Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 11:23   #1651
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Hej!

Ja wczoraj spędziłam popołudnie u rodziców, wygrzewając się na słońcu
A o 5 nad ranem wrócił mój mąż

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Wzięłam 4 tabletkę, bo już nie mogłam wytrzymać, ale babka kazała brać 3 razy dziennie....
A jak się czujesz rano? Trochę lepiej?

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ale jestem podjarana!!! maz poczul ruchy NARESZCIE hurrey
Super!

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Hej ja na chwile wstawiam obiecane zdj ze slubu
Pięknie wyglądałaś Zgadzam się z dziewczynami, bardzo ciekawa ta opaska

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Jestem wykonczona po tym weekendzie.... Zbyt intensywnie dla mnnie Aż wzięłam dzis wolne, bo bym nie dała rady. Jestem przeziębiona i w ogole obolała ze zmęczenia

Dziś mam połówkowe o 16:40, do tej pory koncentrowaam się na "strachu" o płeć cz ysię nie zmieniła, bo już lepiej myślec o tym, ale teraz boję sie czy z dzidziulkiem wszystko dobrze Musze nadrobić moje książki o ciąży, przygotować sobie listę pytań do lekarza...
Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Kurcze dziś mam usg połówkowe na 16tą ależ się stresuję i zarazem nie mogę doczekać żeby zobaczyć mała Dziś rano skopała mnie -ależ to wspaniałe uczucie \
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty

Cytat:
matal mnie sie ten wozek wizualnie podoba, ja jestem napalona na tako alive lub tako city move. wizualnie podobny a jakosciowo jest ekstra. natomiast zadzwonila do nas kuzynka ze ma mura 4 w stanie idealnym bez gondoli i ze mi da. zal mi tego tako ale kurde tyle kasy zoatanie q kieszeni ze az zal nie brac a to chyba dobry wozek. ma ktos jakies opinie o nim?
Tako City Move to póki co mój faworyt
Oglądałam go w sklepie. Ma wszystko czego wymagałam od wózka: duże pompowane, skrętne koła; spora gondola; przekładana spacerówka itd.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dupa z moich planów miałam posprzątać w szafkach a jak słonko by wyszło, to chwasty powyrywać, ale poszłam po chleb wracam, a na podjeździe męża samochód był całą godzinę w pracy i dzisiaj i jutro ma wolne zepsuł mi plany bo teraz to ja sprzątać nie będę
Przynajmniej mąż cie przypilnuje!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:26   #1652
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Bosz, ładny weekend, człowiek Was na dwa dni zostawia i już ponad 20 stron do nadrobienia... szaleństwo

Czereśnie

Motylku, Zuzia bardzo ładnie

Czarna za reakcję, bo Ty akurat nei miałaś na to najmniejszego wpływu Za to za wiadomość Będziesz miała przepiękną Maciupę

matal super, że już lepiej
A pod Lidlem w czwartek normalnie rozstawię obóz od rana... Mam jedne spodnie ciążowe, jedne nieciążowe, w które się mieszczę, ze 4 koszulki, i na szczęście dostałam krótkie spodenki od koleżanki... reszta szafy wygląda ślicznie, ale na doopke mi już nie wchodzi

passion, o kurcze, trzymaj się Kobieto... oby jak najszybciej Cie wypuścili

susanna
wiesz co, ja się bardzo długo zastanawiałam, ale w końcu stanęło na materacyku LifeNest. Mają monitor moim znajomi i obie pary bardzo sobie chwalą - w jednym przypadku to była konieczność, bo Mała już w szpitalu miała tendencję do bezdechu. Dziewczyny mówią, że przede wszystkim monitor daje psychiczny komfort matce - nie biegały co chwilę sprawdzać, czy z dzieciem wszystko ok, ale minusem jest to, ze trzeba pamiętać, żeby monitor wyłączyć, jak podnosi się dziecko. Mówiły, że stały numer, to monitor wyjący w środku nocy, kiedy nieprzytomne zabierały dziecko do karmienia

teacherka, wiesz co... olej... to Wasza mała, a teściowa niech się odpingponga BTW. przypomniała mi się reklama Biedronki i ta nieszczęsna Konstancja
Mata do reklamacji - albo Ci wymienią na kompletna, albo możesz żądać zwrotu kasy, bo dostałaś towar nie zgodny z opisem

ewcia, pisu, pisu, a nie Wizaż podczytywać a na serio, fajnie, że dałaś znak życia

rusałko, Ty nie widzisz cyferki, a ja mam problem ze zlokalizowaniem tablicy No, chyba, że jest podświetlana

t_89 pasuje, pasuje, świetne jest
Przepięknie wyglądałaś

LaLoca, witamy z powrotem

tassia, amortyzatory zrobiły mi dzień

kaska, ja będę miała Bartek obiecał mi na dzień matki kupić, a że znaleźliśmy ją na all w zestawie z LifeNestem w bardzo dobrej cenie, to będę miała szybko Zastanawiam się tylko nad kolorem

katarzyna, współczuje teścia

Za dzisiejsze wizyty

Dziewczyny, które idą dzisiaj na warsztaty, a może byśmy się tak chwilę wcześniej na kawie (bezkofeionowej oczywiście ) w Galerii spotkały?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:30   #1653
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Hej!A jak się czujesz rano? Trochę lepiej?
Dużo lepiej
Grzecznie leżę

Oglądam te porody dalej i jest o babce, co nie wie, że jest w ciąży i zaczyna rodzić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:31   #1654
t_89
Zakorzenienie

Nie wiem czy wolno malowac te wlosy bo tam amoniak jest jak sadzicie ?
nie bede ich kladla na glowe tylko na same koncowki?
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:32   #1655
Sylwia cypr
Raczkowanie

Hejka,
Witam sie po szalonym weekendzie

W sobote goscie do pozna i tyle dobroci ze niedzielne dopoludnia przelezelismy z MM na tarasie nie majac sily sie ruszyc z przejedzenia , potem kolejni goscie niby tylko na kawke i ciacho ale siedzieli prawie do 23
Maz dzisiaj rano polecial w delegacje na 2 tyg , pakowal sie dopiero po gosciach a ja musialam jakos ogarnac chalupe ... wiec snu mialam maaaaaloooo i teraz praktycznie zasymian na biurku - dobrze ze mam duzo papierow to nie jest za twardo

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Cierpliwosc - USG połówkowe (16:00),
Diorisha (16:00),
teacherka - USG połówkowe (16:40),
83monia - USG 3D/4D (17:45)

aaaaa zapomialam
od wczoraj 6 miesiac ale ten czas leci

Edytowane przez Sylwia cypr
Czas edycji: 2013-05-20 o 11:36
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:34   #1656
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Hej
i już po weekendzie, one zawsze tak szybką mijają
byliśmy u rodziców na weekend, poodwiedzaliśmy rodzinkę i znajomych

dziś rano byłam w Biedronce po koszule nocną, kupiłam taką w paski biało-granatową

biorę się za nadrabianie

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Spojrzałam na początek października a tam tak ślicznie różowo ja już obok , w czwartek wizyta , może podtrzymam tradycje

badzia987 a Ty kiedy masz wizytę ?
A ja w Biedrze dorwałam te baletki sprzed tygodnia, kupiłam dwie pary-superowe są

A chcesz dziewuszkę

Vea no bardzo ładne imię,ale znowu rodzice wolą Natalkę. Dlatego poczekamy aż się urodzi

T_89 chcesz ombre zrobić?

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:34   #1657
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie farbowała, jak z amoniakiem

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-20, 11:36   #1658
t_89
Zakorzenienie

chcialamm ta farba loreal ombe hair ale wyczytalam, ze jest a zamoniakmiem i chyba nie bede poczekam az urodze. bo sie troche boje
Stary 2013-05-20, 11:38   #1659
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A ja w Biedrze dorwałam te baletki sprzed tygodnia, kupiłam dwie pary-superowe są
mi mama kupiła i będę miała do nowego domku narazie grzecznie sobie leżą, ale super są z tego co mierzyłam, wygodne bardzo

Amelka a te koszule nocne to takie bardzo fajne ? :P (ja to w ogóle nigdy nie miałam koszuli nocnej i nie bardzo wiem jakie mają być )
Stary 2013-05-20, 11:39   #1660
karolson
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU

dla tych co chcą się odmóżdżyć
nie wchodzić jak ktoś nie zdzierży dico-polo
Stary 2013-05-20, 11:40   #1661
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea no bardzo ładne imię,ale znowu rodzice wolą Natalkę. Dlatego poczekamy aż się urodzi
W sumie to oba ładne
Bartek znalazł mi zajęcie - skanuje swoje nuty, żeby móc wypierdzielić cześć papierów z domu... matulu, ile tego jest

WYMIENIĘ

Stary 2013-05-20, 11:44   #1662
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=wobo3Z_lfaU

dla tych co chcą się odmóżdżyć
nie wchodzić jak ktoś nie zdzierży dico-polo

Normalnie poraża mnie disco polo

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-20, 11:44   #1663
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Ah i drugie pytanie ponawiam: czesto piszecie ze cos czytacie. Prosze dajcie namiary na jakies fajne ksiazki (tylko nie fantastyka i romanse)
juz wszystkie pomysły mi się kończą
Polecam trylogię Millennium Stiega Larssona (o ile jeszcze nie czytałaś).

Mogę też polecić książki Lisy See - są to książki opowiadające o chińskiej kulturze, tradycjach i zwyczajach na przykładzie chińskich kobiet. Nie są to książki "lekkie i przyjemne". Poruszają tematy krępowania stóp, aranżowanych małżeństw, pozycji kobiety w Chinach, a nawet wielkiego głodu za panowania Mao. Generalnie czytając książkę zastanawiasz się czy skończy się happy endem - a w zasadzie czy po tym co bohaterka przeszła jest możliwy jakikolwiek happy end.
Dla tych bardziej wrażliwych odradzam czytanie w ciąży książek "Dziewczyna z Szanghaju" i "Marzenia Joy" (ta druga jest kontynuacją pierwszej), bo są to chyba najbardziej drastyczne z książek Lisy See.

No i jeszcze Carlos Ruiz Zafon. Zwłaszcza książki "Cień wiatru", "Gra anioła" i "Więzień nieba". Może zahaczają o fantastykę ale mi bardzo przypadły te książki do gustu. Mimo, że fantastyki też nie lubię.

A teraz zabieram się za książkę Danuty Wałęsy. Czytała któraś? Warta przeczytania jest ta książka?

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:46   #1664
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też uwielbiam Chmielewską, ale tylko te starsze książki, te nowe mi nie pasują
Mi te nowe tez nie bardzo, wiec przywoze od rodzicow kolejne jej ksiazki sprzed ilus tam lat.
Stary 2013-05-20, 11:48   #1665
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
A teraz zabieram się za książkę Danuty Wałęsy. Czytała któraś? Warta przeczytania jest ta książka?
Kupiłam teściom na BN - podobno słaba.. ale to ludzie starej daty mający dziwne poglądy, a na politykę, rząd i niektóre postacie to ja powinnam korki na uszy odrazu, bo mi ciśnienie podnoszą

jak będzie dobra wg Ciebie to daj znać to i ja przeczytam wogole moze wezme sobie nad morze kilka książek, będe leżeć na plaży i czytać
Stary 2013-05-20, 11:50   #1666
t_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mi te nowe tez nie bardzo, wiec przywoze od rodzicow kolejne jej ksiazki sprzed ilus tam lat.
ja tez lubie jej ksiazki juz wiekszosc przeczytalam, tez wole te starszne
Stary 2013-05-20, 11:52   #1667
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Wygląda na to, że dobrze. Ale swojej córce bym takiej nie kupiła.
Chociaż nie wiadomo jaka będzie moda za parę lat... Może się okazać, że zabawki będą jeszcze bardziej okropne...
nam się podobać nie musza dobrze, że dziecko zadowolone było z prezentu
Cytat:
Może wyślemy smska do Ladan??
chciaŁAM się do Niej odezwać, ale nie widze numeru do Niej
Cytat:
T_89 ja się boję farbować, więc do porodu nie będę. Akurat mi odrosną moje jaśniejsze, ciemniejsze końcówki zjaśnieją na słońcu i zrobię sobie ciemny blond, w którym młodziej wyglądałam i był bardzo naturalny.
A ty masz przecież śliczne włoski

Hmmm ja wprawdzie czerwonego dla siebie nie lubię,ale moja Mysza chyba będzie w takim chodzić.
Nie mogłam się oprzeć i kupiłam:
jakie sliczne!!! ja też chcę dziewuszkę
Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
aaaaa zapomialam
[SIZE=5]od wczoraj 6 miesiac[/SIZE] ale ten czas leci
Cytat:
chcialamm ta farba loreal ombe hair ale wyczytalam, ze jest a zamoniakmiem i chyba nie bede poczekam az urodze. bo sie troche boje
ja farbuję normalnie cały czas włosy farbą z amoniakiem pytałam ginka i powiedział żeby nie popadać w paranoję, jeśli nie będziesz farbować włosów w pomieszczeniu jakimś małym, tylko w takim w którym jest duża przestrzeń i przewietrzone to nic się dziać nie będzie tutaj chodzi tylko o to żeby nie wdychać tej farby - mówię dobrze przewietrzone duże pomieszczenie i będzie git
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:52   #1668
LaLoca
Zakorzenienie

Hello witam po weekendzie. Od dzisiaj już z górki. Zaczynamy 21tc jak ogarnę pokój i siebie to zrobię fotkę brzuszka i wkleję się pochwalić a co

Cytat:
Hej ja na chwile wstawiam obiecane zdj ze slubu
Uroczo wyglądałaś i ten warkoczyk! super!

Cytat:
dziewczyny ponawiam pytanie.
jak chodziłam w sobote z 4 kg torba to poczułam takie mrowienie na brzuchu - cierpnięcie . co to moze byc? czy to jest bardziej twardnienie czy rozciaganie sie skory. nie wiem czy mam sie martwic? juz nie bede nic nosic wiecej. obiecuje!

Ah i drugie pytanie ponawiam: czesto piszecie ze cos czytacie. Prosze dajcie namiary na jakies fajne ksiazki (tylko nie fantastyka i romanse)
juz wszystkie pomysły mi się kończą
Nie miałam takiego mrowienia niestety :/ ale możliwe, że od noszenia.

Ja polecam książkę, którą mama kupiła mi jakiś miesiąc temu w Biedronce do szpitala. To historia saudyjskiej dziewczyny oparta na faktach autentycznych. Bardzo ciekawa: http://www.empik.com/ksiezniczka-sas...7665,ksiazka-p
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:53   #1669
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:

A chcesz dziewuszkę
w sumie powiem tak : chce zdrowe dziecko, które ujawni swoją płeć w czwartek na usg jeżeli chodzi o płeć i można by wybierać to delikatnie wolałabym córunię,a Mąż synusia ale żadne z nas nie ma zacięcia na konkretną płeć
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mi mama kupiła i będę miała do nowego domku narazie grzecznie sobie leżą, ale super są z tego co mierzyłam, wygodne bardzo

Amelka a te koszule nocne to takie bardzo fajne ? :P (ja to w ogóle nigdy nie miałam koszuli nocnej i nie bardzo wiem jakie mają być )
jakieś bardzo bardzo superowe to niekoniecznie, normalne koszule bawełniane, wygodne,bo luźniejsze,to są ciążowe także muszą być luźne żeby brzuszek mógł swobodnie rosnąć,jak dla mnie plusem jest to że koszule nie mają żadnych gumek, nie ściskają nic , trzeba brać S bo rozmiary są duże

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:54   #1670
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
---------

papalinka83 A Ty byłaś z tym u lekarza?? Bo jak boli jak na @ i twardnieje, to BARDZO NIEDOBRZE
W ubiegłym tygodniu miałam wizytę i mówiłam, ona się pytała, kiedy mi twardnieje i czy wieczorem, a faktycznie najbardziej mi twardnieje wieczorem. kazała mi zwiększyć magnez i potas, w ogóle była niezadowolona z mojego przyrostu potasu i mi zmieniła leki i mam pić więcej soku pomidorowego (ale coś zapominam). I w końcu powiedziała, że jak bardzo chcę to mogę chodzić do pracy, ale po pracy leżeć jak najwięcej. Biorę też ciągle luteinę, ale już teraz małą dawkę 2x1. No i sama nie wiem co o tym myśleć. najlepsze, że jak do niej idę, to mam zawsze miękki brzuch. A magnezu już łykam listek dziennie, a oko mi lata coraz bardziej, więc może to jednak od tego potasu

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:54   #1671
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
To wcale nie dziwne To siara, czyli pierwszy pokarm
Ja miałam nawał już w ciąży
Wow ale mimo wszystko to takie... hm zaskakujace bylo I nawet sporo.
Moze przygniotlam tak cycka jak spalam :O

Cytat:
Czyli dobrze byłoby wcześniej kupić wkładki laktacyjne?

Właśnie widzę,że "Położne" się skończyły...szkoda, bo lubiłam
Moze rzeczywiscie warto sie zaopatrzyc .
Tez mi szkoda, uwielbialam to ogladac.

Cytat:
Ja ostatnio farbowalam wlosy na jasny blond. Tez sie wczesniej balam ale zapytalam soie swojej ginekolog i powiedziala,ze ogolnie jest starej daty,ale nie ma nic przeciwko farbowaniu wlosow. Dziecku to podobno nie zagraza, jedyne co, to mowila, zeby nie wdychac tak bardzo tego amoniaku, bo moze sie slabo zrobic. I mi tez nic nie bylo, wszystko jest dobrze, dziudzius tez ma sie dobrze. A juz musialam zrobic bo mialam taki odrost...

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 11:55   #1672
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie gin powiedziala, zeby farba byla bez amoniaku. Kolezance z kolei, ze mozna, tylko zeby tego nie wdychac, bi chodzi o zapach. Ja uzywam bez amoniaku, bo akurat przyciemniam wlosy, a teraz sporo takich farb bez. Osobiscie mysle, ze jak raz zrobisz to nic Ci sie nie stanie, ale zrob jak uwazasz. Widzialam te farby, efekt ladny na zdjeciu, ale ciekawe jak w realu...szukalas moze na YT jakiegos filmiku? Czesto ludzie wrzucaja tego typu filmy
Stary 2013-05-20, 11:56   #1673
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
jakieś bardzo bardzo superowe to niekoniecznie, normalne koszule bawełniane, wygodne,bo luźniejsze,to są ciążowe także muszą być luźne żeby brzuszek mógł swobodnie rosnąć,jak dla mnie plusem jest to że koszule nie mają żadnych gumek, nie ściskają nic , trzeba brać S bo rozmiary są duże
ale do karmienia będą dobre czy nie?

bo na zdjęciu te guziki tak od góry malo się rozpinaja.
Stary 2013-05-20, 11:56   #1674
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie powiem tak : chce zdrowe dziecko, które ujawni swoją płeć w czwartek na usg jeżeli chodzi o płeć i można by wybierać to delikatnie wolałabym córunię,a Mąż synusia ale żadne z nas nie ma zacięcia na konkretną płeć
A czwartek coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
W ubiegłym tygodniu miałam wizytę i mówiłam, ona się pytała, kiedy mi twardnieje i czy wieczorem, a faktycznie najbardziej mi twardnieje wieczorem. kazała mi zwiększyć magnez i potas, w ogóle była niezadowolona z mojego przyrostu potasu i mi zmieniła leki i mam pić więcej soku pomidorowego (ale coś zapominam). I w końcu powiedziała, że jak bardzo chcę to mogę chodzić do pracy, ale po pracy leżeć jak najwięcej. Biorę też ciągle luteinę, ale już teraz małą dawkę 2x1. No i sama nie wiem co o tym myśleć. najlepsze, że jak do niej idę, to mam zawsze miękki brzuch. A magnezu już łykam listek dziennie, a oko mi lata coraz bardziej, więc może to jednak od tego potasu
Już pamiętam, pisałaś o tym. Ja u lekarza też mam miękki zawsze

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-20, 11:57   #1675
butterfly20
Zakorzenienie

Te "Niesamowite porody" mi się nie podobają,nie będę na to tracić neta. I co ja mam teraz robić?Zanudzę się

Stary 2013-05-20, 11:59   #1676
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Te "Niesamowite porody" mi się nie podobają,nie będę na to tracić neta. I co ja mam teraz robić?Zanudzę się
Ja sobie ściągam położne

A poza tym też nie wiem, co ze sobą zrobić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-20, 12:05   #1677
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę też polecić książki Lisy See - są to książki opowiadające o chińskiej kulturze, tradycjach i zwyczajach na przykładzie chińskich kobiet. Nie są to książki "lekkie i przyjemne". Poruszają tematy krępowania stóp, aranżowanych małżeństw, pozycji kobiety w Chinach, a nawet wielkiego głodu za panowania Mao. Generalnie czytając książkę zastanawiasz się czy skończy się happy endem - a w zasadzie czy po tym co bohaterka przeszła jest możliwy jakikolwiek happy end.
Dla tych bardziej wrażliwych odradzam czytanie w ciąży książek "Dziewczyna z Szanghaju" i "Marzenia Joy" (ta druga jest kontynuacją pierwszej), bo są to chyba najbardziej drastyczne z książek Lisy See.

Który tytuł w takim razie polecasz Lisy See, żeby nie było aż tak drastycznie? lubię takie książki.

Teraz właśnie czytam Wałęsową. Przerażająco gruba książka, ale szybko się czyta, bo napisana łatwym językiem i mało tekstu na stronie, a i dużo zdjęć. Jak narazie podoba mi się właśnie ze wzgl. na swobodny język. Mało zanudzania i same konkrety. Zaskakuje mnie, że ona tyle pamięta ze swojego życia.

Cytat:

Zaciekawiły mnie te koszule. Masz gdzieś zdjęcie? szukam na stronce biedry, ale nie mogę znaleźć :/
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 12:06   #1678
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie ściągam położne

Mogę Ci podrzucić trochę skanowania

WYMIENIĘ

Stary 2013-05-20, 12:06   #1679
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie ściągam położne

No ale Położne się skończyły i oglądnełam wszystkie 6 odcinków.Jeszcze teraz w tv kończą się sezony wszystkich moich seriali.Ale bryndza!

Stary 2013-05-20, 12:08   #1680
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

aha dziękuję za info może uda mi się dziś je obejrzeć, ale skoro S trzeba to pewnie już nie będzie bo zawsze te największe rozmiary tylko zostają :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości