|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1321 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Santom WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE A PRZEDE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA TEGO JEDYNEGO NAJWAŻNIEJSZEGO MARZENIA
![]() ![]() ![]()
#1322 |
Zadomowienie
|
Hejka babki
santom wszystkiego co najlepsze, spełnienia najskrytszych marzeń, dużo zdrówka i miłości ![]() Ja też o was śniłam! Dziś w nocy ![]() ![]() ![]() elunka współczuje pracy z klientami - wiem jak to może 'dać w doope' Lunka Kamilek przywyknie do butli jak tylko zda sobie sprawę, że dzięki niej ma pełne brzucho ![]() idę kosić trafffkę a potem wypucuję moje autko aaa zapomniałam : jajnik pobolał i przestał, ćmi już tylko sporadycznie, raczej to takie chwilowe ukłucie. Wczoraj po ćwiczeniach usnęłam na kanapie i obudziłam się ok 2 w nocy - poszłam spać bez prysznica ![]() sija
#1323 |
Zakorzenienie
|
SANTOM wszystkiego najwspanialszego!!A przede wszystkim II najwspanialszych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Kwicia jeśli z Twoją głową jest źle, to co powiesz o moim tacie: idę przez podwórko a on do mnie"po co mi przyniosłaś ten telefon?" a ja ![]() On"no miała Dorota dzwonić" ja ![]() i pytam, kiedy mu przyniosłam telefon, a on że 10 minut temu. Ja ![]() Idę do domu, pytam mamy czy mu zanosiła telefon. Mama mówi, że nie ona tylko mój brat. I to nie był sen, tylko na jawie pomylił swoje dzieci, jakby nie było różnej płci ![]()
#1324 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | ||
Rozeznanie
|
Ja też póki co nie wybieram się nigdzie.. Choć rzadko piszę, bo u mnie nic się nie zmienia, bynajmniej nie licząc coraz częstszych bóli podbrzusza i jajników..raz prawy, raz lewy.. ale dziś to była masakra rano, bośmy się z TŻ poprzytulali
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i ![]() ![]() Santom, wszystkiego najwspanialszego, a w szczególności tych upragnionych II ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
SantomWszystkiego co najlepsze... zdrowia szczescia milosci i dwoch ukochanych ll.
![]() ![]()
![]() |
#1327 | |
Zadomowienie
|
Santom ija dopisuje sie do wszystkich zyczen!
Szczescia,zdrowia,radosci i nie konczacej sie milosci.I oczywiscie spelnienia marzen,a w najblizszym czasie rosnacego brzuszka,w ktorym zamieszka wspanialy Lokator ![]() ![]() Cytat:
A jesli w trakcie karmienia czujesz jakby Ci szpilki mialy wyjsc przez sutki i Kamilek odrywa glowke,tzn ze masz malo mleka i to jak dla mnie bylby znak do dokarmiania. Jesli chodzi o nauke karmienia przez butelke,to slyszalam ze najlepiej zostawic to Tatusiowi i wyjsc z domu ![]() bo on nie ma cyca i poprostu go nie wyciagnie i nie podda sie tak szybko jak my mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | ||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Luna - ale te tabletki drogie!!! Ja ma owulon chyba, nigdzie go w aptekach nie mają. Babka z apteki ma mi zamówić, ale cena ![]() Cytat:
Ha! Mogę być gwiazdą, jak będą dobrze płacić. A Ty możesz się opiekować Lidką, też dobrze zapłacę ![]() Co ćwiczyłaś, że tak padłaś? A jak synuś w szkole? Zda? Cytat:
![]() Santom się nie odzywa - imprezuje. ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() ![]() ![]() ja z pracy wrocilam, niestety w dniu urodzin nie oszczedzali mnie i zapierdalalam jak kroliczek z duracelem w dupce ![]() z rana maz mnie wkrecal, ze nie pamieta, po powrocie w domku zastalam kwiatki, czekoladki i ciacho wlasnoreczie przez niego upieczone ![]() ![]() ![]() no dobra, teraz ide sie ogarnac, nabalsamowac, wlosy wysuszyc i czekam na znajomych ![]() JESTESCIE NIEZASTAPIONE ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
Santom, wszystkiego naj naj naj najlepszego
![]() 3? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Jak mąż wróci to go chyba wyciągnę do Krakowa na wystawę "The human body exhibition". Bilety trochę drogie, ale może sie taka okazja więcej nie powtórzyć
![]()
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
Zadomowienie
|
Hejka!
Ale ładnie na dworze a ja znowu samotna matka ![]() Jutro w netto będą tanio pieluchy pampersy. Jak ktoś potrzebuje ( ja!!! ![]() ![]() Cytat:
Kocham Kraków ![]() ![]() Głupia jestem ale ostatnio jak byłam w Krakowie to całowałam Bramę Floriańską. Co niektórzy patrzyli na mnie jak na czubka, ale uwielbiam te stare budowle. Barbakan, Wawel, Stary Kazimierz...Miałam kiedyś przyjemność pić kawę o 22 na starym rynku i słuchać hejnału. Przyjemność z mężem. Niezapomniane wakacje. I to nic, że z miejsca wypoczynku jechaliśmy 100 km w jedną stronę tylko po to, żeby kawę wypić w Krakowie. A jaki fajny mają Aqua Park!!! Kiedyś znowu tam pojedziemy.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
Witam się w niedzielne południe nawet sie wiecie jak sie ciesze ze skonczylam jeden lek po którym ehh nawet raz nie zdążyłam do domu wejść... Wiecie bardzo mi przykro, że nie bede mogła kiedys tam rodzic sn mam problemy poważne ze wzrokiem, kręgosłup i prawdopodobnie astma, mam skierowanie do pulmonologa z tym, żeby się dowiedzieć czy nadal jest, bo miałam ją w dziecinstwie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten słoneczny dzionek
![]() Przepiękne macie brzuszki i fasolki ![]() Isia brzuszek pokażę jutro ![]() ![]() Kocurku Marcelek ma śliczny apartament! Lunka, ale Kamilek przystojniak ![]() ![]() spóźnione, ale bardzo szczere życzonka dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Witam nowe mamusie ![]() ![]() My dzisiaj z Tymkiem zaczęliśmy 38 tc. ![]() Dobrze,że w tygodniu się zebrałam i jednego dnia poprałam wszystko ( same rozmiary 56-62 oraz niektóre 68) , a na drugi dzień maraton 4 godzinny prasowania zaliczyłam i mam dla niego wszystko gotowe ![]() Dla małego zostało dokupić pieluszki tetrowe,ale cena w sklepie u mnie mnie zabiła - 5 zł za szt:/
![]() |
#1336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Zakorzenienie
|
Patrzyłam i tam są nawet po nie całe 2 zł. Ale nie mam konta tam i nie wiem czy można zamówić nie mając go:/
#1338 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
Hej ! Ale spacer zrobiliśmy z mężem.... piechotą w ten skwar na Narodowy bo targi książki, fajne jakieś stare książki kulinarne za grosze kupiłam, a polowek zakupił siate książek historycznych, no i z tymi tabolami do domu.... padam, mocze sobie teraz stopy w misce, bo mi chyba odpadna, ludzi kupa, a mam z brzuchami widziałam że sto! Wszędzie kobiety w ciąży! Mąż nawet na to zwrócił uwagę, on zazwyczaj nie dostrzega innych , a sensie nie obserwuje ludzi na spacerach, a dziś nie dało się tych wszystkich kobiet nie zauważyć ! Co dziwne, nawet się nie dolowalam z tego powodu, nawet usmiechalam się pod nosem, chyba jednak nie jest że mną jeszcze źle ;-) kiedyś się spinalam jak widziałam kobietę w ciąży i mi żal się robiło,spinalam teraz jakoś nie, wracam więc jakoś do normalności
![]() Color jak się czujesz i jak sytuacja u was, ok? ![]() Miłego dnia kochane! ![]()
Żona ![]() Edytowane przez Kejthx Czas edycji: 2013-05-19 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no powiedzmy, że golasy - tylko obarte ze skóry, żeby było widać mięśnie, kości, tkanki i narządy ![]() ![]() Już tuż, tuż ![]() Cytat:
![]() A wzajemnie ![]() Byłam się pobawic ze szczeniaczkiem na podwórku, trochę mnie pogryzł, zmęczył się i leży. Ja się bycze przed tv, na 19 jade na mecz ręcznej ![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2013-05-19 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
witam dziewczyny. U mnie 27 dc. Miałam dziś dostać @ (według poprzedniego cyklu) ale na razie ni ma... i brzuch nawet nie boli. Przytulaliśmy się z tej okazji z tżtem, bo już dawno nic nie było. Nie nastawiam się jednak, bo pewnie ta małpa próbuje mnie w ch. zrobić... Poza tym jestem od rana do du.py. Głowa mnie boli słabo mi i trochę się czuję jakbym miała być chora... to penie na @ no i mam już sińce pod oczami co nieuchronnie zapowiada @. Ide do ogródka rodziców się dotlenić.
Pewnie właśnie wywołuję wilka z lasu chwaleniem się że nie ma jeszcze @. Eh... SIJA
#1343 | |
Wtajemniczenie
|
AW: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
A ja dzisuaj bylam na tatoo to zdjecie robionevodrazu po... za 2 tygodnie bedzie jeszcze lepiej wygladac
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1345 | |
Rozeznanie
|
Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
oooooooooo piekny
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- witam a ja dzis mialam komunie chrzesniaka ehhhh,no troszke kasy poszlo ale potem to juz tylko na wesele musze zbierac.Dzis mam 25 dc wiec heszcze troszke do niechcianego okresu he |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czuję się nadzwyczaj ok ![]() ![]() U nas w miarę ok,ale już nie narzekam..damy radę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() w ciąży mi raczej nie poprawią, więc na rok temat odkładam. Żałuję, że nie ogarnęłam wcześniej. Powiedzieliśmy dziś tżta bratu ciotecznemu. Zdziwił się, że od razu zastrzeżenie, że nie może puścić pary do nikogo z rodziny. On jest jedyną osobą, której ufamy ale mimo to trochę się boję. 9 czerwca jest chrzest jego córy, tż bedzie małą podawał. Oby wtedy przypadkiem nie wyszło przy teściach...
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Color witaj dawno Cię nie było opowiadaj co tam u Was Santon wszystkiego naj ![]() ![]() Już nie pamietam co komu jeszcze miałam pisać zmęcozna jestem kładę się spać Lady malgo trzymam kciuki co by małpa nie przyszła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Niestabilna
![]() ![]() Wróciłam z meczu, mam zdarte gardło ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
hej. Ja jestem z Wami na bieżąco, czytam, trzymam kciuki i myślę o Was
![]() Ale mam pytanie do Isi. Isiu jaką kupiłaś chustę ? Miałaś problem, żeby Lidkę w niej nosić czy żeby zawiązać chustę ? Od kiedy zaczęłaś jej używać ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.