W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 05:47   #3601
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Dzień dobry

Roxi a może tą ranę octeniseptem?

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 05:57   #3602
roxi1980
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Roxi a może tą ranę octeniseptem?
tylko, że to nie rana - wygląda jakby się coś pod skórą zbierało

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:11   #3603
Agrafka86
Wtajemniczenie

Witajcie Mamusie
Anulka wizyty i powodzenia
Roxi nie mam pojęcia jak Ci pomóc

Ja w sobotę dokupiłam dla mojego Niunia ( bo jeszcze nie ma imienia) smoczusia, podkładkę i gąbkę do kąpieli, przewijak i futerał z frote na niego no i szczoteczkę i grzebyczek
A wizyta czeka nas we środę

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:22   #3604
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry))
Ja to chyba stawiam na MArgosię, niby marudzi, że w listopadzie rodzić będzie, ale torbę ma spakowaną, okna myje, na długie spacery chodzi i generalnie cała wyprawkę już ma przygotowaną. Zaskoczy nasA malinka jesteś zaraz po. NO i u Ewusi Tymek szybko będzie bo pisała jakoś że pod koniec czerwca ma cc.
Mi byłoby świetnie z końcówką czerwca, lub 5 lipca po 13tej (po egzaminie męża). Cały czas rozmawiamy z Igorkiem aby tak się u nas pojawił
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
zmykam, trzeba sypialnie wywietrzyć i trochę spa urządzić przed jutrzejszą wizytą
dobranoc
powodzenia na wizycie!

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
U mnie dwa problemy zdrowotne... 1. Mam nad pępkiem bliznę po usunięciu dziury po kolczyku, dziś dodatkowo mam tam wielką bułę i stan zapalny... Nie mam pojęcia czym to potraktować. 2.Wczoraj mnie pokłuwalo w brzuchu, jeśli to macica, to musi być bardzo wysoko, albo to mój żołądek wciśnięty prawie pod mostek Bardzo nieprzyjemne!
oj to niedobrze z tą raną po kolczyku, a właściwie nie raną tylko bułą. Nie wiem co Ci doradzić

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie
Anulka wizyty i powodzenia
Roxi nie mam pojęcia jak Ci pomóc

Ja w sobotę dokupiłam dla mojego Niunia ( bo jeszcze nie ma imienia) smoczusia, podkładkę i gąbkę do kąpieli, przewijak i futerał z frote na niego no i szczoteczkę i grzebyczek
A wizyta czeka nas we środę
to wizyta tuż tuż i kolejne rzeczy do wyprawki

Kejt: powodzenia na 4d!

zbieram sie do lab, ale chociaz już pół godziny temu mogłam wyjechać to kalkuluję aby w korki się nie wbić, a potem jeszcze do biblioteki zajechać. Badanie na obecność paciorkowca to z moczu robią czy wymaz jakiś biorą?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:24   #3605
kayka11
Raczkowanie

Witam się w 28tygodniu!Dzień sie dopiero zaczął a ja już mam straszny humor.Pokłóciłam się wczoraj z mężem, a do tego łapie mnie jakieś przeziębienie.Wstałam po 5 i mam już dość,najchętniej położyłabym się i spała do sierpnia.Mimo wszystko życze wam miłego dnia i udanych wizyt!

Edytowane przez kayka11
Czas edycji: 2013-05-20 o 06:44
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:38   #3606
Agrafka86
Wtajemniczenie

Kayka oj smutnawy ten dzień Twój
Ale spójrz jaki piękny tydzieńGłowa do góry, uśmiechnij się i nie możesz spać do sierpnia, bo kto przygotuje wszystko dla Dzidzi

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:38   #3607
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

kayka: <przytul> zatarg z mężem przejdzie, humor się poprawi, tego życzę!

domciątko: bardzo fajne zdjęcia z wycieczki. Fajnie wyglądasz, a brzuszek juz imponujący.

Galeria pazurkowa:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 06:40   #3608
ona8686
Zakorzenienie

Witam w poniedzialek

Podczytywalam wczoraj, ale jakos nie mialam wenny na pisanie.

Za to weekend minal nam milo. W sobote rano badania, wrocilismy to padlismy na lozko, strasznie goraco i duszno bylo, dodatkowo dretwialy mi rece i nogi. A jak tak lezeliśmy to maż stwierdzil, ze czas najwyzszy spakowac torbe Potem zebral sie do Wawy, a jak wrocil to przywiózł wozek dodatkowo sprawił mi niespodzianke i zakupił blendera którego chciałam, a na którego szkoda mi bylo pieniedzy, i jeszcze mc o matko, ostatni raz jadłam go na poczatku ciazy
A niedziela upłyneła na totalnym lenistwie, ach i spakowalismy te torby, niech sobie stoja

I wczoraj wkroczyłam w 33 tydzien czyli juz blizej niz dalej

Za to dzis mój nastrój jest do du.py...

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się w 28!Dzień sie dopiero zaczął a ja już mam straszny humor.Pokłóciłam się wczoraj z mężem, a do tego łapie mnie jakieś przeziębienie.Wstałam po 5 i mam już dość,najchętniej położyłabym się i spała do sierpnia.Mimo wszystko życze wam miłego dnia i udanych wizyt!
widze, ze Ty tak jak ja.. tyle, ze u mnie humor raczej spowodowany ciaza. I brawa za kolejny tydzien.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:45   #3609
dzoan
Zakorzenienie

A dzień dobry

Dziewczynki gratuluję nowych tygodni

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Wstałam i trzeba by się pomału szykować, bo mi wszystkie koszule w Biedrze wykupią Mąż miał iść ze mną, a śpi skubany..

A w Lidlu co dzisiaj? bo staniki do karmienia od 23. miały być

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:46   #3610
ona8686
Zakorzenienie

elaine-blath widze, ze Ty to książkowa powiedz mi jaka najbardziej polecasz, autora, tak zeby sie czytalo milo i wciagała

Franuś
Stary 2013-05-20, 06:46   #3611
fiazo
Zakorzenienie

Dzień dobry.pierwszy raz w ciąży złapał mnie skurcz.ciężkie przeżycie i noga dalej boli

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 06:48   #3612
dzoan
Zakorzenienie

Właściwie to zaczynamy dzisiaj 31 tc

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:55   #3613
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

I za inne tygodnie tez

Cytat:
Dzień dobry.pierwszy raz w ciąży złapał mnie skurcz.ciężkie przeżycie i noga dalej boli
współczuje, jak do tej pory w ciazy ani razu skurczu nog nie mialam, i niech tak zostanie za to czesto przed ciaza mnie lapaly

Własnie wciagnelam kawal ciasta i przytaskałam jeszcze pudełko rurek. Mam nadzieje, ze humor sie poprawi, bo potem moze byc jeszcze gorszy, ze tyle zjadłam

Franuś
Stary 2013-05-20, 06:55   #3614
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Ja juz nie śpię od godziny bo TZ szykowal sie do pracy i mnie budził. Zasnąć tez dzis nie mogłam przez te choler.ne skurcze. A jak juz zasnelam to pierwszy raz w nocy obudziła mnie Maja solidnymi kopniakami, była 2 w nocy

U mnie dzis na śniadanie owsianka z jablkiem i cynamonen
Powoli musze sie do pracy szykować, ten tydzień będzie meczacy bo mamy audyt

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 06:58   #3615
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ona, dzoan: brawa za tygodnie!

fiazo: współczucia, pamięć o tym bólu sprawia że biorę magnez 2-3razy dziennie...

Ona: hm.. nałogowo czytam, chociaż ostatnie tygodnie jakoś troszkę mniej. Głownie fantastyka leci w ostatnich miesiącach i kryminały. Lackberg, Menkell, Koontz, Cook,. Podoba mi się humor Grzesiuka (tematykę ma może przygnębiającą ale genialny sposób pisania i niesamowite poczucie humoru). E-E. Schmitt ma takie do chwili zastanowienia, no i Llosa. Sporo czytam o gułagach i tematyce obozowej, ale dla każdej kobiety w ciąży to dobry temat Teraz np czytam Michała Okońskiego "Futbol jest okrutny" o emocjach kibica (ale nie chuligana tylko kibica) - tutaj akurat Tottenhamu (liga angielska). Autor jest redaktorem w Tygodniu Powszechnym i bardzo dobrze zna temat Premiere League, którą oglądam...a czytam trochę jak o mężu

Galeria pazurkowa:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 07:00   #3616
fiazo
Zakorzenienie

za nowe tygodnie.
Ale bym zjadła rurki z kremem.trzeba sie do auchanu wybrać

Synek
Stary 2013-05-20, 07:00   #3617
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

misiaczka: powodzenia w pracy zatem!

a ja się zbieram, liczę na to, że ci co na 8ma to już dojechali,a ci co mają do pracy na 9tą, jeszcze nie wyjechali)

O paciorkowcu doczytałam sobie. i wygląda na to że będę miała extra wizytę u gina w tym tygodniu.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-20, 07:03   #3618
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Ona, dzoan: brawa za tygodnie!

fiazo: współczucia, pamięć o tym bólu sprawia że biorę magnez 2-3razy dziennie...

Ona: hm.. nałogowo czytam, chociaż ostatnie tygodnie jakoś troszkę mniej. Głownie fantastyka leci w ostatnich miesiącach i kryminały. Lackberg, Menkell, Koontz, Cook,. Podoba mi się humor Grzesiuka (tematykę ma może przygnębiającą ale genialny sposób pisania i niesamowite poczucie humoru). E-E. Schmitt ma takie do chwili zastanowienia, no i Llosa. Sporo czytam o gułagach i tematyce obozowej, ale dla każdej kobiety w ciąży to dobry temat Teraz np czytam Michała Okońskiego "Futbol jest okrutny" o emocjach kibica (ale nie chuligana tylko kibica) - tutaj akurat Tottenhamu (liga angielska). Autor jest redaktorem w Tygodniu Powszechnym i bardzo dobrze zna temat Premiere League, którą oglądam...a czytam trochę jak o mężu
dziekuje przepatrze sobie tych autorow i cos wybiore, tylko zeby jeszcze u mnie w bibliotece mozna bylo to spotkac czasami ktos mi poleci jakas ksiazke, a tu zonk nie ma.

Franuś
Stary 2013-05-20, 07:04   #3619
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
misiaczka: powodzenia w pracy zatem!

a ja się zbieram, liczę na to, że ci co na 8ma to już dojechali,a ci co mają do pracy na 9tą, jeszcze nie wyjechali)

O paciorkowcu doczytałam sobie. i wygląda na to że będę miała extra wizytę u gina w tym tygodniu.

No chyba korki bedą mniejsze o tej porze, chyba ze będzie dużo spóźnialskich po weekendzie

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 07:04   #3620
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
za nowe tygodnie.
Ale bym zjadła rurki z kremem.trzeba sie do auchanu wybrać
zapraszam do mnie, cale opakowanie mam pod nosem, a dodatkowo w szafce jeszcze jedno

Franuś
Stary 2013-05-20, 07:21   #3621
enlevee
Zakorzenienie

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Hej dziewczyny

Ledwie wstalam bo taką zaspana dalej no ale pies już daje znać ze chce na pole, a ponieważ tz dzisiaj idzie na 10h do pracy to się zobowiazalam ze z nim pojadę..

Gratuluje nowych tygodni i trzymam za wizyty!

Roxi kup sobie tribiotic w aptece, jeżeli tworzy się tam ropa lub stan zapalny z dnia na dzień Ci pomoże! Ja ho używałam po tym jak przekluwalam pepek lub jak miałam podrazniony

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:25   #3622
czarownica1
Zakorzenienie

Dzień dobry

Idzia - też wczoraj się dziwnie czułam, przespałam prawie całą niedzielę, głowa mnie wieczorem bolała, jakieś dreszcze po mnie łaziły, mdliło mnie... zastanawiałąm się czy czegoś nie podłapałam. W nocy mnie dusiło, jakbym oddechu nie mogła złapać, zawroty głowy powracają na leżąco a nad ranem... taki skurcz łydki, że ryknęłam płaczem. Tż mi wyginał stopę w drugą stronę bo wyłąm z bólu... wogóle Mały tez był niespokojny i rano miałam czarne myśli, bo się nie ruszał, ale już sobie odbił kopanko

Ewusia - dobrze, że się odzywasz trzymaj się cieplutko

En - noooo nie mogło być inaczej... kolejna nagroda :brawo:

Mała Kejt - no ja bym już nie wydoliła tych 150 km, ja już nie daję rady 10 km przejechać, Kraków to Ty chyba z dużą ilościąprzystanków musisz zaliczyć

Elaine -wiem, że teraz się nie opłąca sprzątać, ale chociaż tak żeby można było dotrzeć do wyrka. Ale i tak nic nie zrobiłam, leniłam się śpiąc całą niedziele. Pogoda nie dla mnie w tym stanie więc nie żałuję.

----
co u mnie to już powyżej napisałam.

Witam się w 33 tyg.
Wczoraj to już sobie tak pomyślałam, że my będziemy tak już zmęczone tymi różnymi dolegliwościami, że modlitwy o poród tu będziemy wypisywać i o strachu zapomnimy

Co do obniżenia brzucha - lekarz ostatnio mi tłumaczył, że:
1. poczujemy ulgę w oddychaniu
2. zgaga przestanie dokuczać
3. będziemy mogły jak Napoleon połóżyć całą dłoń na mostku (ponoć to tak ginowie nazywają, gest Napoleona czy jakoś tak) bez wypukłości

Co do Małgosi Sochy:
potwierdzam, wygląda rewelacyjnie. Na żywo jeszcze lepiej niż w gazetach i na portalach. Jej nie trzeba retuszować

No to tyle w skrócie Kochane.
Gratuluję tygodni, życzę udanych wizyt (zaciskam kciuki)

Oliath - ja mam wrażenie, że mi trochę lepiej po Furaginie, ale coś mi chodzi po głowie, że moje nowe dolegliwości to jakiś skutek uboczny. Pij duuuuużo!
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:29   #3623
fiazo
Zakorzenienie

Ona ale kusisz.po wizycie zrobie sobie uciechę

Synek
Stary 2013-05-20, 07:36   #3624
Oliath
Zakorzenienie

Melduje, ze nadrobilam.
Juz zdazylam z futrem pojsc na spacer, do szkoly sie przeleciec z podaniem o przyjecie Lali do zerowki od wrzesnia i zjesc sniadanko. Pije zurawinke teraz, potem sie pokrece, potem odpoczne, potem ogarne i zrobie zakupki jedzeniowe online, potem moze zdaze Royce'a ubrac w posciel i obcykac dla Was.
Cudowna pogoda we Wro (jak na moj gust) bo kropi deszczyk i nie ma slonca, od ktorego mi bardzo duszno i zle.
Odnosnie skurczy lydek, to ja sie juz boje zasypiac - skurcz budzi mnie przynajmniej trzykrotnie, za kazdym razem trwa po kilka koszmarnych minut i nie to, ze jedno sciegno atakuje i mozna rozprostowac - mi wykreca noge na wszystkie strony jednoczesnie, a miesnie jak kamien, wiec masowanie i naciaganie bez skutku. Nauczylam sie juz NIE wyc z bolu, ale ciezko bywa.
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:37   #3625
aqsw
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny,

Nie należę do Waszej grupy, bo rodziłam w listopadzie 2012, ale jako mama z kilkumiesięcznym stażem i fotograf z dużo większym doświadczeniem, chciałam spytać, czy nie zastanawiałyście się przypadkiem nad sesją noworodkową dla swoich nowonarodzonych maluszków?

