Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-20, 20:34   #901
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Fajnie ze bierzesz DHA on jest szczególnie polecany w ostatnim trymestrze ciąży a pózniej podczas karmienia piersią.
Bedziesz miała małego Einsteina

Iza, ta koleżanka miała nisko polozony (czyli blisko wewnętrznego ujscia szyjki macicy) trofoblast i stamtąd krwawila.
Podobno wyglądało to strasznie.

O matko, Alonka, co za aukcja.
Ludzie maja pomysły, nie powiem
Tak, właśnie gdzieś ostatnio czytałam, że te kwasy DHA są najważniejsze w 3 trymestrze. A ja już chciałam zrezygnować z tego na rzecz zwykłych witamin, bo stwierdziłam, że pewnie wszystko, co najważniejsze, już się rozwinęło :P Już teraz sama nic nie wymyślam

Test - brak mi słów...

Iza weź te rzeczy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:38   #902
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
patrzcie co znalazłam na allegro, dziewczyny biznes rozkręcajcie!
http://allegro.pl/test-ciazowy-pozyt...239045807.html
Łożesz..ale jaja. Nie wpadłabym na coś takiego nigdy

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Pisz co dzieje się u ciebie
Dzięki Kochana
Ja mam humor do kitu, znowu w weekend borykałam się z tekstami w stylu 'czemu nie masz brzuszka?', 'kiedy ciąża?' 'pospieszcie się' itp... oczywiście to wszystko osoby, które nie mają pojęcia co się stało...ale przykro tak czy owak...

Cytat:
Dzwoniła koleżanka i mówiła że ma dla mnie nową firanke do pokoju dziecięcego.Pytała też czy chciałabym nosidełko.Oni nie planują drugiego dziecka,powiedziała że skompletuje dla mnie rzeczy po córeczce.Mamy się spotkać za jakieś 2 tygodnie,pytała czy nie bede się bała jakby już mi przywiozła te rzeczy.Bo to podobno przynosi pecha.Pytałam tżta co myśli,powiedział że w tamtej ciąży tego przestrzegaliśmy nic nie kupiliśmy i nie przyniosło nam to szczęścia.On uważa że powinniśmy za 2 tygodnie przyjąć te rzeczy i nie wierzyć w zabobony.Co myślicie?Niby w to nie wierze,ale jednak strach jest.
Ja myślę, że brać. TŻ ma rację! To wielka pomoc, a myślę, że dla własnego dobra jest nie wierzyć w takie 'zabobony'.

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
no to dobrze, że oddzwonił będziesz troszkę spokojniejsza
a z tymi rzeczami kochana, to zgadzam się z Twoim TŻtem ja przy pierwszych dwóch ciążach nic nie miałam a później od siostry dostałam trochę rzeczy, bo po drugim dziecku już rozdawała więc wybrałam takie najładniejsze i leżą - czekają na odpowiedni moment
Ja też mam cała wyprawkę w domu po dzieciach siostry. Chciała się pozbyć, więc dostałam i ciuszki, nosidełko, fotelik samochodowy, laktator nieużywany itp. Miałam chwile, kiedy myślałam, że to przynosi mi pecha... ale to przecież takie irracjonalne myślenie

Jak okazało się, że jestem w ciąży, mama kupiła mi ciążową tunikę. Po # wyłam jak opętana, jak wkładałam ją do szafy, na samo dno upchnęłam, byłam zła, że ją mam...ale przecież to nie rzeczy materialne przynoszą pecha...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:40   #903
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Iza widać, że brzuszek zmienia kształt
A co do rzeczy to ciężko powiedzieć czy teraz brać czy nie. Sama się przekonałam, że kupować wszystko już po porodzie jest bardzo ciężko i wogóle.. Ale z drugiej strony jeśli masz się bardziej bać to poproś żeby u niej zostały te ciuszki
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:50   #904
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Dzięki Kochana
Ja mam humor do kitu, znowu w weekend borykałam się z tekstami w stylu 'czemu nie masz brzuszka?', 'kiedy ciąża?' 'pospieszcie się' itp... oczywiście to wszystko osoby, które nie mają pojęcia co się stało...ale przykro tak czy owak...

ja myślę, że brać. TŻ ma rację! To wielka pomoc, a myślę, że dla własnego dobra jest nie wierzyć w takie 'zabobony'.

Ja też mam cała wyprawkę w domu po dzieciach siostry. Chciała się pozbyć, więc dostałam i ciuszki, nosidełko, fotelik samochodowy, laktator nieużywany itp. Miałam chwile, kiedy myślałam, że to przynosi mi pecha... ale to przecież takie irracjonalne myślenie

Jak okazało się, że jestem w ciąży, mama kupiła mi ciążową tunikę. Po # wyłam jak opętana, jak wkładałam ją do szafy, na samo dno upchnęłam, byłam zła, że ją mam...ale przecież to nie rzeczy materialne przynoszą pecha...
Inni ludzie czasem nie myślą jak mogą kogoś zranić słowami czy wypytywaniem sięJak byliśmy z tż na spacerze zaczepił nas taki bezdomny,był miły więc tż zaczął z nim rozmawiać.Zapytał ile jesteśmy po ślubie i czy mamy dzieci.Jak tż odpowiedział że jesteśmy 6 lat po ślubie i nie mamy dzieci to zaczął mówić na co czekamy, że potem nie będziemy mogli mieć

Dziękuje wam za porade z tymi rzeczamiTeż mi się wydaje że przecież rzeczy nie mają wpływu na to co się stanie,ale to gadanie innych i czasem się ma głupie myśli.Moja mama była zła że tydzień temu kupiliśmy maleństwu ten kocyk w biedronce.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-05-20 o 20:55
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-20, 20:57   #905
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Inni ludzie czasem nie myślą jak mogą kogoś zranić słowami czy wypytywaniem sięJak byliśmy z tż na spacerze zaczepił nas taki bezdomny,był miły więc tż zaczął z nim rozmawiać.Zapytał ile jesteśmy po ślubie i czy mamy dzieci.Jak tż odpowiedział że jesteśmy 6 lat po ślubie i nie mamy dzieci to zaczął mówić na co czekamy, że potem nie będziemy mogli mieć

Dziękuje wam za porade z tymi rzeczamiTeż mi się wydaje że przecież rzeczy nie mają wpływu na to co się stanie,ale to gadanie innych i czasem się ma głupie myśli.Moja mama była zła że tydzień temu kupiliśmy maleństwu ten kocyk w biedronce.
Kochana, kieruj się głównie tym, co Ty uważasz..no i mąż. Kocyk czy inna szmatka nie mają wpływu na przebieg ciąży, to pewne Na co ma to wpływ, to przykrość przy ewentualnej stracie, jak chowasz te rzeczy, albo na nie patrzysz...ale czy gdyby ich nie było, to i tej przykrości by nie było? Nie!
Poza tym wszystko jest wspaniale i tak, jak być powinno, więc spokojnie

A ludzie, owszem, nie myślą. Wiem! I wiem, że nikt nie robi tego specjalnie. Ja po prostu jestem bardzo otwartą, gadatliwą osobą, łatwo nawiązuję kontakt z ludźmi...i stąd też taka ingerencja.
Mojej siostrze, która jest moim zdecydowanym przeciwieństwem, nikt nigdy nie zadał takiego pytania. Ale ona zabija wzrokiem, jak ktoś ją pyta o godzinę...więc nikt by się nie odważył spytać o plany rozrodcze

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 07:08   #906
fiolusiek
Zakorzenienie

Witam się z kawą lecę wstawić pranie, bo mam na chyba z 5 razy do pralki

Pani
miałam kiedyś zapytać.. Jak kupowałaś kocyk LM, to widziałaś te bambusowe otulacze Chcicałabym jakiś kupić dla Małego, ale wszędzie są malutkie tzn 75x80 A ten mi się podoba, tylko nie wiem czy wart jest swojej ceny
Stary 2013-05-21, 07:13   #907
pani22ka
Zakorzenienie

Maksi, kochana, duzo zdrowia, radosci z Twoich malych i duzych chlopcow!

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
.. Jak kupowałaś kocyk LM, to widziałaś te bambusowe otulacze Chcicałabym jakiś kupić dla Małego, ale wszędzie są malutkie tzn 75x80 A ten mi się podoba, tylko nie wiem czy wart jest swojej ceny
wiesz dzis ide zobaczyc czy maja je na stanie hehe (maja sezonowe rzeczy). kolezanka na mamusiowym mocno poleca
Nestelle: "a ! w takim upale polecam mgiełkę za lamillou
http://www.lamillou.com/shop/100-per...-by-anna-mucha
super się sprawdziła , w wózku osłoniła ciałko przed słońcem a do tego jak niosłam Roszka na rękach mogłam go całego okryc bo materiał jest na tyle cienki ze przepuszcza powietrze ale mały jest osłoniety .sprawdza sie tez idealnie do okrycia razem z cycem w czasie karmienia .
no i podobno obniza temp. i ma filtry . "

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 07:22   #908
fiolusiek
Zakorzenienie

Pani będę wdzięczna za relację
Jeśli Ci się spodobają to znam fajny sklep internetowy gdzie zamówiłam ten pierwszy kocyk, a potem chustkę, przesyłkę mają ekspresowo, bo o 15 wysłane, a ja miałam już o 10 rano następnego dnia, teraz mają wysyłkę gratis co dodatkowo zachęca
Stary 2013-05-21, 07:52   #909
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

WItam!

Wpadam się pochwalić, że dzisiaj mnie jedna babka wcisnęła na swoje miejsce w laboratorium :O Była druga, ja byłam coś koło szóstej, podeszła do mnie, mówi że mam stanąć za tą panią, a ona sobie poczeka, bo ma czas. Byłam w takim szoku, dziękowałam jej chyba z 3 razy, nigdy nikt dobrowolnie mnie nigdzie nie przepuścił, raz weszliśmy do kolejki pierwszeństwa w sklepie i kilka razy mi ustąpili miejsca w tramwaju (zwykle młode dziewczyny-kobiety, nigdy żaden facet). No więc są dobrzy ludzie na tym świecie i chwała im, tak mi poprawiła humor z rana, o 8.10 już mogłam zjeść śniadanie...

A teraz w domu, dzisiaj zero planów. Jutro wizyta, odliczam już godziny...

Maksi masz urodzinki? W każdym razie: spełnienia wszystkich, najskrytszych marzeń Kochana Dużo słoneczka

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:04   #910
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli Ci się spodobają to znam fajny sklep internetowy gdzie zamówiłam ten pierwszy kocyk, a potem chustkę, przesyłkę mają ekspresowo, bo o 15 wysłane, a ja miałam już o 10 rano następnego dnia, teraz mają wysyłkę gratis co dodatkowo zachęca
jak mi sie spodoba to kupie na miejscu. chyba ze w Twoim sklepie taniej

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40908985]podeszła do mnie, mówi że mam stanąć za tą panią, a ona sobie poczeka, bo ma czas. [/QUOTE]ludzie zaskakuja.
w ciazy prawie nie wychodzilam, to za bardzo nie odczulam i fajnych reakcji, i slepoty na ciezarne
ale teraz bardzo mnie zaskakuja (np. wczoraj w podbramkowej sytuacj na miescie pan ochroniarz zaproponowal bym nakarmila Torreska u niego w kanciapie - skorzystalam z wielka wdziecznoscia, bo darl sie jak szalony /Michal nie strazni /)

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:07   #911
fiolusiek
Zakorzenienie

Zapomnniałam wam powiedzieć. Wczoraj byliśmy na ćwiczeniach i rozmawiały mamy 2 niepełnosprawnych dziewczynek. Jednej z nich odmówiono przyjęcia do szkoły, bo jeździ na wóźku inwalidzkim i kazano jej zapisać dziecko do szkoły specjalnej, a tam musiałaby dowozić córkę codziennie i czekać aż lekcję skończy, a ta szkoła jest oddalona o 75 km

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 08:18   #912
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam Kochane....ja mam znów nerwa wrrrr.....zabiję Tż no ale coś za coś.....

Iza dobrze że ginek Cię uspokoił....a ciuszki i prezenty bierz!

Perse a rozumiem....ja brałam kwas foliowy z kwasami tzn biorę mam ostatni listek...ale jak zaszłam w ciążę i ginek pytał czy biorę i mu powiedziałam co to pokręcił głową i powiedział że kwasy to dopiero od 2giego trymestru a teraz nie....

Ja brałam FEMIBION NATAL 1 od samego początku....no ale jak sie dowiedziałam co i jak to odstawiłam i witaminki sobie czekają....bo są dośc drogie więc mi ich szkoda brać teraz.....

Jednak są jeszcze dobrzy ludzie!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:29   #913
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
patrzcie co znalazłam na allegro, dziewczyny biznes rozkręcajcie!
http://allegro.pl/test-ciazowy-pozyt...239045807.html

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40908985]WItam!

Wpadam się pochwalić, że dzisiaj mnie jedna babka wcisnęła na swoje miejsce w laboratorium :O Była druga, ja byłam coś koło szóstej, podeszła do mnie, mówi że mam stanąć za tą panią, a ona sobie poczeka, bo ma czas. Byłam w takim szoku, dziękowałam jej chyba z 3 razy, nigdy nikt dobrowolnie mnie nigdzie nie przepuścił, raz weszliśmy do kolejki pierwszeństwa w sklepie i kilka razy mi ustąpili miejsca w tramwaju (zwykle młode dziewczyny-kobiety, nigdy żaden facet). No więc są dobrzy ludzie na tym świecie i chwała im, tak mi poprawiła humor z rana, o 8.10 już mogłam zjeść śniadanie...
[/QUOTE]

Są jeszcze dobrzy ludzie, na szczęście
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:34   #914
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Nie widze waszych lowow zakupowych przez korzystanie z netu... eh.. uwielbiam po ciuchlandach chodzic. Od kiedy Jakub jest po drugiej stronie brzucha najdrozszy ciuszek kosztowal mnie 4 zl - body koszulowe z kolnierzykiem z nexta w idealnym stanie.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Iza - ja dostalam siate ciuszkow w 4-5 miesiacu jakos. Mialam sie niczym nie przejmowac ale po fakcie oblecial mnie strach i wszystko schowalam. Wyjelam dopiero w 8 m-cu.

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 08:54   #915
iza243
Zakorzenienie

Witam

Maksi masz urodzinki? W każdym razie: spełnienia wszystkich, najskrytszych marzeń Kochana Dużo słoneczka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Bardzo ładnie się zachowała ta kobieta

U mnie w labo jest taka naklejka:kobieta w ciąży i kobieta z dzieckiem i napis"Jeżeli możesz przepuść w kolejce".
Cytat:
Zapomnniałam wam powiedzieć. Wczoraj byliśmy na ćwiczeniach i rozmawiały mamy 2 niepełnosprawnych dziewczynek. Jednej z nich odmówiono przyjęcia do szkoły, bo jeździ na wóźku inwalidzkim i kazano jej zapisać dziecko do szkoły specjalnej, a tam musiałaby dowozić córkę codziennie i czekać aż lekcję skończy, a ta szkoła jest oddalona o 75 km
Masakra
Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam Kochane....ja mam znów nerwa wrrrr.....zabiję Tż no ale coś za coś.....
Co się dzieje?

Maksi wszystkiego najlepszego,dużo zdrowia dla ciebie i chłopców,spełnienia marzeń

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-05-21 o 08:59
Stary 2013-05-21, 09:11   #916
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Co się dzieje?
a szkoda nerwów....mam to już wszystko w dupie i nie będę się tym przejmować....

MAXI wszystkiego Najlepszego Kochana!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:26   #917
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Maxi wszystkiego naj

wczoraj w czasie wizyty w urzedzie dowiedzialam sie co sie stalo. budynek gdzie mieszkam jest dlugi i pozakrecany. pozdzielili go na 3 czesci i dali 3 rozne nazwy. do jednej z tej czesci pod ten sam numer jak moj wprowadzili sie ludzie i urzad pomylil sobie nazwy.

Mpje dziecko czyta ksiazke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5520a.jpg (84,0 KB, 52 załadowań)
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:33   #918
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] o kurcze, szacun, są jeszcze dobrzy ludzie tylko bardzo dziwne że same kobiety

Maxi wszystkiego co najlepsze!!!!!!

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:53   #919
anitaxas
Zadomowienie

Hej

Maksi spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
a szkoda nerwów....mam to już wszystko w dupie i nie będę się tym przejmować....
Agatko coś poważnie to brzmi.. Jak chcesz to mu
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:54   #920
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
Maxi wszystkiego naj

wczoraj w czasie wizyty w urzedzie dowiedzialam sie co sie stalo. budynek gdzie mieszkam jest dlugi i pozakrecany. pozdzielili go na 3 czesci i dali 3 rozne nazwy. do jednej z tej czesci pod ten sam numer jak moj wprowadzili sie ludzie i urzad pomylil sobie nazwy.

Mpje dziecko czyta ksiazke
Ale maja burdel

U mnie szaleje burza.

Stary 2013-05-21, 09:56   #921
anitaxas
Zadomowienie

Alonka bardzo ładna sukienka elegancka i w sumie może być nie tylko na wesele.
Stary 2013-05-21, 09:59   #922
adunia89
Zadomowienie

Wpadam tak na szybciutko pogratulować Hosence! Cudowne wieści, niech fasolka rośnie zdrowo

Ewel, kciuki trzymam, bo tak jak już pisałam, Ty pewnie będziesz pierwsza Ja biegam, skaczę, myję, odkurzam i nic

Perse, kciuki za jutrzejszą wizytę już zaciskam - ja mam dziś o 18stej, błagam, może mi się coś rozwarło...

Maksi, spełnienia marzeń!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 10:01   #923
anitaxas
Zadomowienie

Dziewczyny które coś czają z angielskiego mam szybkie pytanie i potrzebuję szybkiej odpowiedzi bo sama jej nie znam i mnie trafia Gdzie jest błąd w zdaniu: "Where were made these shoes?"
Stary 2013-05-21, 10:07   #924
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dziewczyny które coś czają z angielskiego mam szybkie pytanie i potrzebuję szybkiej odpowiedzi bo sama jej nie znam i mnie trafia Gdzie jest błąd w zdaniu: "Where were made these shoes?"
Where were these shoes made?
Ale to tylko szyk, nie wiem..

Ewel trzymam mocno za Was

Stary 2013-05-21, 10:07   #925
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
ja bym zamiast were uzyla was. ale z gramatyki zawsze kulalam. a translator przetlumaczyl tak where the shoes were made
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 10:08   #926
201704210903
Konto usunięte

ja bym dała where have these shoes been made

Edytowane przez 201704210903
Czas edycji: 2013-05-21 o 10:10
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 10:12   #927
adunia89
Zadomowienie

Perse ma racje, błąd jest w szyku zdania
Ma być: Where were these shoes made?

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 10:23   #928
anitaxas
Zadomowienie

Dziękuję po stokroć dziękuję Thank you girls
Forum to jednak skarbnica wiedzy wszelakiej!!!

Edytowane przez anitaxas
Czas edycji: 2013-05-21 o 10:25
Stary 2013-05-21, 10:35   #929
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja bym dała where have these shoes been made

Bo to jest pytanie w Passive Voice.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 10:37   #930
anitaxas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Ewel, kciuki trzymam, bo tak jak już pisałam, Ty pewnie będziesz pierwsza Ja biegam, skaczę, myję, odkurzam i nic

Perse, kciuki za jutrzejszą wizytę już zaciskam - ja mam dziś o 18stej, błagam, może mi się coś rozwarło...
Adunia zerknęłam na Twój suwaczek - wow przecież to już Kochana to trzymam kciuki za "rozwarcie"! Niech się dzieje Jak Twoje samopoczucie?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Bo to jest pytanie w Passive Voice.
Ale w poleceniu do zadania pisze: Correrct ONE mistake in question więc to chyba o ten szyk chodzi jednak.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości