|
|
#3931 | |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() Szatą
|
|
#3932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bosz, dopiero się ogarnęłam po imprezie gdzie te czasy kiedy co weekend się tak noce zarywało, normalnie jestem zgred no ale super się wszystko udało, Siss zadowolona ![]() Ja dziś wstałam o 13.30 i dopiero udało mi się doprowadzić do porządku względnego |
|||
|
|
|
#3933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Alb jeszce lepiej...jak polączyć chodzenie spać okolo 3 i wstawanie przed 5 ![]() Kilka razy próbowałąm nie spać wogle , ale to nie byl dobry pomysl jednak ![]() Cytat:
Po myciu na wilgotne Betty i Szatanku, a dlaczego Wy dajecie z ziarenkami? ![]() Tylko nie mówcie,że lepiej dziala ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Sąsiad zabił dzis na podwórku żmiję , taką cieńką, dwumetrową prawie... Wlazła do psiej budy Bosz..u nas nigdy tych paskud nie bylo, a ja sie panicznie boje, na samą myśl dostaję gęsiej skórki ![]() No i zwierzaki moje biedne ciekawskie
|
||
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-18 o 18:17 |
|
|
|
#3935 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Auć. Może ona się stresuje całą tą imprezą? Sytuacja od rana się poprawiła? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam dowód
![]() jak znajdę kartę do bankomatu, to przestanę wierzyć w ufo chociaż ryzykantka ze mnie, bo z paypassem
|
#3937 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Tak, sytuacja się poprawiła- teraz mnie boli gardło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3938 |
|
Mother of Cats
|
oj, przepraszam - ostatnio wszędzie widzę dziewczynki
![]() hmmm, jeśli gardło Ci do jutra nie przejdzie, to nie będzie Ci się chciało jutro jeść i w związku z tym zachowasz dietę - pocieszyłam? ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------
|
|
|
|
#3939 |
|
BAN stały
|
![]() Przeleżałam dziś pół dnia w Chałupach i pół w Helu
|
|
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POnoć lepiej działa z ziarenkami ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------
|
|
#3941 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a, feszyn wiktim był
krępy, brunecki cały w perłach i pastelach od góry messy bun, w uszach duże perły typu button koszula sinobeżowa przezroczysta, włożona w spódnic pod koszulem czarny halfcup utalerzał niski biust spódnic brzoskwiniowy lejąco-przezroczysty, z tyłu dłuższy rajty perłowe połysk balerinki czarne ze złotym czubem podtrzymywał od dołu torbę babciną, z tych ramiennych, z plecionki złoto-beżowej |
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Szatance gratulujemy raboty
|
|
|
|
#3943 |
|
Piers do przodu
|
Obejrzałam sobie Burleskę - Christina Aguilera wymiata
|
#3944 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a, no to się zgadzamy żartujesz dlaczego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i fogle widzę, że kasza ma powodzenie, w robocie to samo tu znajdziecie opis diety oczyszczającej, którą robiłam, schuście było skutkiem ubocznym, więc podejrzewam że dla samego schuścia mogłybyście jeść tę kaszę z przyprawami, na smaczniej, i pić kawę.... je się tylko kaszę, ale naprawdę daje radę. u mnie tydzień = ok. 1,5 kilo ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że była tylko jedna sztuka... Ja też już zaczęłam sezon na moje ulubione i prześladujące mnie zwierzątka Widziałam już jednego zdechłego szczura, po którym zaczynały łazić robale, ja to mam szczęście ![]() Nie spać, zwiedzać ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przez Was śniło mi się dziś ze mierzyłam sobie uda
|
|||
|
|
|
#3947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Ochyda ![]() I ile Ci wyszlo? ![]() Zachcialo mi sie meteorytów znowu. Ma ktoraś z was te nowe wersje z 2010? Zastanawiam sie nad Tient rose http://kosmetyczny-kuferek-burn.blog...eint-rose.html a Tient Beige i nie wiem... http://lilesly-inspirations.blogspot...uminating.html Chyba te pierwsze będą takie najbardziej neutralne, nie różowe? Jak myślicie?
|
|||
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie są róziowe, dają bladą poświatę chociaż zawsze można wyjąć różowe kulki i używać osobno nie wymieniłabym ich na inne, ale zastanawiam się nad dokupieniem beige
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm...bladą powiadasz? Ty masz chyba jaśniejszy odcień cery niz ja...normalnie jestem blada , ale wpadam w żołty...tak teraz myśle czy nie będę dziwnie wyglądać z tą badą poświatą....a macałaś oba? 2 pewnie daje poświatę leko cieplą? Chyab też jaśniutkie są tylko lepsze dla żóltawego odcienia bedą? Jak myślisz? Nie mam gdzie pomacać ... |
|
|
|
|
#3950 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też nie mam
![]() mam <50 jeszcze mi sie przyda ![]() Cytat:
2. to nie tylko ja trzeba regularnie ćwiczyć ![]() o ile do obtartych pleców czy kolan albo siniaków przyznawałam się chuopu z radością, to do zakwasów jakoś głupio mi było ![]() ale okazało się, że on też miał, w dodatku po intensywnym weekendzie podobno stanął przed lustrem i odkrył że mu się kaloryfer na brzuchu zarysował. tak, że my będziemy fit jak się odległość zmniejszy ![]() Cytat:
![]() a z płytą mi nie idzie Cytat:
ja jestem blada, przeroczysta, ale paszczę mam często zaczerwienioną więc muszę równać ją do białej szyi rzadko się udaje, ale rose nie zaczerwieniają a robią taflę odbijającą światło i zmiękczają rysy jak nawaliłam meteorów to się aż koleżanka zapytała czy chora jestem bo taka blada Tobie chyba bardziej dwójki by pasowały w sumie jakby ktoś kupował i dzielił, to bym była chętna na odsypkę małą a może ja przywiozę
|
|
#3951 |
|
To ja :)
|
Normalnie nie nadążam z niczyn...
Ale jakoś nadrobiłam Barek Uep napiernicza -klasyka gatunku, weekend, to nie może być bajki... Wczoraj byliśmy w Żelazowej Woli -ale tam pięknie... Miał Frycek warunki do tworzenia, oj miał... A dziś na Targach Książki byliśmy. A w międzyczasie pyknęłam tort z marchewkowym polem dla Koleżanki Teraz jeszcze tylko prasowanie, gotowanie na jutro i można iść spać...
|
#3952 | ||||||
|
Panaroja
|
znad urobienia i bolenia fszystkiego
![]() Cytat:
chiba że jest się bardzo młodym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to tymbardziej Cytat:
bo lepiej żyć bez biustu niż z biustem umierać na raka Cytat:
- Frycek we Woli się ino urodził i jako półroczne dziecię wybył do Warszawy bo tatulo posadę w Liceum Warszawskim dostali guowa marchewkowe pole I jednak nie mam 50 w oudzie - jak się przyjrzałam dokładnie , okazało się że mój gupi centymetr nie ma podziałki od początku tylko centymetr dalej , więc wszędzie jestem o centymetr większa , idę się powiesić Wczoraj waga uporczywie pokazywała mi 54
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
zważyłam sie - 55.9
po obiedzie i deserze lodowym ![]() czyli -2kg w tydzień i bardziej płaski brzuch ale to woda ![]() nie wiem co robić dalej
|
#3955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No ja też niby blada, ale mam piegi..no i tak teraz dumam...jak mam żółtawe /beżowe podklady to 1 pewnie by ladnie rozświetliła i lekko rozjaśnila( bo chyba nie zrobiłaby mi z paszczy jasnej plamy ), a 2 jeszcze tą żółć pewnie by wzmocniła, co by juz nie było za fajne chyba...Cholera, najchętniej to bym wzięła oba ![]() A w stopniu ciemności/jasności to one na jednym poziomie mniej wiecej były ? Boszzz..ale mam dylematy ![]() Cytat:
Pokaż ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam z góry zdecydowana na mythic/teint rose, bowiem cierpię na deficyt jasnych pudrów współpracujących z moją skórą, podkładami wszelkie beże pozostawiają u mnie zółte/pomarańczowe plamy najlepiej byłoby przetestować oba to mogę chyba od razu postawić na głodówkę, przynajmniej kasza się nie zmarnuje ![]() ale może spróbuję... z czym to się je?
|
|
#3957 | |
|
To ja :)
|
Uratowanam -znalazłam jakąś zamrożoną potrawę z ptaszyska -nie muszę stać w garach
Cytat:
![]() Ale to tak, jak z Kopernikiem -niewiele osób go kojarzy z Olsztynem, a on nam miasta przez Krzyżakami bronił i zamek przebudowywał Proszszsz... Szczerze, to jak za tortami nie przepadam, to chętnie bym tego sprobowała, ale jakoś niezręcznie mi było dawać napoczęty Jest z masą kokosową z mascarpone i frużeliną wiśniową...
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Rose będzie teraz za jasny, to poczeka do zimy Albo troche je pomieszam ![]() 2. No...z warzywami na przyklad? Ta dieta oczyszczająca Kameny Cytat:
Wygląda ślicznie A smakuje pewnie jeszcze lepiej , masa kokosowa ![]()
|
||
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a można bez kaszy, te warzywa?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

miło
no ale super się wszystko udało, Siss zadowolona
Jak pogodzić późne chodzenie spać (północ-pierwsza) z wczesnym wstawaniem (szósta-siódma)? Bo najchętniej nie rezygnowałabym ani z jednego, ani z drugiego 

dlaczego
czy samą kaszę?