Jak któraś z Was jest ze Śląska, to zapraszam do siebie: www.magdalenakarwan.blogs pot.com

I życzę powodzenia wszystkich mamom, które czekają na poród!
Moja córcia ma już pół roku i zleciało jak jeden dzień...

Pozdrawiam!
aqsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:39   #3626
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Hej

LOL Jak Napoleon
Napol Leon bo zimno Hehe

Ja od rana walczyłam z osą, która mi wleciała do pokoju, chciałam ją po dobroci wypuścić, ale tępak nie znalazł drogi, więc obudziłam TŻa, żeby zabił...
No i teraz czekam na 9, mierzenie i idę do Biedy na łowy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:50   #3627
sarna405
Zadomowienie

Witam się z rana z pochmurnym niebem i złym samopoczuciem. Miałam isć na zakupy ale odkąd wstałam mam jakieś zawroty głowy dziwnie tak i aż się boję wyjsć nie wiem co jest moze osłabiona jestem taka dziwna pogoda za oknem. Cos na obiad mam a mąż pójdzie na zakupy po poracy
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 07:54   #3628
lachryma
Zakorzenienie

hejka,

ale wczoraj padłam, jak zabita.Byliśmy u rodziny w odwiedzinach (odebrałam piękną kołyskę dla Oliwki), a potem kino (wielki gatsby).
Kołyska śliczna, jak mąż ją złoży to pokażę, a film... daje 7,5/10, czyli wysoko

W ogóle moja kuzynka rodziła rok temu w szpitalu, gdzie ja mam zamiar rodzić (tam gdzie moja inna kuzynka jest położną) i dowiedziałam się paru rzeczy... Mianowicie- że patrzą nieprzychylnie na majtki jakiekolwiek, nawet siateczkowe i że tam żadna ponoć kobieta w nich nie leżała, wszystkie zbiorowo wietrzyły krocza i do wc chodzi się jak gejsza, takim kaczym krokiem, żeby podtrzymać nogami podkład. Kuzynka mi powiedziała, że siateczkowe mogę sobie kupić na pierwsze dni do domu, ale w szpitalu mam zapomnieć...
podobnie z koszulą- dają i do porodu i do leżenia szpitalne. tutaj oczywiście mogę mieć swoje, ale ponoć szpitalne nie są złe wcale i lepiej te pobrudzić niż swoje własne... Koszule mimo wszystko chyba wezmę swoje

Cytat:
lachryma: czyli prezent od męża djechał? a w końcu co kupiliście? bo chyba przegapiłam..
kupiliśmy peugeota 308, taki akurat mniejszy dla mnie.

Ja na wyjście dla małej raczej będę szykować zestaw body+ pajac+ czapeczka.

Ewusia- super, że się odezwałaś, wracaj do zdrowia kochana
Stary 2013-05-20, 08:02   #3629
fiazo
Zakorzenienie

O jak ten film bo zapowiedź ciekawa?

Synek
Stary 2013-05-20, 08:05   #3630
idzia111
Zakorzenienie

hej,

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się w 28tygodniu!Dzień sie dopiero zaczął a ja już mam straszny humor.Pokłóciłam się wczoraj z mężem, a do tego łapie mnie jakieś przeziębienie.Wstałam po 5 i mam już dość,najchętniej położyłabym się i spała do sierpnia.Mimo wszystko życze wam miłego dnia i udanych wizyt!

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam się z rana z pochmurnym niebem i złym samopoczuciem. Miałam isć na zakupy ale odkąd wstałam mam jakieś zawroty głowy dziwnie tak i aż się boję wyjsć nie wiem co jest moze osłabiona jestem taka dziwna pogoda za oknem. Cos na obiad mam a mąż pójdzie na zakupy po poracy

Oliath jak sie czujesz?

Ja dzis lepiej juz, jakas jednodniowa niedyspozycja straszna była. Czułam sie wczoraj jak na kacu. Beznadzieja, bo zawsze przed kacem jest impreza a tu sam kac byl

Gratuluje nowych tygodni i powodzenia na wizytach.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości