Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 19:37   #2521
Kanula
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Respiro, wszystkiego najlepszego Właśnie na fejsie widziałam że masz urodziny

Co do kotów - trudno, ja dostałam kasę od chrzestnego na osiemnastkę (zbieram na tatuaż) ale zrobię jej tą cesarkę, potem ona wychowa jeszcze te kotki i wtedy ją uśpimy, a kotami się zajmiemy. Jednego ja wezmę (mają być 3) a dla 2 się poszuka domu. Zresztą weterynarz mówi że u nich one mogą zostać bo u nich dużo ludzi adoptuje koty. Po rentgenie okazało się że moja kicia ma złamany kręgosłup i chodzić nie będzie już napewno Ale pytałam i mówił ze ją nic nie boli już i że te 2 tygodnie + czas wychowania kotów nie będzie jej bolał, bo fizycznie je, sika i normalnie się zachowuje, oprócz tego kręgosłupa Nie mogę zabić 3 małych kotków, serce i tak mnie boli na myśl że muszę uśpić tamtą kocicę.
Super, że tak zadecydowałaś Ja zrobiłabym dokładnie tak samo Szkoda tylko kici. Czy usypianie jej jest konieczne skoro nie boli jej, i normalnie funkcjonuje oprócz tego, że nie chodzi?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
Ksiażkę się wkreciłam w film to już masakra wczoraj miałam jeden odcinek obejrzeć ,a obejrzałam 4 dobrze ,że była 12 w nocy i miałam rano wstać bo tak to bym dalej oglądała śliczny ten Stefan jest

Ja się kocham w Damonie
Stary 2013-05-21, 19:40   #2522
natalkaa7522
Zakorzenienie

Z usypianiem będzie tak, że po porodzie i wszystkim, zobaczymy jak będzie chodzić. Bo teraz w jej ciele wiadomo, jest burza związana z kociakami i brzuszek też waży więc może zdarzy się cud ale on mówi że to jest mało prawdopodobne, że zacznie normalnie chodzić. Podobno najważniejsze jest to, że je, sika i wydala, bo problem jest wtedy gdy kot nie wydala.
Stary 2013-05-21, 19:43   #2523
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
ja to wogóle wybredna jestem jesli chodzi o ciuchy, milion osob powie mi, ze w czyms dobrze wygladam i mi super pasuje, a ja sie upre i nie kupie / nie ubiore bo cos mi sie ubzdura
Ja też, dlatego mam ich mało ciągle mi brak jakichś podstawowych, bo wszystkie na nie xD
Cytat:
To gdzie Ci wysłać foty?
Na PW a jeśli wolisz - na pocztę

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 19:43   #2524
Kanula
Zadomowienie

Respiro ode mnie również 100 lat Jakie plany masz na dzisiaj?

Malami a którą część aktualnie czytasz "PW"?
Stary 2013-05-21, 19:46   #2525
natalkaa7522
Zakorzenienie

Jakbym jeszcze umiała wysyłać foty w PW
Stary 2013-05-21, 20:02   #2526
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ja też, dlatego mam ich mało ciągle mi brak jakichś podstawowych, bo wszystkie na nie xD

Na PW a jeśli wolisz - na pocztę
Mi tak samo
chociaz moja lista must have jest długaaaa , ale $$ brak

przynajmniej perfumy dzisiaj sobie zamówiłam u kolegi
Cytat:
Ja tez nie umiem tylko linka wstawic umiem

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 20:07   #2527
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że mi czasami się oddycha ciężko, a czasami lekko i też nie wiem od czego to zależy Podobno powinno się wciągać powietrze nosem i wydychać ustami, ale strasznie się przy tym męczę. Moja w-fistka zawsze mnie do tego zachęcała i mówiła, że po pewnym czasie organizm się przyzwyczaja i są profity w postaci lżejszego oddychania. Niestety nigdy się nie przemogłam. Być może abrakatabra mogłaby Ci coś powiedzieć - biega od 7 lat. Napisz do niej na PW, bo ostatnio chyba jest tak zabiegana, że mało co do nas zagląda
Podobno ta teoria nie działa i że powinno się wdychać i wydychać ustami. Wtedy więcej powietrza dociera do płuc. Ostatnio czułam, że nie mogę wziąć głębszego oddechu i tak ciężko mi było w okolicach klatki piersiowej
Cytat:

o cos powaznego?
Ja wciagam nosem ustami wypuszczam to o wiele lepiej mi sie biega wtedy wydaje mi sie ,ze mam wiecej sily
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cwiczylam wczoraj dziewczyny
U mnie jakoś ta teoria nie chce się sprawdzić
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja też tak czasami mam, szczególnie jak biegnę pod górkę, nawet niewielką, to później ciężko mi unormować oddech
Ja mam wrażenie, że nie nadążam za oddychaniem przy bieganiu boję się, że zrażę się do biegania i po prostu dam sobie z tym spokój
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
a może np masz zatkane zatoki?
Chyba nie

W ogóle to wybrałam się dzisiaj do ortopedy, mam problem z lewą kostką, bo na obcasach ucieka mi w lewą stronę. Każdego buta przekoślawię i ciężko mi wystać na obcasach. Spędziłam w przychodni 3,5h panie w rejestracji nie umawiają na konkretne godziny w momencie zapisu na wizytę, tylko w dzień wizyty jak ktoś sobie wyciągnie kartę osobiście od 8 to jest na początku a lekarz przyjmuje od 16! byłam w przychodni jakoś o 16.45 i zamiast mi powiedzieć, że jestem trzecia od końca i żebym przyszła dopiero po 19 to babeczka kazała mi czekać pod gabinetem. No myślałam, że zwariuję, bo w międzyczasie mieliśmy z TŻ pójść do kościoła dowiedzieć o ślub Ta służba zdrowia jest nie do pojęcia
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 20:10   #2528
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Odpisałam
Cytat:
Mi tak samo
chociaz moja lista must have jest długaaaa , ale $$ brak
(...)
Moja ubraniowa lista must have realnie nie istnieje nie ma takich ubrań, jakie mam w głowie

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Respiro, spełnienia marzeń i wielu powodów do radości każdego dnia!

Stary 2013-05-21, 20:54   #2529
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Respiro, wszystkiego najlepszego Właśnie na fejsie widziałam że masz urodziny
Cytat:
RESPIRO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!! SPEŁNIENIA MARZEN :
RespiroMusica WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! SPEŁNIENIA MARZEŃ I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL W ŻYCIU ! [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Respiro ode mnie również 100 lat Jakie plany masz na dzisiaj?
dziękuję dzieczyny, jesteście kochane! :cmok
Ja cały dzień z TŻ spędziłam w łóżku i byłam karmiona, miziana i rozpieszczana

Cytat:
Hej!

Po pierwsze : wolisz, żebym napisała PW, czy tu mam radzić?
obojętnie, może być PW

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

A wy dziewczyny co dziś robiłyście?
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 20:58   #2530
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

RespiroMusica to fajnie urodzinki spedziłas

ja w pracy byłam, pozniej odpoczywałam pocwiczyłam 40 min hulania i 30 min rower i przysiady
później spa i chyba zaraz jakis film włącze na dobranoc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:09   #2531
Konto usunięte

Jestem złamana dostępnością jasnych kolorów w PL

W Douglasie przemiła Pani, która mi pomagała wcześniej i doradzała, wczoraj jeszcze raz ze mną szukała jeszcze podkładów po wszystkich szafach i niestety nic nie znalazłyśmy. Dziś byłam w drugim Douglasie, mają tam Bobbi i Armaniego. Ustaliłam z konsultantką, że z Bobbiaka no niestety mogą być zbyt maślane te podkłady latem, ale dostałam próbkę Armaniego najjaśniejszy kolor. Choć wydaje mi się, że będzie za ciemny... zobaczymy najgorsze jest to, że derma zabroniła mi się opalać, bo mam takie maści i dodatkowo przesuszy to skórę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 21:23   #2532
Aysell
Wtajemniczenie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4092468 6]Jestem złamana dostępnością jasnych kolorów w PL

W Douglasie przemiła Pani, która mi pomagała wcześniej i doradzała, wczoraj jeszcze raz ze mną szukała jeszcze podkładów po wszystkich szafach i niestety nic nie znalazłyśmy. Dziś byłam w drugim Douglasie, mają tam Bobbi i Armaniego. Ustaliłam z konsultantką, że z Bobbiaka no niestety mogą być zbyt maślane te podkłady latem, ale dostałam próbkę Armaniego najjaśniejszy kolor. Choć wydaje mi się, że będzie za ciemny... zobaczymy najgorsze jest to, że derma zabroniła mi się opalać, bo mam takie maści i dodatkowo przesuszy to skórę [/QUOTE]
Nie wiem, czy pisałam, ale próbowałaś minerałów? Co prawda miałam do czynienia tylko z Annabelle Minerals, ale niektóre kolory są tam bardzo, bardzo jasne.

Stary 2013-05-21, 21:25   #2533
Vinnga
Zakorzenienie

Ewentualnie jeśli nigdzie nie możesz dostać, a jesteś gotowa się trochę pobawić, to sama coś skomponuj www.kolorowka.com - kolorówka ze zrób sobie krem
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 21:27   #2534
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewentualnie jeśli nigdzie nie możesz dostać, a jesteś gotowa się trochę pobawić, to sama coś skomponuj www.kolorowka.com - kolorówka ze zrób sobie krem
O właśnie, też o tym teraz pomyślałam fajny pomysł

Stary 2013-05-21, 22:00   #2535
abrakatabra
Zakorzenienie

Respiro, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Nie wiem, czy pisałam, ale próbowałaś minerałów? Co prawda miałam do czynienia tylko z Annabelle Minerals, ale niektóre kolory są tam bardzo, bardzo jasne.
Potwierdzam, jeden kolor wyglądał u mnie jak biały. Respiro, jeżeli nie masz problemów z ciemniejącymi podkładami to mają szansę na dopasowanie się

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Podobno ta teoria nie działa i że powinno się wdychać i wydychać ustami. Wtedy więcej powietrza dociera do płuc. Ostatnio czułam, że nie mogę wziąć głębszego oddechu i tak ciężko mi było w okolicach klatki piersiowej
Podobno najlepiej wdychać nosem oczyszczane jest powietrze i mniej niepotrzebnych rzeczy wdychamy

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Ale się wkur***łam!!!!!!!!!
Moja babcia ma kota, którego olewa. I ona zawsze mieszkała u mnie (większość czasu), ja ją karmiłam i wogóle jak miała młode koty to się okociła u mnie i ja sobie wzięłam wtedy jednego kota a drugiego sąsiadka, no i spoko. Itego kota nie było od poniedziałku tamtego i wszyscy (nawet moja mama) się martwili o niego, bo w ciąży jest. I wczoraj wylazł spod mostu i auto go musiało potrącić bo nie chodzi na tylnich łapach tylko je za sobą ciągnie. No i babcia, oczywiście wpadła na genialny pomysł żeby kupić kotu tabletki usypiające dla LUDZI i mu dac!! Jak to usłyszałam to jej musiałam powiedzieć co o tym myślę. No, a ona wyliczona jest a 70 zł kosztuje uśpienie kota. I ona jeszcze myslała o tym żeby utopić kota!!!!!!!!!!!! JPRDL !!!! No, to się złożyliśmy - babcia dała 30 zł, moja siostra 20 zł, mój brat 30 zł no i ja będę musiała dać jakieś 40. Bo byłam tam i zrobiła mu USG i rentgen i są 3 małe koty i są dosyć duże, że można by było próbować zrobić cesarskie cięcie, i potem go uśpić. No, ale oczywiście moja kochana mama powiedziała ze się nie dołoży, że ona za babci kota nie będzie płacić!! A ja chciałam tylko 10 zł albo 20 zł!! Ale nie, bo będzie paczka mniej papierosów!! Ale się WKUr iłam!!! Biedny kot, trzeba go uśpić i zapłacić teraz za rentgen, usg i wizytę i nie ma kto zapłacić. Znaczy, no ja muszę resztę zapłacić bo co zrobię. I nie chodzi o to, trudno, tatuaż sobie poczeka, ale o to, że to jest jakby wspólny kot wszystkich a ona oczywiście się nie dołozy.
To jest pewne, że kot ma złamany kręgosłup? Po to był rentgen? Pytam bo miałam kiedyś kota, spadł z okna i nie ruszał tylnymi łapami (ciągną je tylko) ale okazało się, że "tylko" połamał miednicę. Trochę czasu minęło zanim wrócił do zdrowia ale odzyskał pełną sprawność
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 22:05   #2536
Vinnga
Zakorzenienie

Hej abrakatabra, co tam u Ciebie ? W pracy już trochę lżej?
Stary 2013-05-21, 22:26   #2537
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Hej abrakatabra, co tam u Ciebie ? W pracy już trochę lżej?
mówiłam Ci, że masz genialną pamięć?
Już jest lżej ale co chwile coć wypada, mieliśmy komunię a TZ nawet garniaka nie miał schudł ponad 30 kg i nie ma się w co ubrać teraz mamy wesele(nie nasze) i znowu jest bieganie za dodatkami, kończymy kurs przedmałżeński (byłam w szoku, że więcej sensownych informacji na temat małżeństwa przekazał ksiądz a nie pary, które był zapraszane ) i zaczynamy przedślubny. Ale od jutra będę znowu witać z rana kawą
Stary 2013-05-21, 22:40   #2538
Konto usunięte

Cytat:
miał przyjść pędzel z próbkami, ale coś im nie wyszło
Allegro zwraca pieniądze...
Cytat:
pomyślę
Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Respiro, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Potwierdzam, jeden kolor wyglądał u mnie jak biały. Respiro, jeżeli nie masz problemów z ciemniejącymi podkładami to mają szansę na dopasowanie się
dzięki

u mnie ciemnieją ciutkę na twarzy
Stary 2013-05-21, 23:05   #2539
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
mówiłam Ci, że masz genialną pamięć?
Już jest lżej ale co chwile coć wypada, mieliśmy komunię a TZ nawet garniaka nie miał schudł ponad 30 kg i nie ma się w co ubrać teraz mamy wesele(nie nasze) i znowu jest bieganie za dodatkami, kończymy kurs przedmałżeński (byłam w szoku, że więcej sensownych informacji na temat małżeństwa przekazał ksiądz a nie pary, które był zapraszane ) i zaczynamy przedślubny. Ale od jutra będę znowu witać z rana kawą
Haha, dzisiaj mi Honey to pisała
To sporo się u Was działo! Brawo dla Twojego TŻ za zgubienie tylu kilogramów ! Nie lada wyczyn To chyba dobrze świadczy o księdzu ? Tyle się słyszy, że te kursy są g.... warte, więc fajnie, że mogliście sensownych informacji posłuchać
No ja mam nadzieję, bo brakowało nam (a na pewno mnie!) Twojej pysznej latte

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 23:43   #2540
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja też mam obsesję na punkcie spłaszczających biust ubrań Może mi się coś podobać najbardziej na świecie, ale jeśli widzę, że mnie spłaszcza - nie kupię nigdy w życiu taką samą obsesję mam na punkcie tyłka w spodniach/spodenkach
No właśnie dlatego ja sobie teraz nie mogę jakoś przetłumaczyć tego różu dostałam ostatnio gratis róż mineralny, może nie do końca dobrany odcień, ale próbowałam się maziać - ciągle się martwiłam, że to dziwnie wygląda no i pędzla nie mam, pędzel jest obowiązkowy, flat topem maluje mi się upiornie, wolałabym coś wąskiego na końcu. Myślisz, że w kremie/w musie łatwiej się maluje na początek?
Moim zdaniem tak, taki w kremie nakładam palcami i mimo, że w opakowaniu czasami mają mocne kolory to po nałożeniu są delikatne- chociaż te które mam.

A róż na początku ten w kamieniu też czasem nakładałam palcami
Teraz skośnym pędzelkiem z maestro, nr nie pamiętam.
Nie mam pojęcia czy to takim się powinno robić, ale tak mi się przyjęło.

Albo może bronzer w takim razie? Jakiś delikatny. Skoro róż Cię nie przekonuje.

A ogólnie moim ulubionym różem jest ten z the balm <3 mam kolor frat boy i planuję coś jeszcze dokupić.

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
U mnie to wdychanie nosem działa, ale może po prostu dlatego, że wtedy staram się oddychać głęboko.
Bo na co dzień to wiem, że oddycham byle jak i za płytko.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 06:06   #2541
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

U mnie to wdychanie nosem działa, ale może po prostu dlatego, że wtedy staram się oddychać głęboko.
Bo na co dzień to wiem, że oddycham byle jak i za płytko.
No a ja właśnie przy oddychaniu nosem czuję, że oddycham za płytko każdy musi wyczuć jak mu się najlepiej oddycha tylko, że mi to jakoś nie idzie
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 06:36   #2542
Konto usunięte

ja dziś do dermy, śniadanko jem i w drogę
Stary 2013-05-22, 07:42   #2543
abrakatabra
Zakorzenienie

Udanego dnia dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12770627250q0499.jpg (19,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2013-05-22, 08:06   #2544
malami35
Zadomowienie

Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Hejka
ale jestem w☠☠☠☠..... dziewczyny czemu ja mam taka poj.... siostre? poszlam wczoraj po 20 spac moja sis wziela netbooka i gadala przez skypa..wczesniej jej mowilam zeby uwazala na ladowarke zeby dobrze kabel ulozyla ,bo czasami nie laczy...a ona zakrecona nie widziala ze nie laduje i rozladowala netbooka ....a pozniej zaczela krecic ladowarka i przelamala kabelek...ku...a ..nowa ladowarka kosztuje 150 zl i ona teraz powie ze to jest moja winna....zal normalnie fajny poranek.... zla na maksa..

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Kanula : jestem na razie w 1 czesci ,bo czasu czytac nie mam jak bo matura na razie

Edytowane przez malami35
Czas edycji: 2013-05-22 o 08:09
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 08:24   #2545
Konto usunięte

Malami , mówiłaś jej, że jest uszkodzone, więc to nieTwoja wina, poza tym Ty nie grzebałaś przy tym
Stary 2013-05-22, 08:34   #2546
abrakatabra
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Hejka
ale jestem w☠☠☠☠..... dziewczyny czemu ja mam taka poj.... siostre? poszlam wczoraj po 20 spac moja sis wziela netbooka i gadala przez skypa..wczesniej jej mowilam zeby uwazala na ladowarke zeby dobrze kabel ulozyla ,bo czasami nie laczy...a ona zakrecona nie widziala ze nie laduje i rozladowala netbooka ....a pozniej zaczela krecic ladowarka i przelamala kabelek...ku...a ..nowa ladowarka kosztuje 150 zl i ona teraz powie ze to jest moja winna....zal normalnie fajny poranek.... zla na maksa..

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Kanula : jestem na razie w 1 czesci ,bo czasu czytac nie mam jak bo matura na razie

może ktoś sprzedaje na Allegro używane ładowarki do Twojego modelu?

Edit:
Przyszło mi coś na myśl, przełamany kabel to nie problem, możesz oddać do naprawy (może jakiś sąsiad jest pasjonatem elektroniki?), utną kabel, przyczepia wtyczkę (zależy gdzie złamał się) i na prawda nie będzie droga

Edytowane przez abrakatabra
Czas edycji: 2013-05-22 o 08:36
Stary 2013-05-22, 08:45   #2547
Konto usunięte

Derma zadowolona

ja też cera - odpukać - w dobrym stanie. Nos troszkę suchy, ale nawilżam
Stary 2013-05-22, 08:49   #2548
kobietasukcesu
zawsze mam racje

malami: ale przecież nie musisz mieć oryginalnej, firmowej ładowarki.
Ja kiedyś zapomniałam nad morze ładowarki i w Leclercu kupiłam taką z ilomaś końcówkami do przekładania, pasującą do wielu laptopów. A kosztowała niewiele.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 09:00   #2549
Konto usunięte

Armani za ciemny trochę
Stary 2013-05-22, 09:01   #2550
malami35
Zadomowienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4092848 2]Malami , mówiłaś jej, że jest uszkodzone, więc to nieTwoja wina, poza tym Ty nie grzebałaś przy tym [/QUOTE]

Dzieki

Cytat:
może ktoś sprzedaje na Allegro używane ładowarki do Twojego modelu?

Edit:
Przyszło mi coś na myśl, przełamany kabel to nie problem, możesz oddać do naprawy (może jakiś sąsiad jest pasjonatem elektroniki?), utną kabel, przyczepia wtyczkę (zależy gdzie złamał się) i na prawda nie będzie droga
Dzisiaj wieczorem do sasiada zaniose elektryka moze sie uda oby ..ale to jest nie wporzadku ,bo ja jej rzeczy nie niszcze mimo ,ze jestem mlodsza od niej o 13 lat ..a ona zawsze mi niszczy nawet potrafii nowa pomadke polamac w ten sam dzien co kupilam..

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4092879 1]Derma zadowolona

ja też cera - odpukać - w dobrym stanie. Nos troszkę suchy, ale nawilżam [/QUOTE]

super
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości