|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10,81% |
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
1 | 2,70% |
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
6 | 16,22% |
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
3 | 8,11% |
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
17 | 45,95% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Kurcze dziewczyny od kiedy miały być w Lidlu te śliczne spodenki w paseczki (czerwone i niebieskie) jakiś dwupak po około 16 zł?
Polazlam po pracy i nie było ![]()
![]() |
#3993 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kejt - rzeczywiście super zdjęcia, gratuluję niezłej kluchy ![]() Oliath - na masakra jakaś z tą bluzką!!! ![]() Anulka - gratulacje za wizytę i super, że wszystko dobrze ![]() Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-20 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
No rzeczywiscie super, foty niesamowite!!!! Gratulejszn!!!
#3995 |
Zakorzenienie
|
kejt super ze wszystko ok no i zdjecia rewelacja.
powie mi ktos dlaczego moja galaretka z gellwe nie chce stezec/sie zsiasc?tyle czekam i du pa!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zakorzenienie
|
a zalałaś nią jakieś owoce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Wtajemniczenie
|
Poczytalam dwie strony i boje sie czytać dalej
![]() trzymam kciuki za wszystkie mamusie w szpitalu i wszystkie mamusie smutne i cierpiące ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3998 | |||
Rozeznanie
|
Uff..dopiero was nadrobiłam. Cały dzień przez ten upał zdychałam w sypialni a jeszcze miałam przed południem najazd rodzinki. Myślałam, że zemdleje siedząc z nimi w pokoju.
Teraz przyszła ulewa i burza i odżyłam jak roślinki w ogrodzie. Ja szczęśliwa tylko TŻ marudzi, że miał tyle zaplanowane na popołudnie i nici przez deszcz ![]() Wykąpał się po pracy i snuje z kąta w kąt bo nie ma co robić ten Mój Pracuś. Ale pognał do fryzjera, heh..zawsze go gdzieś nosi. Nie wiem czy on się mnie boi i nie chce ze mną siedzieć ![]() Cytat:
![]() A co do fizjologi, nie mamy przed sobą tajemnic. Pokazywałam mu podkłady poporodowe, bo chciał wiedzieć co kupiłam. Wytłumaczyłam mu o co biega i tyle.... Z resztą jak w zeszłym roku byłam w szpitalu na łyżeczkowaniu to TŻ pomagał mi się ubierać do domu, a że byłam jeszcze słaba to nie było wyjścia. I niestety ale pościel szpitalną zakrwawiłam, koszule też a z podkładów ciekła krew na podłogę i TŻ to sprzątnął. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40902390]możesz kłaść małego/małą na nich i przewijać, albo do wycierania buziaka, albo do przykrywania w wózku... jak bedziesz szła do lekarza to też na nich możesz położyć dziecko na wadze czy na przewijaku... nooo takie tam ![]() Kejt - rzeczywiście super zdjęcia, gratuluję niezłej kluchy ![]() Oliath - na masakra jakaś z tą bluzką!!! ![]() Anulka - gratulacje za wizytę i super, że wszystko dobrze ![]() Aaaacha dziękuję dobra kobieto bo się tak zastanawiałam na co mnie to ![]() A my jutro mamy ważną wizytę, to specjalne usg. Ale mi się dłuży bo Antoś dziś leniwy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zakorzenienie
|
nie zalalam pisalo zeby przelac do naczynia i poczekac az troche stezeje i jak bedzie taka srednio gesta to wtedy zalac sernik z owocami..i niewiem o co cho siedzi tam juz 2h i dalej woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Zakorzenienie
|
czekam,przelalam do innego naczynia lol.nie ja,Neni chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Super zdjęcia dzidzusiów ![]() Mamusie cierpiące, smutne, z bólami tulę Was razem i każdą z osobna Zamówiłam dziś: - fotelik maxi-cosi cabrio fix w kolorze dress blue, - masc bepanthen 100g+30g w kosmetyczce, - piramidke fisher price (idziemy na slub do przyjaciół, a oni maja małe dziecko i w zaproszeniu zamiast kwiatów poprosili fajnym wierszykiem o drobiazg dla małego ![]() - pampersy 1 , - chusteczki pampers 6-pak ![]() ![]() ![]()
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-05-20 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nadal czekam na kaske |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
idzia i ile za ten zestaw?to ten w przeseitujacej torebeczce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
hejooo
znow was nie nadrobie - nie ma rady ![]() Z dobrych wiesci, Marysia osluchowo czysta, ale kaszel jest i inhalacje robic musimy. Ponadto zrobilam dzis zakupy u polecanego r_p77 i 300 zl poszlo.... Zostala mi wizyta w Rossmanie i kosmetyki do kapieli i apteka po Tantum Rose i cos dla buzi mojego Aleksa. I bede mogla niedlugo pakowac torbe. Kiedy maja byc te pieluszki w Biedrze, pakowane w paczki?
#4008 |
Zakorzenienie
|
U mnie ok. Leze, zaraz idę na kolejne ktg. Najgorsze jest to, że nic nie wiem. Dostaje nospe, luteine i magnez. Jutro może dowiem się czegoś po obchodzi .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() brawa za USG ![]() Cytat:
![]() Ja na razie mam 2 ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Neni i Dzoan ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() A jak klimat w szpitalu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | ||||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
prenalen, płukanie gardła wodą z wodą utlenioną, herbatka z miodem. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, że mi zdjęć nie pokazuje na apce, strasznie ciekawa ich jestem ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Rocky zastanawiam się skąd tą GORĄCZKĘ masz...byłąś podziębiona czy co??hmmm
I to plamienie...hmmm Może LAura już się szykuje.. ![]() Spokojnie maluszka nie spiesz się tak na światło dzienne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
Ev od czwsrtku 23 maja byc w biedronce.
a ja sie zastanawiam duzo z Was kupilo 1ki?lub bedzie kupowac?ja pampersy kupilam 2ki...te dady tez zamierzam kupic 2ki bo jedt ich duzzzoo(1sie wsumie nie oplaca)i niewiem czy na pierwsze dni dokupic jedna paczke 1nek czy odrazu 2ki..niby 2ki od 3kg no alqe... |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Zadomowienie
|
Dobra idę się pouczyć bo coś mi to nie idzie ostatnio
![]() Dobrej nocki życzę i dzięki za odpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zakorzenienie
|
wróciłam w końcu do domu, mimo wszystko jestem podłamana całą sytuacją z tą cukrzycą ciążową, moja mama jeszcze mnie dobiła (kobieta nie umie wspierać)
jeszcze wkurza jak ktoś z boku gada, że to przez słodkie ![]() idę nadrabiać |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Wtajemniczenie
|
hej ja juz po wizycie - oczywiscie bez L4 za to z zalecenim brania paracetamolu 3 razy dziennie po 2 tabletki skoro mnie bolo kregoslup
![]() ![]() ![]() kocham irl sluzbe zdrowia
#4017 | ||||
Konto usunięte
|
My byliśmy załatwiać TŻowe sprawy, a potem wstąpiliśmy do nowo otwartego baru orientalnego, a tam kuchnia kambodżańska... TŻ właśnie pożarł 3 sajgonki, ja tylko skosztowałam, ale pycha......... I za 3 szt. 5 zł!!
Kejt gratki za USG! ![]() ![]() Cytat:
Mój TŻ wcale się nie boi krwi, on uwielbia filmy typu Piła, więc nie wiem, skąd u niego to wahanie, ale ja nie będę nalegać. Cytat:
Nie, nie czuje się z reguły rozwarcia, chyba, że Cię boli brzuch (skurcze), kłuje szyjka, to może się rozwierać, ale z reguły sama tego nie wyczujesz. Cytat:
Nie zazdroszczę szpitala, ale KTG i owszem... Trzymaj się!! Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod względem opieki medycznej kobiet w ciąży, polska jest jednak krok do przodu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za buce niedouki popaprane ![]() Ita, wspolczuje bardzo mocno, kochana. Niestety tego sie wlasnie po cichu spodziewalam... ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-20 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.