,że w tygodniu się zebrałam i jednego dnia poprałam wszystko ( same rozmiary 56-62 oraz niektóre 68) , a na drugi dzień maraton 4 godzinny prasowania zaliczyłam i mam dla niego wszystko gotowe

Dla małego zostało dokupić pieluszki tetrowe,ale cena w sklepie u mnie mnie zabiła - 5 zł za szt:/
to już tuż tuż a co do pieluszek patrzyłaś na allegro??
Stary 2013-05-19, 12:15   #1337
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekollladowa Pokaż wiadomość
to już tuż tuż a co do pieluszek patrzyłaś na allegro??
Patrzyłam i tam są nawet po nie całe 2 zł. Ale nie mam konta tam i nie wiem czy można zamówić nie mając go:/

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2013-05-19, 12:17   #1338
Czekollladowa
Raczkowanie

Cytat:
Patrzyłam i tam są nawet po nie całe 2 zł. Ale nie mam konta tam i nie wiem czy można zamówić nie mając go:/
mi się wydaje, że można musiałabyś zadzwonić do kóregoś z sprzedawców jutro
Stary 2013-05-19, 12:31   #1339
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Witam nowe mamusie

To już niedługo

Stary 2013-05-19, 13:32   #1340
Kejthx
Zadomowienie

Hej ! Ale spacer zrobiliśmy z mężem.... piechotą w ten skwar na Narodowy bo targi książki, fajne jakieś stare książki kulinarne za grosze kupiłam, a polowek zakupił siate książek historycznych, no i z tymi tabolami do domu.... padam, mocze sobie teraz stopy w misce, bo mi chyba odpadna, ludzi kupa, a mam z brzuchami widziałam że sto! Wszędzie kobiety w ciąży! Mąż nawet na to zwrócił uwagę, on zazwyczaj nie dostrzega innych , a sensie nie obserwuje ludzi na spacerach, a dziś nie dało się tych wszystkich kobiet nie zauważyć ! Co dziwne, nawet się nie dolowalam z tego powodu, nawet usmiechalam się pod nosem, chyba jednak nie jest że mną jeszcze źle ;-) kiedyś się spinalam jak widziałam kobietę w ciąży i mi żal się robiło,spinalam teraz jakoś nie, wracam więc jakoś do normalności
Color jak się czujesz i jak sytuacja u was, ok?

Miłego dnia kochane!

Edytowane przez Kejthx
Czas edycji: 2013-05-19 o 13:48
Kejthx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 15:14   #1341
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Będą golasy? Co to za wystawa?
Kocham Kraków weź mnie ze sobą
Głupia jestem ale ostatnio jak byłam w Krakowie to całowałam Bramę Floriańską. Co niektórzy patrzyli na mnie jak na czubka, ale uwielbiam te stare budowle. Barbakan, Wawel, Stary Kazimierz...Miałam kiedyś przyjemność pić kawę o 22 na starym rynku i słuchać hejnału. Przyjemność z mężem. Niezapomniane wakacje. I to nic, że z miejsca wypoczynku jechaliśmy 100 km w jedną stronę tylko po to, żeby kawę wypić w Krakowie.
A jaki fajny mają Aqua Park!!! Kiedyś znowu tam pojedziemy.
Mogę wziąć
no powiedzmy, że golasy - tylko obarte ze skóry, żeby było widać mięśnie, kości, tkanki i narządy

Cytat:
My dzisiaj z Tymkiem zaczęliśmy 38 tc...czas spakować torbę
Już tuż, tuż
Cytat:
Możesz, wystarczy że klikniesz "zakupy bez rejestracji"

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Miłego dnia kochane!
A wzajemnie

Byłam się pobawic ze szczeniaczkiem na podwórku, trochę mnie pogryzł, zmęczył się i leży. Ja się bycze przed tv, na 19 jade na mecz ręcznej

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2013-05-19 o 15:16
Stary 2013-05-19, 18:35   #1342
lady_malgo
Rozeznanie

witam dziewczyny. U mnie 27 dc. Miałam dziś dostać @ (według poprzedniego cyklu) ale na razie ni ma... i brzuch nawet nie boli. Przytulaliśmy się z tej okazji z tżtem, bo już dawno nic nie było. Nie nastawiam się jednak, bo pewnie ta małpa próbuje mnie w ch. zrobić... Poza tym jestem od rana do du.py. Głowa mnie boli słabo mi i trochę się czuję jakbym miała być chora... to penie na @ no i mam już sińce pod oczami co nieuchronnie zapowiada @. Ide do ogródka rodziców się dotlenić.

Pewnie właśnie wywołuję wilka z lasu chwaleniem się że nie ma jeszcze @. Eh...

SIJA

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 18:52   #1343
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Mogę wziąć
no powiedzmy, że golasy - tylko obarte ze skóry, żeby było widać mięśnie, kości, tkanki i narządy

Już tuż, tuż

A wzajemnie

Byłam się pobawic ze szczeniaczkiem na podwórku, trochę mnie pogryzł, zmęczył się i leży. Ja się bycze przed tv, na 19 jade na mecz ręcznej
Uwielbiam takie wystawy ja bylam w Niemczech. ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-19, 18:53   #1344
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

A ja dzisuaj bylam na tatoo to zdjecie robionevodrazu po... za 2 tygodnie bedzie jeszcze lepiej wygladac

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1368986032237.jpg (60,3 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-05-19, 20:46   #1345
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111
Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

oooooooooo piekny

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
A ja dzisuaj bylam na tatoo to zdjecie robionevodrazu po... za 2 tygodnie bedzie jeszcze lepiej wygladac

oooooooooo piekny

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

witam
a ja dzis mialam komunie chrzesniaka ehhhh,no troszke kasy poszlo ale potem to juz tylko na wesele musze zbierac.Dzis mam 25 dc wiec heszcze troszke do niechcianego okresu he
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 20:59   #1346
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ! Ale spacer zrobiliśmy z mężem.... piechotą w ten skwar na Narodowy bo targi książki, fajne jakieś stare książki kulinarne za grosze kupiłam, a polowek zakupił siate książek historycznych, no i z tymi tabolami do domu.... padam, mocze sobie teraz stopy w misce, bo mi chyba odpadna, ludzi kupa, a mam z brzuchami widziałam że sto! Wszędzie kobiety w ciąży! Mąż nawet na to zwrócił uwagę, on zazwyczaj nie dostrzega innych , a sensie nie obserwuje ludzi na spacerach, a dziś nie dało się tych wszystkich kobiet nie zauważyć ! Co dziwne, nawet się nie dolowalam z tego powodu, nawet usmiechalam się pod nosem, chyba jednak nie jest że mną jeszcze źle ;-) kiedyś się spinalam jak widziałam kobietę w ciąży i mi żal się robiło,spinalam teraz jakoś nie, wracam więc jakoś do normalności
Color jak się czujesz i jak sytuacja u was, ok?

Miłego dnia kochane!
Dzięki ,że pytasz
Ja czuję się nadzwyczaj ok coś tam czasami zakłuje, zaboli, ale to normalne.. przytyłam 12kg i ogólnie nie jest źle. Gorzej i ciężej znosiłam ciąże z chłopcami.. Może dlatego,że teraz mam więcej biegania,latania i jakoś tak nie mam czasu rozklejać się nad sobą

U nas w miarę ok,ale już nie narzekam..damy radę

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
To już niedługo

Cytat:
Mogę wziąć

Już tuż, tuż

A wzajemnie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam dziewczyny. U mnie 27 dc. Miałam dziś dostać @ (według poprzedniego cyklu) ale na razie ni ma... i brzuch nawet nie boli. Przytulaliśmy się z tej okazji z tżtem, bo już dawno nic nie było. Nie nastawiam się jednak, bo pewnie ta małpa próbuje mnie w ch. zrobić... Poza tym jestem od rana do du.py. Głowa mnie boli słabo mi i trochę się czuję jakbym miała być chora... to penie na @ no i mam już sińce pod oczami co nieuchronnie zapowiada @. Ide do ogródka rodziców się dotlenić.

Pewnie właśnie wywołuję wilka z lasu chwaleniem się że nie ma jeszcze @. Eh...

SIJA
A ja tam trzymam kciuki,żeby wstręciucha jednak nie przyszła

Cytat:

śliczny!!!!

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
oooooooooo piekny

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

oooooooooo piekny

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

witam
a ja dzis mialam komunie chrzesniaka ehhhh,no troszke kasy poszlo ale potem to juz tylko na wesele musze zbierac.Dzis mam 25 dc wiec heszcze troszke do niechcianego okresu he
Kciuki za nie przyjście @

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Stary 2013-05-19, 21:14   #1347
_Kluska_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:

Śliczny nosiłam się z poprawką swojego, tylko ciągle były inne rzeczyi szkoda było $$$.
w ciąży mi raczej nie poprawią, więc na rok temat odkładam. Żałuję, że nie ogarnęłam wcześniej.

Powiedzieliśmy dziś tżta bratu ciotecznemu. Zdziwił się, że od razu zastrzeżenie, że nie może puścić pary do nikogo z rodziny. On jest jedyną osobą, której ufamy ale mimo to trochę się boję. 9 czerwca jest chrzest jego córy, tż bedzie małą podawał. Oby wtedy przypadkiem nie wyszło przy teściach...

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 21:33   #1348
monini2507
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Hej
Jestem zmasakrowana podróżą padlam i spałam 3 godz i .... snila mi się Elunka i Monini gdzieś się spotkaliśmy i piliśmy wino....dużo wina, gdzieś nad jeziorem hahaha

Miłego wieczoru!

No my z Elunka mamy blisko do siebie więc Ty będziesz musiała przyjechać w nasze świętokrzyskie rejony

Color witaj dawno Cię nie było opowiadaj co tam u Was

Santon wszystkiego naj (a mąż na prawdę kochany)
Już nie pamietam co komu jeszcze miałam pisać zmęcozna jestem kładę się spać
Lady malgo trzymam kciuki co by małpa nie przyszła
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-19, 21:37   #1349
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Niestabilna za tatoo

Wróciłam z meczu, mam zdarte gardło

Dobranoc

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Witam

No my z Elunka mamy blisko do siebie więc Ty będziesz musiała przyjechać w nasze świętokrzyskie rejony

Jestem za

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-05-19, 21:43   #1350
misia332
Zakorzenienie

hej. Ja jestem z Wami na bieżąco, czytam, trzymam kciuki i myślę o Was

Ale mam pytanie do Isi. Isiu jaką kupiłaś chustę ? Miałaś problem, żeby Lidkę w niej nosić czy żeby zawiązać chustę ? Od kiedy zaczęłaś jej używać ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości