|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć | |||
| Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta |
|
1 | 2,08% |
| Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. |
|
0 | 0% |
| Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki |
|
7 | 14,58% |
| Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. |
|
3 | 6,25% |
| Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek |
|
8 | 16,67% |
| Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy |
|
0 | 0% |
| W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają |
|
1 | 2,08% |
| Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka |
|
5 | 10,42% |
| W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? |
|
0 | 0% |
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. |
|
3 | 6,25% |
| Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. |
|
0 | 0% |
| W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. |
|
0 | 0% |
| Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. |
|
15 | 31,25% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
to może ładnie napiszą |
|
|
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby dzidzia cały czas takie szczęście Ci przynosiła ![]() Cytat:
i gratuluję udanej wizyty nie potrzebnie się denerwowalas, bo jak sama widzisz dzidzia cala i zdrowa
|
||
|
|
|
#2283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Anoula gratuluję pięknie zdanego egzaminu
![]() Znowu miałam tutaj cytować i nadrabiać a jak przyszło co do czego to znowu totalna pustka ;/. Chciałam się Wam pochwalić że mam najlepszego tatę na świecie cały dzień prowadziłam wojny z TŻ-tem o to że mi nie chciał truskawek kupić, przychodzę do domu a tu brat mi mówi że tata mi truskawki kupił.Chodziły za mną od początku ciąży, pomimo zmęczenia rzuciłam się na nie jakbym w życiu truskawek nie widziała i wchłonęłam ze śmietaną ![]() Dobranoc |
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedział że kasy przy sobie nie miałam więc się odgryzł tym że mi nie kupił wtedy kiedy chciałam a jak już stwierdził że mi kupi to truskawek już nie było . Później mu głupio było, przeprosił i obiecał że jutro mi kupi jak z pracy będzie wracał
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-21 o 23:20 |
|
|
|
|
#2287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Coś mi wizaż zamula
Cytat:
spory kawaler już!Cytat:
oszczędzaj się i stosuj do zaleceń lekarza szkoda, że dzidziol się nie ujawnił, pewnie już na następnej wizycie pokaże co ma między nóżkami ![]() Cytat:
za jutrzejszą wizytę i oby z serduchem okazało się wszystko ok!!Cytat:
super - Gratuluję |
||||
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
no to mu tato utarł nosa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się porannie prosto z lozka, tz wyszedl do pracy i jakoś nie mogę teraz zasnac...
Cytat:
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
lece trochę ogarnąć chatkę i przygotować obiad, bo niebawem do pracy,a popołudniu pewnie przyczłapią dziadki
|
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ależ ja lubię czytać Wasze dobre wieści przynoszone z wizyt Wasze dzieciaki rosną jak na drożdżach ![]() ktosiula, issia, Dzastin - za dzisiejsze wizyty! Anoula - ogromne za egzamin! A nie mówiłam/mówiłyśmy?! ![]() Co do dyskusji, kto w jakim wątku powinien być - bo jako mama październikowa czuję się wywołana ![]() Przede wszystkim wątki są dwumiesięczne - więc chcąc nie chcąc zawsze będzie różnica nawet 9 tygodni między dziewczynami! I jedna będzie oczekiwać kopniaków, druga dopiero będzie po teście. Ja, jako iż mam termin na ostatniego października, czuję się bliżej naszego wątku. Z resztą dołączyłam bardzo późno. Mamy wrześniowo-październikowe zaczęłam podczytywać po zrobieniu testu, to tam już się bodajże II część kończyła. Dziewczyny już zdążyły się ze sobą zżyć. Potem powstał ten wątek, podczytywałam, a i tak sama długo (ze strachu ) się nie udzielałam i dołączyłam chyba dopiero w tej części (coralady mnie wywołała swoją przepukliną ). I tak zostałam. Rozumiem dziewczyny, które np. są z połowy grudnia i się nie odzywają, nie odzywają, ledwo podczytują i nagle miałyby się między nas wbić - ciężko by było, potwierdzam Ale jeśli lepiej czują się na styczniowo-lutowym wątku, to ja nie mam nic przeciwko ![]() To tyle ode mnie na ten temat ![]() Wczoraj po pracy pojechaliśmy do lumpka, bo mąż szukał czegoś do pracy, a ja "przy okazji" wpadłam w kosz niemowlęcy. Chwalę się łupami ![]() 20130521_184801.jpg 20130521_184825.jpg Dwa bawełniane pajace + dwa bodziaki z krótkim rękawkiem + jeansowe letnie ogrodniczki. Wszystko za 25zł Ale za 5zł żal było nie brać ![]()
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
STO LAT dla Malwinki!
|
#2295 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() naj naj najlepszego dla Twojego Słoneczka ![]() Cytat:
![]() Ja kupiłam w poniedziałek ten otulaczek, taki niebieski w autka i dałam za niego całą złotówkę! muszę chyba częściej do tego lumpka wpadać bo w poniedziałki mają wszystko za złotówkę
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 Edytowane przez magalska Czas edycji: 2013-05-22 o 07:42 |
|
|
|
|
#2296 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tylko uszów po mnie nie odziedziczył, mam odstające ![]() Cytat:
Cytat:
I ja Szkoda Kiedy planujesz kolejne USG? Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
muszę odstać i przegrzebać swoje, ale zawsze coś się ciekawego znajdzie. Cytat:
Ja też mam mały jak na 16 tydzień. Przy mojej figurze i wzroście z dużym brzuchem pewnie wyglądałabym komicznie Wszystkiego Najlepszego |
||||||
|
|
|
#2297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to podróz poślubna a nie odpoczynek z laptopem :P Cytat:
u mnie koo pracy sprzedają za 12 zł ale jakie pyszneee ![]() Cytat:
![]() Jakoś nie mogę spać od 5tej :/ takie głupie rzeczy mi się śnią no ale zaraz do pracy cisne to luz :P My mieliśmy wczoraj rocznice związku ( nie ślubu :p ) i tak cał dzień myślałam, że zapomniał, a on nie dość że mi kwiata kupił to jeszcze tak sie postarał, że wypuścili Go wcześniej do domu szkoda że kończy tak późno, bo wyskoczylibyśmy do jakiejś restauracji, no ale pójdziemy innym razem :P
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
to dzisiaj kolejna imprezka
GRATULUJE!!! WSZYSTKIEGO NAJ!!! dziewczyny : - pijemy, tylko nie upić się za bardzo ( mlekiem)Cytat:
u mnie w poniedziałki też jest wszystko za 1 zlotych z tym, że ja w poniediałki najczęsciej pracuje :/ a w sobote -50 %
|
|
#2299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oł noł! No takich perełek to u mnie nie było! Cytat:
|
|
#2300 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
||
|
|
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)?---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- dobra cofam pytanie, doczytałam się gdzie można te pamiętniczki kupić normalnie śliepa jestem hehe ale od tych waszych postów można dostać oczopląsu kurczę, ale mnie chyba coś łapie, gardło mnie boli jak przełykam, coś załapałam od syna...kupiłam cholonex intens, zawsze mi pomagał
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cześć dziewczyny.
Przepraszam, ale nie jestem chyba w stanie być na bieżąco. Od jakiegoś czasu zajmuje się już Małà bez pomocy Mamy i po prostu brakuje dnia. Zresztą szybko się męcze i koło 20 jestem nieprzytomna .Czekam na wynik testu potrójnego. Będzie za tydzień około. Synuś jak i córa ma krótką kość udową. Będzie z kurduplastych. Pozdrawiam Was bardzo ciepło i ślę buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
witam z rana, nie śpię od 6- tradycyjnie już córcia nas budzi. Ale to może i dobrze, będę zaprawiona przed maluchem ;pp
Wczoraj kuzynka męża poprosiła mnie żebym była jej świadkiem na bierzmowaniu. No nie mogłam odmówić.. Ale ona nie wie (o dziwo nie zauważyła ;p), że jestem w ciąży, a ja teraz sobie myślę, że nie wiem jak wystoję taką długą mszę. Ostatnio często robi mi się słabo. Bierzmowanie 14 czerwca, będę miała już spory brzuch, 5 miesiąc. |
|
|
|
#2305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ktosiula dobrze, że z serduchem ok
![]() Ryba, ale nas wczoraj przetrzymałaś Najważniejsze z dzidzia zdrowa Magalska śliczny bruno Cytat:
![]() A ratowanie TŻ musiało extra wyglądać, nie ma to jak zgodność w związku ![]() Wszystkiego dobrego dla Serduszka ![]() Cytat:
![]() Nemosek te cukierki to nie pamiętam dokłądnie, ale nie wiem czy nie maoam właśnie, to jak Ci te gumki za kwaśne, to i cukierki mogą nie podejść. Dla mnie hit
|
||
|
|
|
#2306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oby, dziękuję ![]() Jakie śliczności Cytat:
Super zakupy, zakochałam sie w tym body w samochodziki. Dzięki ![]() Jeszcze chciał, żebyśmy wyłączyli komórki ale to chyba nie przejdzie bo wczoraj moja mama po egzaminie nie mogła się do mnie dodzwonić (zapomniałam dźwięk włączyć) to już po 2 h dzwoniła do TŻ co się dzieje.A ja dziś zapałam na zajęcia, nie włączyłam sobie budzika
|
||
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
Dużo radości dla Twojego Słoneczka
Ja nie mam w okolicy żadnego ciuchlandu żeby takie superowe ubranka kupować, a jak już trafię do jakiegoś to ni cholery nic nie mogę znaleźć fajnego. Ja wczoraj byłam na genetycznym, więc dzidziuś ma 5,71 cm, i wszystko na swoim miejscu ufff ulga straszna
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
Anoula, te w samochodziki były aż 3 sztuki! No ale głupio mi było brać takie same
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje genetycznych.Czy prawie wszystkie robia?U nas sie za to placi ok 200 euro wiec teraz tez nie zrobilismy.
Moj maly gilgocze mnie coraz czesciej, wczoraj byly kopniaczki. Za to moj synek bardzo przezywa wyjazd meza i cala noc pytal,czy go nie zostawie.Nie spalam prawie wogole ehh. Co do wozkow-nie kupujcie raczej jasnych..Wiem,ze mozna wyprac,ale ilez mozna?Ja mam ciemnogranatowy i tez juz kilka razy pralam.Mamy hartana racer s. Przepraszam,ze nie odpisuje kazdej z osobna,ale niestety jak zwykle z doskoku jestem. |
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję wizyty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

ja tez nie zawsze na już uzupełniam, choć chciałabym, ale niestety nie zawsze dostaję pełne dane, dziewczyny też nie piszą czy wpisywać płeć
to może ładnie napiszą
gratulacje 

cały czas było mi niedobrze a jak poszłam jego ratować po zatruciu alkoholowym to później wymiotowaliśmy razem
żeby kardiologicznie się wszystko ładnie wyjaśniło do końca 
wiedział że kasy przy sobie nie miałam więc się odgryzł tym że mi nie kupił wtedy kiedy chciałam a jak już stwierdził że mi kupi to truskawek już nie było
. Później mu głupio było, przeprosił i obiecał że jutro mi kupi jak z pracy będzie wracał
Jak już wcześniej wspomniałam mały miał czkawkę, śmiesznie to wyglądało 

Ślub 25.08.2012

) się nie udzielałam i dołączyłam chyba dopiero w tej części (coralady mnie wywołała swoją przepukliną
naj naj najlepszego dla Twojego Słoneczka 

u mnie koo pracy sprzedają za 12 zł