Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 10:47   #2491
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
No właśnie mam podejrzenia, ze teściowa też wyobrażała sobie spacery z wózkiem i różowiutką, falbaniastą dziewuszką w środku... a tu zonk
A w ogóle trochę mnie wkurza, bo ok, fajnie, że się cieszy (w sumie bardziej niż moja mama, a przynajmniej to bardziej okazuje), ale wpienia mnie gadanie, że "będziemy mieli dziecko" do Teścia, że "będzie chodziła na spacery z wózkiem" (hmm... a może jednak ja będę chodziła), że będzie kupowała ciuszki (no znowu...niby fajnie, ale...). Kurcze, mam wrażenie, że zaczyna traktować mojego Dziecia jak swojego
No niby wiem, że to tylko takie gadanie, ale wczoraj na hasło "będziemy mieli dziecko" nawet Bartek sprostował, ze "to jednak MY będziemy mieli"
Eh, nerwowa się w tej ciąży zrobiłam... nerwowa a czepliwa...
mi też takie coś działa na nerwy, moja teściowa do TŻ powiedziała, " dobrze, że w końcu będziesz miał dziecko" Heloł a ja ?

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 10:48   #2492
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
no nie mow ze ta rainbow dash nie ejst zlowroga z oczu

hehe jak mnie dobrze wkurzyć to mam pewnie takie samo spojrzenie ale to nie świadczy jeszcze o tym,że jestem szoferem szatana
Moja najbardziej lubi Pinkie Pie ten wygląda tak ślicznie różowo i niewinnie
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 10:48   #2493
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
u mnie był mega atak euforii jak powiedzialam ze corcia. w sumie parke mam wiec jakosciowo mi bylo obojetnie jaka płec, byle zdrowe. sama nie wiem na co bardziej liczylam, maz jednak na synka, ale corcia to tez oczko w glowie jego wiec ogolnie - nam obojetnie. mimo wszystko obrazek w myslach ze dwie dziewczynki w sukienusiach beda sobie szly trzymajac sie za raczki mnie tak rozczulił ze sie poryczalam ze wzruszenia jak wyszlam z usg... no i ze wszytko jest zdrowotnie ok tez mnie poruszylo....
Cóż nie będę ukrywać że na początku ciąży wręcz modliłam się żeby to była dziewczynka. W miarę upływu tygodni podświadomie coraz bardziej czułam że to chłopiec, no i się nie pomyliłam. Może troszkę byłam rozczarowana ale zaraz potem sama na siebie nakrzyczałam że czego ja chcę: ważne że zdrowe. A przynajmniej łącznie z mężem to będę miała czterech chłopów wokół siebie, więc będę królową . Wkurza mnie tylko jak ktoś do mnie mówi że wielka szkoda że znowu chłopak. Więc niekiedy jak ktoś się mnie pyta co będzie to mówię że dziecko
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 10:48   #2494
teacherka
Zakorzenienie

Vea i masz racje, bo dziecko będziecie mieć Wy, oni będą miec WNUKA. I nie powinni się tak rządzić... Mogą coś w prezencie dać, ale nie że robią całą wyprawkę bez porozumienia z Wami...

A inna sprawa, ze teraz na pewno bardziej to przeżywasz niż nie będąc w ciąży. Choć pewnie jak dzidź się pojawi to też będziemy to wszystko przezywać, więc w sumie tak to już pewnie zostanie.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 10:49   #2495
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
O taaaaaaaaaaaaak, takie z krzaka
Ale te spod folii na koktajl się nadają
Takiej mi narobiłaś ochoty na koktajl,że chyba dzisiaj się złamię i kupię z pół kg
Stary 2013-05-22, 10:54   #2496
teacherka
Zakorzenienie

Ja na koktajl mam jeszcze mrożone zeszłoroczne truskawki od teściowej, a takie świeże to po prostu ciumkam, rozgryzam mniammmmmmmmmm.

U nas po 15zł/kg, choć na targu ostatnio były po 12. Jutro targ

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A gdzie się podziewa INWERSJA?????
Stary 2013-05-22, 10:54   #2497
misia332
Zakorzenienie

A my się witamy w początku 19 tyg.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22.05.2013 18 tc..jpg (32,2 KB, 50 załadowań)

Stary 2013-05-22, 10:55   #2498
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ja na koktajl mam jeszcze mrożone zeszłoroczne truskawki od teściowej, a takie świeże to po prostu ciumkam, rozgryzam mniammmmmmmmmm.

U nas po 15zł/kg, choć na targu ostatnio były po 12. Jutro targ

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A gdzie się podziewa INWERSJA?????
też się rano nad tym zastanawiałam

Stary 2013-05-22, 11:00   #2499
Diorisha
Zakorzenienie

Powiem Wam,że nie łapię tych rozczarowań względem płci.Wiadomo,że każdy ma jakieś preferencje-mi się np.marzyła córeczka ale kurcze w głowie mi się nie mieści jak najbliższa rodzina rodzice,teściowie mogą tak otwarcie okazywać rozczarowanie czy czasami wręcz niechęć

Vea a jak teściowa chce maleńką dziewczyneczkę którą będzie mogła ubierać w różowe tiule to niech sobie taką sprawi

misia śliczny brzuszek
Stary 2013-05-22, 11:05   #2500
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Hej

Na usg wszystko dobrze Dzidziolek sobie siedzi i macha rączkami, cała zdrowa

Mamy całe badanie nagrane na DVD, i 2D i 3D - fajne

Idę poczytać co u Was

Aaaaa jeszcze chciałam napisać, że gumka do włosów założona na guzik i pentelkę w krótkich spodenkach z powodzeniem daje radę Któraś z Was chyba mi to podopowiedziała. Sprawdziłam i jest git Zaoszczędziłam tym samym pieniążek na kupno wkładki poszerzającej...

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2013-05-22 o 11:07
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:09   #2501
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Hej

Idę poczytać co u Was
Super
Stary 2013-05-22, 11:10   #2502
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
mi też takie coś działa na nerwy, moja teściowa do TŻ powiedziała, " dobrze, że w końcu będziesz miał dziecko" Heloł a ja ?
Twoja teściowa do odszczału
Cytat:
piękniusi

Idę przygotowywać obiad. Syn oczywiście zupa jarzynowa (zmiksowana ) na drugie panierowana pierś z kurczaka i ziemniaki gotowane. Dla nas marynuję steki, do tego ziemniaczki po niemiecku i surówka.
Stary 2013-05-22, 11:15   #2503
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Twoja teściowa do odszczału

piękniusi

Idę przygotowywać obiad. Syn oczywiście zupa jarzynowa (zmiksowana ) na drugie panierowana pierś z kurczaka i ziemniaki gotowane. Dla nas marynuję steki, do tego ziemniaczki po niemiecku i surówka.
Ona w ogóle zasługuje na miano kobiety z taktem roku, mojej mamie powiedziała, że zyskałam 4 siostry ( Tż ma), więc powinnam się cieszyć, że mnie do grona przyjęła. Wyśmiałam ją później.

Stary 2013-05-22, 11:19   #2504
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Ona w ogóle zasługuje na miano kobiety z taktem roku, mojej mamie powiedziała, że zyskałam 4 siostry ( Tż ma), więc powinnam się cieszyć, że mnie do grona przyjęła. Wyśmiałam ją później.
Na niektóre teściowe to po prostu brak słów
Stary 2013-05-22, 11:20   #2505
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Już 20 minut opoznienia, a jeszcze jedna babka przede mną ;/ zniose tu jajko...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:23   #2506
teacherka
Zakorzenienie

Misia, wycałuj ja po stopach za ten akt dobroci

Tż odbierze wieczorem karuzelkę To dzisiaj będzie przyjemne zasypianie

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Matal, ja ostatnio 50 minut po czasie weszłam do gina. Ale spoko, potem my spędziliśmy w gabinecie 30 minut, więc następna para czekała dobrze ponad godzinę.. Miejsca siedzące się skończyły
Stary 2013-05-22, 11:27   #2507
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
no jest
Mi się w ogóle te nowe bajki nie podobają, tzn. głownie te wschodnie, bo już taki Bob budowniczy czy Tomek są ok. Z resztą w temacie bajek mogę jeszcze dobre dwa lata być nieobyta, bo mam zamiar chronić przed nimi dziecko, nie ma że boli
akurat kucyki to chyba disney czy inne hasbro (czyli usa)
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/sza...lo_311225.html

z wschodnich to polecam calym sercem Ponyo oraz Sekretny świat Arietty i Mój sąsiad Totoro - swietne rodzinne bajki! a dla doroslych smutne Grobowiec swietlikow, ale chyba lepiej w ciazy nie ogladac, wyciska łzy...

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

KUCYKI

ta pinki to mi sie z glupia lolitka kojarzy takie "ups i did it egain" czy jak to sie pisalo ja tam lubie ta od jabłek (apple costam)

cos zle zacytowalam

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-05-22 o 11:32
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:27   #2508
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Już 20 minut opoznienia, a jeszcze jedna babka przede mną ;/ zniose tu jajko...
trzymkaj się,jeszcze troszkę.
Stary 2013-05-22, 11:27   #2509
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dlatego mamy zamiar szczepić sprawdzonymi
A ja kiedyś czytałam, że podobno u niektórych dzieci po szczepieniu (nie wiem jaki to był okres) stwierdzono autyzm i że niby te obowiązkowe szczepionki są tego wynikiem. Chryste chyba sobie internet odłączę .
Ja zamierzam szczepić na te podstawowe nie wiem co z tymi na pneumokoki i i inne?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Ale ruszowe tylko ja nie jestem zwolenniczką hello kitty .
Stary 2013-05-22, 11:32   #2510
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Misia, wycałuj ja po stopach za ten akt dobroci

Tż odbierze wieczorem karuzelkę To dzisiaj będzie przyjemne zasypianie

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Matal, ja ostatnio 50 minut po czasie weszłam do gina. Ale spoko, potem my spędziliśmy w gabinecie 30 minut, więc następna para czekała dobrze ponad godzinę.. Miejsca siedzące się skończyły
Wiesz myślę, że powinnam

Stary 2013-05-22, 11:33   #2511
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea i masz racje, bo dziecko będziecie mieć Wy, oni będą miec WNUKA. I nie powinni się tak rządzić... Mogą coś w prezencie dać, ale nie że robią całą wyprawkę bez porozumienia z Wami...

A inna sprawa, ze teraz na pewno bardziej to przeżywasz niż nie będąc w ciąży. Choć pewnie jak dzidź się pojawi to też będziemy to wszystko przezywać, więc w sumie tak to już pewnie zostanie.
Nie no, aż tak źle nie jest, w sumie są "niegroźni i przyjaźnie nastawieni"... czasami tylko trzeba Teściową troszkę naprostować
Chociaż z drugiej strony żeby zaangażowanie spożytkować, wyślę ją na poszukiwanie tetry idealnej
Cały problem w tym, że moja teściowa się po prostu nudzi. Całe życie była bardzo aktywna - była nauczycielka i wicedyrektor podstawówki - ale szybko przeszła na emeryturę - skorzystała z pomostówki w wieku 55 lat i najzwyczajniej w świecie nie ma co zrobić z wolnym czasem Jeździ na wycieczki, co chwile rower albo wędrówki, do kuzynki Bartka do Wawy jeździ pomagać z Małym. No i teraz wychodzi z siebie, bo będzie miała małe bliżej Będę jej jakoś musiała przetłumaczyć, że owszem jestem bardzo wdzięczna za pomoc i zainteresowanie, ale chciałabym ten rok spędzić z własnym dzieckiem, a nie oddawać je na "przechowanie" teściom Chociaż z drugiej strony już wiem, że nie będzie najmniejszego problemu, żeby dziecia co jakiś czas "podrzucić"

Ale fakt faktem, jakoś się bardziej wyczulona i nerwowa zrobiłam

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Takiej mi narobiłaś ochoty na koktajl,że chyba dzisiaj się złamię i kupię z pół kg
Kup, kup... niby nic, a cieszy

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Powiem Wam,że nie łapię tych rozczarowań względem płci.Wiadomo,że każdy ma jakieś preferencje-mi się np.marzyła córeczka ale kurcze w głowie mi się nie mieści jak najbliższa rodzina rodzice,teściowie mogą tak otwarcie okazywać rozczarowanie czy czasami wręcz niechęć

Vea a jak teściowa chce maleńką dziewczyneczkę którą będzie mogła ubierać w różowe tiule to niech sobie taką sprawi
Dokładnie to jej Bartek powiedział Dosyć długo się śmiała, ale wiesz co, coś w tym jest... Bartek jest jedynakiem, a oni chyba zawsze chcieli mieć też córeczkę i teraz mieli nadzieję sobie odbić

Cytat:
Hej

Cytat:
OMG... czasnęłabym jak nic

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:38   #2512
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Słodzio

Ale mnie brzuch boli I normalnie czuję ten ból aż w kroczu Tzn. nie boli bardzo, mniej niż w czasie @, ale ból identyczny
Mnie dzisiaj pachwiny rwały na szczęście leżałam i przeszło. A w ogóle mam takie problemy z zaśnięciem, że szkoda gadać. Śpię praktycznie na lewym boku 99% w nocy. Na prawym boku jak jestem od raz chce mi się kupe i brzuch jakoś z żołądkiem pobolewa. W dodatku zawsze mi się lampka włącza "nie śpij na prawym, bo dziecko się niedostatecznie dotlenia". Na plecach z podkurczonymi nogami, nogi mi się rozjeżdżają-teraz łóżko mamy w innym miejscu to już nie walę nimi o ścianę, ale za to siku mi się chce. Więc pozostaje mój lewy boczek na którym już niedługo będę miała odleżyny . I koniecznie poducha między nogami, jasiu już jest za mały .

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość
Witamy się w 6 miesiącu !

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mam identyko pajaca po Blance ale i tak ten byl moim faworytem
Do schrupania.

Cytat:

Mi TŻ przyniósł znów czereśnie
Skąd Wy te czereśnie macie u mnie w sklepach jeszcze ni ma
Stary 2013-05-22, 11:40   #2513
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Pokłony dla niej
Stary 2013-05-22, 11:40   #2514
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać, że witam się w 6 MIESIĄCU!!
Cytat:
Aaa i witam się w 20 tc!!!!!!
Cytat:
Witam się w 6 miesiącu
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny :0 Witam się w 6 miesiącu Bobo daje czadu coraz bardziej, rusza się, że hej, tż nawiązuje z maluszkiem kontakt wieczorami, bawią się

Cytat:
Zgrabny brzuszek
Cytat:

Super
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:43   #2515
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Skąd Wy te czereśnie macie u mnie w sklepach jeszcze ni ma
Misia ma bo ona w Hiszpanii mieszka

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Ale fajna wiosenna burza u mnie Fajnie grzmi, trochę polało... ale i tak najbardziej lubię jak jest ciemno, błyska się i grzmi
Stary 2013-05-22, 11:48   #2516
teacherka
Zakorzenienie

Vea, będziecie korzystać z pomocy babci po tym pierwszym roku?
Jak się tak garnie do pomocy...
Moi teściowie też na emeryturze, ale mają działkę i na nic nie mają czasu, małej jeszcze nic nie kupili, ostatnie spotkanie minęło bez jednego pytania o małą. Wprawdzie teściowa powiedziała, ze ona będzie przyjeżdżać codziennie i zajmować się mała, byle bbyśmy jej nie oddawali do żłobka po roku, ale jakoś nie do końca w to wierzę... Pewnie w ostatniej chwili działka okaże się ważniejsza.
(aha, moj Tż jedynak, to prawdopodobnie ich jedyna wnusia jaką będą mieć...A ona ostatnio narzekała jak to nie ma czasu, bo "działka, obiad ugotować, zjeść, pozmywać, posprzątać" )

Izuuuuuuunia! jesteś? załatwiłaś coś w UP?
Stary 2013-05-22, 11:51   #2517
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Witam się i jak co rano lecę ogarniać bo syf roku

Dziś jadę oglądać pierwsze mieszkanie. Ciekawa jestem bo to nasze pierwsze jakie będziemy badać na żywo a coś czuję że rozpocznie tylko serię oglądanych. I oby coś szybko znaleźć i już działać bo zazdroszczę wam tego układania w szafeczkach, malowania i tapetowania pokoików

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:52   #2518
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
zadzwoń najlepiej dzisiaj bądź na dniach ponieważ ona teraz kompletuje grupy, a okazało się, że dużo osób nie przyszło jak wpsomniałam ze zwykłej listy, ona ma sprawdzić kto przyjdzie i ile miejsc bedzie, wiec nic nie szkodzi zadzownic i zapisac sie, zaleca przyjscie w ok. 30 tyg ciązy
Dziękuję za podpowiedź, muszę się w końcu za ten temat zabrać

Cytat:

Cytat:
Hej

Idę poczytać co u Was

Aaaaa jeszcze chciałam napisać, że gumka do włosów założona na guzik i pentelkę w krótkich spodenkach z powodzeniem daje radę Któraś z Was chyba mi to podopowiedziała. Sprawdziłam i jest git Zaoszczędziłam tym samym pieniążek na kupno wkładki poszerzającej...
Super, że dzidziuś zdrowy
W takim razie zobaczę czy uda mi się w ten sposób odratować moje spodenki

Cytat:

Dokładnie to jej Bartek powiedział Dosyć długo się śmiała, ale wiesz co, coś w tym jest... Bartek jest jedynakiem, a oni chyba zawsze chcieli mieć też córeczkę i teraz mieli nadzieję sobie odbić
U mnie podobnie Mąż to jedynak (dodatkowo jedyny kontynuator nazwiska) i myślałam że teściowie będą nastawieni na synka, a tu wręcz odwrotnie. Teściowa marzy o wnuczce, bo sama córeczki nie miała.
Oczywiście wnuczek też ma być, wg nich bo zakładają że my min. 3-4 powinniśmy mieć. taa pewnie...

Mam lenia. Gary nie umyte, obiad nie ruszony.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 11:53   #2519
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie z rana. Dzis usg polowkowe i z tych emocji spac nie moge... Takze prosze o kciuki o 11.20

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać, że witam się w 6 MIESIĄCU!!
Cytat:
Aaa i witam się w 20 tc!!!!!!
Cytat:
Witam się w 6 miesiącu
Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny :0 Witam się w 6 miesiącu Bobo daje czadu coraz bardziej, rusza się, że hej, tż nawiązuje z maluszkiem kontakt wieczorami, bawią się
Stary 2013-05-22, 11:56   #2520
dirtymagic85
Zadomowienie

Dzień doberek

Dziś wizytka, czeka mnie opierdziel od gina, bo znów HTC powyżej 40%, no i muszę sprawdzić co oznaczają fosforany w siuśkach, bo mi wyszły. Test obciążenia glukozą na szczęście git Odezwę się pewnie późnym wieczorkiem, bo mam jeszcze po południu SR, a potem zakupy(lodówka pusta), więc zanim z tżem się dotoczymy do chałupy to będzie późno....kończę śniadanie i się zbieram, miłego dnia dziewczyny i kciuki za pozostałe wizyty
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości