Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-22, 20:46   #181
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
kamy.

Wiecie, dziś od rana myślałam jak to będzie jak pójdę do szpitala rodzić i co wtedy z Małgosią zrobić. Bo mąż w pracy 12 h (pewnie będzie mógł wcześniej wyjść, ale...) a do teściowej jej nie chcę dać. I padło na mojego tatę. I ok, ale jak pomyślę jak ona będzie za mną tęskniła, a jak ja za nią!
Nawet nic nie mow
Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Oliath, przygarnij mnie. Chcę być twoją córką, trochę wyrośnięta ale jednak.
Jedna wiecej, jedna mniej... a chodz
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny boje sie nocy i spania, w dzien mnie lekko miesnie lapia, drżą, a w nocy skurcze ... juz nie wiem co mam robic, łykam magnez od ponad miesiaca juz dzien w dzien
O, to ja tak samo. Maz ma mi kupic taki preparat magnez+wapn+potas+B6 - CARDIOMIN B6 - moze mi potasu brak albo wapnia, nie magnezu... no bo zelaza to na bank, i to tez powoduje skurcze plus ja mam w tej jednej opuchnietej nodze tylko, wiec moze heparyna pomoze no i teraz ostatnio w prawej dloni, palce mi wykreca wrecz karykaturalnie, paranoja jakas tak ze podobnie jak Ty BOJĘ SIĘ IŚĆ SPAĆ, co byloby zabawne, gdyby nie bylo az tak bolesne i nie budzilo mnie na 30 minut CO GODZINE!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:51   #182
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wiesz, on dopiero od 1,5 tyg pracuje i to w dodatku na umowę o dzieło... Ale ja wiem, że damy sobie radę.
Idę umyć Małgosi głowę i spać.
Miłej nocki.
Faktycznie pisałaś o tym, że nową pracę zaczął. Wyleciało mi
Na pewno sobie dacie radę A tęsknota będzie i tego nie zmienisz.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:55   #183
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Jedna wiecej, jedna mniej... a chodz
Już idę, co ze sobą zabrać?

Ciekawe czy TŻ zauważyłby że mnie nie ma?
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 20:56   #184
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Neni: imponująca ilość pierogów.. i te słodkieeeeeeeeeeeeeeeeeee ... mniaaaaaaaaaam!

i cos miałam napisać, ale zaćmę mam

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:07   #185
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Udało się dodałam z telefonu moje najświeższe zdjęcie do klubu

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:11   #186
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dziękuje kochane za ciepłe słowa Trzeba mieć pecha,żeby na to samo dwa razy w czasie ciąży chorować. Wiecie co, miałam coś w rodzaju skurczu chyba Na środku brzucha, trwało to około minuty i takie dziwne uczucie jakby się cos spinało i jakby taka hmm mocna kolka? Nie wiem jak to dokładnie opisać.
Stary 2013-05-22, 21:16   #187
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

aa Fiazo: jak to nie pozwolił?

Perse: wagą się nie przejmuj - u mojego wskoczyła o 1kg w ciągu 4 tygodni.. i jak był średniakiem, tak teraz troszkę mi się tu wybił...super ze z Arturkiem okey wszystko.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-22, 21:19   #188
Anulka_p
Zakorzenienie

Ach, dziewczyny, straszny wieczór Byliśmy z mężem w Biedronce. Wracając zobaczyliśmy, że na skrzyżowaniu za miastem był jakiś wypadek. Mąż powiedział, że zatrzyma się i sprawdzi tylko czy trzeba komuś pomóc. Nie wracał chwilkę, więc wysiadłam i podeszłam do samochodu. W samochodzie Pan w kiepskim stanie. Trzymał się za brzuch, powtarzał, że boli. Z nosa leciała mu krew. Ktoś przed nami zadzwonił po karetkę i policję. Sprawca wypadku, młody chłopak stał przy samochodzie i płakał, a poszkodowany był w takim szoku, że chciał wychodzić z samochodu. Musieliśmy go trzymać. Mąż trzymał i oboje powtarzaliśmy, że musi siedzieć spokojnie, że rozumiemy, że boli, ale jak wysiądzie to zrobi sobie krzywdę. Pocieszaliśmy, że karetka zaraz będzie...To czekanie było straszne. Karetka przyjechała po jakiś 20 minutach i zabrali Pana do szpitala. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie, że przeżyje. Był przytomny, mówił do nas. Kiedy pytaliśmy, czy dobrze mu się oddycha, to twierdził, że tak i że tylko boli go brzuch... Oby było z nim dobrze.
Za dużo mi wrażeń na dziś. Zmykam do łóżka.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:24   #189
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
O, to ja tak samo. Maz ma mi kupic taki preparat magnez+wapn+potas+B6 - CARDIOMIN B6 - moze mi potasu brak albo wapnia, nie magnezu... no bo zelaza to na bank, i to tez powoduje skurcze plus ja mam w tej jednej opuchnietej nodze tylko, wiec moze heparyna pomoze no i teraz ostatnio w prawej dloni, palce mi wykreca wrecz karykaturalnie, paranoja jakas tak ze podobnie jak Ty BOJĘ SIĘ IŚĆ SPAĆ, co byloby zabawne, gdyby nie bylo az tak bolesne i nie budzilo mnie na 30 minut CO GODZINE!!!
Oj bidulko Ty
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Neni: imponująca ilość pierogów.. i te słodkieeeeeeeeeeeeeeeeeee ... mniaaaaaaaaaam!

i cos miałam napisać, ale zaćmę mam
Pewnie przez te pierogi
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ach, dziewczyny, straszny wieczór Byliśmy z mężem w Biedronce. Wracając zobaczyliśmy, że na skrzyżowaniu za miastem był jakiś wypadek. Mąż powiedział, że zatrzyma się i sprawdzi tylko czy trzeba komuś pomóc. Nie wracał chwilkę, więc wysiadłam i podeszłam do samochodu. W samochodzie Pan w kiepskim stanie. Trzymał się za brzuch, powtarzał, że boli. Z nosa leciała mu krew. Ktoś przed nami zadzwonił po karetkę i policję. Sprawca wypadku, młody chłopak stał przy samochodzie i płakał, a poszkodowany był w takim szoku, że chciał wychodzić z samochodu. Musieliśmy go trzymać. Mąż trzymał i oboje powtarzaliśmy, że musi siedzieć spokojnie, że rozumiemy, że boli, ale jak wysiądzie to zrobi sobie krzywdę. Pocieszaliśmy, że karetka zaraz będzie...To czekanie było straszne. Karetka przyjechała po jakiś 20 minutach i zabrali Pana do szpitala. Mam nadzieję, że nic mu nie będzie, że przeżyje. Był przytomny, mówił do nas. Kiedy pytaliśmy, czy dobrze mu się oddycha, to twierdził, że tak i że tylko boli go brzuch... Oby było z nim dobrze.
Na pewno dobrze się nim zajęli
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:26   #190
magolina
Wtajemniczenie

Jestem po wizycie i wszystko ok
Adaś jest strasznym powsinogą, jeszcze po południu jak leżałam na plecach walił mnie nóżkami wysoko nad pępkiem, a już jak się szykowałam na wizytę czułam go bardziej na dole no i okazało się, że jest główką u góry
Pani doktor robiąc usg sama stwierdziła, że straszny wiercipięta - ja nie wiem kiedy on śpi no ale nic, dla mojej zjechanej psychiki to bardzo mi na rękę że czuje go praktycznie non stop.

Wagi nie znam, bo sprawdziła łożysko, pępowinę, posłuchałam serducha

Pessar ładnie trzyma

Bólami mam sie przejmować jak są silne i długo trwają. Kłucia, ciągniecia które mijają sa jak najbardziej normalne.

Siedziałam ponad godzine i mnie teraz doopa boli jedna ciężarówka weszła i siedziała 50 minut....długo, ale może miała problemową ciążę to pomyślalam, że dobrze, że sprawdza dokładnie i poświęca więcej czasu

EN dopisz mi wizytę na 05.06

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

a więc tak dziękuje wszystkim za kciukasy bo bardzo bardzo sie przydały , polski ustny zdany na 85 %

co do wizyty słowa gina : " Szyjka zamknięta , Tętno dziecka książkowe, a maluszek przybiera na wadze prawidłowo , oby tak dalej " , achh usłyszeć cos takiego to od razu humor poprawiony na cały dzień
za polski i wizytę

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Kochane mam pytanie....czy czujecie jeszcze takie konkretne ruchy czy raczej wypinanie i przekręcanie??

Zaczynam się martwić bo ja czuje właśnie takie przeciąganie a już takich "ruchów" już nie..
Ja od jakiegos czasu w większośc czuje przeciąganie, wypinanie, przesuwanie. Ale kopniaki tez się zdarzają

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Za to Was pozłoszczę i pochwalę się wynikiem pierogowym na dziś: 128 sztuk 110 ruskich i 18 z serem białym na słodko, bo dziecko mnie prosiło
jeniu ale bym zjadła...

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

A właśnie wybiera się jutro któraś z was do lidla?

Jestem ciekawa czy uda mi się upolować biustonosze
Ja sie wybieram, aczkolwiek dopiero po południu jak Tż wróci z pracy i boję się że już niewiele mogę zastać z tych rzeczy

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Mam super humorek Byliśmy w biurze projektowym dowiedzieć się o koszty związane z projektem domu i pozwoleniem na budowę Do tego TŻ zaakceptował projekt przeze mnie wybrany, mimo że wcześniej nie bardzo chciał na to patrzeć Teraz musimy się spiąć i odłożyć kasę, żeby w przyszłym roku ruszyć z budową

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Mąż jeszcze w pracy takze poczytam Was sobie.

Jestem po wizycie, niby wszystko w porządku, tylko szyjka ma juz i tylko 1,5 cm. Jestem w szoku. Za to Serduszko ladnie bilo
mimo założonego pessara Ci się skraca???
Najważniejsze, że serduszko ładnie bije

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40941607]

U nas na wizycie generalnie wszystko OK, Mały jest w sumie o tydzień mniejszy niż wynika z OM, TP na 28.07 mi dzisiaj wyszedł. Waży 1500 g, co Wam już pisałam, trochę malusio, no ale może będzie kruszynką, a może jeszcze przybierze. Będzie mi łatwiej urodzić
Tak cała reszta OK. Następna wizyta już 03.06, bo potem gin ma urlop, ale mnie to cieszy
[/QUOTE]

a z wagą sie nie przejmuj. Ja mam przeczucie, że Adas też duzy nie będzie.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
no i kochany tż nie pozwala mi iść wcześniej na l4 niż zaplanowałam
No ale jak to???? kobieto Tobie sie nalezy odpoczynek jak nic

Cytat:
magnez+wapn+potas+B6 - CARDIOMIN B6 - moze mi potasu brak albo wapnia, nie magnezu... no bo zelaza to na bank, i to tez powoduje skurcze plus ja mam w tej jednej opuchnietej nodze tylko, wiec moze heparyna pomoze no i teraz ostatnio w prawej dloni, palce mi wykreca wrecz karykaturalnie, paranoja jakas tak ze podobnie jak Ty BOJĘ SIĘ IŚĆ SPAĆ, co byloby zabawne, gdyby nie bylo az tak bolesne i nie budzilo mnie na 30 minut CO GODZINE!!!
Współczuje

Baloniku zdrowiej

Uciekam, do jutra
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:32   #191
czerwony_balonik
Zadomowienie

magolina za udaną wizytę
Stary 2013-05-22, 21:39   #192
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
aa Fiazo: jak to nie pozwolił?
bo on teraz ma 3zmianę, czyli na noc i jak ja będę w domu to spać nie dam bo będę coś robić i go budzić

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:40   #193
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Mago brawo

Anulka współczuję przeżyć

My też dzisiaj widzieliśmy straszną rzecz.... Na jezdnię wbiegły, ale dosłownie sprintem wbiegły dwa koty :O Centralnie pod koła auta :O Samochód nie miał szans się zatrzymać. Ale ten jeden kot tak jakby dotknął tylko opony i szybko się wróciły oba.... Byłam w ciężkim szoku, oba pobiegły gdzieś daleko, nie widziałam ich już potem, mam nadzieję, że z tamtym kotem wszystko OK. Ale naprawdę kierowca nie miał szans się zatrzymać, to wszystko trwało może 2-3 sekundy... Nie umiałam potem dojść do siebie :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:41   #194
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

MAGOLINA za wizytę!

Stary 2013-05-22, 21:44   #195
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
tak ze podobnie jak Ty BOJĘ SIĘ IŚĆ SPAĆ, co byloby zabawne, gdyby nie bylo az tak bolesne i nie budzilo mnie na 30 minut CO GODZINE!!!
to ja miałam podobnie tylko nie ze skurczami tylko z małym Ignaśkiem miał taki okres że budził mi się w nocy co godzinę, dwie i chciał jeść
mimo wszystko spokojnej nocki życzę
naprawdę nie umiem pomóc z lekami, nie znam się za bardzo na składach i który za co odpowiada, a Ty bierzesz ich tyle że może rzeczywiście jedne wykluczają drugie albo na nie negatywnie wpływają itp.

no i po przedstawieniu było ślicznie, jak zwykle się wzruszyłam, a mój syn oczywiście śpiewał najładniej i najlepiej go było słychać

dzisiaj przyszły też moje płotki wiklinowe i przed chwilą zrobiliśmy z nich podwyższone grządki i jutro cały dzień planuję je wypełnić gałęziami, trawą, piaskiem, obornikiem i ziemią pewnie długo mi to zajmie ale już się nie mogę doczekać

sadzonki czekają!!!!! a mam różne pomidory, sałatę, kalarepkę, kolendrę, rzodkiewkę, bazylię itp.

gratulacje za wizyty, fajnie i ciekawie że maluchy tak różnią się między sobą

koooocur - a co byś chciała żeby cały czas kopał tak samo? przecież maluch już ma coraz mniej miejsca, i teraz będziemy czuły już tylko przeciąganie nie martw się !!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-22 o 21:56
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:45   #196
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Zmykam wtulić się w mężusia i spać dobranoc, paaaa

Stary 2013-05-22, 21:49   #197
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
czyli fajny wieczór miałyście
nooo fajowo bylo, obie sie przed soba przyznalysmy, ze czytalysmy recenzje ale wyszlysmy aby "odetchnac"

Wrocilam od kolezanki, jutro idzie potwierdzic do gina, ze plod sie rozwija. Mam nadzieje ze wszystko oki. W niedziele na dzien matki chca rodzicom powiedziec, ze zostana rodzicami.

Marysia miala dzis tylko godzinna drzemke w ciagu dnia, wiec kolo 21 juz usnela ja wlasnie zjadlam kolacyjke i zaraz tez ide, bo troszke przy niej usnelam ale spac mi sie chce nadal

magolina za wizyte, super ze z malym wszystko ok i ze taki wiercipieta.

kallisto spacerek do parku powiadasz - przymierzasz sie juz do roli

Moj TZ dzis zrobila badania do pracy i od soboty po 100 dniach zwolnienia zaczyna prace smutno mi troszke, ze nie bedzie go z nami, ale dobre sie skonczylo.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:49   #198
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzwonił do mnie kolega TŻ dobry ... Pisałam Wam, że taka trójca z nich była na studiach i jeden już ma synka, my w ciąży, a tego 3ciego dziewczyna jest w 6tym tygodniu
No ale ślub chcą wziąć ... i to w lipcu-jakoś pod koniec Wątpię, że dam radę pójść nawet do kościoła jeśli będę 2-3 tyg po porodzie:
Ehhh no to szkoda trochę, ale może jakimś cudem dasz radę, albo może im się trochę zmieni i przesunie!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40941607]Uff nadrobiłam, ale przyznaję, że trochę po łebkach.
Ale najważniejsze wiem, że Tweed się pojawiła, o tym, co było w TV i inne rzeczy...

U nas na wizycie generalnie wszystko OK, Mały jest w sumie o tydzień mniejszy niż wynika z OM, TP na 28.07 mi dzisiaj wyszedł. Waży 1500 g, co Wam już pisałam, trochę malusio, no ale może będzie kruszynką, a może jeszcze przybierze. Będzie mi łatwiej urodzić
Tak cała reszta OK. Następna wizyta już 03.06, bo potem gin ma urlop, ale mnie to cieszy

Potem poszliśmy na busa, weszłam i prawie wszystko było zajęte. Skasowałam bilet, za kasownikiem siedziało dwóch młodych chłopaków, myślicie, że się zainteresowali? Skąd... Ale ustąpiła mi miejsca babka ok. 30 lat I jeszcze z uśmiechem mi powiedziała, żebym sobie posiedziała, bo jak urodzę, to się nabiegam... Moja teoria się potwierdza. [/QUOTE]

Najważniejsze, że się mieści w centylach i wcale nie jest aż taką wielką kruszynką jak myślisz najważniejsze, że zdrowy !

I dla Pani w busie!

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
a na pizzę sama bym się połasiła
zapraszam!

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Neni, En podrzućcie coś z tych Waszych pyszności dzisiejszych, pierogi, pizza...mniam
podrzucam

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Na pewno wszystko dobrze.. tez takie historie zostaja mi w głowie na bardzo długo..

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie i wszystko ok
Adaś jest strasznym powsinogą, jeszcze po południu jak leżałam na plecach walił mnie nóżkami wysoko nad pępkiem, a już jak się szykowałam na wizytę czułam go bardziej na dole no i okazało się, że jest główką u góry
Pani doktor robiąc usg sama stwierdziła, że straszny wiercipięta - ja nie wiem kiedy on śpi no ale nic, dla mojej zjechanej psychiki to bardzo mi na rękę że czuje go praktycznie non stop.
za wizytę, super, że z Wami wszystko w porządku !

PIZZA W PIEKARNIKU, KOMU KOMU BO ZARAZ CAŁĄ ZJEM
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 21:52   #199
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Hej! tak mnie zmuliło po obiedzie, że chyba spałam 3 h
Muszę się spakować na wyjazd... lubię Kraków, ale tak mi się nie chce jechać...
Ciekawe co teściowa wymyśli

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:00   #200
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ehhh no to szkoda trochę, ale może jakimś cudem dasz radę, albo może im się trochę zmieni i przesunie!

Najważniejsze, że się mieści w centylach i wcale nie jest aż taką wielką kruszynką jak myślisz najważniejsze, że zdrowy !

I dla Pani w busie!

zapraszam!

podrzucam

Na pewno wszystko dobrze.. tez takie historie zostaja mi w głowie na bardzo długo..

za wizytę, super, że z Wami wszystko w porządku !

PIZZA W PIEKARNIKU, KOMU KOMU BO ZARAZ CAŁĄ ZJEM
czy ja juz Ci mówiłam, ze nie lubie Twoich posiłków ??

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! tak mnie zmuliło po obiedzie, że chyba spałam 3 h
Muszę się spakować na wyjazd... lubię Kraków, ale tak mi się nie chce jechać...
Ciekawe co teściowa wymyśli
a na długo jedziesz? mamy sie martwic jak sie dłuzej nie bedziesz odzywać?

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

ide spać
dobrej nocy
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:01   #201
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

a na długo jedziesz? mamy sie martwic jak sie dłuzej nie bedziesz odzywać?
wracam w niedzielę, ale mam wizaz w telefonie, będę się meldować Obyście nie miały powodu do zmartwień... trochę się obawiam już w taką podróż jechać, ale mężowi zależy... Ja to bym poleżała

Filipiśko

Stary 2013-05-22, 22:18   #202
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
eeee nie?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:22   #203
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

czy pisałam o filmie Kolorowe ptaki? któraś oglądała? jak nie to polecam, ale może po ciąży... kobiecy, ale dość mocny - wczoraj chciałam coś lekkiego włączyć i padło na ten film. Okazało się, że były momenty że łzy mi leciały i takie, które oglądałam cała spięta. Mąż w pewnym momencie kazał mi wyłączyć, ale się uparłam. I tak teraz chodzi mi po głowie...

No nic uciekam, dobrej nocy

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-22, 22:44   #204
fiazo
Zakorzenienie

ja też bym już się położyła, ale muszę jeszcze ostatni pomiar cukru zrobić

Synek
Stary 2013-05-22, 22:52   #205
idzia111
Zakorzenienie

dobranoc, spokojnej nocy bez skurczów
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 22:57   #206
Neni1984
Zakorzenienie

Magolina gratuluję udanej wizyty

A ja miałam problem z netem, na szczęście już działa, więc wpadłam pochwalić się, że wcinam pierogi
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 23:02   #207
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Lecę sie myć i spać. Swoją drogą jeszcze Wam nie mówiłam. Odkąd mieszkamy u rodziców mam problem z zasnieciem, bo za oknem śpiewa słowik! i calutenka noc mi wyje (jak wstaje siku to wiem). co za wariat! a po 4 zaczyna cala reszta ferajny
dobranoc!

Filipiśko

Stary 2013-05-22, 23:06   #208
fiazo
Zakorzenienie

idę i ja, dobranoc i spokojnego snu bez skurczy

Synek
Stary 2013-05-22, 23:18   #209
dzoan
Zakorzenienie

Ufff...nadrobiłam 17 stronic i melduję się w nowej części Brawo En!

Gratuluję dzisiejszych wizyt Serduszka biją, maluszki fikają..cudowne wieści (Ona odpoczywaj Kochana..choć i tak pewnie bardzo dużo się oszczędzałaś w ostatnim czasie ).

Gratuluję nowych tygodni

Tweed cieszę się, że jesteś z powrotem.. Co by się nie działo- nie zostawiaj nas więcej bez wieści na tak długo, bo wiesz, że każdej z nas zaraz czarne myśli do głowy przychodzą

Najeździłam się dzisiaj z mężem rozwożąc jego wizytówki. Strasznie mnie to zmęczyło..wiecie jak to przy nowych budowach, przeważnie brak asfaltu, same dziury, doły, kamole.. wytelepało mnie, że nie wiedziałam jak siedzieć..biedny Lol..musiałam nawet siknąć gdzieś w lesie, tak mnie pęcherz od skoków gniótł.. Przejechaliśmy łącznie prawie 80km..zjedliśmy obiad i padłam na kanapie z głową na nogach męża. Później jeszcze skoczyliśmy do rodziców, wróciliśmy ok. 20, umyłam się, nadrobiłam Was i padam totalnie wykończona

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Pęcherz opróżniony..można spać..
Dobranoc

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-22, 23:22   #210
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:

Lachryma: o masakra z tym rozliczeniem...a rozkładają na raty?
nie:/ dzisiaj przyszedl list, a termin platnosci jest do 27 maja :/

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości