|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
|
4 | 10,81% |
| Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
1 | 2,70% |
| Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
0 | 0% |
| Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
6 | 16,22% |
| Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
3 | 8,11% |
| Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
2 | 5,41% |
| Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
|
17 | 45,95% |
| Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Obejrzałam zdjęcia na klubie, nawet się nie przyznaję ile tam nie byłam
PIĘKNE fotki, piękne mamy, piękne brzuszki ![]() Co do porodu - obstawiam Malinkę - za dwa tygodnie ciąża będzie donoszona, mała spora, można rodzić ![]() A ja dziś gmerałam po allegro, bo przeraża mnie wielkość szpitalnej torby i postanowiłam znaleźć sobie szampony, balsamy, żele, odżywki w saszetkach lub innych względnie małych opakowaniach i większość mogę zamawiać - kosmetyczka będzie połowę mniejsza... Jeszcze muszę znaleźć pastę mini i żel do podwozia - są na allegro, ale mi się nie opłaca jednej rzeczy od jednego sprzedawcy kupować
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3544 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam zajrzeć do Rossmanna
Witam się z wami po komunii najedzona, zmęczona, lekko opuchnięta. Upał dziś nieziemski. W sumie lubię taką pogodę i ogólnie czuję się świetnie w takie dni, ale jak nie siedzę na du.pce w gościach i tylko jem.
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie zamawiam /mam zamiar/:
* szampony (cena za 10 sasz.) http://allegro.pl/loreal-elvital-wzm...241137592.html * kremy (cena za 10 sasz.) http://allegro.pl/ziaja-sopot-spa-re...241137545.html * maska / odżywka http://allegro.pl/celia-maska-intens...237746076.html * odżywka http://allegro.pl/marion-goraca-kura...246195828.html * żele peelingujące http://allegro.pl/marion-zel-peeling...214113685.html patrzyłam kiedyś w Ross ale to, co mieli mi nie pasowało akurat, ale macie rację, zanim zamówię - podjadę sobie, może akurat
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio tez widziałam całą półkę miniaturek
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
Hej, witam padnięta, niedawno dobiliśmy do Łodzi z weekendu na wsi u rodziców
mam nadzieję, że te konwalie nie zafundowały mi skrócenia szyjki albo rozwarcia ![]() Jutro mam wizytę u gina, wrócę to ponadrabiam. A póki co En gratuluje championa w domu!!! Chyba zaraz zasnę po tej podróży, ale powiem Wam, że baterie "psychiczne" mam naładowane na full Do jutra, papa |
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez Rosska obczaje w takim razie zanim co.CISNIENIE WIECZORNE DZIS - 118/81 Ale stopy nadal opuchniete i jeszcze w dodatku bola, bo latam na boso caly dzien ![]() Ide sie kapac i je wymoczyc przed snem no i Supernaturalsi
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja uwielbiam latac boso po trawie Tylko trzeba uwazac.---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Oooo widze Malinke na pasku.Chyba czkawki dostała jak zaczelysmy obstawiac ze sie pierwsza wypakuje
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie a ja dziś miałam fajny dzionek
ale jestem padnięta...kurde ja już ledwo chodzę...tak mnie brzuch ciągnie...a jeszcze ponad 2 msc przede mną....masakra....i też już chodze jak pingwin jak tu któraś pisała![]() Byliśmy z małżem dziś w ogrodzie japońskim...kwitną rododendrony i jest pięknie! Może wrzucę jakąś fotę potem. Potem poszliśmy do hali stulecia były targi Mother&Baby. Sporo stoisk, pozbieralismy jakies gratisy kupiliśmy fridę (choć mnei to troszkę brzydzi no ale dam rade ), butelki, nożyczki i szczotkę do włosków![]() Następnie naszliśmy na krótki koncert Zagrobelnego oczywiście mały standardowo średnio ruchawy...nawet go basy nie ruszały...Pokrążyliśmy po hali patrzę a tam gościu robi USG...kilka babeczek siedzi...to myślę sobie idę a nóż się uda małego zobaczyć ![]() I faktycznie, przede mną 4 kobitki....podglądnęliśmy małego...rośnieeeee , śmiał sie doktorek, ze ma głowe ciut mnieijsza od brzuszka, ale że to się zmieni no i że już ma jakies 1800...kurde jak on szybko przybiera![]() Wogole wczoraj babeczka na SR mówiła, że teraz sie rodzą duże dzieci min 4kg...jak się rodzi 3 kg to mówią że maluszek ![]() Cieszę się, bo chociaż zdjęcia nie dawali na tym usg ale spr. co i jak pomierzył i mogłam ujrzeć małego więc luzik No. a teraz wypoczywam jutro cos powrzucam z SR. Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-19 o 21:04 |
|
|
|
#3553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) czas najwyższy... ja odczułam ze to ten czas po kilku dniach juz na l4.Wow, a jakie jeszcze masz? Cytat:
spacer zaliczony, nawet z sąsiadami się trochę pointegrowaliśmy. Ale u nas w bloku dużo dzieciaczków małych... Igorek będzie miał towarzystwo do zabawy ![]() czas na prysznic, rano lab, a dzisiaj jeszcze nba
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Mamy wózek Dzień był piękny, słoneczny i gorący ![]() Idę nadrabiać.... |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
Madi: alee fajnie Ci się udało z tym usg. I mały już spory
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie Wam dzionek zleciał.Byłam kiedys w LO na wycieczce w waszym ogrodzie ale jesienią ![]() 1800 g to juz nie przelewki. Ja nie wiem ile Laura obecnie wazy ale pewnie sporo bo czuje sie jak wieloryn i tocze powoli ![]() Chciałam dzis Tza wyciagnac do kuzynki a potem na Starówke ale brzuch mnie ciągnął i sie leniłam.Potem wypiłam kawke u sąsiadki,ozyłam i posżłyśmy na spacer ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
super ze Lolek ma juz fure
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choinka nie ma Tweed i zapominam ćw. Kegla
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo przydałoby sie pocwiczyc
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u mnie intensywny weekend ![]() kupilismy auto- opel vectra kombi- ale duze to, ja nie wiem jak ja zaparktuje ![]() dzis mielismy grilla i tak to wszystko przelecialo ![]() co do pieluch wielorazowych to ja kupilam w rossmanie chyba za 12 zl 30 sztuk newborn z wycieciem one sa, zobaczymy jak sie bede sprawowac chyba jeszcze jedna paczke musze kupic? w ogole laktator musze kupic, pas poporodowy, posciel i kocyki aa i jeszcze becik wiec caigle decyzja nie podjeta odnosnie koloru :P
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby tylko dziś pełni nie było
bo znowu bedzie ciezka noc
|
#3561 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja to wczoraj po dachu filharmonii łaziłam, gdzie zrobiony ogród, wszyscy co byli ze mną bali się czy dam radę wejść i zejść Cytat:
moje zawody: technik technologii żywności technik informatyk mgr inż. automatyki i robotyki technik administracji |
||
|
|
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ide ruszki policzyc,moze bd pozniej a jak mi sie nie uda to jutro ale poznoo bo jak dopoludnia odpale neta to marne sznase ze sie poucze
|
|
#3563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja załatwiłam sobie karimatę i będę ćwiczyć podczas oglądania tv to co w szkole rodzenia ćwiczę Cytat:
za zakup autkanie koniecznie musisz kupić drugą paczkę, zależy jakie dziecko Ci się urodzi, znajomi mówili, że 1 paczkę skończyli i kolejną większą już brali |
||
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z "obsikiwania osiedla"
na niebie piękne 0,5 księżyca ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Japoniak w klubie
|
|
|
|
#3566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) mi generalnie lepiej się po zdaniu prawka parkowało kombiaki.
|
|
#3567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ghia LEDy kupiliśmy w castoramie, były na krążku 5m za 80zł + transformator 30zł + listwa, która je zasłania za ok. 10zł.. więc w sumie cenowo nie jest to strasznie drogie ![]() Cytat:
za 8 miesiąc! i powodzenia dla pieska ![]() za wejście w 7 miesiąc ![]() Cytat:
Cudownie, że dochodzisz do siebie i jesteś tak pozytywnie nastawiona.. Na pewno do urodzin Tymusia będzie jeszcze lepiej
|
||||
|
|
|
#3568 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Właśnie kupiłam pierwszą rzecz na Allegro!
Naj - mega - super potrzebno-niezbędny projektor żółwik :P Ale All muli, a poza tym ciężko znaleźć było dobrego sprzedawcę, mam nadzieję, że zabawka dojdzie w całości... I jeszcze sobie kupiłam 4 bransoletki za zawrotną kwotę (już z przesyłką:P) 16 zł [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40887482] potwierdzam że w roosmannie są małe opakowania wszystkiego, ja też planuję się w takie zaopatrzyć.[/QUOTE] Ja też pewnie kupię w R. i pewnie te ich firmowe Isany, najtańsze, najlepsze, a te 3 dni nic mi się nie stanie bez moich odżywek i balsamów ![]() Cytat:
).Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, już się wypalam umysłowo... ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40888812]Właśnie kupiłam pierwszą rzecz na Allegro! Naj - mega - super potrzebno-niezbędny projektor żółwik :P Ale All muli, a poza tym ciężko znaleźć było dobrego sprzedawcę, mam nadzieję, że zabawka dojdzie w całości... I jeszcze sobie kupiłam 4 bransoletki za zawrotną kwotę (już z przesyłką:P) 16 zł [/QUOTE]a co to za bransoletki ?? ja muszę coś wymyślić co ma mi mąż kupić z okazji urodzenia dziecka, chodzi mi o to że faceci zazwyczaj przychodzą do kobiet z kwiatami, a ja nie przepadam za kwiatami, a fajnie by było coś dostać bardziej trwałego. Zwykle kupuje mi coś słodkiego lub wino (przed ciążą), a jak urodzimy to ani słodkiego za bardzo, ani alkoholu |
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Hej! nadrobilam w tel. ale nie mam siły pisać.
Co do samochodu kombii, ja mam 160 cm i komicznie wyglądam w naszym mondeo które ma 480 cm długości:-P na początku było ciężko, ale teraz smigam, parkować najlepiej tyłem na lusterka;-) byliśmy dziś nad Bugiem, 150 km od nas- już nie dla mnie takie podróże... A w czwartek jedziemy do teściowej do Krakowa, ciekawe jak dam radę... Opalilam sobie plecy i ramiona siedząc tyłem do słońca:-P oby jutro nie żałowala. Później grill i kościół- pospiewalam i Filip tańczył;-) ale padam już... A jutro o 16:45 usg 4D ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

PIĘKNE fotki, piękne mamy, piękne brzuszki 

jak będę miała zdjęcia to wrzucę 

mam nadzieję, że te konwalie nie zafundowały mi skrócenia szyjki albo rozwarcia
ja tez Rosska obczaje w takim razie zanim co.

bo znowu bedzie ciezka noc