![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Piszesz, ze nie ma odwagi przyznac w sieci (!), ze jest kochanka. Ma jednak odwage w zyciu realnym przykladac reke do krzywdy obcej osoby (brak szacunku do siebie i brak jakiejkolwiek godnosci juz pomijam). Powinno byc odwrotnie. To tylko siec. Tu sa tylko slowa. W realnym zyciu jest jednak realna krzywda. Tego niestety autorka sie nie wstydzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszło ci to, nie powiem. ![]() Cytat:
Wystarczy nie dawać żonatemu facetowi a juz zostaje się czcigodną, świętobliwą itd. Człowiek nawet nie wie, kurde, kiedy świętym zostaje. ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Konto usunięte
|
Zgadzam sie. Zwykle zachowanie nienastreczajace ani wysilku, ani wyrzeczen urasta do rangi swietej szlachetnosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tymczasem nastały jakieś głupkowate czasy, że kogoś kto jest wierny przez kilka, kilkanaście, czy kilkadziesiąt lat jednej i tej samej osobie traktuje się nagle albo jak dziwoląga, albo jak kryształowego świętego. Właśnie dlatego między innymi przestałam już prawie oglądać polskie seriale, bo one robią ludziom wodę z mózgu. Każdy każdego zdradza i to jest uważane w nich za zupełnie normalne. Edytowane przez verumka Czas edycji: 2013-05-23 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40951150]To co piszesz dla mnie nie ma zadnego sensu. Dla kazdej normalnej osoby nie powinno miec sensu.
Piszesz, ze nie ma odwagi przyznac w sieci (!), ze jest kochanka. Ma jednak odwage w zyciu realnym przykladac reke do krzywdy obcej osoby (brak szacunku do siebie i brak jakiejkolwiek godnosci juz pomijam). Powinno byc odwrotnie. To tylko siec. Tu sa tylko slowa. W realnym zyciu jest jednak realna krzywda. Tego niestety autorka sie nie wstydzi.[/QUOTE] A to moja wina, że autorka nie ma odwagi? Ależ ja tak samo uważam. Podsumowałam autorkę, cytuję: "Specjalnie nawet założyłam nowe konto na wizazu... ". O czym to świadczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli w serialu pojawia się nagle dużo romansów - to znaczy, że zajmują się nim mało utalentowani ludzie, romanse mają podgrzać atmosferę wokół serialu, stworzyć wódotryski i fajerwerki, a tak naprawdę zabijają go, bo widz się od tego "burdla" odwraca ![]() mają w tani sposób nabić widzów, ale są zwiastunem tego, że serial zszedł na psy i zaraz przestanie się go oglądać ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-23 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
włosomaniaczka, jak próbujesz być obiektywna, to nie w takiej bzdetnej sprawie jak kalinci, bo łatwo podważyć twoje argumenta, więc na mądrą przy tym nie wyjdziesz - tylko w słuszniejszej jakiejś sprawie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Hrodebert
|
Moda na sukces w takim razie to ewenement bo odcinków nastukali mnogo , a króliczyli się tam chyba wszyscy ,na wszelakie sposoby ,w różnych kombinacjach i tak przez 1500 odcinków .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Są wyjątki... Moda na sukces jest NIM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
JanePanzram, każdy Twój post na wagę złota.
![]() Podobno po tym, jak Jankowski znalazł kochankę oglądalność mu spadła, więc coś w tym musi być. Znam nawet jedną babkę, wierną fankę, która dowiedziawszy się o tym, że zostawił żonę i dzieci przestała teleturniej oglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Włosomaniaczka, powiedz mi tak szczerze. Co Ci się tak bardzo podoba w zachowaniu kalinci? Że tutaj, chowając się za nickiem chwali się, że była kochanką i to nie raz, o ile dobrze pamiętam? Czy to, że w realnym życiu, kiedy już za niczym nie mogła się "schować" przyprawiała przez rok swojemu facetowi rogi i pomagała kochasiowi robić w wała jego żonę? I chowała się ze swoją wielkom lofciom jak tylko mogła.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Nawet nie przeczytałam tego wątku bo podnosi mi ciśnienie, ale po tytule i kilku pierwszych postach wnoszę że ty autoreczko i ten twój pseudokochaś jesteście siebie warci. Tylko nie wiem kto bardziej naiwny. Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze widzę totalny brak klasy. Bo sorry, ale jak po raz pińćsetny czytam, jaka to ta żona była zła, niedobra, okropna / dowolny negatywny epitet, to mam ochotę ![]() Tak się zachowuje dorosła kobieta z klasą? Nie mówiąc o tym, że jakbym była tą żoną i czytała co chwilę takie posty o sobie, to bym kalincię pozwała do sądu. Ja już kiedyś powiedziałam: jakby ta żona faktycznie od zawsze była taka zła i niedobra, to by się chłop z nią nie żenił. Ale lepiej wmawiać sobie, że było tak, a nie inaczej, a cudowna kalincia uwolniła biednego mężusia z tego wyniszczającego go układu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim celem było porównanie zachowania dwóch kochanek- odważnej i tchórzliwej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
To, co u niej wygląda na odwagę - nie jest żadną odwagą, tylko czymś podobnym do rysu psychopatycznego w charakterze: nie liczenie się z innymi, skupienie wyłącznie na swoim celu.
Nie jest to odwaga, bo wtedy każdy co jeden narcyz czy tępy egoista byłby wzorem odwagi, bo sięga po "swoje" bez pardonu - a to nie tak chyba jest ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-23 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Brzmi jak zapowiedź biblijnej przypowiastki. Jednakże chuj pozostaje chujem, nawet jak założysz mu sombrero.
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
dobra laski, to nie jest watek o K.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalińcia- związała się z facetem, któremu w małżeństwie się nie układało, ktory nie kochał żony- a to CAŁKOWICIE zmienia postać rzeczy.Zresztą to nie o niej wątek, jej decyzje i tak były na forum szeroko i głośno/mocno komentowane. I powiem tak: jakiś czas temu mój dobry kolega - żonaty, dzieciaty- wdał się z romans, panna też roiła sobie rzeczy niestworzone- żona się dowiedziała i była krótka piłka: rozstanie z kochanką, jego odejście z pracy, gdzie pukał pokątnie albo rozwód z orzekaniem winy. Jak myślisz, co mój kolega wybrał? Ba- on teraz zasuwa jak motorek, by naprawić relacje z żoną (świetną zresztą dziewczyną). Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-23 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I egoizm przekraczający wszelkie granice Cytat:
To teraz naprawdę mnie rozbawiałaś ![]() Odważna, bo na wizażu mówi, że była kochanką. ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Ale cos Ty, pasuje przecież do profilu watku jak ulał. ![]() A autorka odeszła, porzuciła nas jak kochas kochankę ![]() ![]() Mogłabym porobić coś innego, ale mi się nie chce. Oooo, przyznałam się do lenistwa. Jestem odważna co nie? ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
John Wayne taki
![]() wątek się przedłuża, więc nieuchronne są offtopy, kto wie, czy nie zajdziemy zaraz na przykład na temat dzietności w związkach małżeńskich i pozamałżeńskich z uwzględnieniem urodzeń przez kochanki [ ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-23 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja znam taki, gdzie nie dość, że zdradza, to jeszcze warunki stawia - wszystko przez pasywność żony, która zamiast wziąć za mordę i twardą ręką dyktować warunki powrotu, to zbaraniała i zaczęła o patałacha walczyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tu- panna na wejście do bzykania usłyszała o miłości do żony, więc nie wierzę, ze dla niej się rozwiedzie. Bo co zyska? Co chciał, już dostał i dostaje co parę dni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.