|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
my byliśmy kiedyś na komunii od TŻ kuzynki, dość że dzieci poubierane jak na Syberię, to skwar, do tego stały całą mszę, co chwile jakieś wynosili na dwór do pielęgniarki
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś może będziemy się bronić w ten sam dzień
![]() O ile zdam pewien cudownie zostawiony na koniec egzamin - facet bez skrupułów... "lekko" przesadza. My byliśmy dzisiaj u sąsiadów i uwaga.... skakałam na trampolinie ![]() ale boskie uczucie!! A tak poza tym jestem zawalona papierami do egzaminów... ;/ niech się już to skończy no i jutro wracam do pracy - ogarnia mnie stresior straszny.A no i przyjarałam sobie ładnie dekolt... połowę w kościele a drugą połowę na trampolinie... ;D jestem buraczana...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-05-19 o 20:45 |
|
|
|
#4053 | ||
|
Zakorzenienie
|
wyglądają wyśmienicie
Cytat:
szkoda, że tak wytszło z kwiatkami ;/ Cytat:
![]() dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta! Od rana podróz do Bydgoszczy na lotnisko z Tzem. Przy pożegnaniu aż mi łezki popłyneły. I co ja teraz samiutka w domu będę robić, jest teraz taki pusty buuu... a pózniej prosto do pracy i po prostu padam na twarz. Tym bardziej, ze słabo się wyspałam, bo wczoraj jeszcze u nas był szwagier z dziewczyną i piliśmy do gry Pass Out - no i tradycyjnie jak to u mnie po alkoholu nie mogłam później spać. W piątek mieslimy miły dzien z Tżem, byliśmy również w kinie. Zdecydowaliśmy się na Panaceum- polecam, mnie się podobał, Tzwoi mniej, ale on zawsze mniej zadowolony gdy nie strzelają i nie ma szybkiej akcji.
|
|
#4054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Mai!!!! duzo uśmiechu i radosci!
ale mialam impreze.. jesooo przed 7 zawinęliśmy do domu. dogorywam. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Cytat:
zostawiamy temat dopoki dyra nie zadecyduje ostatecznie tzn dopóki nie pokaze listy a potem przyjmujemy decyzje taka jaka bedzie. Cytat:
mam nadzieje ze ci pomoze... Cytat:
krzywa akacja z tymi doniczkami.. dziekuje, tez ja uwielbiam, pieke ja na dzien mamy do przedszkola ![]() Cytat:
mam nadzieje ze jakos przetrawcie te chwile...
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy bardzo za życzenia
Maja wczoraj była gwiazdą i z tej okazji jak wstała o 5 rano, tak nie chciała isć ani o 10 ani o 14 (jej stałe godziny snu). Zasnęła dopiero o 21.30 (zawsze pada o 19.30-20) Aguś brawa dla Oli. Kliwia ![]() India na ile on pojechał?
|
|
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
wszystkiego najlepszego dla Majeczki i Oli
ja sobie wczoraj "zjarałam" czoło - nawet nie wiem gdzie i kiedy
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
kluski z rosołem:P
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś znowu wyjazd
Jak ja nie lubię takich krótkich wyjazdu, leci ten czas tak szybciutko, że nawet nie wiem kiedy ![]() Cytat:
Miała problem z zaśnięciem- bo 30 min zasypiała , tyle wrażeń miała, padła w końcu o 21.40
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
hej. bylam z dziecmi w teatrze na probie i co.. i pstro
oświetleniowiec mial poprzestawiane rzeczy bo mial w niedziele przedstawienie na scenie i robilismy probe bez światełtak wiec w srode moje dzieci wystepuja a ja ide na oświetleniowy żywioł ;D ciekawe jak to wyjdzie
|
|
#4061 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4062 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Byliśmy wczoraj na Gatsbym, no i kurdę się trochę rozczarowałam, fajna historia, przepięęęęęęęęęęęękne kostiumy, Leo jak zwykle rządzi i co????? Zamiast wyczekiwanej muzyki z lat 30 puścili jakiś współczesny badziew. No ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!:m ad: co to było? No dobra, nie taki całkiem badziew, ale nie do tego filmu!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Głowa do góry, szybko zleci zobaczysz a jak byś chciała się pożalić to wiesz, masz nas![]() Cytat:
Już pana od oświetlenia w tym głowa![]() Cytat:
Wiecie co, nie dane mi będzie posadzić te kwiatki - jest 12 stopni i leje. Myślę, że w doniczkach na podłodze też ładnie wyglądają
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Celi
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek oby bez niespodzianek
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek ja też nie lubiłam wyjazdów. Trzymaj się.
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś
![]() Ana i jak powrót? |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Baja oj tak
|
|
|
|
#4069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kciuki pomogły
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wpadłam tylko na momencik na internet nie mam na razie czasu
|
||||
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Gold
super, ze już karmisz tylko piersi
|
|
|
|
#4071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marta jakoś na pewno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W sumie troszkę spokoju też mi się przyda. Juz mam plan - skonczyc studia przez co czerwiec zapowiada się męczącyPouczyć się angielskiego - bo prezentuję żenujący poziom Poczytac Dokończyć obraz No i tak czas jakoś zleci A za 2 miechy znowu urlop
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
India a kiedy się teraz zobaczycie? Często ma zamiar przyjeżdżać?
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4074 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bosko!!! ![]() ![]() wyglądają obłędnie!!! Cytat:
Ale super, że kwiatki już są! Jedno co to temperatury u Was są jakieś... nie do pomyślenia w maju! ![]() Cytat:
![]() Cieszę sie, że dojechaliście bez niespodzianek! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Aguś super, że Ola gania bez pieluchy! Gold Danielek widać nie daje na razie mamie wolnego czasu na internet. Poczekamy ![]() Magda sto lat dla Majki!!!! Witajcie, Piątek z trójcą po prostu cudny. Tego mi było trzeba!!! Posiedzieliśmy długggo, dużżżżooo wódeczki (ale dobrej) i rewelacyjny czas Tym razem nie płakaliśmy. ![]() ![]() Powrót do domu tylko był ciężki i nie żeby mój stan był wskazujący, ale jakieś dzieciaki wynajęły koło nas mieszkanie na osiemnastkę.... mąż szedł w sobotę do pracy... aż musieliśmy poprosić o interwencję... Ale reszta weekendu też super ![]() tylko jestem raczek nieboraczek. Skóra z dekoltu i rąk będzie mi pewnie płatami schodzić Wczoraj byłam wycięta. @. ze zdwojoną siłą. Koszmar. moje samopoczucie poniżej jakiejkolwiek granicy, ale dzisiaj już dobrze! Tylko pracy w chole.rkę i trochę!
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
gucia jak masz pracy w PIP - moje ulubione slowko zastepujace przekleństwo
- to przynajmniej czas CI szybko zleci. A tak sie ostatnio zastanawiałam czym Ty sie w tej firmie w ogole zajmujesz? bo chyba gdzieś mi to umknęło ja sie w sobote uchlałam poltora kieliszkiem wina, i to jest straszne!! ja nie wiem jak wy wodke mozecie pic!! A wiecie ze sie musze pochwalic. ![]() Odkad zaczelam intensywnie uzywac kremow 2 razy dziennie to mi zmarszczki mimiczne przy oczach splycialy ![]() ![]() Do tego polecic wam musze masło do ciała - migdałowe - choć z nazwy jest marcepanowe.... ale migdałowe nie za tłuste. Z perfecty. Nakładam na noc na nogi i gruba warstwe na dłonie po zewn stronie. i fajna jest skora - mieciutka i gładziutka Dobrze, ze zaczelam o siebie dbac. w razie co musze sie podobac drugiemu mezowi.
|
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane po dluższej nieobecności spowodowanej nieoczekiwanym pobytem w szpitalu w związku z jelitówką mojego synka. Tego traumatycznego przezycia nie chcę już nawet wspominać, więc pędzę nadrobić co u Was
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to prowadzę sobie kilka spółek od strony formalnej, do tego praca sekretarki-asystentki, do tego kilka programów branżowych, trochę kadry, trochę księgowość, trochę wszystko po trochu. gratuluję mniejszych zmarszczek! Co to za krem cud? Co do podobania się drugiemu mężu, to mnie rozwaliłaś ![]() ![]() ![]() Klionku ale jak to tak? Cieszę sie, że już jesteście w domu! Jak Maks się czuje? Wszystko już dobrze?
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
klion to niezly rotawiru was zlapal.
gucia to Ty szycha jestes niezle krem pewnie nie cud - ino systematycznosc haha na noc smaruje ziaja anno d'oro - za 12zl w rossmanie, lekak ma konsystencje - redukuje zmarszczkia na dzien w promocji za 25zl chyba naby;lam Loreal nutri gold - z miodem troche ciezszy, wiec przed malowaniem sie trzeba go z 10 minut wczesniej nalozyc, ale spoko Mysle ze gdyby zakupic porzadniejsze kremy np jakies z ziaji ale z linii apteczej, i dla skory 40+ a to tez efekty bylyby dobre no i codziennie wklepywac ![]() ![]() ![]() aaaa, no i do tego jeszcze czesciej sie oczuszczam micelarnym plynem - bo dotychczas tylko to demakijazu, i tym mikropilingiem z mary kay co nabylam
|
|
|
|
#4079 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia widać działa
![]() Rossi hej!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

no i jutro wracam do pracy - ogarnia mnie stresior straszny.

bo wyczytalam ze wyciaga opuchlizne... kupilam jeszcze altacet, bo te niemieckie masci cos nie dzialaja jak trzeba
Maja wczoraj była gwiazdą i z tej okazji jak wstała o 5 rano, tak nie chciała isć ani o 10 ani o 14 (jej stałe godziny snu). Zasnęła dopiero o 21.30 (zawsze pada o 19.30-20) 

bo chyba gdzieś mi to umknęło