|
|
#4081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
takoż zrobiłam jestem lekko ruda Cytat:
|
||
|
|
|
#4082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bez szans, drzewa przy drodze, toż to zagrożenie życia przecież ![]() Cytat:
czyli najlepiej mieszkać na pustyni? tam jest najbezpieczniej? i samochodowi nic nie grozi? wszędzie coś samochodowi grozi, a po za tym od takich wypadków są ubezpieczenia aaaa, a burze z wichurami są skutkiem m.in nadmiernej wycinki drzew Cytat:
![]() Cytat:
i uwierz mi gdyby nie było zakazu wycinki to dopóki stałoby choć jedno drzewo doputy dla każdego węgiel/inny opał byłby za drogi, nawet jeśli tona kosztowałby 10 zł
|
|
|
#4083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głupie slońce. Ja mimo filtra 50 mam milion piegow już i też opalone ramiona ręce ![]() Cytat:
I do tego chyba bardzo bolesne sa, tak slyszalam ... Dopsz,że pies jednak nie mial wscieklizny Milo Cię widzieć |
||
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo one dają poświatę z różem co przy naczynkach niebałdzodlatego ja brałam azury, ten niebieski zabija czerwień troche ale gołej skórze robi nic
|
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie czaję czym różnią sie beige chic i teint beige ? mnie potrzebny jakiś pudrowy woal, zmiękczacz rysów, jakaś zasłona dymna która ten bambusowy mat jakoś ożywi pierdzielę jak szalona wiem słyszę się odbiło mi ale kceeeee misie ![]() dzięki za odzew |
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
od jutra w rossmannie -40% na kolorówkę co do meteorów beige, to jestem chętna tylko nie wiem czy w tym miesiącu finansowo podołam. jeszcze parę zakupów przed wyjazdem chciałam poczynić ![]() z meteorami jest jak z molekułami - jednym pachną/działają innym nie u mnie oba się sprawdzają za to podkład na pudrze
|
#4087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będziesz naszą testerka i dasz znać co i jak A od beige chic chyba róznią sie stopniem wyzłocenia? Tak mi z netu wyszlo. Ze teraz odpowiednikiem beige sa dore, a fresz nie ma wogle ( no bo i po co były, chyba tylko jako roż do policzkow ) A po środku jest beie. Znaczy on niby ma być do cieplych karnacji/ociepla a jest na poziomie jasności roseć, a rose do porcelanowych. ale w siecuni piszą że rose jest jednak uniwersalny, no i faktycznie jest A dore ciut bardziej zlotawa poświatę ma dawać niż beige.---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() Dziś policzylam, rozno 64 sztuki posiadam ![]() 2. Miesiąc już się kończy powoli ![]() To co, dzielimy na 3 prawdopodobnie?
|
||
|
|
|
#4088 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Fothy?
![]() Cytat:
![]() Gdyby kopnął w kalendarz przed końcem obserwacji to bym była pierwsza w kolejce po surowicę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja myślałam o http://www.google.pl/search?q=beige+...2F%3B640%3B441 no to testuj, na bambusie to może fajnie wyglądać edit niekce mi foty wstawić ale tam róziowe kulki som
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-05-22 o 21:19 |
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() healthy mix czy cuś ![]() 2. niestety miałam na myśli z połową kolejnego ![]() jeszcze prezent dla TZ musze obmyślić ![]() a może przywiozę jak znajdę w dobrej cenie. a to co?
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, ubezpieczenia, tiaa... jak zerwało nam dach z obory to wycenili stratę na tak "zawrotną" sumę, że nawet na blachę na nowe pokrycie nie starczyło ![]() na całą? Oł noooł, a ja mam rossmana prawie obok pracy, ale będzie ciągnąć jak magnes Powtarzaj Maja: niczego nie potrzebuję, niczego nie potrzebuję... ![]() Szef mówił mi parę dni temu, że chciałby w przyszłości sprowadzać egipskie perfumy do Polski i sprzedawać... o chłopie, a toś idealnego pracownika znalazł!
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. A fajne toto? 2. To tez niedługo ;-) A dużo tańsze tam się trafiają ![]() 3 to jest róziowe ![]() Dragony sa jeszcze fajne ![]() http://www.google.pl/imgres?sa=X&biw...&tx=396&ty=308 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
a może zbieg okoliczności , może jakieś czynniki onkogenne zewnętrzne działały u obojga , na przykład papierosy .2.wcale nie chaotyczny 3.ano niestety - tonący brzytwy się chwyta a nadzieja umiera ostatnia . A czy świat jest racjonalny jako taki ![]() zawsze mi się strasznie podobały te kulkowe pudry
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w rodzinie ciotka miala raka jelita, jest juz po chemi i narazie jest dobrze, a jej corka ma raka tarczycy. Ciągle dostaje chemie i jest żle....kilka dni temu mieli jej robić rezonans, no i zobaczymy... Zachorowały I znaczy wykryto w sumie) prawie w tym samym czasie... Druga ciotka zmarla na raka piersi, po ponad 5 latach od usnięcia i chemi...w sumie to już nie był rak piersi tylko chyba wszystkie organy zaatakowalo...8 lat po niej umarl jej mąż na raka...nauczony doświadczeniem pryzjąl tylko pierwsza dawke chemi i zmienil zdanie...bo i tak by nic to nie dalo, tylko by cierpienie sobie przedlużał.... Edit. Ciotka nigdy nie palila ani jedna ani druga, alkoholu tez nie tykaly. Corka niepaląca. Wuj nie palący, napić czasem sie lubil. Normalnie... Na żywo jeszcze piękniejsze sa ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-22 o 21:35 |
|
|
|
|
#4095 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
taki los - w niektórych rodzinach nic , w innych jeden po drugim , może genetyka , może narażenie na czynniki wywołujące - nie tylko papierosy i alkohol - kiedyś leśnicy umierali na raka płuc z powodu kontaktu ze środkami do oprysków lasów , promieniowanie , diabli wiedzą co 2.no fieeeem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4096 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jutro muszę zawieźć zwolnienie i skoczyć do biblioteki to pewnie wpadnę do Rossa, tylko nie wiem po co Jakiś matowych cieni do powiek mi się chce ![]() I odkryłam genialny tusz Wibo za całe 10 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4097 |
|
Panaroja
|
A fogle to Tru
|
|
|
#4098 | |||
|
Zakorzenienie
|
poka, poka
Cytat:
Cytat:
![]() z ubezpieczycielami wiadomo jak jest, niestety dobre ubezp. kosztują ale coś za cośad2. Cytat:
![]() ale ja nic nie potrzebuję nie potrzebuję, nie potrzebuję ......
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. mam jeszcze pół flower perfection - chyba najlepszy podkład ever - jasny, nie zapycha, nie spływa, współpracuje z filtrem i kremami, a nałożony pędzlem a nie paluchem to już fogle cud miód ale 2 rachele polecały healthy mixa, jeśli dobrze pamiętam, więc i jemu dobrze się przyjrzę 2. chyba za 38 funtów były koło domu 3. ad sinupret - atomki 5ml ze wspólnych zakupów idealnie się sprawdzają w podróży i to nie tylko na odlewki perfum ostatnio odlałam do nich podkład, jedwab gp i cośtam jeszcze, a olejki do twarzy i włosów odlałam do 10 ml buteleczek z apteki dzięki czemu w woreczku na płyny miałam miejsce parę dodatkowych gadżetów
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam, bo jadę jutro do Rossa ![]() i z Bub do weta
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beige chic nie miały róziu teint beige majo - już wiem ale obmacam bom nie na czasie, jak wyżej pisała Stazja sie pozmieniało Cytat:
ano właśnie ja zawsze chciałam żeby był racjonalny ten w zebrę ? Micielina mi kiedyś poleciłą - śwetny był kurde ja of kors z kolorówki nic nie potrzebuję bo nic nie używam chyba kupię tusz, zawsze się przyda
|
||
|
|
|
#4103 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
Mi świetnie rozczesuje i wydłuża nawet króciutkie rzęsy, mocno nie pogrubia, ale tego akurat nie chcę. I ma silikonową szczoteczkę, co lubię. ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
tylko nie mogę go znaleźć w KWC
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-05-22 o 22:04 |
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4105 |
|
To ja :)
|
Czy Wy też zamiast wielocytowania widzicie Kamenę??
|
#4106 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś chyba już nie wyjdą, ale jutro spróbuję zrobić
Cytat:
![]() też sie nad tym zastanawiałam więc dobrze wiedzieć ![]() ja mam beige chic i są w sam raz, ale trochę różu bym im nie zaszkodziło chyba
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
sorry jestę ślepa - chyba nie ma zebry to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html
a może i to jest trochę zebrowate ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-22 o 22:14 |
|
|
|
#4110 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Flo a kontrolnie idziecie czy coś się dzieje? ![]() oglądał Bar "Broken City"? jak nie to niech obejrzy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

jestem lekko ruda

czyli najlepiej mieszkać na pustyni? tam jest najbezpieczniej? i samochodowi nic nie grozi?
na sieciuniowych swatchach chyba pójde w beige 
czemuuuuu?

chyba kupię tusz, zawsze się przyda