|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
![]() ![]() Które kreski?? ![]() Mnie podbrzusze nawala...;/ chyba @ się zjawi....już jakieś prześwity mam....a poza tym miałam jechać za kiecką dziś i nie pojechałam bo kumpel przyjechał mi z kompem robić.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() Iza no to objawy Ci nie odpuszczają... ![]()
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Chyba zapeszyłam że bóle głowy mineły bo dziś znowu umieram w łóżku.
Wrzucam brzuszek: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1369048665
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html ten drugi moim zdaniem bardziej przejrzysty ![]() Cytat:
ojjj z tą kiecką żebyś tylko zdążyła do 8.06 ![]() _________________________ __________ właśnie się obudziłam - mąż robi kawę, ale najchętniej dalej bym spała...
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
Pamietam, że w poradni rodzinnej przed ślubem było coś o tych kreskach pionowych, ale nie pamiętam
#875 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Koocur - spiochy sa zapinane na ramionach a pajace maja rekawy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zlecialo... Kocurku ale dalas jaja ![]() ![]() Hosenka a tak z milszych mam nadzieje rzeczy to jak zareagowal Tz? Mowicie rodzinie? ![]() Iza oczywiscie ze rosnie Ci brzuszek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Monika jak Ty to ladnie wytlumaczylas nie to co ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny smutno mi podczytuje wątek mamuś noworocznych i dwie mamusie zaczeły krwawić
![]() Byłabym spokojniejsza gdybym miała teraz wizyte..Bo zaczeliśmy 9 tydzień,a podobno najwięcej złych rzeczy dzieje się między 6-8 tygodniem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-20 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a TY jesteś na wątku mamuś listopad/grudzień??
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
Przykre to.
Ale krwawienie we wczesnej ciąży jeszcze niby nic złego nie musi oznaczać... Mam znajoma ktora tak krwawila, ze az po pogotowie dzwoniła, powiedzieli jej ze raczej poronila, bo kaluza krwi była olbrzymia. Koleżanka jest dzisiaj w 34 tygodniu. Ona i dziecko maja sie dobrze. ![]() Chociaż mi krwawienie strasznie sie kojarzy. I nadal mam obsesje zagladania w majty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Nie.Bo tam dziewczyny już w zaawansowanej ciąży a ja dopiero początek.Termin mam na 26.12 ale jakoś bliżej mi do mamuś noworocznych.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taką samą obsesje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Dziewczyny miałyście w ciąży takie kłucia poniżej wzgórka łonowego?Od wczoraj mnie tak kłuje i nie wiem co to ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziś TŻ miał wolne więc wreszcie pojechałam sobie o normalnej godzinie do pracy ![]() zamówiłam sobie też witaminy vita-miner i pisze na nich że dla ciężarnych hehe TŻ się na mnie wydarł bo po co to kupuję, ale przeprosił jak przeczytałam mu z ulotki że są też dla starających się ![]() ![]() sukienkę podsyłam, nic specjalnego, normalna prosta sukienka
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2013-05-20 o 18:20 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedziałam mamie, miałam nie mówić, ale nie wytrzymałam, zwłaszcza, że się widziałyśmy wczoraj. Ale co by Ci to dało? Ja po połówce ciąży byłam bardzo spokojna, nie przypuszczałam, ze coś sie moze jeszcze wydarzyć a jednak ... w 32 tygodniu, gdzie powinniśmy już szykowac pokój dla dziecka a nie wybierac ubranka do trumienki
![]() |
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam takie cosik: Kurteczka być może się nie przyda, ale była taka ładna ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
mieszkam spowrotem gdzie mieszkalam
![]() ![]() ![]() w niedziele bylam na carboot-dzie i za £2 kupilm ubranek Malej. cena byla za siatke (taka jednorazowa typu z tesco) wiec upchalam ile moglam ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Masz i witaminy i kapsułki z kwasem DHA? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 | ||
Zakorzenienie
|
Bardzo fajna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Martwi mnie to kłucie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-05-20 o 18:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#889 | ||
Zakorzenienie
|
bardzo ładna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kiedy masz wizytę ?? jeśli masz być spokojniejsza, to może jedź na IP??
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek ![]() ![]() Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-20 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Alonka fajna ta sukienka
![]() Jak jutro nie będę umierac to idę na łowy ![]() Iza wszystko się rozciąga i pewnie dlatego kuje! Koocurek śliczna ta kurteczka!! Measia dobrze że mieszkasz tam gdzie mieszkasz ale co im odwaliło?? Ciuszki fajne ![]() Perse a które te witaminki? ja sobie kupię jakieś ale jak już badania porobię bo nie chce nic póki co brać no i moja wątroba też oddychnie sobie troszkę.... Medi widzę Cię!! Co u Ciebie?? mało piszesz ![]() ![]() ![]()
#891 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, cześć. Gnacie z postami, jak szalone.
Bardzo bym chciała uczestniczyć w wątku, ale po prostu nie mam jak Was nadgonić, a głupio pisać tylko o sobie... W pracy mam sporo rzeczy, w domu muszę się zabierać za pisanie pracy mgr, bo teraz w niedzielę już muszę coś pokazać na seminarium...i tak to przelatuje. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40903129]Ja też je teraz biorę
![]() Masz i witaminy i kapsułki z kwasem DHA? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] yyy nie bardzo wiem o czym piszesz;P kupiłam vita-miner prenatal 60 kapsułek za śmieszne pieniążki tak to codziennie łykam folik, magne b6, a+e, matformax, acard, bromergon, vit C jak pamiętam okresowo jakiś duphaston czy clo także zbiera się, i ostatnio przed drożnością robiłam krew i 4 parametry źle wyszły w tym hemoglobina;/ także wychodzi że mało żelaza ![]()
#893 |
Zakorzenienie
|
Kochane polecam na hemoglobinę :
http://www.i-apteka.pl/product-pol-3...-kapsulek.html Ja nie mam po tym zaparć i do tego morfologia lepsza niż przed ciążą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
esko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 | ||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
Teraz kupiłam sobie Vitaminer Prenatal DHA, 25 zł za 30 tabletek i 30 kapsułek (tabletki są z witaminami, kapsułki z DHA), czyli na miesiąc. Wcześniej brałam Pharmaton Matruelle, ale jest masakrycznie drogi, a ja wydaję w aptece i tak już niezłe kwoty, więc wzięłam tańsze witaminki. Cytat:
![]() Właśnie, ja jutro znowu idę do labu, ale odkąd jest ciepło, to jakoś łatwiej mi się tam chodzi... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40904604]Teraz kupiłam sobie Vitaminer Prenatal DHA, 25 zł za 30 tabletek i 30 kapsułek (tabletki są z witaminami, kapsułki z DHA), czyli na miesiąc.
Wcześniej brałam Pharmaton Matruelle, ale jest masakrycznie drogi, a ja wydaję w aptece i tak już niezłe kwoty, więc wzięłam tańsze witaminki. A to widocznie nie masz tych DHA, ja mam z DHA jeszcze. Ale to to samo, Vitaminer Prenatal ![]() Właśnie, ja jutro znowu idę do labu, ale odkąd jest ciepło, to jakoś łatwiej mi się tam chodzi... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] aaa widziałam te droższe, to już wiem o co kaman ![]() ![]() vita- miner to na prawdę dobre i do tego tanie witaminy, mój TZ brał wcześniej androvit który kosztuje 30zł za 30 tabl, do tego musieliśmy dokupować l-karnitynę która tania nie jest, dokopałam się do informacji, że podobny skład ma vita-miner energia no i faktycznie - prawie identyczny skład +l-karnityna i kilka innych 18zł za 60 tabl ![]() ludzi w balona robią tym androvitem ![]() patrzcie co znalazłam na allegro, dziewczyny biznes rozkręcajcie! http://allegro.pl/test-ciazowy-pozyt...239045807.html
#898 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Fajnie ze bierzesz DHA on jest szczególnie polecany w ostatnim trymestrze ciąży a pózniej podczas karmienia piersią.
Bedziesz miała małego Einsteina ![]() Iza, ta koleżanka miała nisko polozony (czyli blisko wewnętrznego ujscia szyjki macicy) trofoblast i stamtąd krwawila. Podobno wyglądało to strasznie. O matko, Alonka, co za aukcja. Ludzie maja pomysły, nie powiem ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro postaram się wstawić lepsze ![]() Dzwoniła koleżanka i mówiła że ma dla mnie nową firanke do pokoju dziecięcego.Pytała też czy chciałabym nosidełko.Oni nie planują drugiego dziecka,powiedziała że skompletuje dla mnie rzeczy po córeczce.Mamy się spotkać za jakieś 2 tygodnie,pytała czy nie bede się bała jakby już mi przywiozła te rzeczy.Bo to podobno przynosi pecha.Pytałam tżta co myśli,powiedział że w tamtej ciąży tego przestrzegaliśmy nic nie kupiliśmy i nie przyniosło nam to szczęścia.On uważa że powinniśmy za 2 tygodnie przyjąć te rzeczy i nie wierzyć w zabobony.Co myślicie?Niby w to nie wierze,ale jednak strach jest.
||
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a z tymi rzeczami kochana, to zgadzam się z Twoim TŻtem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.