|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
laylaa
Jak można kogoś tak traktować?! Aha miałam napisać wcześniej że oglądałam wczoraj ten "terminal" i super, naprawdę fajny film A z domu nie ruszam się bez błyszczyka, w szkole raczej nie poprawiam makijażu ale i tak noszę na wszelki wypadek ze sobą puder i korektor. Aha i perfumy noszę ze sobą a jak mam w-f to sztyft z rexony
|
#10052 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Strasznie mi przykro, że musisz przez to wszystko przechodzić. Dokładnie wiem jak się czujesz i.. głupio mi. Że ja już nie muszę nienawidzić świąt. Wole nie wyobrażac sobie, co się dzieje teraz u mnie w domu.
|
|
|
#10053 |
|
Wtajemniczenie
|
laylaaa =>
fajny makijaż ![]() a ja do szkoły zabieram zawsze puder nigdzie się nie ruszam bez pomadki ochronnejAgosek => ładne butki ale sobie postów nabiłam jeszcze jeden i będzie 2000
|
#10054 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie wychodzę z domu bez korektora i lusterka. Często się zadarza że ich nawet nie użyję, ale jednak bezpieczniej się czuje mając te 2 rzeczy przy sobie
.Jestem tu całkiem nowa i muszę przyznać że całkiem fajne to fotum wizaza i fajny wątek.
|
#10055 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I puder albo podklad jesli mam niespodzianki na twarzy. No i krem do rąk, bo mam delikatne strasznie łapki . W ZG. ![]() Cytat:
Ja mam naturalnie duże+duże jako krótkowidz. Czasem koledzy z muzycznej śmieją się ze mnie co ćpam .Cytat:
, cieszę się że Ci się podoba Obejrzałam wczoraj moje kochane "Moulin Rouge" ... i placzę w trakcie filmu... nic na to nie poradzę... Tak samo jak ryczę podczas "Romea i Julii". Nie wiem czy to tak Baz Luhrmann na mnie działa, czy co .666 post-w sam raz do mojego tematu o Szatanie
|
|
|
#10056 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam obejżeć Moulin Rouge. Pfff. Norma.
Agosku a co do tych dużych źrenic, to ja krótkowidzem nie wiem czy jeszcze jestem, kiedyś w każdym razie [10 lat temu] nosiłam okulary minusy, ale też zawsze mam duże źrenice. Teksty o ćpaniu dobrze znam, ale szczyt był kiedyś, jak z takimi dużymi wróciłam do domu. Rodzice najpierw mi się godzinę przyglądali, a później walnęli godzinne kazanie z cyklu "dziecko, to wszystko dla twojego dobra!"
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Najlepiej jak jestem niewyspana i mam półprzymknięte oczy a do tego te duże źrenice.
|
|
|
#10058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz ![]() Cytat:
zawsze chciałam go obejrzeć ale nie było mi dane, chyba ściągnę sobie Ty mój Szatanku
|
|
#10059 |
|
Zadomowienie
|
mathilda-jak pieszczotliwie
moja Lilith ^^-demonku .Chyba zaczyna mi się powoli robić burdelik w pokoju .
|
|
#10060 |
|
Wtajemniczenie
|
nooo, 2000 post
![]() idę na obiad ![]()
|
#10061 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#10062 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja właśnie gram z bratem w wizażowe gry
wciągające to bardzo jestem już po świątecznym obiedzie i mam wrażenie, że zaraz pęknę Agosek, mój pokój już powoli też zaczyna żyć własnym życiem, ale ja mu nie dam - dziś lekko go ogarnę i będzie ok
|
|
|
|
#10063 |
|
Zadomowienie
|
widzę, że wszystkie dziś świętują, bo tu tak pusto
![]() ja o 16 będę mieć gości, tak więc zmykam też ![]() do zobaczenia wieczorem może
|
|
#10064 |
|
Wtajemniczenie
|
O jeśli można to ja się do was przyłącze przeczytałam kilka stron wstecz i widze że wiele tematów tu poruszacie, fajnie . Ja generalnie z domu nie wychodze bez makijażu, bo moja cera jest w opłakanym stanie i coś zrobić muszę żeby wyglądać jak człowiek. Swięta spędzam jak co roku ja przed kompem, a rodzina śpi przed telewizorem same nudy Pozdrawiam |
|
|
|
#10065 |
|
|
Za to ja zawsze na zdjęciach z imprez wychodzę jak naćpana.
![]() Oglądałam wcześniej super film na tvn-ie - "Czego pragną dziewczyny", czy coś takiego. Strasznie mi się podobał.Kolejny superowy dzień. Eh, eh. Tylko boję się, że jak jutro będę wracać do domu przez całe miasto, to przyjadę całkiem mokra.. Nienawidzę lanego poniedziałku.
|
|
#10066 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam od babci,gdzie całe popoludnie spędziłam z chrześniaczką i bratem ciotecznym (oboje mają po 2 latka) no i oglądałam vive
![]() Mam wreszcie fotki z moją Karoliną (chrześniaczka) Jak chcecie to moge pokazać zdjęcie?? A wieczorem jade na całonocną zabawe w klubie
|
|
|
|
#10067 | |
|
|
Cytat:
Wklejaj!
|
|
|
#10068 |
|
Zakorzenienie
|
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Yo yo kochane
Ja wlasnie od babc wrocilam napchana ogromnie, az mi niedobrze. Chodze tylko i wpieprzam Niech te swieta sie skoncza!A napisalyscie pieronsko Cytat:
Cytat:
jak ty to wytrzymujesz.. musisz byc b.silna..marta-pewnie, ze dawaj em-widac, ze TŻ'et fajny Agosek-sliczny av..Ta pani to znana mi..Taki jakis szatanek..(?) Wiecie co? Jestem tak wykonczona, ze ide kapiel wziac Na dole u mnie impreza, takze mam wolny komputer.Moze jakis filmik.. BTW em-a co do 'Czego pragna dziewczyny' ogladalam juz go dawno ale fakt-fajny jest A kocham ta scene kiedy Daphne jest z Ian'em na tym jeziorku, na lodce, wpadaja do wody a pozniej sie caluja.. W ogole uwielbiam tego goscia (Oliver James ) Fajnie tez gral w 'Szansie na sukces' (Raise your voice) z Hilary Duff Dobra ide plywac. Wpadne pozniej
|
|
|
#10070 | |
|
|
Cytat:
![]() Już wróciłam do domu. Na szczęście jeszcze nikogo nie ma. Nie chcę tu być. Nienawidzę tego miejsca. Było tak cudownie..
|
|
|
#10071 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
ja tez z tego rocznika ^^pffff... ktos jeszcze ma ochote zeby te swieta sie skonczyly? jedzenie, TV, jedzenie, TV, jedzenie, TV... godzinka w kosciele, podpalone drzwi w klatce, dym i smród w mieszkaniu... cudowne świeta Wielkiej Nocy. bu! ;( |
|
|
|
#10072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#10073 |
|
Raczkowanie
|
HEJ!!! Też jestem z '89 i jestem z tego dumna... bardzo dziękuje mamusi za to...
a z drugiej strony to nie dziękuje, bo ostatnio totalny pech mnie prześladuje... to chyba przez te święta. |
|
|
|
#10074 |
|
Zakorzenienie
|
Co do świąt...
. . . . . . . . . . ZABIERZCIE MI JEDZENIE!
Choose life.' |
|
|
|
#10075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10076 |
|
Zadomowienie
|
Laylaa strasznie Ci współczuję takiej sytuacji z mamą
Ja często, bo mam problem z fleszem, za bardzo mnie razi i przymykam oczy, chociaż ostatnio się już prawie nauczyłam .Marta jasne pokaż zdjęcia Mi też policzyłam, że zjadłam dziś 10 kawałków ciast, gyby nie to A6W to bym była jak balon Właśnie w plemionach mamy naradę na czacie, ale jest taki chaos .Edit: Dlaczego zawsze jak ja jestem to was nie ma?
|
|
|
|
#10077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale jak aparat jest cudzy, to mimo wszystko zawsze walczę o unieszkodliwienie tego głupiego flesza ![]() Wiecie co... Sama się sobie dziwię, ale zauważyłam, że strasznie spowszedniał mi widok rurek i leginsów. Przyłapałam się na tym, że jak przeglądałam Street Fashion, to szczególne ciekawiły mnie szersze spodnie albo takie różne... Cóż
Choose life.' |
|
|
|
|
#10078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak jest ktoś .Ja siedziałam kiedyś i przez kilkanaście minut robiłam sobie zdjęcia z lampą i właśnie końcowe już mi zaczęły wychodzić. Tylko jak za jakiś czas próbowałam to znowu było to samo:/. Ja za leginsami nie przepadam, spodnie ok, ale leginsy mi się znudziły (na innych, bo sama nie nosiłam )
|
|
|
|
|
#10079 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh powiem Wam... smutnio mi
nie, nic się nie stało...pokłóciłam się z matką, poszło o wakacje, w sumie to ja zaczęłam się wydzierać, że znowu nigdzie nie pojadę (niby byłam na obozie w zeszłym roku), a chciałam, żeby zapytała wujka czy mogę do niego (za granicę) przyjechać chociaż na parę dni, zmienić otoczenie, odetchnąć, jestem pewna, że dla niego to nie byłby żaden problem , ale matka oczywiście, że nie, bo nie mamy pieniędzy ( jakie pieniądze? te 200-300 zeta na samolot/autokar? to sobie mogę sama uzbierać...) przecież to rodzina, tłumaczyłam jej, że nie chcę tam kupować nic, nie chcę żadnych luksusów, ale NIE ... NIE NIE NIE to NIEsiedze i rycze... czemu mam tak beznadziejnie... zawsze w domu siedzę, całe życie przesiedzę w domu ![]() ![]()
|
#10080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony jestem w stanie zrozumieć Twoją mamę z tego względu, że wiem, jak wygląda taki wyjazd. Niby wyjdzie tylko za przejazd, ale po 1 głupio pojechać tak z pustymi rękami [typowe polskie myślenie], a po 2 na pewno Twoim rodzicom serce by się krajało, gdybyś wszystkiego sobie musiała odmawiać. Na ich miejscu chyba też, nawet gdyby wyjazd był możliwy ale nie pewny, nie chciałabym robić Ci nadzieji. Najwyżej będziesz miała miłą niespodziankę, a jeżeli nie, to... trudno. Chyba wygodniej patrzeć na to z tej strony. A gdzie masz rodzinę, w jakim kraju? Swoją drogą kilka lat temu pojechałam sobie tak do przyszywanej rodziny za granicę. Fajnie było, chociaz nie da się ukryć, że trochę to staruszków nadszarpnęło heh. W zeszłym roku nie miałam ŻADNYCH widoków na coś podobnego, z kasą bardzo kruchutko, ale ze znajomymi znaleźliśmy taniutkie noclegi i tydzień siedzieliśmy nad jeziorem w Czechach. Niby prawie żadna zmiana klimatu i otoczenia, ale było miło. Swoją drogą... nigdy nie byłam na koloniach. Nie wiem, jak w innych częściach kraju, ale na Śląsku kolonie są strasznie mocno dofinansowane przez kopalnie. Tzn. dzieci górników mają ok. połowę taniej, więc głównie one jeżdżą. A że moi rodzice nigdy z kopalnią nie mieli nic wspólnego, to nie jeździłam na kolonie, bo bez tej zniżki już bardziej opłacał się wyjazd taki normalny, z rodzicami. Zawsze mnie to bolało, bo miałam w wakacje mniejszy kontakt z rówieśnikami i nie mogłam opowiadać różnych 'kolonijnych' historii po powrocie do szkoły. A właśnie, MOJA DROGA, czy Ty jesteś z Rybnika, czy może z jakiejś ościennej miejscowości? Bo tak często w Plazie... Heh, wiem, strasznie ciekawka bestia ze mnie ![]() Ines wyczuwam wielką wytrzymałość z tym aparatem, mi by się chyba szybko znudziło, podziwiam Poznałam kiedyś dziewczynę, która się uwzięła i nauczyła podnosić jedną brew EDIT: Przepraszam za nadmiar treści
Choose life.' |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Jak można kogoś tak traktować?!
a jak mam w-f to sztyft z rexony

jeszcze jeden i będzie 2000 

jak ty to wytrzymujesz.. musisz byc b.silna..![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to NIE