|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
| Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają |
|
28 | 50,91% |
| Zbudyniałe matki |
|
0 | 0% |
| Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki |
|
6 | 10,91% |
| Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa |
|
5 | 9,09% |
| Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
|
10 | 18,18% |
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
6 | 10,91% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Może faktycznie i w tę stronę nie powinnam ( bo chodziło mi w drugą). Chociaż ja to bym chciała już mieć taki ciążowy ewidentnie
i stąd taka "samokrytyka" ![]() A ostatnio siostra mojego tż powiedziała że jakiś dziwny ten mój brzuch ( sama wiem bo mam z tych "rozlanych" ) i jakoś tak dziwnie się poczułam i może przez to moje dzisiejsze refleksje ![]() Każdy jest na swój sposób duży a na pewno każdy śliczny - z śliczną zawartością ![]() Idę kimać bo moje dziecie ma dziś crazy dzień. Narobiło do wanny dwójkę, pierwszy raz i wolę już nie ryzykować co dziś jeszcze wyduma ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Gratki
|
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
monia - gratki. Dobrze-dziewczyny nadganiaja, bo juz sie martwilam, ze mi zony dla synka braknie hihi
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też szwagierka nie siostra Także jesteśmy w tym samym klubie![]() monia, gratulacje! |
|
|
|
|
#1955 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po warsztatach Moda na Brzuszek, jestem wykończona. Jednak ponad 4h siedzenia na krześle mocno męczy. Ale warsztaty ciekawe, szczególnie wykłady położnej i o fotelikach samochodowych ![]() Niestety nic nie wygrałam ![]() Czy którejś wrocławskiej mamusi się udało? ![]() Cytat:
Ja też lubię thillery i horrory. Niestety nie odpuszczam w ciąży, przez co zdarzają mi się podczas oglądania spięcia brzucha (ze względu na stres i strach). Cytat:
![]() Cytat:
i świetne spodnie.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez ostatnio dopada zgaga-jedzenie mi sie cofa...blee
|
#1957 |
|
Zadomowienie
|
witam
Czytam Was codzienne i staram się być na bieżąco Gratuluję poznanych płci cieszę się że z Waszymi szkrabikami wszystko ok Ja mam w czwartek wizytę także dowiem się co tam u mojego Bartoszka słychać Dziewczynki widziałyście to???? http://wiadomosci.onet.pl/wideo/leka...,128209,w.html PO PROSTU BRAK SŁÓW!!!!
|
#1958 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 20
Cytat:
Poza tym może nie każdy sie ze mną zgodzi, ale chciałabym mieć pamiątkę po dziecku, które było i które istniało, tak jak po zmarłych członkach rodziny. U mnie w Pepco były bodziaki po 5 zł.Zakupiłam dla córki, bo dla małego właściwie mam już za dużo. Trochę jestem w kropce bo chciałabym jej kupować jakieś dziewczęce ubranka,bo w końcu jest dziewczynka i ma prawo sie ubrać jak dziewczynka a z drugiej brat ich po niej nie ubierze.Wiec chyba to wypośrodkuje i będę kupować trochę damskich i trochę neutralnych, najwyżej wystawie na aukcji i kupię nowe dla małego. Eh, jednak taniej jest mieć dzieci tej samej płci. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Graruluję |
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1960 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 20
Jeszcze dodam, że te bodziaki są naprawdę prześliczne, więc polecam sie wybrać do Pepco, o ile to w każdym taka promocja jest.
|
|
|
|
#1961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mi też :/ tzn. "tylko" cofa się jedzenie , zgagi nie mam.
Cytat:
Najlepiej w długiej i zwiewnej sukience - ahhh... Z tym poronieniem to prawdziwe nieszczęście ale to na pewno nie przez zdjęcia tylko po prostu - tak się stało ![]() Też kupowałam w pepco ostatnio body i pajacyka dla Staśka. O ile do pajacyka nie mam zastrzeżeń to body takiej sobie jakości ale w końcu za tę kasę to może być. Cytat:
|
||
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
Pochwalę wam się moim brzuchaskiem w 18 tygodniu z wczorajszego wypadu na festyn.
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mogę doczekać, acz moje koleżanki, które mają ciąże już za soba mówią, żeby tak nie gadać bo pod koniec to już będe mieć brzucha dość. Tak czy siak, taki mały okrąglutki, żeby już się światu móc dumnie pochwalić to mógłby się już pojawić
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Moze byc jeszcze Tymosz
![]() Milego dnia!
|
|
#1967 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz
Cytat:
Cytat:
jak zaraz przesune sie na komp to przesle pyszny przepis. kwestii smaku nie polecam przepisow bo niestety tam sa ladniejsze zdjecia od smaku, aczkolwien ten przepis z serkiem jest dosc dobry natomiast dla mnie sezon na marchewkowe zaczyna sie jesienia bo to takie piernikowe ciasta raczej sa, a teraz to owocowe najbardziej lubie Cytat:
uzywalam krazkow i to jest mega rewelacja tyle ze sa dosc drogie. nie mialam zadnych skutkow ubocznych jak po pigulach a dzialanie to samo. od 2.5 roku nie stosowalam nic i narazie nie bede sie tym zamartwiac bo dosc szybko chce miec drugie dziecko, potem sie bede tym martwic Cytat:
bylam wczoraj dokonczyc usg 4d bo ostatnio sie glowka schowala. i coz kolejny raz sie schowala, mam zdjecia ale bardzo znieksztalcone. jedyne co jest ekstra ti filmik na ktorym maly ziewa. da sie tuwstawiac filmiki? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
a czemu taka reakcja?
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Agusiamaskotka, a jaki masz ten kaszel? Taki z oskrzeli z wydzielina, czy tylko gilgotki w gardle? A gilgotki i takie ataki kaszlu, ze tez nie raz popuscilam, bralam sol emska, pilam tabletki w wodzie rozpuszczone (bez recepty) i wapno, bo poki nie ma zielonej wydzieliny, to prawdopodobnie alergia :/
Cos mnie wczoraj brzuch bolal tak mnie ciagnelo z lewej strony.. Wzielam no-spe 40mg i lezalam, ale nawet w nocy ciagnelo... Czasem tak mam, ze brzuch pobolewa i wtedy nagle wywala wiekszy, ale dziwne, ze teraz z jednej tylko. Myslicie, ze dziec mi moze na cos naciskac? Dobrze, ze mam dzis usg... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Mam ostatnio jakieś depresyjne dni...cóż ja mam ze sobą zrobić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem no, zależy jak się Wam podoba. Mojemu mężowi bardzo się nie podoba.A Tymek fajnie ![]() Cytat:
W niedzielę spotkałam dużo rodziny i znajomych, każdy mi mówił,że malutki i wcale mnie to nie dotknęło ![]() Noo ja też ![]() To super Cytat:
Co z Ladan...
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
mam informację od Ladan! wszystko oki i dzisiaj będzie na wizażu, ale nie napisałam jej, że dostanie baty, że tak długo musiałyśmy się stresować
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a co jest w pepco bo mi cos przelecialo, ze jakies promocje ?
Ja dzisiaj ide do kolezanki bo chciala zdj z wesela zobaczyc ![]() Musze sie pochwalic, ze juz kieruje samochodem i nwet mi idzie tz mnie czasami zjedzie ale jakos przezyje
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam straszną noc, plecy mnie bolały przy łopatkach, a o biodrze to już nie wspomnę
próbowałam z poduchami, ale to nic nie dało poza tym jakoś dziwnie się czuję jakbym jakiegoś doła miała, ale nie związanego z ciążą tylko tak ogólnie i jeszcze obudziłam się z brzuchem napiętym i bolącym ehh
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-05-21 o 07:57 |
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- body za 4,99 zł z krótkim rękawem
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Juz niedlugo trzeba pomyslec nad zakupami, czerwiec prawie,AAAAAAAAAAAAA zostalo mi 3 miesiace jakos nie moge sobie wyobrazic jak juz bedzie na swiecie. U mnie chyba zostanie NELA o ile tz sie nie odmieni
![]() Oooo to faktycznie w czwartek pojde, ale wolalabym z dlugim bo z krotkim juz mam sporo
|
#1977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ekstra! !!! uwazam ze to swietna pamiatka. my chcielismy rowniez ale balam sie czy damy rade z kasa i jak bylismy na weselu przyjaciolki to fotograf (tez byl na naszym slubie) podszedl pogratulowal (bylam w szoku ze juz widzial) i zaproponowal nam sesje po kosztach. wiec pewnie pod koniec czerwca bedziemy pozowac hihi Cytat:
jej my z mezem mamy istny problem. dla corek 5 wybranych imion i pewniak ze pierwsza to Zoska a tu zonk bo syn i ani mi ani jemu nie podoba sie zadne imie. mial byc franek ale frankow teraz duzo i do tego papiez wiec napewno nie bedzie. stanelo na Macku ale jeszcze myslimy o Adasiu, Nikodemie ja o Ignasiu. wszysrkim Maciek sie podobal az ostatnio moje przyjaciolki ze Maciek z klanu ze brzydko i ze w ogole. nie ze sie przejmuje ale przy takim duzym niezdecydowaniu kazda opinia psuje mi obraz Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co robić, kaszlę ciągle paskudnie, wczoraj przez to wymiotowałam i dziś już też... ;(;( Ni emam sił...
Lekarz....?
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej tak , idź ,niech Cię przebada i sprawdzi co i jak
|
#1980 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

za wyniki - oby tak daleje 

). Szyjka i wody ok, macica miękka.