|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Izka jak się czujesz??
|
#1442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzis pokazało mi 36,9 czy to jest normalne? Czy moze zaszłam w ciaze i ciaza podwyzsza temp.?
|
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
Cześć ! Kupiliśmy te rowery, jesteśmy lzejsi o parę groszy
słowo się rzekło, nie mogłam mężowi odmówić ![]() Trzyma kciuki za wizyty mamusie ![]() Pszczola ładnie wygladasz ![]() Ja mam trochę pracy, marze o weekendzie ![]() Jeszcze mi szefunio dziś oznajmił, że o urlopie póki co powinnam narazie zapomnieć Miłego!
|
#1444 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kwitka poslala, moja mama znalazla zrodlo, wiec nie bede wciagac wiecej dziewczyn w dodatkowe koszty ale dziekuje i tak no i chyba moge pogratulowac juz corci, co?Cytat:
a ja sie swojej nie moge pozbyc![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to juz lada chwila zostaw nam namiary na siebie!!!Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
witam się i ja
Kejt jaki rower dla siebie wybrałaś? Też muszę kupić nowy a nie mam koncepcji - ja "pomogłam" Tobie, to Ty pomóż mi ![]() pszczoła śliczna kiecka trzymam kciuki za wizyty! Niedługo są urodziny połówka, więc jako jeden z prezentów zaplanowałam sobie tatoo z jego imieniem (tatoo coś ostatnio popularne na wątku). On ma moje imię wytatuowane już od kilku lat i wiem, że sprawi mu to wielką radość OBY Sama od jakiegoś czasu chodzę z tym pomysłem a teraz jest okazja. Tak więc będzie imię na nadgarstku z sentencją omnia tecum, nihil sine te co w wolnym przekładzie oznacza: wszystko z tobą, nic bez ciebie. Robię jutro a tż wraca w piątek - bydzie niespodziewajka ![]() Idę z przyjaciółką i pewnie wyjdziemy z umówionymi terminami na kolejne tatoo - obie planujemy na stopie. Sie stare baby nudzą ps. @ się nie rozkręciła... czekam ![]() Sophia gratuluję córeczki, zaglądaj częściej! Santi daj znać jak lutek dojdzie
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-05-22 o 10:42 |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
kwitka ale super pomysł
i jaka stara baba co??
|
#1447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hehe no to nieźle, też się obawiam, że potem się mojej nie pozbędę ![]() dziękuję ajj teraz mam jeszcze problem z butami, bo chcę jakieś płaskie, baleriny albo sandały, ale ciężko coś znaleźć..
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy się w początku 19 tc.
Pszczoła fajna sukienka, ja mam buty bez palców na 4 cm obcasie.
|
#1449 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Lady Sophia- gratuluję córeczki Misia- za 19 tydzień! Widziałam,że masz rozkminki nad imieniem, mi osobiście Kornel bardziej się podoba![]() Pszczoła- b. ładna sukienka ![]() Santom- 3mam kciuki za wymaz... mam nadzieje,że wszystko się u Ciebie już "unormuje" ![]() Linka- brak słów na tych lekarzy... nie potrzebnie Cię faszerowali tym dupkiem skoro nie było takiej potrzeby... Najważniejsze,że jest już jakiś plan działania. 3mam za Ciebie mocno kciuki! ![]() Kejthx- my też planowaliśmy w tym roku kupić rower dla mnie bo Tż już sobie w zeszłym roku zafundował... ale nici z tego, dzidziol Nam pokrzyżował plany Może na przyszły rok sobie sprawie prezencik w postaci rowerka![]() Kwitka- super pomysł z tym tatoo.., bardzo mi się podoba ta sentencja.Czekamy na foto! ![]() Nadrobiłam mniej więcej Za 2 h mam wizytę u nowej pani ginekolog, więc proszę o Wasze magiczne kciuki No i muszę się pochwalić że ruchy tzn kopniaczki czuję już codziennie Poza tym u mnie nic nowego... ostatnio miałam kiepski weekend wszystko i wszyscy dookoła mnie wkurzało/wkurzali... a zwłaszcza Tż... Na szczęście wczoraj się już pogodziliśmy i powinno być gites ![]() Dam znać po wizycie.Buziaki
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
kwitkA pewnie, ze dam
![]() dzastin alez to musi byc uczucie... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- misia masz cudowny brzuszek!!! |
|
|
|
#1451 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niestety ja potrzebuję takich zupełnie płaskich butów, bo innych nie mogę ubrać ze względów zdrowotnych..Cytat:
![]() za wizytę!
|
|
#1452 |
|
Zadomowienie
|
Dzastin kciuki za wizytę
Na poprawę humoru długaśny kawał z cud miód puentą: Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek... Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek... Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo. Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!". Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest za☠☠☠isty!". Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora. Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!". Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa. Facet w szafie myśli: "O rzesz ty, Rysiek jest rewelacyjny" W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy... Facet w szafie myśli: "Ja pie***lę! Ale wstyd przed Ryśkiem". sija
|
#1453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1454 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czuje się dobrze,choć jestem dziś rozbita psychicznie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
witam witam
![]() U mnie nic nowego, więc nie będę nic pisać ![]() kwitka - dobry kawał ![]() color - koniecznie zostaw komuś namiary! toż to już niebawem! misia - mi się podoba bardziej Jaś ogólnie właśnie zauważyłam jak ten czas zapitala, jestem w szoku! Kocur - już 8 miesiąc?! chyba żyję w innym świecie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() miłego
|
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
No i zostało na Jaś Kornel
![]() Także Izunia możesz mi wpisać na pierwszej stronie
|
#1457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
witam się i ja u mnie po staremu, choć powoli mi brzuszek rośnie już się nie mogę ruchów doczekać
|
||||
|
|
|
#1458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pokaż brzuch ![]()
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kwitka brat mi to kiedyś opowiadał
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
To może ja poprosze od którejś z was na pw numer kom. Wtedy dam znać smskiem jak Tymek się wykluje. To tak w razie jakbym neta w szpitalu w komórce nie miała
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- już mam numer do Misi ![]() Także ona Wam da tu ciotki wizażowe znać jakby co:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1462 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się po wizycie
Dziękuje za kciukiOgólnie nowa Pani doktor bardzo fajna, wszystkie wyniki dokładnie posprawdzała,zbadała piersi, sprawdziła szyjkę itp ale niestety USG nie zrobiła...,posłuchała tylko tętno płodu. No trudno.. Najważniejsze,ze dzieciaczek ma się dobrze
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
jestem i czytam, ale nic nie pisze bo co... ![]() Kupuje tylko co chwile, coś nowego dla mojego Synusia i wszystko przyjeżdża a pokoje jeszcze nie skończone ![]() Do końca weekendu maja być poszlifowane i pomalowane... Będę czekać tylko na mebelki i resztę praktycznie mam ![]() Zdjęć nie robię bo nie chce wątku zaśmiecać. ![]() Cytat:
Ja swoją mam i daje tylko do skrócenia i do farbowania i będzie mi służyć jeszcze pewnie na niejedną impreze Kciuki za wszystkie wizyty!! |
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() tak mi się przypomniała pewna sytuacja. przygotowywaliśmy dużą kampanię dla klienta, kontakt z managerką na bieżąco, pani bardzo wymagająca. kilka dni przed startem, wtorek, koleżanka dostaje smsa: "przepraszam za brak odpowiedzi na maila. jadę na porodówkę i internet wysiadł. do poniedziałku jestem pod telefonem, w poniedziałek odeślę podpisane dokumenty do kampanii. pozdrawiam" nawet nie napisała wprost, że jest poza zasięgiem, tylko ściema, że 'internet wysiadł!
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Między skurczami to napewno nie:-P ale dam znać jak młody będzie po tej stronie brzucha;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1466 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy mozna gratulowac? Nie wiem, sami jakos podchodzimy do tego z dystansem, zobaczymy czy na wizycie w czerwcu nie pojawi sie siusiak Ale podziekowac moge Trzymam kciuki za wyniki. Cytat:
![]() Witam sie w 23tc postaram sie wstawic zdjecie brzucha (ktory wydaje mi sie byc duzym jak na ten tydz )---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- A i oczywiscie kciuki za wizyty!!! Ide ogladac "walke o tron" z mezem.
|
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Dzastin super, że na wizycie ok
![]() A u nas ![]() ![]() Mała waży 3 kg :P a jestem w 35t5 d. W ciągu dwóch tyg przybrała 700 gram. Lekarz spytał czy się nie objadam słodyczami, co ona tak rośnie Wzrost główki brzusia nóżki jest na 2 tyg do przodu, więc odstawiamy nospę
|
#1470 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się.
U nas deszcz i burza. Cytat:
Cytat:
. Kawał dobry...![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lunka - ja prawię już wszystko jem. Oprócz czekolady, kakao, kapusty i innych wzdymających i mocno pikantnych rzeczy. U małej nie widzę jakichkolwiek oznak aby było gorzej, więc znaczy - dobrze jest. Ostatnio nawet chleb z pomidorem i trochę cebulki na to zjadłam. Może próbuj już wprowadzać nowe rzeczy do jadłospisu? Cytat:
No co za lekarze Ej, a ja
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

słowo się rzekło, nie mogłam mężowi odmówić 

to juz lada chwila

i jaka stara baba co??

za wizytę! 

już się nie mogę ruchów doczekać

furagina zawsze na mnie dzialala, ale na krotki okres czasu niestety. no nic, poddaje sie. wezme, za miesiac infekcja wroci, pojde znow. bede chodzic do momenty az stwierdza, ze trzeba sie konkretnie wziac do roboty. no i 3majcie kciuki, zeby wymaz byl juz czysty