Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 09:09   #2011
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
aha kupiłam te dwa body: http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/1889333/1
http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/Galeria/1889333/2

powiem wam, że mam taki wisielczy humor, że ja pierdziele...
super body
ja też humor z kupy mam dalej leżę w łóżku- dobrze, że mąż wczoraj wysprzątał na błysk bo nie mam ochoty się wygrzebywać z łoża ale zaraz muszę pranie rozwiesić- ale to w piżamie wyjdę na ogród hello kitty mam

a ile kosztuje taki "zwykły" fotelik bo maxi-cosi city już za 380zł można kupić a zwykły pewnie za 250-300 więc ja bym wolała dołożyć tą stówę ale to moje zdanie ale my dużo jeździmy autem

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-05-21 o 09:14
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:11   #2012
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
młody, 20-25 lat
Nie przejmuj się, pewnie od kogoś usłyszał, że jesteś w ciąży i specjalnie tak nagadał. Nie ma się co stresować. Odpoczywaj na swoim leżaczku, poczytaj lekką książkę i od razu będzie lepiej
Stary 2013-05-21, 09:15   #2013
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no coz. ja wierze w to ze sa ludzie ktorzy doskonale widza takie rzeczy. wierze w przeplyw energii. moja droga ja bym skorzystala z tego i pamietala ze takie osoby moga sie mylic. corcia zdrowa jupi, a na porod wybierz dobry szpital.
taki właśnie mam zamiar...

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, pewnie od kogoś usłyszał, że jesteś w ciąży i specjalnie tak nagadał. Nie ma się co stresować. Odpoczywaj na swoim leżaczku, poczytaj lekką książkę i od razu będzie lepiej
dziś kibluję w domu cały dzień
Stary 2013-05-21, 09:15   #2014
teacherka
Zakorzenienie

Tylko czy te najtansze foteliki Maxi Cosi są jakies super? Bo coś mi się kojarzy, ze na nich też nie przeprowadzano crash testów, tak jak na tych "zwykłych" fotelikach. Więc pytanie czy to nie przepłacanie za markę...

Nie wiem, tak sie tylko głośno zastanawiam.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:18   #2015
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
super body
ja też humor z kupy mam dalej leżę w łóżku- dobrze, że mąż wczoraj wysprzątał na błysk bo nie mam ochoty się wygrzebywać z łoża ale zaraz muszę pranie rozwiesić- ale to w piżamie wyjdę na ogród hello kitty mam

a ile kosztuje taki "zwykły" fotelik bo maxi-cosi city już za 380zł można kupić a zwykły pewnie za 250-300 więc ja bym wolała dołożyć tą stówę ale to moje zdanie
A jaki to "zwykły"?
Ja myślę albo nad Mimas Safety (jest jako 3w1 z tym moim wózkiem Espiro Vector) albo nad Ramatti Mars (cena 279 zł, pozytywnie przeszedł testy zderzeniowe oraz testy ADAC).

Najtańsze chyba za 200 zł można kupić. Ale one najczęściej nie mają wszystkich testów, tylko dopuszczenie do sprzedaży. Nawet na krótkie trasy brałabym taki z testami, bo jak widać dopłaci się 100 zł i już taki można mieć, chociaż nie Maxi Cosi (który swoją drogą mamy jako drugi dla Edzika i totalnie mi nie pasuje ) ani żaden inny ze znaną marką

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
taki właśnie mam zamiar...

dziś kibluję w domu cały dzień
Ja też
I jutro też

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:18   #2016
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Może faktycznie i w tę stronę nie powinnam ( bo chodziło mi w drugą). Chociaż ja to bym chciała już mieć taki ciążowy ewidentnie i stąd taka "samokrytyka"

A ostatnio siostra mojego tż powiedziała że jakiś dziwny ten mój brzuch ( sama wiem bo mam z tych "rozlanych" ) i jakoś tak dziwnie się poczułam i może przez to moje dzisiejsze refleksje
a mnie tam ryba co mowia o moim brzuchu wolalabym miec mniejszy bo boje sie co to bedzie przed porodem
a siostra tz powinna komentarz zachowac dla siebie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Pochwalę wam się moim brzuchaskiem w 18 tygodniu z wczorajszego wypadu na festyn.
sliczny

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

No i dalej mam zagwozdkę czy kupić fotelik maxi-cosi czy taki od kompletu wózka??? Mamy a wy jakie miałyście foteliki?
W tym pierwszym dziecko będzie jeździć dosyć krótko, w drugim nawet do 4 roku życia i tu na pewno zainwestuję w coś trwałego.
ja mialam maxi cosi cabrio fix dla Blanki, a teraz kupuje pebble. wiekszy dla B. mam maxi cosi Tobi.

wg mnie na foteliku nie ma co oszczedzac. argumentem dla mnie nie jest to ze bedzie dziecko w nim krotko jezdzic. pamietajcie ze dziecko do roku czasu ma marne szanse na przezycie w foteliku ktory ma tylko homologacje. bo taki to sie rozsypuje na strzepy przy wypadku. no i sorry ale nie znacie dnia ani godziny.... moze sie nic nie stac, a moze dojsc do wypadku z winy jakiegos idioty a wtedy co ?
ja wole swoje dzieci zabezpieczyc jak najlepiej.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:20   #2017
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja też
I jutro też
Stary 2013-05-21, 09:22   #2018
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
wg mnie na foteliku nie ma co oszczedzac. argumentem dla mnie nie jest to ze bedzie dziecko w nim krotko jezdzic. pamietajcie ze dziecko do roku czasu ma marne szanse na przezycie w foteliku ktory ma tylko homologacje. bo taki to sie rozsypuje na strzepy przy wypadku. no i sorry ale nie znacie dnia ani godziny.... moze sie nic nie stac, a moze dojsc do wypadku z winy jakiegos idioty a wtedy co ?
ja wole swoje dzieci zabezpieczyc jak najlepiej.
dokładnie, zrobić wszystko co w naszej mocy, żeby w razie W (tfu! tfu!) dziecko miało max bezpieczeństwa

Stary 2013-05-21, 09:24   #2019
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

passion80 gratuluje córeczki

Diorishia gratuluje córeczki

Susanna wyglądasz kwitnąco

Cierpliwosc, w takim razie uzbrój się w cierpilowsc;p a przed wszystkim gratuluje, że z Dzidziusiem wszystko ok no i trzymam kciuki

teacherka gratulacje za Zuzie

ja gratuluje wizyty

83monia gratuluje córeczki

ladanse dobrze, że wypoczełaś... a typkiem sie nie przejmuj, ja mialam kiedys podobna akcje ale nie bylam w ciazy i facet mowil jakby zee mnie i TZ czytal... ale jakos mnei to nie rzejelo i tacy ludzie sa, a ty podejdz do tego na luzie, wszytsko bedzie dobrze

rusałka1
a Ty bylas na warsztatach? szkoda ze Cie nie poznalam, mialam okazje na poznanie pod kibelkiem z Vea7 podobno m.a.r.t.a. tez byla
co do warszatow to mi sie nie podobaly zbytnio ale pewnie dlatego, ze bylam na BEzpiecznym Maluchu i wiekszosc to byla powtorka z rozrywki, w salach bylo goraco, niby wszytsko dobrze zorganizowane, a wiecznie stalam w jakis kolejkach! ledwo wyrwalam sie do wc, bo juz mnie tak cisnelo ze masakra, co do nagrod to trzeba bylo napisac z czym ci sie kojarzy nazwa, a ludzie pisali wierszyki wiec chyba do konca nie zrozumialam ocb w porownaniu dla mnie BM lepszy, jakby jeszcez popracowali nad organizacja to byloby ok
juz nie wspomne o tym, ze baba od jonsona KAZAŁA sie ludziom przesiadac z ostatnich rzedow mimo tego, ze sami nie chcieli i bylo im tam dobrze, nie bylo dyskusji, pomyslalam, ze nei ma co sie z glupi ababka klocic, a potem i tak przyszla reszta i sidala z tylu...
z kolei kobieta z Musteli miala problem z tym by wziasc mikrofon aby ostatnie rzedy slyszlaly bo stwierdzila...uwaga! ze chce byc ekologiczna, wtf?!
wiem czepiam sie ale majac porownanie troche sie wkurzylam

Edytowane przez Lolaaaaaaa88
Czas edycji: 2013-05-21 o 09:30
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:29   #2020
ladanseuse14
Zakorzenienie

widzę, że ujawniły się córeczki, gratuluję
Stary 2013-05-21, 09:30   #2021
kaska87
Zakorzenienie

idę zobaczyć kiedy vea ma wizytę bo miała płeć potwierdzić, czy nadal jest siusior

Stary 2013-05-21, 09:34   #2022
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
monia - gratki. Dobrze-dziewczyny nadganiaja, bo juz sie martwilam, ze mi zony dla synka braknie hihi
haha, ja byłam przekonana, że Ty córcie masz Nie wiem co mi się w głowie przestawiło.
Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Pochwalę wam się moim brzuchaskiem w 18 tygodniu z wczorajszego wypadu na festyn.
Bardzo ładny.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czeeeść

Mam ostatnio jakieś depresyjne dni...cóż ja mam ze sobą zrobić?

Co do sesji to kiedyś myślałam,że będę chciała. A teraz już nie chcę.Wystarczą mi domowe fotki,bo i tak czuję się brzydko. Za to Mała na pewno będzie miała sesję jak się urodzi
Masz takie same rozkminy jak ja, jestem brzydka ble ble. Wczoraj się rozpłakałam, jak jechałam z TZ po farby do sklepu.
Cytat:
ja miałam straszną noc, plecy mnie bolały przy łopatkach, a o biodrze to już nie wspomnę próbowałam z poduchami, ale to nic nie dało
poza tym jakoś dziwnie się czuję jakbym jakiegoś doła miała, ale nie związanego z ciążą tylko tak ogólnie i jeszcze obudziłam się z brzuchem napiętym i bolącym ehh
ja miałam na przekór wszystkiemu dobrą chociaż wczoraj musiałam sobie popłakać wieczorem.
Cytat:
co Wy tak z tymi kolorami niebieskie pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki rozwala mnie ta rozkmina kolorów, ale ja już pisałam, że u mnie dowolność w kolorach- jedyny nie dla chłopca to róż, aczkolwiek jakies polo różowe jak będzie starszy- why not?
Tez mam takie zdanie, ja ogólnie odłożyłam ciuszki ewidentnie dziewczęce, ale mam jedna super bluzę i jest biała w zielono-beżowe paski, wygląda trochę na dziewczęcą, ale bez przesady.
Tak sam body mam chyba 3 pary jasnych fioletowych, i mam jedne białe w różowe domki i samochody, więc zamierzam je Kornelowi zakładac.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:35   #2023
rusałka_1
Zakorzenienie

Dziękuję za opinię dziewczyny na temat fotelików
Ja dopiero od wczoraj się nad tym dokładniej zastanawiam i ważne są dla mnie wszystkie uwagi

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

rusałka1
a Ty bylas na warsztatach? szkoda ze Cie nie poznalam, mialam okazje na poznanie pod kibelkiem z Vea7 podobno m.a.r.t.a. tez byla
co do warszatow to mi sie nie podobaly zbytnio ale pewnie dlatego, ze bylam na BEzpiecznym Maluchu i wiekszosc to byla powtorka z rozrywki, w salach bylo goraco, niby wszytsko dobrze zorganizowane, a wiecznie stalam w jakis kolejkach! ledwo wyrwalam sie do wc, bo juz mnie tak cisnelo ze masakra, co do nagrod to trzeba bylo napisac z czym ci sie kojarzy nazwa, a ludzie pisali wierszyki wiec chyba do konca nie zrozumialam ocb w porownaniu dla mnie BM lepszy, jakby jeszcez popracowali nad organizacja to byloby ok
juz nie wspomne o tym, ze baba od jonsona KAZAŁA sie ludziom przesiadac z ostatnich rzedow mimo tego, ze sami nie chcieli i bylo im tam dobrze, nie bylo dyskusji, pomyslalam, ze nei ma co sie z glupi ababka klocic, a potem i tak przyszla reszta i sidala z tylu...
z kolei kobieta z Musteli miala problem z tym by wziasc mikrofon aby ostatnie rzedy slyszlaly bo stwierdzila...uwaga! ze chce byc ekologiczna, wtf?!
wiem czepiam sie ale majac porownanie troche sie wkurzylam
W której grupie byłaś (w której sali miałaś pierwszy wykład)?
Tak jeśli chodzi o duszność na salach - było strasznie.
Z toaletą miałam to samo co chwilę musiałam wychodzić.
Tak jak pisałam ze 3 wykłady były dla mnie ciekawe, reszta nie do końca, ale nie żałuję że poszłam na warsztaty

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:36   #2024
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że ujawniły się córeczki, gratuluję
mniej wiecej mamy wyrównane
może wojny nie będzie
nie martw sie tym oszołomem, młody i jakiś nawiedzony, nie ma co sę przejmować , to czy córka czy synuś to mógł podsłuchać lub strzelać -szanse ma pół na pół , a poród, co cóż każdy jest ciężki, nie ma lekko , wybierzesz dobry szpital, będziesz pod opieką lekarzy i D. także relaxxxxxxxxxxxx

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:36   #2025
papalinka83
Zakorzenienie

Dziewczyny, lecę na długie i nudne szkolenie, będę dzisiaj po 15:00 Miłego dnia!

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:37   #2026
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Tylko czy te najtansze foteliki Maxi Cosi są jakies super? Bo coś mi się kojarzy, ze na nich też nie przeprowadzano crash testów, tak jak na tych "zwykłych" fotelikach. Więc pytanie czy to nie przepłacanie za markę...
maxi cosi citi ma testy ADAC - dostał 4

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:38   #2027
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a mnie tam ryba co mowia o moim brzuchu wolalabym miec mniejszy bo boje sie co to bedzie przed porodem
heheh u mnie to samo-wisi mi co tam sobie kto ewentualnie opowiada.Ja już teraz mam taki brzuszek jaki miałam z Natalką w co najmniej 32-33 tygodniu Także boję się jak ja dam radę tarabanić się po schodach w 9tym miesiącu Aż poproszę mojego Pięknego o zrobienie zdjęcia i wieczorkiem je wstawię.

cotka siostra Tż faktycznie w ogóle nie ma taktu i wyczucia

Fikusek82 śliczny brzuszek

Ladan historia faktycznie dziwaczna.Ciężko mi uwierzyć,że gdzieś od kogoś nie słyszał,że oczekujesz córeczki.Ale olej oszołoma
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:39   #2028
87czarna
Zakorzenienie

Dziewczynki, za 4 godziny mamy lot, wiec przyszłam się pożegnać będę starać się być na bieżąco, ale wiecie jak jest... Wyjazd, szkola, sesja... Nie wiem jak to ogarnę?! Pewnie dopiero na spokojnie do Was wrocę z początkiem lipca trzymajcie się i zyczę każdej z osobna duuużo zdrówka!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:41   #2029
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię dziewczyny na temat fotelików
Ja dopiero od wczoraj się nad tym dokładniej zastanawiam i ważne są dla mnie wszystkie uwagi

W której grupie byłaś (w której sali miałaś pierwszy wykład)?
Tak jeśli chodzi o duszność na salach - było strasznie.
Z toaletą miałam to samo co chwilę musiałam wychodzić.
Tak jak pisałam ze 3 wykłady były dla mnie ciekawe, reszta nie do końca, ale nie żałuję że poszłam na warsztaty
najpierw byłam w 3 bodajże, tej po lewej na koncu, mi najbardziej sie podobala polozna i facet od fotelikow, ale to bylo na BM:P tez ciekawe bylo oodzywianiu w ciazy ale to tez wszytsko juz wiedzialam..;p a Ty gdzie bylas?
Stary 2013-05-21, 09:42   #2030
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Diorishia gratuluje córeczki
Dzięki U nas to już od trzech tygodni wiadomo,że Ewka

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Dziewczynki, za 4 godziny mamy lot, wiec przyszłam się pożegnać będę starać się być na bieżąco, ale wiecie jak jest... Wyjazd, szkola, sesja... Nie wiem jak to ogarnę?! Pewnie dopiero na spokojnie do Was wrocę z początkiem lipca trzymajcie się i zyczę każdej z osobna duuużo zdrówka!!
czarna Wam również dużo zdrówka i udanego pobytu
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:43   #2031
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
czarna szczęśliwej podrózy i trzymam kciuki za wspaniale wakacje i za sesje dasz rade Piękna odezwij sie jak tylko znajdziesz chwilke
Stary 2013-05-21, 09:43   #2032
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
miłego lotu bez turbulencji no i mam nadzieję, że czasem znajdziesz czas żeby napisać co u Was a będziesz miała jakiś polski numer tel. w PL? to w wolnej chwili wstaw w K.

Stary 2013-05-21, 09:44   #2033
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, lecę na długie i nudne szkolenie, będę dzisiaj po 15:00 Miłego dnia!

papalinka
a idziesz dzisiaj na ta szkole rodzenia? chyba mialysmy sie zglosic na pierwsze zajecia w tym majowym kursie?
Stary 2013-05-21, 09:45   #2034
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
dużo zdrowia, udanego wyjazdu
Stary 2013-05-21, 09:46   #2035
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie, zrobić wszystko co w naszej mocy, żeby w razie W (tfu! tfu!) dziecko miało max bezpieczeństwa
Dokładnie, to najważniejsze!

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
haha, ja byłam przekonana, że Ty córcie masz Nie wiem co mi się w głowie przestawiło.

Bardzo ładny.

Masz takie same rozkminy jak ja, jestem brzydka ble ble. Wczoraj się rozpłakałam, jak jechałam z TZ po farby do sklepu.

ja miałam na przekór wszystkiemu dobrą chociaż wczoraj musiałam sobie popłakać wieczorem.

Tez mam takie zdanie, ja ogólnie odłożyłam ciuszki ewidentnie dziewczęce, ale mam jedna super bluzę i jest biała w zielono-beżowe paski, wygląda trochę na dziewczęcą, ale bez przesady.
Tak sam body mam chyba 3 pary jasnych fioletowych, i mam jedne białe w różowe domki i samochody, więc zamierzam je Kornelowi zakładac.
No ja wczoraj cały wieczór ryczałam. Że chcę już Malutką,ale nie chcę być w ciąży.Potem oczywiście żałowałam,że tak powiedziałam,bo chcę,żeby wszystko z nią było dobrze,żeby była zdrowa i szczęśliwa,ale...ja sama czuję się fatalnie ze sobą.

Cytat:
Miłego wypoczynku

Natala
ale ty masz chyba info ze strony foteliki.info a tam są stare testy adac (bodajże z 2010 r)?Tutaj są najnowsze http://e-foteliki.pl/webpage/fotelik...esty-adac.html

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:47   #2036
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego pobytu, spokojnego lotu, odpoczynij i dbaj o Waszą trójką, czwórkę nawet
Napisz co u Ciebie czasem.

Stary 2013-05-21, 09:49   #2037
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wczoraj cały wieczór ryczałam. Że chcę już Malutką,ale nie chcę być w ciąży.Potem oczywiście żałowałam,że tak powiedziałam,bo chcę,żeby wszystko z nią było dobrze,żel
hormony pewnie a czemu nie chcesz być w ciąży? aż tak źle się czujesz? ja tam miałam plamienia, nakazy leżenia, od początku jadę na lekarz na podtrzymanie, ale cieszę się tym stanem, chociaż są dni, że marzę o wrześniu i o tym żeby mój Okruszek już był z nami cały i zdrowy

Stary 2013-05-21, 09:50   #2038
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

No ja wczoraj cały wieczór ryczałam. Że chcę już Malutką,ale nie chcę być w ciąży.Potem oczywiście żałowałam,że tak powiedziałam,bo chcę,żeby wszystko z nią było dobrze,żeby była zdrowa i szczęśliwa,ale...ja sama czuję się fatalnie ze sobą.
ja też ostatnio się źle czuje sama ze sobą, nie chce mi się ogólnie nic. Nie załuje że jestem w ciąży, że biorę ślub, ale jak to się nakłada na siebie to masakra. Najgorsze dla mnie, że cycki mam takie wielkie.

Stary 2013-05-21, 09:50   #2039
87czarna
Zakorzenienie

kaska no wlasnie polskiego numeru nie bede miec.. Wstawie najwyzej angielski

17 czerwca mam umowiona wizyte u gina , wiec z pewnoscia dam Wam znac co i jak stresuje sie tym lotem... :P

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:54   #2040
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
17 czerwca mam umowiona wizyte u gina , wiec z pewnoscia dam Wam znac co i jak stresuje sie tym lotem... :P
nie dziwię Ci się
ale będzie dobrze!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości