Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć
Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta 1 2,08%
Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. 0 0%
Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki 7 14,58%
Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. 3 6,25%
Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek 8 16,67%
Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy 0 0%
W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają 1 2,08%
Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka 5 10,42%
W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? 0 0%
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. 3 6,25%
Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy 1 2,08%
Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. 0 0%
W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. 0 0%
Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. 15 31,25%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 22:37   #2281
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
eee tam moja wizyta dopiro w czerwcu nie ma pośpiechu ja tez nie zawsze na już uzupełniam, choć chciałabym, ale niestety nie zawsze dostaję pełne dane, dziewczyny też nie piszą czy wpisywać płeć bo pewnie to nie jest 3 dziewczynki 5 chłopców, bo tam jesczze gdzies po drodze czytałam że się dziewczynka ujawniła na 70 % no a tak ladnie by wyglądało :P
Postraszto może ładnie napiszą

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:40   #2282
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
gratulacje

No niestety cały dzień mdłości

Niech synek wraca do zdrowia szybko a dla córy

Ja ostatnio po imprezie wymiotowałam z TŻ cały czas było mi niedobrze a jak poszłam jego ratować po zatruciu alkoholowym to później wymiotowaliśmy razem

Super zdjęcie

gratuluję wizyty

no to żeby kardiologicznie się wszystko ładnie wyjaśniło do końca

A ja zdałam egzamin Chyba Junior chcąc mi zrekompensować to złe samopoczucie dzisiaj to przyniósł szczęście i dostałam pytanie z wymarzonego tematu. Rozgadałam się i gościu mi przerwał powiedział ze wystarczy i więcej pytań nie zadał. Więc pierwsze 5.0 wpadło do indeksu bardzo sie cieszę ze mam to z głowy i to z takim wynikiem.

Później pojeździliśmy z TZ po restauracjach, ale część nie miało oferty obiadowej przygotowanej tylko stwierdzili że wyślą na maila. Czyli czekamy i mam nadzieję w tym tygodniu uda się coś zarezerwować ostatecznie.
Gratuluję zdanego egzaminu Oby dzidzia cały czas takie szczęście Ci przynosiła

Cytat:
eee tam moja wizyta dopiro w czerwcu nie ma pośpiechu ja tez nie zawsze na już uzupełniam, choć chciałabym, ale niestety nie zawsze dostaję pełne dane, dziewczyny też nie piszą czy wpisywać płeć bo pewnie to nie jest 3 dziewczynki 5 chłopców, bo tam jesczze gdzies po drodze czytałam że się dziewczynka ujawniła na 70 % no a tak ladnie by wyglądało :P
A mnie możesz wpisac dziewczynkę :P Gdyby z czasem się cosik zmieniło to poinformuję i gratuluję udanej wizyty nie potrzebnie się denerwowalas, bo jak sama widzisz dzidzia cala i zdrowa
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:02   #2283
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja sesją ale mamusiek zaniedbywać nie będę. Będzie przestój tylko jak pojadę w podróż poślubną bo TŻ ma perfidny plan żeby nie pozwolić mi zabrać laptopa

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Gratuluję zdanego egzaminu Oby dzidzia cały czas takie szczęście Ci przynosiła
Oby, dziękuję
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:11   #2284
domii29
Zakorzenienie

Anoula gratuluję pięknie zdanego egzaminu

Znowu miałam tutaj cytować i nadrabiać a jak przyszło co do czego to znowu totalna pustka ;/.

Chciałam się Wam pochwalić że mam najlepszego tatę na świecie cały dzień prowadziłam wojny z TŻ-tem o to że mi nie chciał truskawek kupić, przychodzę do domu a tu brat mi mówi że tata mi truskawki kupił.
Chodziły za mną od początku ciąży, pomimo zmęczenia rzuciłam się na nie jakbym w życiu truskawek nie widziała i wchłonęłam ze śmietaną

Dobranoc
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:15   #2285
Trele_Morele
Zakorzenienie

Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Znowu miałam tutaj cytować i nadrabiać a jak przyszło co do czego to znowu totalna pustka ;/.

Chciałam się Wam pochwalić że mam najlepszego tatę na świecie cały dzień prowadziłam wojny z TŻ-tem o to że mi nie chciał truskawek kupić, przychodzę do domu a tu brat mi mówi że tata mi truskawki kupił.
Chodziły za mną od początku ciąży, pomimo zmęczenia rzuciłam się na nie jakbym w życiu truskawek nie widziała i wchłonęłam ze śmietaną

Dobranoc
Dlaczego Ci truskawek zabronil ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:17   #2286
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Dlaczego Ci truskawek zabronil ?

Nie zabronił tylko od kilku dni nie robimy nic innego tylko się kłócimy i chciał mi dogryźć wiedział że kasy przy sobie nie miałam więc się odgryzł tym że mi nie kupił wtedy kiedy chciałam a jak już stwierdził że mi kupi to truskawek już nie było . Później mu głupio było, przeprosił i obiecał że jutro mi kupi jak z pracy będzie wracał

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-05-21 o 23:20
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 23:51   #2287
paulinaizabela
Zakorzenienie

Coś mi wizaż zamula

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Już mam chwilkę czasu żeby wrzucić fotkę, mały ma około 15 cm ale nie mógł lekarz już zmierzyć dokładnie bo jest wygięty, na razie jest ułożony w położeniu pośladkowym no ale lekarz powiedział że to jeszcze z 10 razy może się zmienić Jak już wcześniej wspomniałam mały miał czkawkę, śmiesznie to wyglądało
Chyba duży a nie mały
spory kawaler już!

Cytat:
Miałam USG, bąbelek zdrowy, serce bije jak dzwon, ma już troszkę ponad 14cm a wymiar dwuciemieniowy to 49,3 mm a więc głowę ma wieeeeelką
No ale uspokoił mnie, powiedział że jestem na takim etapie ciąży że mam się nie stresować po zażyciu każdego leku jak lekarz mówi że mogę to mogę :P 14 czerwca mam tego dopplera... na 15:55
OGOLNIE wszystko ok

Kazał mi pić 4 litry dziennie jeśc kefir o ile nie ma przeciwskazań od bąbla i jeśc dużo owoców

dzisiejsze ciśnienie 130/65
nie mogę się przemęczać pod żadnym pozorem nie stresować.

i chyba tyle...
aaaaaaaa no i mój bąbelek jest w 20tyg, starszy o tydzień :P ale powiedział że może się zmienic, póki co on bierze 19 tydzień pod uwagę ( dokładnie to jest 19t5d)
no i tyle :P
cieszę się, że wszystko ok z maluszkiem
oszczędzaj się i stosuj do zaleceń lekarza
szkoda, że dzidziol się nie ujawnił, pewnie już na następnej wizycie pokaże co ma między nóżkami

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę i wybaczcie ale nie nadrobie w tej chwili tych paru stron bo przeziębienie mnie wzięło na maxa, z nosa się leje, głowa pęka i jest ciężka jak cegła. Kupiłam prenalen, piję herbatkę z miodem i cytryna i mleko z masłem... oby pomogło. Koleżanka z pracy jest na urlopie i nie mogę L4 wziąć nawet...

Byłam u kardiologa i powiedział, że nie wygląda jakby działo się coś niepokojącego. Ciśnienie może być niższe w ciąży tak samo jak i przyspieszona akcja serca. Może to też wynikać z anemii, bo lekką mam. Z EKG nic nie wyszło niepokojącego. Założył mi jeszcze Holtera i w poniedziałek mam mieć echo serca, tak na wszelki wypadek, żeby wszystko sprawdzic, ale nie wydaje mu się, że wszystko ok.
Także do tego jestem teraz poobklejana elektrodami i okablowana...

Jutro mam USG, już się nie mogę doczekać!
współczuję choróbska - domowe sposoby na pewno pomoga i jutro już będzie lepiej

za jutrzejszą wizytę i oby z serduchem okazało się wszystko ok!!

Cytat:
A ja zdałam egzamin Chyba Junior chcąc mi zrekompensować to złe samopoczucie dzisiaj to przyniósł szczęście i dostałam pytanie z wymarzonego tematu. Rozgadałam się i gościu mi przerwał powiedział ze wystarczy i więcej pytań nie zadał. Więc pierwsze 5.0 wpadło do indeksu bardzo sie cieszę ze mam to z głowy i to z takim wynikiem.
super - Gratuluję oby maluch dalej przynosił mamusi szczęście!
Stary 2013-05-21, 23:56   #2288
Trele_Morele
Zakorzenienie

Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Nie zabronił tylko od kilku dni nie robimy nic innego tylko się kłócimy i chciał mi dogryźć wiedział że kasy przy sobie nie miałam więc się odgryzł tym że mi nie kupił wtedy kiedy chciałam a jak już stwierdził że mi kupi to truskawek już nie było . Później mu głupio było, przeprosił i obiecał że jutro mi kupi jak z pracy będzie wracał
Aha no to mu tato utarł nosa

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 06:47   #2289
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Witam się porannie prosto z lozka, tz wyszedl do pracy i jakoś nie mogę teraz zasnac...
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam bo już myśłałam że komp, a co za tym idzie wizaż przepadł na kilka dni.
Wchodzę,chcę się zalogować na pocztę,gratkę,wizaż a tutaj cały czas mi błąd wyskakuje.Wyczyściłam historię,ciasteczka,spraw dziłam wtyczki i nic .Dopiero zwyklinałam kompa i poszłam sobie.A teraz po godzince działa

No dokładnie

E no co TyWiem wiem,ale tak prawdę mówiąc to na Noworocznych też może być z 10 tyg różnicy
.

Mya Poprawy nastroju życzę

Agnieszka Zdrowia dla synkaOby nie trzeba było iść do szpitala
Gratulacje dla córki

Miki Gdzie Ty takie rzeczy wynajdujesz,chyba masz jakieś wtyki:<
A tak w ogóle b.ładna z Ciebie dziewczyna.Zazdroszczę cery

Magalska Ale się obkupiłaś
Podręcznik przetrwania podobny jest do Ciężarówką przez 9 miesięcy?

Rybko
I nie denerwuj się!!!!!!

Trele 34 tydzień to raczej za późno,dzidzia ma mało miejsca w brzuchu,może nie być tak wyraźnie widać.Obstawiałabym jakiś 27
Ale może niech wypowiedzą się doświadczone mamy

Ktosiula Super że z serduchem okZdrówka,kuruj się

Anoula Chciałoby się powiedzieć, a nie mówiłamWiedziałam że zdasz.I jeszcze 5
W ogole nie jest podobny.. Ten podrecznik przetrwania to taka chuda ksiazka glownie z anegdotkami i obrazkami..

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 07:19   #2290
niunia32
Zakorzenienie

Bry

Moje małe serduszko dzisiaj skończyło roczek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (90,8 KB, 42 załadowań)

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 07:23   #2291
niunia32
Zakorzenienie

lece trochę ogarnąć chatkę i przygotować obiad, bo niebawem do pracy,a popołudniu pewnie przyczłapią dziadki

Malinka

Haniusia
Stary 2013-05-22, 07:26   #2292
aaby
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ależ ja lubię czytać Wasze dobre wieści przynoszone z wizyt
Wasze dzieciaki rosną jak na drożdżach

ktosiula, issia, Dzastin - za dzisiejsze wizyty!
Anoula - ogromne za egzamin! A nie mówiłam/mówiłyśmy?!

Co do dyskusji, kto w jakim wątku powinien być - bo jako mama październikowa czuję się wywołana
Przede wszystkim wątki są dwumiesięczne - więc chcąc nie chcąc zawsze będzie różnica nawet 9 tygodni między dziewczynami! I jedna będzie oczekiwać kopniaków, druga dopiero będzie po teście.
Ja, jako iż mam termin na ostatniego października, czuję się bliżej naszego wątku. Z resztą dołączyłam bardzo późno. Mamy wrześniowo-październikowe zaczęłam podczytywać po zrobieniu testu, to tam już się bodajże II część kończyła. Dziewczyny już zdążyły się ze sobą zżyć. Potem powstał ten wątek, podczytywałam, a i tak sama długo (ze strachu ) się nie udzielałam i dołączyłam chyba dopiero w tej części (coralady mnie wywołała swoją przepukliną ). I tak zostałam.
Rozumiem dziewczyny, które np. są z połowy grudnia i się nie odzywają, nie odzywają, ledwo podczytują i nagle miałyby się między nas wbić - ciężko by było, potwierdzam Jest nas tyle, że samej mi ciężko wszystkich ogarnąć... Ale szkoda, że odeszły dziewczyny, które udzielały się od dawna.
Ale jeśli lepiej czują się na styczniowo-lutowym wątku, to ja nie mam nic przeciwko

To tyle ode mnie na ten temat

Wczoraj po pracy pojechaliśmy do lumpka, bo mąż szukał czegoś do pracy, a ja "przy okazji" wpadłam w kosz niemowlęcy. Chwalę się łupami

20130521_184801.jpg

20130521_184825.jpg

Dwa bawełniane pajace + dwa bodziaki z krótkim rękawkiem + jeansowe letnie ogrodniczki. Wszystko za 25zł Co prawda zastanawiałam się nad tymi ogrodniczkami, bo one są 3-6 m-cy, a nie sądzę, aby między styczniem a kwietniem była pogoda abym je założyła Ale za 5zł żal było nie brać

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 07:27   #2293
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Bry

STO LAT dla Malwinki!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-22, 07:39   #2294
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
STO LAT dla Malwinki!
dziękuję

Malinka

Haniusia
Stary 2013-05-22, 07:41   #2295
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Bry

naj naj najlepszego dla Twojego Słoneczka
Cytat:
Dzień dobry!

Co do dyskusji, kto w jakim wątku powinien być - bo jako mama październikowa czuję się wywołana
Przede wszystkim wątki są dwumiesięczne - więc chcąc nie chcąc zawsze będzie różnica nawet 9 tygodni między dziewczynami! I jedna będzie oczekiwać kopniaków, druga dopiero będzie po teście.
Ja, jako iż mam termin na ostatniego października, czuję się bliżej naszego wątku. Z resztą dołączyłam bardzo późno. Mamy wrześniowo-październikowe zaczęłam podczytywać po zrobieniu testu, to tam już się bodajże II część kończyła. Dziewczyny już zdążyły się ze sobą zżyć. Potem powstał ten wątek, podczytywałam, a i tak sama długo (ze strachu ) się nie udzielałam i dołączyłam chyba dopiero w tej części (coralady mnie wywołała swoją przepukliną ). I tak zostałam.
Rozumiem dziewczyny, które np. są z połowy grudnia i się nie odzywają, nie odzywają, ledwo podczytują i nagle miałyby się między nas wbić - ciężko by było, potwierdzam Jest nas tyle, że samej mi ciężko wszystkich ogarnąć... Ale szkoda, że odeszły dziewczyny, które udzielały się od dawna.
Ale jeśli lepiej czują się na styczniowo-lutowym wątku, to ja nie mam nic przeciwko

Wczoraj po pracy pojechaliśmy do lumpka, bo mąż szukał czegoś do pracy, a ja "przy okazji" wpadłam w kosz niemowlęcy. Chwalę się łupami

Załącznik 5258256

Załącznik 5258257

Dwa bawełniane pajace + dwa bodziaki z krótkim rękawkiem + jeansowe letnie ogrodniczki. Wszystko za 25zł Co prawda zastanawiałam się nad tymi ogrodniczkami, bo one są 3-6 m-cy, a nie sądzę, aby między styczniem a kwietniem była pogoda abym je założyła Ale za 5zł żal było nie brać

Rzeczy piękne, a co do ogrodniczek to Kochana na pewno będzie okazja, chociażby jak przyjdą do Was goście

Ja kupiłam w poniedziałek ten otulaczek, taki niebieski w autka i dałam za niego całą złotówkę! muszę chyba częściej do tego lumpka wpadać bo w poniedziałki mają wszystko za złotówkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG-20130522-00047.jpg (141,9 KB, 29 załadowań)

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Edytowane przez magalska
Czas edycji: 2013-05-22 o 07:42
Stary 2013-05-22, 07:43   #2296
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość

Miki śliczne fotki wszystkie jak będzie córcia to bankowo druga modelka po córeczce Agnieszki
Strasznie mnie ciekawi jak będzie wyglądać Oby tylko uszów po mnie nie odziedziczył, mam odstające

Cytat:
Już mam chwilkę czasu żeby wrzucić fotkę, mały ma około 15 cm ale nie mógł lekarz już zmierzyć dokładnie bo jest wygięty, na razie jest ułożony w położeniu pośladkowym no ale lekarz powiedział że to jeszcze z 10 razy może się zmienić Jak już wcześniej wspomniałam mały miał czkawkę, śmiesznie to wyglądało
Kawał chłopa

Cytat:

TE TABLETKI SĄ FAKTYCZNIE OKROPNE w smaku i zapachu. bleee

a ciuchy boskie
Oj to raczej na pewno z nich zrezygnuję

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Też planuję kupić taki albumik, fajna sprawa
I ja

Cytat:
nie pokazał bąbel, odwrócil się dupką
Szkoda Kiedy planujesz kolejne USG?

Cytat:

Gratuluję

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Miki Gdzie Ty takie rzeczy wynajdujesz,chyba masz jakieś wtyki:<
A tak w ogóle b.ładna z Ciebie dziewczyna.Zazdroszczę cery
Mam jeden ulubiony lumpeks u mnie w mieście - Świdnik k. Lublina. Zawsze chodzę tylko do jednego. Wtyków żadnych nie mam muszę odstać i przegrzebać swoje, ale zawsze coś się ciekawego znajdzie.

Cytat:
Napisane przez Aagateczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, postaram się jeszcze wrzucić zdjęcie Malucha i mojego brzuszka, ale jak na końcówkę 18 tyg nie mam wcale brzucha i jak komuś mówię to odpowiada, że jaja sobie z niego robię
Jeszcze przyjdzie czas na brzuszek Ja też mam mały jak na 16 tydzień. Przy mojej figurze i wzroście z dużym brzuchem pewnie wyglądałabym komicznie

Cytat:
Bry

Wszystkiego Najlepszego

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 07:47   #2297
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Sesja sesją ale mamusiek zaniedbywać nie będę. Będzie przestój tylko jak pojadę w podróż poślubną bo TŻ ma perfidny plan żeby nie pozwolić mi zabrać laptopa

Oby, dziękuję
No i dobry plan! :d
to podróz poślubna a nie odpoczynek z laptopem :P

Cytat:

Dobranoc
truskawki u mnie koo pracy sprzedają za 12 zł ale jakie pyszneee
Cytat:
Dzień dobry!

Załącznik 5258256

Załącznik 5258257

te w paski uwielbiam!! a łowy jak najbardziej udane

Jakoś nie mogę spać od 5tej :/ takie głupie rzeczy mi się śnią

no ale zaraz do pracy cisne to luz :P

My mieliśmy wczoraj rocznice związku ( nie ślubu :p ) i tak cał dzień myślałam, że zapomniał, a on nie dość że mi kwiata kupił to jeszcze tak sie postarał, że wypuścili Go wcześniej do domu szkoda że kończy tak późno, bo wyskoczylibyśmy do jakiejś restauracji, no ale pójdziemy innym razem :P
Stary 2013-05-22, 07:54   #2298
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

to dzisiaj kolejna imprezka GRATULUJE!!! WSZYSTKIEGO NAJ!!! dziewczyny : - pijemy, tylko nie upić się za bardzo ( mlekiem)

Cytat:
naj naj najlepszego dla Twojego Słoneczka

Rzeczy piękne, a co do ogrodniczek to Kochana na pewno będzie okazja, chociażby jak przyjdą do Was goście

Ja kupiłam w poniedziałek ten otulaczek, taki niebieski w autka i dałam za niego całą złotówkę! muszę chyba częściej do tego lumpka wpadać bo w poniedziałki mają wszystko za złotówkę
Ooo widziałam coś takiego u siebie, tylko nie w autka tylko romby czy cos takiego u mnie w poniedziałki też jest wszystko za 1 zlotych z tym, że ja w poniediałki najczęsciej pracuje :/ a w sobote -50 %
Stary 2013-05-22, 07:58   #2299
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

No fakt, może w domu

Oł noł! No takich perełek to u mnie nie było! Przy Twoim śpiworku za 1zł mam wrażenie, że przepłaciłam

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Strasznie mnie ciekawi jak będzie wyglądać Oby tylko uszów po mnie nie odziedziczył, mam odstające
Ooo, widzę, że nie jestem sama z takim marzeniem

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-22, 08:15   #2300
magalska
Zadomowienie

Cytat:
to dzisiaj kolejna imprezka GRATULUJE!!! WSZYSTKIEGO NAJ!!! dziewczyny : - pijemy, tylko nie upić się za bardzo ( mlekiem)

Ooo widziałam coś takiego u siebie, tylko nie w autka tylko romby czy cos takiego u mnie w poniedziałki też jest wszystko za 1 zlotych z tym, że ja w poniediałki najczęsciej pracuje :/ a w sobote -50 %
ooo szkoda że pracujesz to może wyślij kogoś na przeszpiegi
Cytat:
No fakt, może w domu

Oł noł! No takich perełek to u mnie nie było! Przy Twoim śpiworku za 1zł mam wrażenie, że przepłaciłam

Ooo, widzę, że nie jestem sama z takim marzeniem
hihihi no wydaje mi się że każdy zakup przy tym śpiworku za złotówkę będzie się wydawać że się przepłaciło hihi

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2013-05-22, 08:45   #2301
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
Oto moje dzisiejsze zakupy

ciężarówką przez 9 miesięcy, napisana z humorem i jest miejsce na notatki..
Twoja ciąża podręcznik przetrwania
Album dziecka, naprawdę przepięknie wydany, dużo miejsca na zdjęcia i inne pamiątki...
wow gdzie kupiłaś)? z moim synkiem juz ok, antybiotyk zadziałal i dzis nie wymiotuje ma tylko 37 gorączki, tylko mowi pijackim głosem

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

dobra cofam pytanie, doczytałam się gdzie można te pamiętniczki kupić normalnie śliepa jestem hehe ale od tych waszych postów można dostać oczopląsu kurczę, ale mnie chyba coś łapie, gardło mnie boli jak przełykam, coś załapałam od syna...kupiłam cholonex intens, zawsze mi pomagał
Stary 2013-05-22, 08:50   #2302
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cześć dziewczyny.
Przepraszam, ale nie jestem chyba w stanie być na bieżąco. Od jakiegoś czasu zajmuje się już Małà bez pomocy Mamy i po prostu brakuje dnia.

Zresztą szybko się męcze i koło 20 jestem nieprzytomna .

Czekam na wynik testu potrójnego. Będzie za tydzień około. Synuś jak i córa ma krótką kość udową. Będzie z kurduplastych.

Pozdrawiam Was bardzo ciepło i ślę buziaki

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 08:52   #2303
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
wow gdzie kupiłaś)? z moim synkiem juz ok, antybiotyk zadziałal i dzis nie wymiotuje ma tylko 37 gorączki, tylko mowi pijackim głosem

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

dobra cofam pytanie, doczytałam się gdzie można te pamiętniczki kupić normalnie śliepa jestem hehe ale od tych waszych postów można dostać oczopląsu kurczę, ale mnie chyba coś łapie, gardło mnie boli jak przełykam, coś załapałam od syna...kupiłam cholonex intens, zawsze mi pomagał
ale widziałam też że tą książkę ciężarówką przez 9 mscy to można na allegro upolować za całkiem fajną cenę

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2013-05-22, 08:56   #2304
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

witam z rana, nie śpię od 6- tradycyjnie już córcia nas budzi. Ale to może i dobrze, będę zaprawiona przed maluchem ;pp

Wczoraj kuzynka męża poprosiła mnie żebym była jej świadkiem na bierzmowaniu. No nie mogłam odmówić.. Ale ona nie wie (o dziwo nie zauważyła ;p), że jestem w ciąży, a ja teraz sobie myślę, że nie wiem jak wystoję taką długą mszę. Ostatnio często robi mi się słabo. Bierzmowanie 14 czerwca, będę miała już spory brzuch, 5 miesiąc.
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 08:58   #2305
anulka2205
Wtajemniczenie

Ktosiula dobrze, że z serduchem ok

Ryba, ale nas wczoraj przetrzymałaś Najważniejsze z dzidzia zdrowa

Magalska śliczny bruno

Cytat:
gratulacje

Niech synek wraca do zdrowia szybko a dla córy

Ja ostatnio po imprezie wymiotowałam z TŻ cały czas było mi niedobrze a jak poszłam jego ratować po zatruciu alkoholowym to później wymiotowaliśmy razem

Super zdjęcie

gratuluję wizyty

no to żeby kardiologicznie się wszystko ładnie wyjaśniło do końca

Później pojeździliśmy z TZ po restauracjach, ale część nie miało oferty obiadowej przygotowanej tylko stwierdzili że wyślą na maila. Czyli czekamy i mam nadzieję w tym tygodniu uda się coś zarezerwować ostatecznie.
Gratulacje za egz.
A ratowanie TŻ musiało extra wyglądać, nie ma to jak zgodność w związku

Cytat:
Bry

Wszystkiego dobrego dla Serduszka Moje dziś skończyło 5 lat

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Przepraszam, ale nie jestem chyba w stanie być na bieżąco. Od jakiegoś czasu zajmuje się już Małà bez pomocy Mamy i po prostu brakuje dnia.

Zresztą szybko się męcze i koło 20 jestem nieprzytomna .

Czekam na wynik testu potrójnego. Będzie za tydzień około. Synuś jak i córa ma krótką kość udową. Będzie z kurduplastych.

Pozdrawiam Was bardzo ciepło i ślę buziaki

Też za ok. tydz. będę miała wyniki testu potrójnego

Nemosek te cukierki to nie pamiętam dokłądnie, ale nie wiem czy nie maoam właśnie, to jak Ci te gumki za kwaśne, to i cukierki mogą nie podejść. Dla mnie hit

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 08:59   #2306
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc
Dzieki

Super tata, ja na swoich rodziców też nie mogę narzekać od kiedy wiedza ze jestem w ciąży to co chwilę jakieś smakołyki kupują. Jak się dowiedzieli ze truskawki u mnie są bardzo na tak to mam prawie codziennie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
super - Gratuluję oby maluch dalej przynosił mamusi szczęście!
Oby, dziękuję

Cytat:
Bry

Jakie śliczności STO LAT, STO LAT!

Cytat:

Załącznik 5258256

Załącznik 5258257
Grypa wsparcia mam październikowo- grudniowych też na pewno maczała palce w tym ze dostałam takie łatwe pytanie

Super zakupy, zakochałam sie w tym body w samochodziki.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Gratuluję
Dzięki

Cytat:
No i dobry plan! :d
to podróz poślubna a nie odpoczynek z laptopem :P
Jeszcze chciał, żebyśmy wyłączyli komórki ale to chyba nie przejdzie bo wczoraj moja mama po egzaminie nie mogła się do mnie dodzwonić (zapomniałam dźwięk włączyć) to już po 2 h dzwoniła do TŻ co się dzieje.

A ja dziś zapałam na zajęcia, nie włączyłam sobie budzika
Stary 2013-05-22, 09:03   #2307
siasia_31
Raczkowanie

Cytat:
Bry

Dużo radości dla Twojego Słoneczka

Ja nie mam w okolicy żadnego ciuchlandu żeby takie superowe ubranka kupować, a jak już trafię do jakiegoś to ni cholery nic nie mogę znaleźć fajnego.

Ja wczoraj byłam na genetycznym, więc dzidziuś ma 5,71 cm, i wszystko na swoim miejscu ufff ulga straszna tylko pani doktor zasugerowała że powinnam powtórzyć badanie w ciągu tygodnia gdyż za nic nie mogła zmierzyć NT. Gdy właśnie chciała się wziąć za ten pomiar dzidziuś ani myślał pokazać się z profilu, przez krótką chwilę namierzyła i wyszło 1,1 ale pewna w 100% nie jest, i tak własnie nie wiem co zrobić hmmm powtórzyć czy zaufać że jej pomiar jest ok ...... aaa i termin przesunął mi się o 5 dni wstecz na 30.11
siasia_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 09:10   #2308
aaby
Zakorzenienie

Anoula, te w samochodziki były aż 3 sztuki! No ale głupio mi było brać takie same

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-05-22, 09:11   #2309
De28
Wtajemniczenie

Gratuluje genetycznych.Czy prawie wszystkie robia?U nas sie za to placi ok 200 euro wiec teraz tez nie zrobilismy.

Moj maly gilgocze mnie coraz czesciej, wczoraj byly kopniaczki.
Za to moj synek bardzo przezywa wyjazd meza i cala noc pytal,czy go nie zostawie.Nie spalam prawie wogole ehh.

Co do wozkow-nie kupujcie raczej jasnych..Wiem,ze mozna wyprac,ale ilez mozna?Ja mam ciemnogranatowy i tez juz kilka razy pralam.Mamy hartana racer s.

Przepraszam,ze nie odpisuje kazdej z osobna,ale niestety jak zwykle z doskoku jestem.

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 09:13   #2310
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia_31 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam na genetycznym, więc dzidziuś ma 5,71 cm, i wszystko na swoim miejscu ufff ulga straszna tylko pani doktor zasugerowała że powinnam powtórzyć badanie w ciągu tygodnia gdyż za nic nie mogła zmierzyć NT. Gdy właśnie chciała się wziąć za ten pomiar dzidziuś ani myślał pokazać się z profilu, przez krótką chwilę namierzyła i wyszło 1,1 ale pewna w 100% nie jest, i tak własnie nie wiem co zrobić hmmm powtórzyć czy zaufać że jej pomiar jest ok ...... aaa i termin przesunął mi się o 5 dni wstecz na 30.11
gratuluję wizyty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości