|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
była jeszcze kiedyś morela, ale ją wycofali ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- to jest to! ![]() Ooo, czy mi się wydaje, czy Ty też masz dołeczek tylko po jednej stronie ? ![]() Wybacz Ale pozostaje jeszcze nadzieja (nigdy jej w promocji nie widziałam chyba )
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2013-05-22 o 13:24 |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Zanim dodam jednego posta, to już mam 3 kolejne do czytania
![]() Cytat:
widocznie i bez tego cieszy się powodzeniem.
|
|
|
|
|
#3663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama ma po dwóch stronach, a ja z bratem tylko po jednej wiedziałam, że kolor cie przekona, bo jest śliczny
|
|
#3664 | |
|
Konto usunięte
|
Szkoda. Swoją drogą muszę zostawić u TŻ jakąś odżywkę. Muszę ją schować do jakiegoś plecaka. Ostatnim razem zostawiłam u niego odżywkę do włosów. Była może na 1 użycie. Jego mama sprzątała mu pokój i ją wyrzuciła
. (Tak wiem, że nie powinna mu sprzątać pokoju. Mówił jej 1000x żeby mu nie sprzątała. Ale ona robi swoje i już. Nawet jak pościele łóżko to potrafi pościelić po swojemu . Ostatnio TŻ jej tłumaczył żeby nie wynosiła nam kubków rano. Dopiero karteczka przyklejona na kubku :,,Nie wynosić'' podziałała. ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Udało mi się zapuścić grzywkę . Po raz pierwszy od 3 lat ![]() |
|
|
|
|
#3665 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam co tam naskrobałyście i widzę, że podjęłyście temat promocji w rossmanie
Też bym chciała coś sobie kupić w tym eyeliner, jednak nie mam pojęcia, jaki Czy możecie coś polecić?---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cudny odcień, szukałam naturalnej pomadki i ta jest świetna ![]() Kolejny kosmetyk do zakupu ![]() Zbankrutuje chyba |
|
|
|
#3666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie na blogu właśnie zawisła moja chciejlista na jutro
|
|
|
|
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam, że miałam z wibo bo był pierwszym moim eyelinerem, ale mi nie podpasował niestety ![]() Ciekawą listę zrobiłaś
|
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stanęło na Alterra Papaya&Bambus ( bosko pachnie), odżywce Joanny z pokrzywą i zieloną herbatą i lakierze Miss sporty Clubbing colours 453 ( bo dopiero teraz dowiedziałam się o promocji ) ![]() Pozmieniali ustawienia Rossmanna i idąc po Facelle znalazłam.. prezerwatywy. Nie szukałam dalej.
|
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten Facelle faktycznie grzechu warty? Bo jeszcze nie testowałam
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzę na niego za każdym razem jak jestem w rossie, a w promocyjnej cenie to wręcz krzyczy do mnie. ale mam jakiś opór przed myciem głowy plynem do higieny intymnej. czytałam, że może przyczyniać się do zwiększonego wypadania.
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glutka też kładę na głowę, a jest przecież do jedzenia. ![]() Ale jeśli mówisz, że może zwiększać wypadanie, to chyba się nie skuszę, bo moim niewiele potrzeba do wylatywania. |
|
|
|
|
#3673 |
|
Spaceroholiczka
|
Jest możliwość, żeby krwiako-siniak powstał samoistnie?
![]() Jestem pewna, że rano jeszcze nic nie miałam, teraz patrzę, a na prawym kolanie, troszkę po prawej stronie mam właśnie takie coś o śr. nieco większej od 5 zł. Nie uderzyłam się ani nic
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi na szczęście teraz się głowy trzymają (tfu tfu ). Wszystko dzięki kozieradce. CP i Jantar raczej też mają w tym swój udział. Ciekawe co będzie, jak odstawię.
|
|
|
|
|
#3676 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Cytat:
I guzami od głowy, na jamie brzusznej kończąc, ale hematolog uważa, że taka moja uroda, choć guzy nie powinny wyskakiwać. Już nieraz wychodziły mi siniaki w niemożliwych miejscach do uderzenie, ba, to były krwiaki, coś takiego jak teraz tylko np. na wewn. str. ramienia, ale wtedy miałam podejrzenie białaczki, chłoniaka i biegiem leciałam do onkologa, bo wyniki były fatalne. Muszę przypilnować czy na dniach znów nie wyjdą mi guzy
|
||
|
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, tyle co Ty się namęczysz, to nawet wrogowi się nie życzy.. Obserwuj się uważnie i gdyby tylko coś się działo, do lekarza leć. Ze zdrowiem nie ma żartów..
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Spaceroholiczka
|
Co z tego, że ja przypilnuję, jak część lekarzy to oleje, a jeden na 1/10 będzie chciał mnie od razu na onkologii z podejrzeniem białaczki, chłoniaka, włókniaka, autoagresji, raka czy innych cudów
![]() Ciągle słyszę, że tak być nie powinno, "nie wiemy dlaczego tak jest, no ale jest i to jest DZIWNE" |
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się Was spytać, czy gdy macie zamiar użyć maskę na włosy po myciu, to czy wcześniej dajecie odżywkę do spłukiwania? Jeżeli chciałbym dawać ( dosłownie na chwilkę, tylko po to, żeby łatwiej nakładało mi się maskę ) to czy działanie maski będzie wtedy słabsze?
Pytam, bo po umyciu włosów są trochę 'tępe' i muszę dać sporo tej maski, żeby bez problemu przeczesać włosy palcami. Wiem, że gdy używałam waxa to dawałam, bo on jak guma jest i ciężko było rozprowadzić go dobrze na włosach.
|
#3681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest, jak się certyfikaty na bazarach kupuje. ![]() Coś Pani jest, ale nie wiemy co. Na wszelki wypadek damy leki na to, na to i na tamto. Mi dawali przez tydzień leki na świńską grypę ( w szpitalu), bo miałam zapalenie płuc. Śmieszy mnie ich debilizm. To, jaka byłam wyniszczona ich nie interesowało. Co z tego, że pacjentka sama do łazienki z wycieńczenia iść nie może, jak jest za nią kasa.
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;40930686]ja muszę poszukać jakiś treningów na yt
masz coś godnego polecenia, w stylu killera? ![]() [/QUOTE] mzoe któreś z ćwiczen jillian ?
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co miałam napisać to się aby mixem pochwalę
![]() Isana z babassu + maska Alterra + olej rycynowy + maska Gloria + Pilomax + olejek Alterra migdałowy + Scandic Coco + Bingacz z Shea + Bingacz z Ghassoul + olej migdałowy + ruska maska jajeczna + krem BeBeauty + krem Isany oliwkowy + krem Isany granatowy
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast facelle... no, jakoś mnie przeraża i tyle. opcja z wypadaniem to tylko zasłyszana (zaczytana) - nie musi być prawdziwa, ale mnie to ryzyko trochę odpycha. dodam tylko, że czytałam też masę opinii pozytywnych. co włos to obczaj Edytowane przez Just:) Czas edycji: 2013-05-22 o 15:46 |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
ja też się suszę, dodałam skrobi do pomyciowej mieszanki i zobaczymy co z tego będzie
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Just a ja właśnie po umyciu włosów szamponem dla dzieci, albo tym balsamem BD dla mam, mam takie 'tępe' włosy, pewnie przez to, że dobrze oczyszczone i gdy nakładam gęstą maskę to muszę jej sporo dać :/ przy kallosie było to plusem, bo szybko zużyłam
ale bingacza mi szkoda
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 | ||
|
Rozeznanie
|
Proszę, tu macie linka
![]() Już mam parę pomysłów na posty, muszę jeszcze popracować nad wyglądem, ale ciężko mi się w tym wszystkim połapać. Jeśli macie jakieś uwagi to będę wdzięczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zobaczysz, dostaniesz się na wymarzoną medycynę i będziesz najlepszym lekarzem ever. Ci wszyscy, na których do tej pory trafiałaś będą ci mogli co najwyżej buty czyścić, o!
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

to jest to! 
Ale pozostaje jeszcze nadzieja
)

. (Tak wiem, że nie powinna mu sprzątać pokoju. Mówił jej 1000x żeby mu nie sprzątała. Ale ona robi swoje i już. Nawet jak pościele łóżko to potrafi pościelić po swojemu
Czy możecie coś polecić?