|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Izka straszny sen
![]() Cytat:
Cytat:
współczuję, ale mam nadzieje że jednym uchem wchodzi a drugim Ci wychodzi taka paplania. |
||
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Perse:
ja miałam USG robione na kiepskim sprzęcie, sam gin sie wkurzał i polecał zrobić to 3D/4D, choćby z tego powodu. Nic mi nigdy nie mówił o wodach, przepływach itd...
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Anitka czyli trafiłaś na super ginka a tutaj możesz wypytywać PERSE o te wszystkie badania bo ona to robi
Rena to hmm czyli wychodzi Ci że masz krótka FL? No nie nie Kochana od tego miesiąca to ja odpadam...pierw muszę iśc zrobić w końcu badania...ale TY się staraj a ja najwyżej dołączę do Ciebie
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-22 o 10:22 |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
o to że miałam jechać za sukienką i obiecał mi to a teraz bierze każdą jedną robotę .... i mówi że che jeszcze...
a wesele za 2 tyg....super....Perse trzymam za wizytkę !! i daj koniecznie znać po wizycie!
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi, że franca przyszła.. Może jednak ta histeroskopia coś wyjaśni. Gdzieś też czytałam że po tym badaniu wiele kobiet zachodzi praktycznie od razu w ciążę. Będzie dobrze kochana. A dzisiaj na smutki i złości zrób coś miłego dla siebie samej ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Agatko to jedź i sama kup sukienkę! Ja zazwyczaj wszystko kupuję sama, bo to ja mam się w tym czymś dobrze czuć. Najwyżej zwrócisz Agatko a kiedy Ty zamierzasz te badania na przeciwciała robić? Ja naprawdę jestem zdania że należy je wykonać najszybciej jak to możliwe po # a u Ciebie już klika tygodni mija..
|
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40929022]
Ja bym olała takie porady ciepłym moczem. [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
rena-
![]() monia- 2,5 miesiąca karmiłam pani- cudne rady, uwielbiam takie ja mam Kasię naprawdę bardzo grzeczną, na palcach policzę ile razy płakała, tylko przy chorobie zdarzyło się, że był płacz=potrzeba bycia na rękach, na codzien nawet jak zerka aby ją zabrać wyatarczy dać jej książeczki i ona się nimi zainteresuje i będzie sama bawić w łóżeczku, chyba, że to już dość długo trwa, tyle, ze teraz to ona nie chce na rece ale na podłgę a tam ma dostępt do wszelkich "bogactw" więc z oczu jej spóścić nie można pytanie dlaczego mając greczne dziecko mam w domu bałagan, nie mam obiadu i ciągle mam jakieś zaległości? odp.: bo godzinami mogę nic nie robić tylko wpatrywać się w moje dziecko... co do pomocy Tz-eta- mój niby zawsze pomaga jak jest w domu tyle, że (szybko przeliczam...) na 72h jest w domu może 15h i w tym czasie chce skorzystać z neta, obejrzeć film, pogadać z moimi Rodzicami i Rodzeństwem i pobyć ze mna i Kasią... jedynie jak mu wypadnie wolne - to jest w domu dłużej ogólnie on ma bardzo dużo wolnego no ale niestety ciągle jezdzi do domu rodzinnego dlatego ja już nie upieram sie aby zwlekać w nieskończoność z przeprowadzką ciągle słysze, że jak już tam zamieszkamy to będę go prosić aby gdzieś poszedł bo ciągle będzie obok i będę go miała "dość"
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-05-22 o 10:35 |
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rena nie możemy pow że FL jest krótka bo tam wcześniej miałaś temp zakłóconą i może źle masz zaznaczoną tą FL....patrzyłam na wykres....a TY kobieto masz plamienie a nie krwawisz jeszcze!! No i tam jak wejdziesz tzn otworzysz swój wykres to możesz usunąć liczbę dni.... W ZAŁĄCZNIKU MASZ OPIS
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie przejmuję się tym już...w nosie to wszystko mam...najwyżej w przyszłym tyg będę jeździć codziennie i wyjdzie mu to bokiem... bo nie znosi zakupów No chcę robić te badania ale .... ciągle mnie dusi i katar mam.... RENA tutaj masz jeszcze ładnie wszystko opisane... http://www.skarbmamy.pl/pomoc-wykres-cyklu
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-22 o 10:43 |
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
pani- ja ostatnio usłyszłam pytanie od Teściówki "Czy nie mogłabym wziąśc kredytu w pracy?!"(poczułam się tak jakbym wszystkich oszczędności z całego życia nie zainwestowała w dom, który remontujemy)
Tz-et ma w pracy pożyczkę i spłaca, ja mam kredyt odnawialny na koncie zaciągnięty to czemu nie wziąść jeszcze w pracy Teściowie mieli 4 pożyczki jak się budowali Teściowa nie pracowała, co tydzien pełen dom gości był a pożyczkę spłacili... no cóż ja nie jestem taka zaradna- moja wypłata ledwie wystarcza na pokrcie naszych wydatków
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dolozyla sie? cos pomaga???
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myślicie??
|
#1034 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no niestety razem z brzuchami chodzić nie będziemy tzn. ja Ci potowarzyszę tylko tym moim tłuszczowym ![]() Cytat:
![]() no a teraz to już będzie 4 cykl... Cytat:
Cytat:
teraz będę pilnowała bardziej mierzenia - zobaczymy co z tego wyjdzie no niby mam plamienie, ale brzucha na maxa boli i wiem, że to się rozkręci...Cytat:
a na Twoim miejscu też męża bym przeciągała
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-22 o 10:59 |
||||||
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
ta z lewj ma sexi plecy
ale taki kolor by Ci sie widzial?
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
wow - obie ładne, ale ta łososiowa chyba bardziej elegancka - śliczne
|
#1038 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja czasem od teścia słyszę dlaczego się nie budujemy przecież oni jak byli młodzi to sobie jakoś po mału dawali radę. To mój tż zawsze odpowiada że on też sobie daje radę, tylko że 30 lat temu to były trochę inne reali i inne warunki.. mój tż kiedyś nawet przeliczył ojcu ile ona zarabiał wtedy i ile mógł za to kupić w porównaniu do nas to trochę się zmieszała i stwierdził że przecież on nas do niczego nie namawia |
||
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki - choć jutro pewnie jeszcze nic nie zobaczysz
|
#1040 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm...albo dołączysz do pary Hosence w przyszłym miesiącu... mnie się wydaje że u Ciebie OWU była wcześniej niż tam masz zaznaczone Oj tak poprzeciągam Go właśnei te plecy mi się w niej podobają i nic poza tym bo w brzuchu będzie obcisła i będzie widać moje schaby Chociaż jak patrzę na ten kolor to chyba mi się taki podoba.... wow szybko ale i bardzo dobrze Kochana!! właśnie.... Mnie też brzuch boli a rozkręcić się nic nie chce ;(
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-22 o 11:10 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powtarzam sobie, że skoro inne kobiety zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci, to u mnie też tak będzie !!! minęły już 3 lata jak się staramy - i już sama gubię w obliczeniach...a owulację tak zaznaczyłam, bo na tym drugim wykresie samo tak zaznaczyło, ale w tym cyklu postaram się bardziej (http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html#)a Twojemu TŻ już współczuję __________________ uciekam robić obiad i sprawdzać sprawdziany, bo dzieciakom obiecałam na piątek wszystko sprawdzić ( a mam z 3 klas
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-22 o 11:18 |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet o tym nie myślałam
![]() Potrzebuję rozmowy z ginem ...
|
#1045 | |||||
|
Zakorzenienie
|
zeberko, Kasia coraz śliczniejsza
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no cóż, czekam na lepsze czasy a na razie spisuje to, co polecacie ![]() Cytat:
![]() ![]() no - kiedyś to było życie ![]() Cytat:
agatko, a mnie ta druga urzekła, bardzo lubię taki krój sukienek - są eleganckie a jednocześnie takie dziewczęce ![]() rena, następny cykl będzie Wasz do mnie też przyszła @ a piękne krechy na teście owulacyjnym miałam i Męża pod ręką, co się rzadko zdarza, i śluz i wszystko co potrzeba. Ale niestety, doopa, psychika robi swoje
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie z tym mierzeniem nie jest łatwo, ale w tym cyklu postaram się bardziej ![]() no jasne - ja też bym poszła ![]() Cytat:
jak parami to parami - solidarność jajników ![]() _________________________ ____ obiad zrobiony kawa też więc siadam do sprawdzianów nie mogę się dodzwonić do Polic żeby się umówić na histeroskopię aaa jeszcze jedno - jakich testów owulacyjnych używacie?? ja kupiłam kiedyś takie paski, ale one nic nie wnosiły :/ co myślicie o takim http://allegro.pl/show_item.php?item=3259707438?? i jakich termometrów?? polećcie coś??
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-22 o 12:07 |
||
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
rena szczerze mówiąc po drugim # dostałam kopa że tak powiem...ale i z dystansem do tego wszystkiego teraz pochodzę...głowa odpoczywa już któryś miesiąc...teraz jest całkiem inaczej...
rena termometr najlepiej z 2ma 0 po przecinku można kupić na allegro... a testy owulacyjne ja kiedyś używałam i dziewczyny tutaj też te najtańsze z allegro też! np http://allegro.pl/dobry-termometr-ow...263408510.html i testy http://allegro.pl/testy-owulacyjne-o...236943481.html
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-05-22 o 12:09 |
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wyrzucam męża w pracy i jade do babci, u niej siedzę te 1,5h
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
padłam! co za człowiek! /swoją drogą powinnaś pisać bloga albo książkę - uwielbiam twoje posty![]() fajne ćwiczyć możesz?? brzuszki rób ;P
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1050 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie kochane w nowym wątku,długo nic nie pisałam bo za bardzo nie wiem co mam pisać,często was podczytuje ,duzo aniołkowych mam przybyło
![]() Ale Hosenko gratuluje Zeberko-Kasieńka jest cudowna Agatko-mi tez sie podoba bardziej ta sukienka z lewej
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

ale mam to już gdzies i się nie przejmuje bo szkoda moich nerwów....
współczuję, ale mam nadzieje że jednym uchem wchodzi a drugim Ci wychodzi taka paplania.
a wesele za 2 tyg....super....
za wizytkę !! i daj koniecznie znać po wizycie!

bo nie znosi zakupów