|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
ale takich typowo niebieskich jak niektóre Wasze dzieciaczki to nigdy nie miał także zobaczymy piękne macie te mieszkanka
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
My tez mamy oball 2 za cene 1 jeszcze kasierka woreczek rozrywała bo kod nie wchodził i mówi chyba na zlosc tak popakowali kodem do srodka ![]() Wczoraj wrocilismy z Krakowa a dzis mój dziec cały dzien marudy nie wiem co mu się dzieje i zaczynam sie martwić ale zobaczymy jutro Nie pozwolił mi zabardzo na zajeciach byc bo awanture taka zrobił w parku Jordana ze Tż dzwonił po ratunek ale zawsze lepiej jak choc troche byłam potem w przerwie spał az 1,5 godz u prof. w gabinecie słuzyla mu naukowa atmosfera a pozatym tescówka mnie tak przybiła ze chciałam wracac natychmiast i czułam sie złą matkąale to osobna historia teraz zdradzcie mi jak to sie robi ze dzieci tyle spia w dzień
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi zdradźcie jak to się robi żeby w nocy tak często dzieciak nie chciał cyca
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój się dźwiga, ale dużo niżej, jeszcze nie udało u się wyprostować całkiem rąk w łokciach
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Tak chyba nie dane nam bedzie przesypiac nocy ani odpoczywac w dzień juz wiem czemu mam taki ☠☠☠☠☠☠☠nik w domu jak Julek spi to staram sie choc zdazyc zjesc a porzadki w lesie
|
#4476 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria dziś jadła jabłuszko po raz drugi. Ale jej smakowałooooooooo ![]() aż się oblizywała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A pogrubione - Cytat:
Piękna waga!super że wszystko ok Deli, napewno będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę oglądać "Lekarzy" a potem chyba spać idę bo padam na pyszczek Dobranoc
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh gratulacje
![]() niestety nie
|
|
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
Insolito, przepraszam, musiałam to przeoczyć.
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietacie o promocji w Rossie -40%?
Ma dotyczyc kolorowki i calej "pielęgnacji twarzy" czyli kremy, peelingi, maseczki, żele, toniki itp, itd, etc tez sie lapia ![]() Bedzie od 23 do 26 maja. |
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4482 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)"Cytat:
|
||
|
|
|
#4483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to nowa umiejętność mojego syna Dodam że po takiej zabawie wszystko mam mokre http://www.youtube.com/watch?v=x7sMQ...ature=youtu.be |
|||
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam zmienić bo poprzedni był zbyt smutny i przytłaczający
![]() tylko nie pamiętam jak usunąć znaczek wizażu
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Nie musisz przepraszac
. Nic sie nie stalo wiekszosc ludzi, ktorzy nie znaja tz mysla, ze piotrek jestndo mnie podobny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() :Insolito mow co chcesz, dla mnie on ma Twoje oczy! :p
|
|
#4488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Da się jakoś zablokować konto w banku na 3 dni?
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam maila z rossmana o promocji na Bebilon za 38 zł lub 3 kaszki bobovita za 20 zł
http://www.rossnet.pl/rossne/promocjerossne?20130520
|
#4490 |
|
Lurker ;)
|
Ilusion wyplac cala kase i powiedz, zeby TZ lub mama schowali :p ja w dziecinstwie dawalam matce na "przechowanie" zeby nie roztrwonic :P
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
A moja to różnie, czasami się tak podpiera rozgląda, czasami się denerwuje, a czasami jak dziś na brzuszku przemierzyla pol łóżka
![]() Bokeh super że przedłużyli umowę ![]() Wszystkie dzieciaczki są słodkie takie ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-05-20 o 22:01 |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale mozesz isc do lumpa i tam zbankrutowac - przynajmniej na kosmetyki juz nic nie zostanie
![]()
|
|
|
|
#4493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra lecę, dzieć się wierci na cyca. Idę przewinąć, nakarmić i spać. Do jutra
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Konto usunięte
|
Doczytałam, nie mam sił cytować
sobota sprzątanie, wczoraj impreza, dzisiaj cały dzień poza domem i padam ![]() Bokeh, gratulacje ![]() No i najwazniejsze - mam niebieskiego oballa na dzień dziecka będzie
|
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Tak twierdza dziewczyny z watku o R., ktore tam pracuja. Pewnie i tak wszystkiego na 100% dowiemy sie 23.05
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, nie było mnie cały tydzień więc mam nadrabiania bardzo duuuuzo. Trochę starałam się podczytać ale nawet to mi nie wychodziło za dobrze. Kubus strasznie marudny, ciagle ale to ciagle na rękach, boli mnie kręgosłup i ledwo wstaje z rana. Do tego nawet nie zaczęłam ćwiczyć mięśni na ten mój brzuch nieszczęsny :/ i musiałam przełożyć wizytę kolejna bo nie ma postępu.
Wczoraj jadłam pizzę w ogródku pizzerii, zrobiliśmy sobie długi spacer z mężem. W środę mamy szczepienie kolejne i już przeżywam, skoro mały teraz marudny to co będzie po szczepieniu... Lecę spać bo padnieta jutro mam postanowienie, ze nadrobie was jak mi galgan pozwoli, najwyżej będzie syf w mieszkaniu! Skorki za brak polskich znaków ale trochę na szybko pisane.
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
omatkobosko-- nadrobiłam
nie cytuje, zeszłoby mi chyba do jutra ![]() ale zapamiętałam duzo :MARSI- jej, jak czytałam, to mi włosy dęba stanęły, jak to dobrze, że tak sie skonczyło BLACK- gratuluje zaliczen FEWCIA- za udane chrzciny BIJKORA- świetnie, że masz już wszystko za sobą i że tak dobrze Ci posżło ![]() WISIENKO- jak znajdziesz chwile to pisz co tam u Ciebie, chociaz w tej przedweselnej bieganinie moze byc ciezko... BOKEH- super wiadomosc z tą pracą ONAELLA- spóznione zyczonka widzę, że z tymi obalami to niezla heca ![]() ja Was prosze nie katujcie mnie takimi tortami, bo mój skazowiec, a mnie slina cieknie, ajjjjjjjj fajna ta biedronkowa dzieciowa gazetka, sporo higienicznych i jedzonkowych rzeczy dzis tez zaopatrzyłam sie w słoiczki- mały zjadł ostatnio marchewke z jabłuszkiem, dzisiaj jabłuszko z bananem- ale miał minę jak zamykalam słoik ![]() kobitki lubiące burze- zapraszam do mnie, dzis były 3 młody spał w najlepsze a grzmiało jakby niebo pekało ![]() co do umiejętnosci- młody w trakcie rozmów i piszczenia (ajc, moje uszy) zaczyna robic prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a juz było tak pięknie- dwie pobudki na jedzonko były a dzisiaj w nocy to samą siebie przeszłam- usnełam dopiero po 1, Bartulo obudził sie 1.45, potem, 3,50 i 5.20 a o 6 juz sie szykowałam na zakupy ![]() LAURKO- tez jestem sfochowana na maksa, wczoraj tak sie sciełam z małżonem, ze na cały dzien do rodziców wybyłam. W połowie gotowaia obiadu spakowałam torbe małemu i wio, a gada zostawiłam bez jedzenia, niech spada, nie zasłużył. Wróciłam po 20 dopiero, mały zasnął w aucie, darowałam sobie jego kąpiel, a szanowny pan małzonek podpity pochrapywał przed tv, ale sie wsciekłam dzis tez sie nie odzywałam do niego, teraz wlasnie z pracy wrócił, pójde spac bez jednego słowa. A o co? o chrzestnego |
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
No, doczytałam i dooglądałam, wszystkie dzieciaki boooskie
Lady co do połączenia fioletu z czymś, nie mają czasem gdzieś na stronie duluxa przykładowych aranżacji albo takich zestawień kolorystycznych co z czym pasuje? Miałam gdzieś całą książeczkę z takimi zestawieniami ale pewnie wyrzuciłam bo następne malowanie raczej nieprędko mąż uskuteczni Ja to się kompletnie nie znam, w sypialni mam fiolet ale jaśniutki a mocniejszy na zasłonach i dywanie. Wydaje mi się że można połączyc albo "na zimno" np. z bielą czy jakimś szarym/popielem, albo "na ciepło" z czymś w rodzaju wanilii może? Ale ja to za bardzo gustu nie mam Mąż mi ułatwił wybór bo kategorycznie odmówił malowania ścian w różnych kolorach, stwierdził że nie będzie się bawił z przyklejaniem taśmy i martwił że mu w rogach nierówno wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- O, w perfekcyjnej pani domu właśnie mi mignęła ciemnofioletowa ściana ale nie zauważyłam czy z czymś lączona, może jeszcze pokażą. Tyle że na tych mieszkaniach to zwykle lepiej się nie wzorować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

ale sie to na pewno jeszcze zmieni

Są może jakieś spotkania dla Anonimowych Zakupoholików Dziecięcej Odzieży Używanej?
i wcale nie jest badziewna 

6 5 4 3 2 1

Dodam że po takiej zabawie wszystko mam mokre 
sobota sprzątanie, wczoraj impreza, dzisiaj cały dzień poza domem i padam
dzis tez sie nie odzywałam do niego, teraz wlasnie z pracy wrócił, pójde spac bez jednego słowa. A o co? o chrzestnego