|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Dzięki dziewczynki
![]() Rena ale masz fajowo jak się nie rozkręciła @ to nie licz od dziś jak masz plamienie....ja też mam nadzieję że u mnie jutro się rozkręci bo mnie cos trafia już....
|
#1112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Adunia, dziękuję
![]() A Ty już pracę masz napisaną? Egzaminy zdane? ![]() Agatko, to szukaj innego endo! Rena, dobry mężuś ![]() Mojego też muszę pochwalić. Zrobił zakupy, upiekł babkę, a teraz na kolację pichci bruschetty
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee to musisz mu pokazać co traci... nie robiąc tego ![]() Mój uwielbia takie wieczory.. a teraz po tylu miesiącach postu...chyba by oszalał jakbym tak mogła.. po winku przy kominku
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatni romantyczny wieczór przy świecach mieliśmy z 2 lata temu, oboje zasneliśmy, świece się wypaliły i krzesło się przyjarało od nich, dobrze, że to były małe wkłady
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam ani kominka ani winka...ale mogę
![]() mój Tz-et czasem mnie zaskakuje jak kładziemy się spać a on wyciąga Reedsa z zamrażalki - takiego o jakim maksi pisze i mówi, - to dla żonki kupiłem w sumie to ja wolę zwykłe piwo ale to mniej romantyczne
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla tżta
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojoj.. ale jak mu powiesz, że idziesz założyć seksi piżamkę a On ma nalać winka i zrobić przekąskę...może i romantyzm by się włączył ![]() Cytat:
No, ale się stara a to duży plus |
||
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie?
Cytat:
to zawsze było pierwsze pytanie na IP - czy to termin miesiączki. [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40940910] Zresztą pewnie łatwiej mi będzie urodzić, jeśli Mały nie będzie kolosem [/QUOTE] jak to było "łatwiej" to ja odpadam
|
|
|
#1120 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
A no tak, zapomniałam o Twoim porodzie
Choć to już będzie mój drugi, może nie będzie tak źle... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie żółta - od początku mi się podobała
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40933628]U nas ok, Artus waży 1500 g ![]() [/QUOTE]
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Już zaczynam schizy .... TŻ mi przypomniał, że rok temu jak czekałam na okres mówiłam mu, że jednak dostanę, bo mnie brzuch boli jak przed okresem i coś poleciało.
I wiecie co? Jak mi przegadał, utulił to mi przeszło. Psychika jednak robi swoje. Dobrze, że jutro mam wizytę, to się jeszcze upewnię. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Rena: może to jednak ciąża?
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej!!!!!!!!!!!!
Kochane mojke czytam na bieżąco na telefonie wiec cały czas jestem z Wami tylko nic nie pisze! (tylko zdjęc nie widze :-( ) HOSSENKO! gratuluje!!!!!!!!!! będzie dobrze! lekarz Cie jutro uspokoi najwyżej da leki i będzie dobrze musi być!!!!!!!!!! MAKSI! spóźnione ale najlepsze zyczenia!! PERSE! super ze wizyta ok i Arturek pięknie rosnie! RENA! brawa za utrate wagi Zaglądam na Twój blog. mogę prosić o dietke na pw? AGATKO! żółta jest dużo lepsza choć rzeczywiście dopasowana ... aaaa i tak to jest jak się nie pisze na bieżąco.... Ciężarówki proszę pogłaskać brzuszki i Wasze maluszki, Mamuski ziemskich dzieci buziaki dla waszych pociech, staraczki przytulać się do tz i upojnych nocy, pozostałe tule mocno!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry dobry ![]() mój ma tylko przebłyski - poza tym od 2 dni nie działają nam tv - nie mamy żadnego programu więc zostaje winko, kominek i filmy na laptopiku ![]() nie, to na pewno jest @ :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() _________________________ _____ padam na pyszczek i idę niestety grzecznie spać. Dobranoc
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rena, ależ ja śledzę bloga
![]() Chciałam tylko spytać, jak się czujesz i jakie wymierne efekty ![]() Cytat:
Mój TŻ jest typem antyromantyka, ale i ja jestem takim typem. Nie cierpię takich akcji jak wieczór przy świecach, romantyczny, bleee.... Dla mnie najlepszym wieczorem z mężem jest wspólne leżakowanie na kanapie i oglądanie ulubionych seriali...żadnych winek wtedy nie ma, bo ja od razu zasypiam i już ![]() Zrywem i wyrazem miłości ze strony tż są dla mnie: zrobione śniadanie do pracy, posprzątanie całego mieszkania, jak padam na ryjek, pomasowanie stóp ![]() Cytat:
![]() I nie stresuj się na zapas ![]() Nota bene, dziś podczas pisania mgr wyczytałam w swoich materiałach, że kobiety, które w ciąży przezywają stresy i nie otrzymują odpowiedniego wsparcia społecznego, mają trzykrotnie więcej komplikacji zdrowotnych, niż te, które są wspierane! |
||
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Paniczka a nie wiem gdzies w centrum to miało być ale na str ich nie ma że jest w KrK więc pewnie jeszcze nie otworzyli.... Dzięki Kochane jesteście.... Rena no i jak @?? u mnie to kurna chyba nie @ tylko OWU! i teraz jest dopiero akcja
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
witam się z kawą i bólem głowy ta pogoda...Cytat:
a wyrazem miłości są np takie rzeczy jak: czujnik czadu na imieniny żeby mi się nic nie stało, gdy jego nie ma ![]() Ja dzis na USG tarczycy się wybieram - pół roku czekania. Jak mi się nie chce
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#1128 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40943588]Choć to już będzie mój drugi, może nie będzie tak źle...
[/QUOTE] bedzie cudnie. latwo nie jest, ale serio - malo juz pamietam bol. bardziej ten PO pamietam ![]() to chyba normalne... tylko gUpi by sie nie bal ![]() Cytat:
Cytat:
choc ja tez wole spontany ![]() Cytat:
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Rena, jak @? Ja robię testy owu...przedwczoraj była jaśniutka kreska testowa, a wczoraj nic a wczoraj dopiero 9 dc...
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się witam
![]() Od wczoraj ma dobry humor!! Śmieciarze zabrali stertę brudu i worów po remoncie. Mąż wypieścił ogródek. Pokój młodego przygotowany jest do malowania Dziś będzie wygładzona sypialnia!!! W niedziele maż maluje i zostanie położenie w synka w pokoju paneli i dywanu w sypialni ![]() Czekałam na to ponad pół roku. W środę będzie moja mama. Wysprząta mi cały domek.. kochana jest!!! Wszystkie okna pomyje, firanki wypierze...będzie lśnić! Zostanie czekać na mebelki..do młodego pokoju..no i.. Na nasz SKARB ![]() ![]() Boje się i marze jednocześnie.... |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Wika jakbyś trafiła z tym czujnikiem
Ktoś nad nami czuwał ![]() Koocur już niedługo
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie pilnuję bratanka....w przeciągu godziny robi 3cia kupę!!
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
![]() Hej! Ja sie wlasnie zaczynam zbierać powoli na wizytę. Ledwo w siebie śniadanie wmusilam. Wcześniej z godzine na przytulaniu porcelany spędziłam. Co za stres...
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-23 o 09:14 |
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Kubek trzymam mocno
!! nie stresuj się bo Ci ciśnienie skoczy! heh...wiem jak to jest Kochana....ja też szłam zawsze zestresowana....
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Rok temu był to najszczęśliwsza dzień mojego życia...usłyszałam serduszko Marysi...
http://www.youtube.com/watch?v=6zDe0L6Wim8 Teraz do 04.06 będą dla mnie chyba najtrudniejsze dni.... Wstałam z takim bananem na twarzy... |
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Koocerek
![]() BERBIE Ty już chyba w drodze! Udanych wczasów Kochana życzę WAM!!
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dzis brzydka pogoda wiec lezymy sobie z mlodym w luzku mlody sobie spi i cyca co chwile a ja sobie leze i odpoczywam czytajac forum. Z nim kazda pogoda jest super Kocurku super ciuszki, wlasnie o takie bawelniane pajace mi chodzilo ![]() Adunia slicznie wygladasz i 12 kg to malutko trzymam kciuki za rozwiazanie Twoje i Ewel No i nie moge sie doczekac emocji ahh Zeberko ja karmie piersia i w miesiac stracilam 17 kg ale bardzo malo jem.. wiec to zalezy bo przy kp apetyt jest wiekszy i spalanie szybkie a ze ja za wiele nie jem bo w kolko to samo to chudne i boje sie ze dalej bede chudnac a wcale juz nie chce bo waze tyle co przed ciaza. Nadrabiam dalej. |
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Bratanek poszedł...przełączyłam na DDTVN a tam STECZKOWSKA w ciąży
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jem wszystko i chudnę i to jest najfajniejsze teraz mam @ więc od razu kg skoczyły i czuję się nadęta, ale po @ wszystko wróci do normy ![]() Cytat:
@ się bardzo rozwinęła - tylko dziwi mnie jedno - jest brązowa i lecą skrzepy nigdy tak nie miałam a ostatnimi czasy tak się dzieje ![]() _________________________ ___ witam się czwartkowo ![]() zarejestrowałam się na histeroskopię i z jednej strony się cieszę a z drugiej strasznie boję... jadę w poniedziałek - wtorek badanie/zabieg - środa wychodzę...czy myślicie, że po takim znieczuleniu można tydzień później mieć znieczulenie miejscowe (do usunięcia ósemki)?? właśnie dzwoniła do mnie uczennica żeby się zwolnić z lekcji, bo jej mama jest w ciąży zagrożonej i wylądowała w szpitalu...
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-23 o 11:00 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

dobrej nocy
Mojego musiałabym zmusić do tego
jutro pewnie będzie szaleć...
dla tżta

a wczoraj dopiero 9 dc...
!! nie stresuj się bo Ci ciśnienie skoczy! heh...wiem jak to jest Kochana....ja też szłam zawsze zestresowana....