Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 15:34   #871
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a powiedz mi jeszcze co oznaczają te ciemniejsze kreski (pionowe i poziome) na wykresie cyklu??
Kochana psychika i podświadomość działa..ale oczywiście i tak nadal trzymam a co do drzemek to chyba taka pogoda bo mnie samej od kilku dni drzemki łapią...

Które kreski??

Mnie podbrzusze nawala...;/ chyba @ się zjawi....już jakieś prześwity mam....a poza tym miałam jechać za kiecką dziś i nie pojechałam bo kumpel przyjechał mi z kompem robić.... no i później mi się nie chciało bo jak już mam kupic kieckę to i chcę kupić od razu biustonosz i pończochy a nie chce mi sie jeździć kilka razy za tym....no a jutro pewnie @ przyjedzie i już całkiem nie będzie mi się chciało jechać

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
laremid, krem po opalaniu, fenistil zel, plastry, okulary, aparat f., ladowarki,
nooo....

Iza no to objawy Ci nie odpuszczają... a brzuszek niech rośnie! A co tam!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 16:05   #872
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Chyba zapeszyłam że bóle głowy mineły bo dziś znowu umieram w łóżku.

Wrzucam brzuszek:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1369048665

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 16:19   #873
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A możesz dać link do takiego wykresu?
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
ten drugi moim zdaniem bardziej przejrzysty

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Kochana psychika i podświadomość działa..ale oczywiście i tak nadal trzymam a co do drzemek to chyba taka pogoda bo mnie samej od kilku dni drzemki łapią...

Które kreski??

Mnie podbrzusze nawala...;/ chyba @ się zjawi....już jakieś prześwity mam....a poza tym miałam jechać za kiecką dziś i nie pojechałam bo kumpel przyjechał mi z kompem robić.... no i później mi się nie chciało bo jak już mam kupic kieckę to i chcę kupić od razu biustonosz i pończochy a nie chce mi sie jeździć kilka razy za tym....no a jutro pewnie @ przyjedzie i już całkiem nie będzie mi się chciało jechać
jak wejdziesz na mój wykres to np. jest pionowa pomiędzy dniem 6 a 7 oraz 21 a 22...

ojjj z tą kiecką żebyś tylko zdążyła do 8.06
_________________________ __________
właśnie się obudziłam - mąż robi kawę, ale najchętniej dalej bym spała...

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 16:32   #874
Hosenka*
Zakorzenienie

Pamietam, że w poradni rodzinnej przed ślubem było coś o tych kreskach pionowych, ale nie pamiętam

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 16:55   #875
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Koocur - spiochy sa zapinane na ramionach a pajace maja rekawy mi sie to mylilo przy kompletowaniu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 16:58   #876
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Hosanko gratuluję
Jutro mam wizytę na 19:20 zobaczę co mi gin powie bo wydaje mi się, że Mała już się ostro nastawia na wyjście pewnie jeszcze w tym tyg zdjęcie szwu, bo jutro równo 37 tc
Daj nam znac koniecznie, trzymamy kciuki!!
Ale to zlecialo...

Kocurku ale dalas jaja Spiochy to te co sie ubiera na kaftanik czyli jakby spodenki z szelkami a pajac to jakby kaftanik i spiochy w jednym czyli cale ubranko

Hosenka a tak z milszych mam nadzieje rzeczy to jak zareagowal Tz? Mowicie rodzinie?

Iza oczywiscie ze rosnie Ci brzuszek ja w 3 miesiacu mialam taki ze zaczely krazyc plotki o mojej ciazy bo mi brzuch piwny urosl ale wszyscy wiedzieli ze piwo pije wiadrami wiec niby normalne tylko dlaczego ostatnio nikt mnie z piwem nie widzial tylko z fanta? no ale czekali to 4 miesiaca na potwierdzenie

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Monika jak Ty to ladnie wytlumaczylas nie to co ja

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 17:00   #877
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny smutno mi podczytuje wątek mamuś noworocznych i dwie mamusie zaczeły krwawić

Byłabym spokojniejsza gdybym miała teraz wizyte..Bo zaczeliśmy 9 tydzień,a podobno najwięcej złych rzeczy dzieje się między 6-8 tygodniem.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-05-20 o 17:03
Stary 2013-05-20, 17:02   #878
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:

jak wejdziesz na mój wykres to np. jest pionowa pomiędzy dniem 6 a 7 oraz 21 a 22...

ojjj z tą kiecką żebyś tylko zdążyła do 8.06
_________________________ __________
właśnie się obudziłam - mąż robi kawę, ale najchętniej dalej bym spała...
aaaaa......te pionowe oddzielają Ci czas płodny.....a poziome strefę wyższych temp....jeśli temp spadnie ponieżej tej lini na koniec to przychodzi @ a jeśli utrzymuje się długo powżej tych lini to jest ciąża....ale FL musi trwać min 16dni żeby można było pow że ciąża jest....jednak test możesz robić wcześniej...

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny smutno mi podczytuje wątek mamuś noworocznych i dwie mamusie zaczeły krwawić
a TY jesteś na wątku mamuś listopad/grudzień??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-20, 17:05   #879
Kubek29
Zadomowienie

Przykre to.
Ale krwawienie we wczesnej ciąży jeszcze niby nic złego nie musi oznaczać...

Mam znajoma ktora tak krwawila, ze az po pogotowie dzwoniła, powiedzieli jej ze raczej poronila, bo kaluza krwi była olbrzymia. Koleżanka jest dzisiaj w 34 tygodniu. Ona i dziecko maja sie dobrze.

Chociaż mi krwawienie strasznie sie kojarzy.
I nadal mam obsesje zagladania w majty
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 17:06   #880
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

a TY jesteś na wątku mamuś listopad/grudzień??
Nie.Bo tam dziewczyny już w zaawansowanej ciąży a ja dopiero początek.Termin mam na 26.12 ale jakoś bliżej mi do mamuś noworocznych.

Stary 2013-05-20, 17:08   #881
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie.Bo tam dziewczyny już w zaawansowanej ciąży a ja dopiero początek.Termin mam na 26.12 ale jakoś bliżej mi do mamuś noworocznych.

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-20, 17:21   #882
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Przykre to.

Mam znajoma ktora tak krwawila, ze az po pogotowie dzwoniła, powiedzieli jej ze raczej poronila, bo kaluza krwi była olbrzymia. Koleżanka jest dzisiaj w 34 tygodniu. Ona i dziecko maja sie dobrze.

Chociaż mi krwawienie strasznie sie kojarzy.
I nadal mam obsesje zagladania w majty
Wiadomo co było przyczyną krwawienia?

Mam taką samą obsesjeJak byliśmy z tż na spacerze to 90% czasu ,myślałam jakiego koloru jest wkładka

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Dziewczyny miałyście w ciąży takie kłucia poniżej wzgórka łonowego?Od wczoraj mnie tak kłuje i nie wiem co to

Stary 2013-05-20, 18:17   #883
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
witam
zaczne radosnie
jade do urzedu miasta, bo dostalam od nich list, ze nie mieszkam juz pod tym adresem od 17 kwietnia jestesmy bezdomni od miesiaca i nawet tego nie wiemy tylko czewmu ciagle placimy rachunki
niezłe, a rachunki czego by i nie? jak widać i z bezdomnych ściągają heh

Cytat:
Co do dzwonienia do gina to też tak myślałam.Jak na razie nie dzwoniłam ani razu bo nic takiego się nie działo
i oby tak było do końca!

Cytat:
Hosanko gratuluję
Jutro mam wizytę na 19:20 zobaczę co mi gin powie bo wydaje mi się, że Mała już się ostro nastawia na wyjście pewnie jeszcze w tym tyg zdjęcie szwu, bo jutro równo 37 tc
ale zleciało...

Cytat:

no to trzymam za @

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Przykre to.

dzień przed przyjęciem mnie na oddział przyjechała facetka, myślała że poroniła, krew pociekła jej ciurkiem po nogach, ja przyjechałam z plamieniami i to ona dostawała przy wypisie reklamówkę z ulotkami i próbkami a nie ja;/

Dziś TŻ miał wolne więc wreszcie pojechałam sobie o normalnej godzinie do pracy a jak się wyspałam!
zamówiłam sobie też witaminy vita-miner i pisze na nich że dla ciężarnych hehe TŻ się na mnie wydarł bo po co to kupuję, ale przeprosił jak przeczytałam mu z ulotki że są też dla starających się musiałam wreszcie kupić jakieś witaminy bo dużo tabletem łykam co dzień i nie zawsze pamiętam czy wszystkie wzięłam

sukienkę podsyłam, nic specjalnego, normalna prosta sukienka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_4208.jpg (147,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_4207.jpg (129,7 KB, 25 załadowań)

1.07.2013

Edytowane przez alonka00
Czas edycji: 2013-05-20 o 18:20
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 18:27   #884
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Hosenka a tak z milszych mam nadzieje rzeczy to jak zareagowal Tz? Mowicie rodzinie?
Bardzo się ucieszył

Powiedziałam mamie, miałam nie mówić, ale nie wytrzymałam, zwłaszcza, że się widziałyśmy wczoraj.

Cytat:
Byłabym spokojniejsza gdybym miała teraz wizyte..Bo zaczeliśmy 9 tydzień,a podobno najwięcej złych rzeczy dzieje się między 6-8 tygodniem.
Ale co by Ci to dało? Ja po połówce ciąży byłam bardzo spokojna, nie przypuszczałam, ze coś sie moze jeszcze wydarzyć a jednak ... w 32 tygodniu, gdzie powinniśmy już szykowac pokój dla dziecka a nie wybierac ubranka do trumienki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 18:29   #885
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Koocur - spiochy sa zapinane na ramionach a pajace maja rekawy mi sie to mylilo przy kompletowaniu.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

Kocurku ale dalas jaja Spiochy to te co sie ubiera na kaftanik czyli jakby spodenki z szelkami a pajac to jakby kaftanik i spiochy w jednym czyli cale ubranko
Monika jak Ty to ladnie wytlumaczylas nie to co ja

Kupiłam takie cosik:

Kurteczka być może się nie przyda, ale była taka ładna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (81,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (72,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (74,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (71,8 KB, 14 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-20, 18:47   #886
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

mieszkam spowrotem gdzie mieszkalam

w niedziele bylam na carboot-dzie i za £2 kupilm ubranek Malej. cena byla za siatke (taka jednorazowa typu z tesco) wiec upchalam ile moglam oto co zakupilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5534.jpg (74,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5535.jpg (74,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5536.jpg (74,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_5537.jpg (84,7 KB, 19 załadowań)
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 18:50   #887
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
zamówiłam sobie też witaminy vita-miner i pisze na nich że dla ciężarnych hehe TŻ się na mnie wydarł bo po co to kupuję, ale przeprosił jak przeczytałam mu z ulotki że są też dla starających się musiałam wreszcie kupić jakieś witaminy bo dużo tabletem łykam co dzień i nie zawsze pamiętam czy wszystkie wzięłam
Ja też je teraz biorę Są i dla starających się i dla ciężarnych i dla karmiących. W sumie skład jest wszędzie podobny, a te są tańsze (ja płaciłam za 30 tabletek ok. 25 zł, a te, co kupowałam zwykle - jakieś dwa razy więcej :/).
Masz i witaminy i kapsułki z kwasem DHA?

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 18:54   #888
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Bardzo fajna
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Kupiłam takie cosik:

Jakie cuda
Cytat:

w niedziele bylam na carboot-dzie i za £2 kupilm ubranek Malej. cena byla za siatke (taka jednorazowa typu z tesco) wiec upchalam ile moglam oto co zakupilam
Super

Martwi mnie to kłucieDzwoniłam do gina ale nie odbiera.

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-05-20 o 18:55
Stary 2013-05-20, 19:11   #889
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna

Cytat:

niezłe zakupy

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kupiłam takie cosik:

śliczności

Cytat:
Martwi mnie to kłucieDzwoniłam do gina ale nie odbiera.
a kiedy masz wizytę ?? jeśli masz być spokojniejsza, to może jedź na IP??

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-05-20 o 19:13
Stary 2013-05-20, 19:32   #890
agatkaa1
Zakorzenienie

Alonka fajna ta sukienka
Jak jutro nie będę umierac to idę na łowy

Iza wszystko się rozciąga i pewnie dlatego kuje!

Koocurek śliczna ta kurteczka!!

Measia dobrze że mieszkasz tam gdzie mieszkasz ale co im odwaliło??
Ciuszki fajne

Perse a które te witaminki? ja sobie kupię jakieś ale jak już badania porobię bo nie chce nic póki co brać no i moja wątroba też oddychnie sobie troszkę....

Medi widzę Cię!! Co u Ciebie?? mało piszesz smutno tutaj bez Ciebie Jeździsz autem??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-20, 19:45   #891
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, cześć. Gnacie z postami, jak szalone.

Bardzo bym chciała uczestniczyć w wątku, ale po prostu nie mam jak Was nadgonić, a głupio pisać tylko o sobie...
W pracy mam sporo rzeczy, w domu muszę się zabierać za pisanie pracy mgr, bo teraz w niedzielę już muszę coś pokazać na seminarium...i tak to przelatuje.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 19:52   #892
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40903129]Ja też je teraz biorę Są i dla starających się i dla ciężarnych i dla karmiących. W sumie skład jest wszędzie podobny, a te są tańsze (ja płaciłam za 30 tabletek ok. 25 zł, a te, co kupowałam zwykle - jakieś dwa razy więcej :/).
Masz i witaminy i kapsułki z kwasem DHA?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] yyy nie bardzo wiem o czym piszesz;P kupiłam vita-miner prenatal 60 kapsułek za śmieszne pieniążki
tak to codziennie łykam folik, magne b6, a+e, matformax, acard, bromergon, vit C jak pamiętam okresowo jakiś duphaston czy clo także zbiera się, i ostatnio przed drożnością robiłam krew i 4 parametry źle wyszły w tym hemoglobina;/ także wychodzi że mało żelaza nie znam się...

1.07.2013
Stary 2013-05-20, 20:01   #893
kooocur
Zakorzenienie

Kochane polecam na hemoglobinę :

http://www.i-apteka.pl/product-pol-3...-kapsulek.html

Ja nie mam po tym zaparć i do tego morfologia lepsza niż przed ciążą

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:06   #894
fiolusiek
Zakorzenienie

eskodawno Cię nie było, opowiadaj co u was? jak tam zosia
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:06   #895
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:

Perse a które te witaminki? ja sobie kupię jakieś ale jak już badania porobię bo nie chce nic póki co brać no i moja wątroba też oddychnie sobie troszkę....

Teraz kupiłam sobie Vitaminer Prenatal DHA, 25 zł za 30 tabletek i 30 kapsułek (tabletki są z witaminami, kapsułki z DHA), czyli na miesiąc.
Wcześniej brałam Pharmaton Matruelle, ale jest masakrycznie drogi, a ja wydaję w aptece i tak już niezłe kwoty, więc wzięłam tańsze witaminki.

Cytat:
yyy nie bardzo wiem o czym piszesz;P kupiłam vita-miner prenatal 60 kapsułek za śmieszne pieniążki
tak to codziennie łykam folik, magne b6, a+e, matformax, acard, bromergon, vit C jak pamiętam okresowo jakiś duphaston czy clo także zbiera się, i ostatnio przed drożnością robiłam krew i 4 parametry źle wyszły w tym hemoglobina;/ także wychodzi że mało żelaza nie znam się...
A to widocznie nie masz tych DHA, ja mam z DHA jeszcze. Ale to to samo, Vitaminer Prenatal

Właśnie, ja jutro znowu idę do labu, ale odkąd jest ciepło, to jakoś łatwiej mi się tam chodzi...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:12   #896
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
O ile w tamtej ciąży podchodziłam do niej racjonalnie i nie dawałam się zwariowac, tak teraz obawiam się, że będę z każdą pierdołką dzwonić do gina I że go zamęczę pytaniami, upewnieniami Ale zna mój przypadek, wiec licze na wyrozumiałość
masz prawo wariować, taki los AM
Cytat:
Hosanko gratuluję
coraz bliżej święta
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
laremid, krem po opalaniu, fenistil zel, plastry, okulary, aparat f., ladowarki,
dzięki, zapomniałabym o aparacie
Cytat:
takie zdjęcie że muszę wziać lupę
Stary 2013-05-20, 20:17   #897
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40904604]Teraz kupiłam sobie Vitaminer Prenatal DHA, 25 zł za 30 tabletek i 30 kapsułek (tabletki są z witaminami, kapsułki z DHA), czyli na miesiąc.
Wcześniej brałam Pharmaton Matruelle, ale jest masakrycznie drogi, a ja wydaję w aptece i tak już niezłe kwoty, więc wzięłam tańsze witaminki.

A to widocznie nie masz tych DHA, ja mam z DHA jeszcze. Ale to to samo, Vitaminer Prenatal

Właśnie, ja jutro znowu idę do labu, ale odkąd jest ciepło, to jakoś łatwiej mi się tam chodzi...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] aaa widziałam te droższe, to już wiem o co kaman skład bardzo podobny, stwierdziłam że w ciąży nie jestem to wezmę bez kwasu
vita- miner to na prawdę dobre i do tego tanie witaminy, mój TZ brał wcześniej androvit który kosztuje 30zł za 30 tabl, do tego musieliśmy dokupować l-karnitynę która tania nie jest, dokopałam się do informacji, że podobny skład ma vita-miner energia no i faktycznie - prawie identyczny skład +l-karnityna i kilka innych 18zł za 60 tabl
ludzi w balona robią tym androvitem tak samo beparent

patrzcie co znalazłam na allegro, dziewczyny biznes rozkręcajcie!
http://allegro.pl/test-ciazowy-pozyt...239045807.html

1.07.2013
Stary 2013-05-20, 20:18   #898
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -

Fajnie ze bierzesz DHA on jest szczególnie polecany w ostatnim trymestrze ciąży a pózniej podczas karmienia piersią.
Bedziesz miała małego Einsteina

Iza, ta koleżanka miała nisko polozony (czyli blisko wewnętrznego ujscia szyjki macicy) trofoblast i stamtąd krwawila.
Podobno wyglądało to strasznie.

O matko, Alonka, co za aukcja.
Ludzie maja pomysły, nie powiem

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-05-20 o 20:20
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:21   #899
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

a kiedy masz wizytę ?? jeśli masz być spokojniejsza, to może jedź na IP??
W przyszły poniedziałek 27.05.Gin oddzwonił i powiedział że takie pojedyncze kłucia są normalne bo wszystko są rozciąga.Właśnie dziś pisałam że nie dzwoniłam do gina,musiał być ten pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, cześć. Gnacie z postami, jak szalone.

Bardzo bym chciała uczestniczyć w wątku, ale po prostu nie mam jak Was nadgonić, a głupio pisać tylko o sobie...
W pracy mam sporo rzeczy, w domu muszę się zabierać za pisanie pracy mgr, bo teraz w niedzielę już muszę coś pokazać na seminarium...i tak to przelatuje.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
Pisz co dzieje się u ciebie
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

takie zdjęcie że muszę wziać lupę
Jutro postaram się wstawić lepsze

Dzwoniła koleżanka i mówiła że ma dla mnie nową firanke do pokoju dziecięcego.Pytała też czy chciałabym nosidełko.Oni nie planują drugiego dziecka,powiedziała że skompletuje dla mnie rzeczy po córeczce.Mamy się spotkać za jakieś 2 tygodnie,pytała czy nie bede się bała jakby już mi przywiozła te rzeczy.Bo to podobno przynosi pecha.Pytałam tżta co myśli,powiedział że w tamtej ciąży tego przestrzegaliśmy nic nie kupiliśmy i nie przyniosło nam to szczęścia.On uważa że powinniśmy za 2 tygodnie przyjąć te rzeczy i nie wierzyć w zabobony.Co myślicie?Niby w to nie wierze,ale jednak strach jest.

Stary 2013-05-20, 20:27   #900
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
W przyszły poniedziałek 27.05.Gin oddzwonił i powiedział że takie pojedyncze kłucia są normalne bo wszystko są rozciąga.Właśnie dziś pisałam że nie dzwoniłam do gina,musiał być ten pierwszy raz
Dzwoniła koleżanka i mówiła że ma dla mnie nową firanke do pokoju dziecięcego.Pytała też czy chciałabym nosidełko.Oni nie planują drugiego dziecka,powiedziała że skompletuje dla mnie rzeczy po córeczce.Mamy się spotkać za jakieś 2 tygodnie,pytała czy nie bede się bała jakby już mi przywiozła te rzeczy.Bo to podobno przynosi pecha.Pytałam tżta co myśli,powiedział że w tamtej ciąży tego przestrzegaliśmy nic nie kupiliśmy i nie przyniosło nam to szczęścia.On uważa że powinniśmy za 2 tygodnie przyjąć te rzeczy i nie wierzyć w zabobony.Co myślicie?Niby w to nie wierze,ale jednak strach jest.
no to dobrze, że oddzwonił będziesz troszkę spokojniejsza
a z tymi rzeczami kochana, to zgadzam się z Twoim TŻtem ja przy pierwszych dwóch ciążach nic nie miałam a później od siostry dostałam trochę rzeczy, bo po drugim dziecku już rozdawała więc wybrałam takie najładniejsze i leżą - czekają na odpowiedni moment

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości