W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 12:03   #4801
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Tweed, a swoją drogą jak nie będę mogła w przyszłości utrzymać moczu to będzie to Twoja wina, jak mi stąd znowu znikniesz
ha, ja już jedną serię ćwiczeń mam za sobą
Stary 2013-05-22, 12:03   #4802
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Melduję, że zaliczyłam dwóch hydraulików i wodomierze wymienione. Do tego w gratisie jeden z nich wymienił mi uszczelki w kranie, bo zaczęło kapać
uszczelki poszły bo nie ćwiczysz kegla...
jesteś lepsza ode mnie, 2 hydraulików jednego dnia i nowe uszczelki
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:06   #4803
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Melduję, że zaliczyłam dwóch hydraulików i wodomierze wymienione. Do tego w gratisie jeden z nich wymienił mi uszczelki w kranie, bo zaczęło kapać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:06   #4804
tweedledee
Zakorzenienie

Wiecie co, z jednej strony strasznie mi głupio, że taki flak ze mnie wyszedł i tak musicie się naprodukować o oczywiśtych oczywistościach, ale z drugiej jakoś mi tak... lżej i lepiej
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Surka- trzymam nadal kciuki Mam nadzieję, że lada chwilę będziecie w domku.

Tweed- nie wiem co napisać...Jak pocieszyć... Zdarzają się nam wszystkim (za wyjątkiem Małgosi oczywiście cięższe dni. Nie chcę tak wszystkiego zwalać na hormony, no ale nie da się ukryć, że to w dużej mierze ich sprawka. Pomyśl, że za niedługo maleństwo będzie z tobą i nie będziesz mogła się nim nacieszyć. Zapomnisz o złym samopoczuciu w ciąży. Zrelaksuj się, marudź jak ci to pomaga. Jesteśmy z tobą
Też tak myślę, z tym że z jednej strony odliczam dni to spotkania z moją kuleczką, a z drugiej strony wcale nie chcę, żeby to szybciej leciało, bo już nigdy nie będę sama z tż, tak w sumie "niezależna"(co i tak jest zaprzeczeniem moich wcześniejszych słów)
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
najwazniejsze, z nic sie powaznego nie dzialo, a to, ze czujesz sie uzaleniona od kogos to nic strasznego, ten stan nie potrwa wiecznie i bedziesz mogla robic zakupy tak jak wczesniej A hormony dzialaja na nas teraz niemilosiernie, ale glowa do gory
Broń boże, dlatego napisałam, że aż mi głupio, że się martwiłyście
Serio pomyślałam, że będzie lepiej bez tej mojej paplaniny, a i pewnie nie zauważycie, że mnie nie ma
Cytat:
Jejku Tweed, nie możesz zamykać się teraz w sobie, płakać po kątach sama... lepiej płacz nam tutaj, pisz o wszystkim, nic nie pomijaj, marudź ile wlezie, damy radę to znieść Kochana
rozumiem Cię z tym zwolnieniem tempa, kasą itd. Też nie mogę się jeszcze do tego przyzwyczaić, mam wrażenie, że czas leci, że nie zdąże już nigdy zrobić tego czy tamtego, bo planów mam mnóstwo. Torby, zakupy, wyjście z domu, jazda samochodem, kurza dooopa - zwykłe umycie się jest dla mnie osoby, która wszystko szybko robiła, takim wyczynem, że aż płakać się chce... No ale cóż, mam w brzuchu kogoś, dla kogo mimo łez muszę się śmiać, muszę pocierpieć... najwyżej później będę wymagać noszenia na rękach za to
Wysmarkaj nochala, włącz swoje poczucie humoru, które wiele razy z łez mnie wyciągało i więcej proszę nie ukrywaj się, bo w końcu wezmę swój wielki zad i ruszę do Wrocka, który jest do zwiedzania w moich planach od dawna

Ściskam Cię płaszcząc moje cyce do granic mozliwości wystawjącego brzucha
Hahahah czarownica No rozbroiłaś mnie zupełnie
Niby wszystko wiem, ale jednak jak piszesz o tym, że i tobie jest strasznie źle... to i mi się lepiej robi (oczywiście tylko poprzez współodczuwanie niedoli)
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Kochanie my wszystkie tu jesteśmy starszymi babciami obecnie, żadna juz nie ma sił i energii na to, co kiedys nie stanowiło absolutnie żadnego problemu. Kiedyś się nad tym nie zastanawiałyśmy, a teraz no cóż- trzeba zacisnąć zęby i znieść to wszystko dla naszych szkrabów.
Ja przykładowo gibam się na boki jak chodzę jak co najmniej kaczka i do tego tak wolno się toczę, że aż ludzie na mnie na ulicy patrzą
I narzekaj ile wlezie, tylko nam nie znikaj
Ja wiem Z tym że mój mózg raz przetwarza taką informację, drugim razem nie: i wtedy jestem już jedyną ciężarówką na świecie, jedyną, kóra się tak okropnie czuje i tyle nie może
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Kochana ale przeciez po to jesteśmy żeby sie też tu poużalać nad sobą ja też mam bardzo cięzkie dni, uwierz mi. Płakusiam sobie prawie codziennie, czasami malutko czasami więcej tylko u mnie to przez strach o ciąże, bo mam zjechaną psychike i to równo no ale musimy wszystko jakoś przetrwać. Hormony w nas buzują i dla kogos z boku wydawac by się mogło, że przecież jest super a nas coś dobija i dołuje. Cieszę sie, że jesteś i jak dla mnie możesz sie użalać ile wlezie

No ja też będe rodzić w szpitalu gdzie pracuje moja ginka i wiem że ona bardzo dba o swoje pacjentki i mam nadzieję, że dopilnuje żeby wszystko było ok
Mago, no właśnie najgorsze w tym jest to, że ty masz prawo się stresować, bo dużo w kwestii ciąży już przeszłaś i to jest naturalne...
Ja momentami mam wrażenie, że gdybym ni8e znalazła u siebie żadnego problemu, to sobie wymyślę i będzie i tak siedzę i się dołuję
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
no ale nam już nie uciekniesz ok?
A telefon to wiesz co...zmień na taki do kontaktów z ludźmi:P
No chcecie czy nie chcecie, to nie
Ten telefon, to już w ogóle dogorywa, bo ostatnio mi jeszcze na kafelki upadł i traf chciał, że akurat nic mu się nie stało wizualnie, ale aparat nie działa
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
tweed
a ja wlasnie dzis z rana pisalam o baby blues
czyzby Ciebie cos dotknelo??
A to już w ciąży można przechodzić?
Cytat:
albo daj nam numer do swojego Tżta to będziemy jego atakować
En, a wiesz, że to jest chyba lepszy pomysł? WSZYSCY moi najbliżsi wiedzą, że szybciej się ze mną skontaktują dzwoniąc do tż
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Pamietaj, ze to wszystko w slusznej sprawie, dla Twojego Malenstwa. To, ze pranie wisi dłuzej, a niech wisi, nic mu sie nie stanie, odpusc i nie zadreczaj sie tym. U mnie w domu nie jest błyszczaco, tez na poczatku mnie to denerwowalo, ale teraz po prostu to olewam, bede mogla to posprzatam tak jak chce

Poza tym zastanawiam sie jak ja dotre dzisiaj do lekarza jak mnie meczy nawet droga do wc a do tego jeszcze na dworze ciepło, duszno, chyba usmiechne sie do brata aby chociaz mnie chociaz podwiozł przynajmniej sie tak nie spoce
Wiem, wiem Mały mnie stale pocieszał ostro, kopiąc gdzie tylko się da, każdy cm mam obkopany już całkiem porządnie
Stary 2013-05-22, 12:10   #4805
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

mówią w tv o tym dziecku co zmarło na tvn24

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:10   #4806
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
ale z drugiej jakoś mi tak... lżej i lepiej
i o to chodzi kochana
Stary 2013-05-22, 12:10   #4807
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co do baby blues to tez sie tego boje... boje sie najbardziej tego, ze bedzie mi brakowac brzuszka, kopniakow dziecka i to ze bylam w ciazy, dla mnie to super stan, czuje sie teraz wazna, wszyscy moja mi zazdroscic ze mam dziecko w sobie, mam skarb, boje sie ze po porodzie bede tylko krytykowana za wyglad i odsunieta na boczny plan, to egoistycznie podejscie ale boje sie
tak niestety po części będzie, bo po porodzie wszyscy zachwycać się będą maluchem musisz sobie jakoś z tym poradzić

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dzwonie ale słysze tylko, że l4 dotarło, sprawa jest rozpatrzona i tylko musze czekać na pieniądze i ot cała filozofia Zus-u
to zadzwoń i powiedz miłej Pani z Zusu że czekasz już tyle czasu i czy jej byłoby tak fajnie jak by pensji nie dostała na czas...

Cytat:
Melduję, że zaliczyłam dwóch hydraulików
no no widzę, że wszędzie hydraulicy sie sprawdzają

Tweed

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-22 o 12:12
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 12:11   #4808
enlevee
Zakorzenienie

Ej laski piszcie, bo ja chcę jechać do tego lumpka, a tu nowy wątek trzeba założyć

Twee- bo każda z nas ma te hormony w sobie, które podpowiadają jej, że nikt jej nie rozumie
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:12   #4809
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Twee, dla pocieszenia mogę Ci zrobić fotkę naszego mieszkania obecnie.. gwarantuję Ci, że poczujesz się perfekcyjną panią domu
Heheheh, no uwierz, że chyba i tak robiłabym ci konkurencję suszarka zawalona ubraniami do prasowania, stół wypranymi i wyschniętymi ubrankami małego (wystarczy schować - robię to od 2 dni), a no i w kuchni też suszarka czeka na poskładanie garków
Ooo i okna mam okropnie brudne. Lepiej?
Cytat:
A myślałaś przykładowo o jakichś ćwiczeniach dla kobiet w ciąży? może coś w wodzie? u nas coś takiego jest, ale niestety mam grzybka, więc nie mogę obecnie. Wszystko dobre, byleby czas zająć. Mi zawsze pomaga jak się spotkam z mamą lub do niej pojadę, trochę czasu mija. Moje koleżanki też czasu w ogóle nie mają, moja przyjaciółka się nie odzywa od jakiegoś dobrego miesiąca, bo jest tak zapracowana i też mi trochę przykro.. no ale zawsze sobie wtedy tłumacze, że już niedługo nie będę musiała walczyc o nikogo uwagę, bo będę miała kruszynka, dzięki ktoremu juz nigdy nie będę sama
Już chciałam napisać, że fajny pomysł, ale raz że sama nie pójdę, a dwa, że i tak nie muszę martwić się powodem 1, bo też mam grzybka
Cytat:
Tweed, a swoją drogą jak nie będę mogła w przyszłości utrzymać moczu to będzie to Twoja wina, jak mi stąd znowu znikniesz
No pieknie, czyli tak naprawdę chodzi tylko o kegla??!!

Coby nie było - sama też nie ćwiczyłam
Cytat:
Idę coś zjeść i jadę na miasto po prezent.

Sofina gratulacje
Surka cieszę się, że już lepiej i czegoś się dowiedziałaś ciekawe jak Rocky..?
Tweed ja czuję dokładnie to samo, myślę, że większość z nas zresztą. Nawet ostatnio Tż chciałam powiedzieć, że mnie to zaczyna przytłaczać, ta niezdarność, nieporadność, dolegliwości przez które tyle rzeczy muszę odpuścić. W końcu mu nie powiedziałam, bo nie chciałam wyjść na ciepłą kluchę sytuacja jeszcze mnie do płaczu nie doprowadziła ale wyobrażam sobie, że dziewczynom, które były/są aktywniejsze w życiu ode mnie musi być naprawdę ciężko najlepsze pocieszenie jest takie, że to minie i czekają nas niebawem czasy kiedy znowu wrócimy do formy
No u mnie oprócz nieporadności wychodzi jakaś okropna samotność. Bo tż ciągle nie ma w domu, jak nie praca, to próba z jednym albo drugiem zespołem, albo dwie w jednym dniu, ciągłe koncerty, teraz nawet na weekend ma Cholery już od tego dostaję, a zdrugiej str nie mogę mu tego zabronić. Bo co, skoro ja nie mogę wychodzić, to on ma się kisić i na mnie patrzeć?
Stary 2013-05-22, 12:14   #4810
czarownica1
Zakorzenienie

Tweed, jaki z Ciebie flak, toż Ty babo jędrna dziołcha jest, a psychika... poradzimy sobie z nią tutaj i z racji stanu tejże nie powiem, żeś wredna okrutnie skoro Ci lżej, że mi też ciężko

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
mówią w tv o tym dziecku co zmarło na tvn24
idę na wiadomosci, choc ni wiem czy mi nie wystarczy krótkie info Mamy
Stary 2013-05-22, 12:16   #4811
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Pochwale sie co moj maz kupil swojemu nienarodzonemu synkowi
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 12:18   #4812
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

"mówią w tv o tym dziecku co zmarło na tvn24"

"idę na wiadomosci, choc ni wiem czy mi nie wystarczy krótkie info Mamy"

laski nie pls wklejajcie takich informacji bo mi serce pęka... i boję sie strasznie !!!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:18   #4813
iwona335
Zakorzenienie

Twee a może powiedz TZ żeby spędził z Tobą któryś wolny dzien, zebyscie wyszli gdzieś razem, albo zeby pobyc w domu, nawet coś zrobić, ale zeby był troche przy Tobie bo tego potrzebujesz
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:19   #4814
enlevee
Zakorzenienie

Twee- ale zajęcia dla kobiet w ciąży są też nie tylko w wodzie, więc rusz tyłeczek i się zapisz skoro pomysł Ci się podoba tam poznasz na pewno fajne babki i to z Twojego miasta, które mają tak samo dużo rozterek co my teraz, tylko nie są tak daleko !

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-22, 12:21   #4815
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Tweed, jaki z Ciebie flak, toż Ty babo jędrna dziołcha jest, a psychika... poradzimy sobie z nią tutaj i z racji stanu tejże nie powiem, żeś wredna okrutnie skoro Ci lżej, że mi też ciężko

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

idę na wiadomosci, choc ni wiem czy mi nie wystarczy krótkie info Mamy
lżej na sercu, ale w tyłku więcej
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Twee a może powiedz TZ żeby spędził z Tobą któryś wolny dzien, zebyscie wyszli gdzieś razem, albo zeby pobyc w domu, nawet coś zrobić, ale zeby był troche przy Tobie bo tego potrzebujesz
Wiesz, jak ma już wolną chwilę to spędza tylko ze mną, bo się ciągle domagam jego uwagi. Ale dla mnie to i tak za mało

Aaa właśnie, skoro już mam całkiem wrócić do żywych, to znalazłam super przepis, na przepyszny serniczek bez pieczenia właśnie go wcinam
Stary 2013-05-22, 12:21   #4816
czarownica1
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40933465]"mówią w tv o tym dziecku co zmarło na tvn24"

"idę na wiadomosci, choc ni wiem czy mi nie wystarczy krótkie info Mamy"

laski nie pls wklejajcie takich informacji bo mi serce pęka... i boję sie strasznie !!!![/QUOTE]

sorry, ja unikam takich akcji, nie czytam, wyłaczam, nie chodzę do majówek itd... a tu się jakoś zagalopowałam i jednak nie chce juz wiedziec co i jak...
przepraszam
Stary 2013-05-22, 12:22   #4817
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

U nas ok, ale mały to maluszek, waży 1500 g

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:25   #4818
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933547]U nas ok, ale mały to maluszek, waży 1500 g

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
no i też dobrze, pójdzie Ci lżej
dobrze, ze dobrze
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:27   #4819
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933547]U nas ok, ale mały to maluszek, waży 1500 g

jeszcze ma czas by podrosnąć
najważniejsze, że wszystko dobrze.
Stary 2013-05-22, 12:27   #4820
ita83
Wtajemniczenie

Tweed - co sie przejmujesz marudzeniem - i tak chyba ja wychodze na najwieksza marude bo caly czas narzekam
ale komu mam zrzedzic jak nie wam i mezowi
korzystam z tego ze mnie jeszcze nie wyrzucilyscie z klubu - wiec jeszcze moge troche dorzucictych moich dolegliwosci do wora

a propo dolegliwosci - zrobilo sie cieplej i mam .... ODPARZENIA
no powaga jak u noworodka....na pachwinach dzis sie z rana smarowalam juz Nivea SOS...nawet tak nie boli - ale to dopiero poczatek chyba bo lekko zaczerwienione ino

a jeszcze pytanie - CZY KTORAS Z WAS ma juz te kosze na pieluchy??? - obecnie sa u nas na promocji i nie wiem czy warto czy nie......
Stary 2013-05-22, 12:29   #4821
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Ej laski piszcie, bo ja chcę jechać do tego lumpka, a tu nowy wątek trzeba założyć
właśnie, a ja chcę iść spokojnie na sr

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
a jeszcze pytanie - CZY KTORAS Z WAS ma juz te kosze na pieluchy??? - obecnie sa u nas na promocji i nie wiem czy warto czy nie......
ja nie i mieć nie będę.
Stary 2013-05-22, 12:30   #4822
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
lżej na sercu, ale w tyłku więcej

Wiesz, jak ma już wolną chwilę to spędza tylko ze mną, bo się ciągle domagam jego uwagi. Ale dla mnie to i tak za mało

Aaa właśnie, skoro już mam całkiem wrócić do żywych, to znalazłam super przepis, na przepyszny serniczek bez pieczenia właśnie go wcinam
tez mam niedosyt Tż tyle co niedziele razem spedzamy

Wlasnie zamowilam posciel na dzien mamy dla mamy, stwierdzilam, ze chociaz tak jej sie odwdziecze za to co teraz robi

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Tweed - co sie przejmujesz marudzeniem - i tak chyba ja wychodze na najwieksza marude bo caly czas narzekam
korzystam z tego ze mnie jeszcze nie wyrzucilyscie z klubu - wiec jeszcze moge troche dorzucictych moich dolegliwosci do wora

no powaga jak u noworodka....na pachwinach dzis sie z rana smarowalam juz Nivea SOS...nawet tak nie boli - ale to dopiero poczatek chyba bo lekko zaczerwienione ino

nie kupuje

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:32   #4823
czarownica1
Zakorzenienie

Ita, kosza nie kupuję

Edytowane przez czarownica1
Czas edycji: 2013-05-22 o 12:44
Stary 2013-05-22, 12:32   #4824
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

ita ja nawet nie kupuje nic spacjalnego na pieluchy.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 12:33   #4825
lachryma
Zakorzenienie

zamówiłam sobie zestaw bransoletek z okazji dnia matki dla siebie
a co
Stary 2013-05-22, 12:34   #4826
enlevee
Zakorzenienie

Najważniejsze, że zdrowy!!! Podrosnąć ma czas i w brzuchu i poza nim
Bardzo się cieszę, że wszystko ok !

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-22, 12:34   #4827
tweedledee
Zakorzenienie

Perse mały ma jeszszcze czas na nabranie tłuszczyku i tak jak dziewczyny piszą - w razie czego będzie ci łatwiej go wypchnąć
Cytat:

No to ci dzisiaj zrobiłam konkurencję

Ja kosza nie kupuję - zastanawiałam się, bo mamy tylko jeden pokój, ale siostra mi doradziła, że to i tak jest zbędne. Poza tym wkłady są ponoć dość drogie.
Stary 2013-05-22, 12:34   #4828
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
a co
jakis pretekst musiał byc do kupna

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-22, 12:35   #4829
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
a co
Ja planuję w ramach obchodów leżeć całą niedzielę i jeść dobre rzeczy
A za rok będziemy już świętować z naszymi kuleczkami, które już się pewnie będą do chodzenia wyrywały
Stary 2013-05-22, 12:36   #4830
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
jakis pretekst musiał byc do kupna
no muszę coś powiedzieć mężowi

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości