|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cześć!
Klion o kurczę, ale się porobiło! Mam nadzieję, ze już wszystko ok! Kliwia fajnie, że widać efekty systematyczności ![]() Guciu współczuję bólu wczoraj! A ja próbuję sprostać wymaganiu logistycznemu, jakim jest zapakowanie 3-osobowej rodziny do dwóch 10-kilowych toreb Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-05-21 o 11:09 |
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia a gdzies ie wybieracie? ominelo mnie cos?
i na ile to CI powiem jak to zorbic
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia lecimy do mojego brata
Pojutrze na tydzień![]() Nie jest źle, młoda praktycznie już spakowana w mniejszą torbę, jeszcze tylko pampersy i mleko. Gorzej z nami ![]() Ograniczenia wagowe mnie nie przerażają, wkurza mnie ograniczenie wymiarowe torby
|
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
ale wam super!
po 10kilo to podreczny? |
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podręczny
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
no to torby małe
i jak sie nie miescil to sru dopłata przed samym wejsciem na poklad ![]() od biedy zaloz polowe ubran na siebie |
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę jakoś się wcisnąć w mniejszą i jechać spokojnie.A co do zakładania ubrań na siebie, to znajomi jak wyjeżdżali na dłużej to wszystko co najcięższe i największe buch na siebie Efekt tego był taki, że on jechał w grubym golfie, grubej skórzanej kurtce przy temp +10 st |
|
|
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia
![]() Kliwia muszę wziąć z ciebie przykład, ale u mnie najgorzej z tą systematycznością ![]() India ech... |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Basia powrót ok
![]() Gold brawo za karmienie! ![]() Cześć! |
|
|
|
#4090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() my już znowu w Nemecko Przyjechaliśmy po 1 w nocy, samochód jechał idealnie, tylko Smerfy nas złapały ![]() Cytat:
długo byliście??Cytat:
okej, w k wkleję foto Cytat:
jak ja za tym tęsknie
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Napisze tutaj żeby pod zdjęciami nei śmiecić
mój kot dzisiaj polował na bażanta!!!! mieszka na łące przy domu bażant (już od miesiąca go słychać ale nie było widać) a dzisiaj wleciał na ogród do sąsiadów a nasza kotka takim pędem za nim. Myślałam że go złapie i już chciałam biec mu na ratunek ale całe szczęście podleciał ten bażant na komórkę do sąsiadów.
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas w lato co chwila słychać, ale właśnie nie widać... widziałam ułamki sekund może z 3x w życiu chowają się skubańcy w wysokich trawach
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
no w instynkt nie wątpię bo co chwilę nowe zwierzątko nam przynosi pod drzwi, dzisiaj znowu coś leży a w tym tygodniu to już drugie, dodam że mamy wtorek a tydzień liczę od poniedziałku :/
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
iwka posadzilaś kwiaty?
india pewnie że dacie rade... mam nadzieje że szybko wróci.. ![]() Gucia bardzo sie ciesze ze weekend udany ![]() klion oj to nie dobrze... mam nadzieje ze teraz bedzie jjuz ok... kliwia oj tak drugi mąż na pewno będzie zachwycony ![]() ktosia dasz rade jesteś hiroł ;D zapakujesz was bzyczka masz cudnego sierściucha ide dziś o 18 na ważne spotkanie a zaraz mi braknie sił... ehsss
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-05-21 o 16:59 |
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
gucia kupilam sobie buty!!!!!!!!!!!!!!!! i to dwie pary
szał! o takie i takie: brązowe koturny: http://www.inblu.com/pl/Collezione/P...0003?color=012 i na dole na prawej stronie katalogu, czarne pierwsze czarne patrzac od lewej. Tylko moje są bezowe ![]() http://tugazetka.pl/ccc/2013.04.15.k...osna,lato,2013 |
|
|
|
#4096 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma siły na takim zimnie sadzić nie będę - jest 12 stopni i leje. Ma lać do końca czerwca Chyba czas sobie pracę gdzieś na południu załatwić![]() Cytat:
![]() Fajne buty, ale tłumaczenie "i na dole na prawej stronie katalogu, czarne pierwsze czarne patrzac od lewej. Tylko moje są bezowe " mnie zabiło
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
iwka hahahahaha
pierwszy maz chyba nawet nie zauwazyl
|
|
|
|
#4098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kurde miałam podobny problem z zinterpretowaniem opisu bo szukałam po lewej stronie ale katalogu (już miałam pisać, że nie ma tam czarnych
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-05-21 o 20:40 |
||
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia to nam dałaś łamigłówkę - bardzo fajne.
Agatek mi też brakuje kp
|
|
|
|
#4100 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=kliwia;40909153]gucia jak masz pracy w PIP - moje ulubione slowko zastepujace przekleństwo - to przynajmniej czas CI szybko zleci. A tak sie ostatnio zastanawiałam czym Ty sie w tej firmie w ogole zajmujesz? b chyba gdzieś mi to umknęło
ja sie w sobote uchlałam poltora kieliszkiem wina, i to jest straszne!! ja nie wiem jak wy wodke mozecie pic!! A wiecie ze sie musze pochwalic. Odkad zaczelam intensywnie uzywac kremow 2 razy dziennie to mi zmarszczki mimiczne przy oczach splycialy mialam takie dlugie od usmiechania sie kurze lapki, w lato nawet mi sie nie opalaly bo od marszczenia sie robily sie dolki i biale paski mialam hahaha a ostatnio patrze z bliska w lustro a tu nie ma tych szparek widocznych, sa ale mininmalne dobre co nie? Do tego polecic wam musze masło do ciała - migdałowe - choć z nazwy jest marcepanowe.... ale migdałowe nie za tłuste. Z perfecty. Nakładam na noc na nogi i gruba warstwe na dłonie po zewn stronie. i fajna jest skora - mieciutka i gładziutka Dobrze, ze zaczelam o siebie dbac. w razie co musze sie podobac drugiemu mezowi. [/QUOTE] Cytat:
ja też źle wspominam szpital ![]() Cytat:
ja mam z ziaji med krem i do mycia twarzy, na d o z zamawiałam , chciałam krem z wit C ale nie było ![]() Cytat:
![]() nas to czeka w przyszłości jak będziemy lecieć do UK na komunię bratanka Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się w k.
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosik dlaczego ja nie wiem, że Ty z kraju wyjeżdżasz??
![]() Wiedziałam, że się z bratem szybciej zobaczycie SUPER Powodzenia w pakowaniu i pamiętaj o gumach do żucia dla Was, żeby Wam w samolocie uszy się nie zatykały a coś do picia dla Marcelutki. Ale będziecie mięli fajne wakacje!!! Martucha i jak??????? Kliwia może ja dziwna jestem, albo rozumiemy się bez słów - bo ja od razu wiedziałam o których butach mowa!!! Co więcej chcę takie czarne. Dokładnie te które są w katalogu. Muszę się rozejrzeć za tym sklepem gdzieś w swoich okolicach no i oczywiście gratuluję zakupów!
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę sobie co Ty za rady dajesz ktosi |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden jedyny egzamin |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
uświadomcie mnie proszę, jak sie pisze przypis taki, w którym opisuje się książkę z której się wzięło terść, ale terść w tej książce jest jeszcze z innej książki. Mam nadzieję ze wiecie o co mi chodzi
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Marta rozwiała moje wątpliwości
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-05-22 o 08:28 |
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestanie ![]() napisze maila jak sie uda to przed południem jak nie to wieczorem ![]() Bzyczko w k odpisałam
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Marta oks
![]() ja Ci też jeszcze maila napisałam, bo wczoraj cały dzień o Tobie myślałam a dzisiaj sobie uświadomiłam, że przeca pominęłam jedna rzecz w ostatnim ![]() wiecie co.... nie chce mi się!!!
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
gucia no to sie ciesze ze rozumiesz
![]() ![]() i tak zmienilam opis, bo peirwsza wersja to by laski nei doszly o co chodzi hahahahja przymierzalam czarne, fajnie na nodze wygladaja, bo te cwieki maja charakterek. ale maja to biale cos w podeszwie, i w tych czarbnych to mi sie rzucalo w oczy wiec wzielam bezowe - cieliste, i wygladm jak na bosaka ![]() ![]() ![]() ![]() tylko cena troche zawyzona 120zl ale w duszy.... raz na jakis zas mogę ![]() pije obrzydliwe wapno, tak mnie meszki pogryzly ze sie drapie od kilku dni masakrycznie
|
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cześć! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

i na ile to CI powiem jak to zorbic
na tydzień

Przyjechaliśmy po 1 w nocy, samochód jechał idealnie, tylko Smerfy nas złapały
długo byliście??
chowają się skubańcy w wysokich trawach