Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 13:52   #3091
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

A ja czytałam, że te dyskontowe chusteczki dla dzieci są bardziej naturalne... Że te wszystkie Pampers i inne "firmowe" to straszna chemia i zapychacze:niewiem:

Mnie tam okropnie ostatnio oczy pieką po chusteczkach do demakijażu z Biedronki...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:54   #3092
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
W Tv reklamują "MARTYNKĘ" DeAgostini wypuszcza serię... Pierwszy numer ("tom") tylko 4,90zł.

Ja kupiłam Zuzince dwa numery Smerfów (kolekcja "poznajemy zawody"). Uwielbiam Smerfy, ale te kolejne numery 24,90 kosztują... Za jedną zabaweczke i cienką ksiażeczke...Drogo;/
Ja wlasnie dumam czy zamowic prenumerate Martynki, bo kocham te ksiazeczki a tu jeszcze mala dziewczynka rosnie, i chyba sie nie powstrzymam.

W prenumeracie jest ksiazeczka za 10zl, placi sie co 2 miesiace za 4 ksiazeczki. Tylko to sa te krotkie - 20 stron. Juz porownywalam ze strona empika.

50ksiazeczek to prawie 500zl wychodzi, ale kurdeeeeee one sa takie cudne...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
A ja czytałam, że te dyskontowe chusteczki dla dzieci są bardziej naturalne... Że te wszystkie Pampers i inne "firmowe" to straszna chemia i zapychacze:niewiem:

Mnie tam okropnie ostatnio oczy pieką po chusteczkach do demakijażu z Biedronki...
Bo na chusteczkach nawilzanych tez jest sklad i trzeba czytac. Powtarzam sie wiem , ale nadal wygrywa Babydream i Hipp jesli chodzi o sklad tych do pupy.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:54   #3093
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć To w łóżeczku masz tylko ochraniacze a dzieciątko kładziesz do śpiworka?A on jest taki grubszy i czymś wypełniony, czy przykładowo jak z polarku?
W łóżeczku miałam tylko ochraniacz i prześcieradło. Śpiworek taki.

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Pojechałam do LuxMedu "materiał zostawić" czytaj pojemniczek z moczem - punkt pobrań czynny od 7.30 i tak też przyjechałam, ale ogonek spooory. Babka z rejestracji powiedziała, że mam się nie przejmować, drugi pokój jest otwarty dla ciężarnych i żebym sobie siadła i poczekała, bo właśnie weszła dziewczyna, to po niej ja. No ok, siadam na krzesełku, kurta i torba na kolana i czekam grzecznie. Z pokoju wychodzi dziewczyna, pielęgniarka mnie wola, a tu zza winkla wybiega laseczka z mamusią i drze się, że ona w ciąży i ma pierwszeństwo i TERAZ ONA WCHODZI!
Pielęgniarkę lekko zatkało, ale grzecznie mówi, że ja byłam pierwsza, na co lala znowu krzyk, że jak to, ONA JEST W CIĄŻY! i co to w ogóle jest?! Pól korytarza się patrzy, ale pielęgniarka dalej spokojne, że rozumie, ale ja też jestem w ciąży i też czekam - że to jest pokój gdzie tylko ciężarne są przyjmowane i żeby usiadła sobie i poczekała. Laska zmierzyła mnie wzrokiem i znowu wrzask ŻE ONA JEST BARDZIEJ W CIĄŻY I MA NATYCHMIAST WEJŚĆ BO TAKIE JEJ PRAWO!!! I do mnie z tekstem, że pewnie wcale nie jestem w ciąży, bo nie widać i kłamię, żeby w kolejce nie stać.
Wstałam, odsłoniłam brzuch (widać kurtka rzeczywiście zasłaniała ), i laskę zamurowało, bo jednak mój brzuch już dobrze widać. Grzecznie powiedziałam, że na oko się ciąży nie ocenia, ale jeśli bardzo chce, to jednak po mnie bardziej widać - lala płaska była, że hej Coś jeszcze chciała powiedzieć, ale mamusia ją chyba lekko siłą posadziła na krześle, ale jak weszłam do gabinetu, to było słychać jak się piekli. Co ciekawe, kiedy wyszłam - po 5 minutach, bo tyle trwa sprawdzenie w systemie i nadrukowanie karteczki - obu Pań nie było

gorgulka
Ale się uśmiałam niezła laska

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
witaj. O fajnie się Wam udało, parka będzie Mała cieszy się, że będzie miała braciszka?
Średnio

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
no 75g ale oni to rozpuszczają w wodzie i dlatego aż tyle tego ja właśnie nie wiedziałam myślałam że 2 łyki i będzie po sprawie a tu tyle tego trzeba było pić i pić
No rzeczywiście dużo tego, ja miałam cytrynę i jakoś poszło. Wypiłam w 30 sek bo w pierwszej ciąży też jakoś długo piłam i z każdym łykiem było coraz gorzej.
Następnym razem będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, spróbujcie migdały na tą zgagę, serio cud nad cudami. Wiem, że w nocy to kiepsko z powodu zębów, ale ja wieczorem zjadam i w nocy nie męczy
Potwierdzam

Cytat:
Ha! Czyli jednak Ty byłaś bardziej w ciąży

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Witam GURGOLKU
Znowu się spotykamy Pamiętasz mnie z mamuś
lipcowo-sierpniowych 2009?

Dziewczynki baaaaaardzo proszę o kciukaski.
Dziś o 15.45 mam wizytę. Stresuję się jak nie wiem co. Mam nadzieję, że wszystko z moim maleństwem jest ok.
Martwi mnie to że jestem w 20 tyg. ciąży a jeszcze nie czuję kopniaczków misiaczka
Pamiętam ale dawno Ciebie u nas nie było.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja od poniedziałku wracam do pracy, byłam na L4 z półtora tygodnia teraz będę tyrać do połowy 8 miesiąca-ciągiem.
Ja nie wiem jeszcze do kiedy będę pracowała.

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Matal mam interes... Bo jak ja wiem, że moja niunia to będzie Liliana Katarzyna, to bys mi tez dopisała? tylko patrzę, że strasznie dużo miejsca by ta moja linijka zajmowała, no i może by tak coś kopsnąć? nie wiem, moje imię, albo skrócić, czy co tam innego
Ja chciałam Lilianę ale Małż był mocno na nie i została Zuzka

Nawet będąc w domu ciężko za Wami nadgonić
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:56   #3094
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pamiętam, że parę dni przed zrobieniem testu ciążowego piłam piwo i po połowie miałam już dość. Zawroty głowy, następpnego dnia kacyk... no i w ogóle mi nei smakowało.
Ja - dopiero później skojarzyłam oczywiście - jakieś kilka dni po zapłodnieniu napiłam się z przyjaciółą Wypiłyśmy chyba z trzy butle wina Rzygać, nie rzygałam, ale na drugi dzień miałam mega kaca

A tak w ogóle witam się z pracy Na 16.00 gimnastyka w SR, znów posłucham sobie Julkowego serduszka

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:58   #3095
teacherka
Zakorzenienie

Ewuszka, podobno jeszcze te z Netto, Reala i Kauflandu są super pod względem składu...

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza...nawilzane.html

Ja się nei znam, tu wyczytałam kiedyś
Stary 2013-05-23, 14:01   #3096
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
vea, padłam z tego

A takie babki to chyba tylko przy mamusiach są odważne
Mnie by było wstyd robić takie afery.
A też, ale w sumie mnie by było też wstyd za taką córkę

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Dzwoniłam już tam i nie przyjmują nowych pacjentów, tylko tych co już wcześniej chodzili.
Aha, szkoda...

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Wrocilam od gina-szyjka wzorcowo sie trzyma, brzuszek byl miekki, wiec leki dzialaja
A u poloznej sluchalysmy serduszka
A wiercil sie maly strasznie.
Co do cukru, to troche nisko, ale ze jestem szczupla to moze byc. Ja zawsze mialam niski cukier.
Na wadze +5kg w 25 tc.

Kupilam w lidlu spodenki granatowe 62/68 i sobie top ciazowy w paski.
Smiesznie, bo kupowala jedna dziewczyna (choc ciazy nie bylo po niej widac...) i i juz sie udalo wygrzebac jakis wiekszy rozmiar (te wieksze juz wykupili, zostaly glownie S, wiec ja sobie spokojnie wybralam), a tu ktos jej z wozka zwedzil...no ludzie sa niemozliwi.
Snow, świetne wieści

Wiesz co, ja mala nie jestem i mam czym oddychać, ale w Lidlu zawsze biorę koszulki w rozmiarze S - oni mają jakąś dziwną rozmiarówkę Jeansy natomiast i legginsy zawsze większe - 40/42 chociaż raczej nosze 38/40

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
kiedys gdzies czytalam zw a uk zaleca sie picie takih dopalaczy podczas porodu, w sumie tych dla sportowcow z elektrolitami, bo porod mocno jednak czlowieka kosztuje sił, a to daje energii wiecej. tyle ze nie wiem jak pozniej z karmieniem po takich substancjach
Dopalaczy - energetyków niekoniecznie, natomiast napoje izotoniczne, jeśli mają dobry skład, to jak najbardziej Dobrze zbilansowane maja dużo witamin i mikroelementów, więc raczej pomogą niż zaszkodzą.

Cytat:
A co do tych koszulek... Hmmmmmmmmmmm się zdziwią w domu dziewczyny, tak jak i ja. Mała nie jestem, biust mam duuuuży a koszulka L na mnie wisi totalnie. Nie wiem czy M będzie na mnei dobre...
A z tym wykradanniem.... O matko! Pójdzie złodziejce w rozstępy, mówię Wam
Zawsze można wziąć dwie i oddać tą nie pasującą

Cytat:
W Tv reklamują "MARTYNKĘ" DeAgostini wypuszcza serię... Pierwszy numer ("tom") tylko 4,90zł.
A właśnie, miałam Wam pisać, bo widziałam wczoraj dyskusję na forumie Musze u mamy odgrzebać Marry Poppins i taka małą serię o zwierzątkach z obrazkami "vintage"... jak ja ją uwielbiałam

A w ogóle brzuch mnie boli
Jak leżę jest miękki, jak siedzę albo stoję to twardnieje i boli... nie bardzo, ale upierdliwie No więc leżę na kanapie i dumam co ze sobą zrobić.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:04   #3097
ladanseuse14
Zakorzenienie

no i zostawili mnie w szpitalu...
Stary 2013-05-23, 14:09   #3098
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ojej, współczuje miałaś już jakieś badania?
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:12   #3099
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
przemęczysz się, ale miejmy nadzieję, że po pobycie tam zapomnisz o bólu i leżeniu, trzymaj się ladan
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:14   #3100
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuszka, podobno jeszcze te z Netto, Reala i Kauflandu są super pod względem składu...

http://www.srokao.pl/2013/01/analiza...nawilzane.html

Ja się nei znam, tu wyczytałam kiedyś
Dzięki Ci dobra kobieto za ten link i bloga
Uwielbiam jak ktoś tak ładnie składy rozbiera I ile tych analiz jest... strona zapisana w ulubionych i będę korzystała

Cytat:
Oj, a co się dzieje? Jak Maluszek?

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

Edytowane przez vea7
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:19
vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:17   #3101
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja wlasnie dumam czy zamowic prenumerate Martynki, bo kocham te ksiazeczki a tu jeszcze mala dziewczynka rosnie, i chyba sie nie powstrzymam.

W prenumeracie jest ksiazeczka za 10zl, placi sie co 2 miesiace za 4 ksiazeczki. Tylko to sa te krotkie - 20 stron. Juz porownywalam ze strona empika.

50ksiazeczek to prawie 500zl wychodzi, ale kurdeeeeee one sa takie cudne...

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Bo na chusteczkach nawilzanych tez jest sklad i trzeba czytac. Powtarzam sie wiem , ale nadal wygrywa Babydream i Hipp jesli chodzi o sklad tych do pupy.
No i Huggies zielone.Na Sroce zresztą jest wszystko.

Cytat:
A jak się czujesz?

Ale się przejadłam bleeeeeeeee...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:20   #3102
ladanseuse14
Zakorzenienie

czuje sie srednio. brzuch mnie boli. szyjka trzyma. mialam ktg. dostalam leki... i leze. mieli problem czy mnie przyjac na ginekologie czy polozniczy bo od 24 tc jest juz przedwczesny porod a nie poronienie wiec jestem na polozniczym.. jedna wlasnie poszla rodzic
Stary 2013-05-23, 14:21   #3103
bojatoja
Zakorzenienie

A ja jestem zaskoczona Bo tak z głupa zarejestrowałam się na stronie J&J i wypełniłam ankietę, że chciałabym próbki kosmetyków: łagodny płyn do mycia ciała i włosów 3w1, ochronny krem przeciw odparzeniom i mleczko pielęgnujące. I dzisiaj dostałam paczuszkę normalnie nie sądziłam, że coś dostanę. Aż miło się zrobiło
29.12.2016 [9tc]
Stary 2013-05-23, 14:23   #3104
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Coś ci powiedzieli? Jak długo będziesz musiała zostać?

Dziewczyny, jakoś strasznie mnie oczy szczypią dzisiaj i jakieś takie czerwone, nie wiem, czy to od kompa czy co, ale muszę jeszcze ze 2 h wysiedzieć, a nie szczypie tylko jak zamykam Siedzę z jednym okiem otwartym przy kompie

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
czuje sie srednio. brzuch mnie boli. szyjka trzyma. mialam ktg. dostalam leki... i leze. mieli problem czy mnie przyjac na ginekologie czy polozniczy bo od 24 tc jest juz przedwczesny porod a nie poronienie wiec jestem na polozniczym.. jedna wlasnie poszla rodzic
Trzymaj się mocno i nie słuchaj jakiś strasznych historii. Wszystko będzie dobrze

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:24   #3105
ladanseuse14
Zakorzenienie

nie wiem jak dlugo mam nadzieje, ze 3 dni i mnie puszcza
Stary 2013-05-23, 14:26   #3106
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A ja jestem zaskoczona Bo tak z głupa zarejestrowałam się na stronie J&J i wypełniłam ankietę, że chciałabym próbki kosmetyków: łagodny płyn do mycia ciała i włosów 3w1, ochronny krem przeciw odparzeniom i mleczko pielęgnujące. I dzisiaj dostałam paczuszkę normalnie nie sądziłam, że coś dostanę. Aż miło się zrobiło

Tez otrzymałam a jak sie zapiszesz do programu Bebilon to przysla Ci małego misia polarnego
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:27   #3107
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj współczuję ale przynajmniej się tobą zaopiekują.
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:28   #3108
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz, lepiej dmuchac na zimne. Ja tez nie znosze szpitali, ale ciesze się, ze wtedy poszlam. Może nic by się nie stało, a może calkiem odwrotnie i wtedy bylby dramat. A tak mnie zbadali, dostałam leki i wszystko ze mna i maluszkiem w porządku. Na pewno wyjdziesz za pare dni. Przy okazji można się dowiedzieć pożytecznych rzeczy od sąsiadki z pokoju
a jakie leki dostalas?
Stary 2013-05-23, 14:28   #3109
teacherka
Zakorzenienie

Ladan, dopilnują Cię przynajmniej i przebadają! będzie dobrze

Vea, juz kiedyś podsyłałam, ale nie wiem gdzie znalazłam ten adres, czy któraś z dziewczyn u nas go podesłała, czy na innym mamusiowym wyczytałam...
Ja juz sobie wg tego listę zrobiłam
Stary 2013-05-23, 14:29   #3110
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja tez poprosiłam o probki, jakies 2 tyg.temu - ciekawe, czy dostane...
Stary 2013-05-23, 14:32   #3111
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem jak dlugo mam nadzieje, ze 3 dni i mnie puszcza
Zdrówka Wam życzę Pisz jak będziesz coś wiedziała
Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Tez otrzymałam a jak sie zapiszesz do programu Bebilon to przysla Ci małego misia polarnego
Zapisałam się 2 tygodnie temu do Bebilon, ale nic nie dostałam, może jeszcze coś wyślą
Ale cieszę się, że dostałam te z j&j, bo w sumie nie spodziewałam się, że mogą coś wysłać w sumie pierwszy raz coś otrzymałam za darmo
29.12.2016 [9tc]
Stary 2013-05-23, 14:32   #3112
Larysa88
Zakorzenienie

jestem dopiero na 90 stronie
Matal gratuluje kontraktu tż w końcu dobre wieści !!
i kropla deszczu dużo zdrówka życzę i aby w szpitalu nie było tak źle

ja to chyba jakaś dziwna jestem..
do 12:00 dalej mi było nie dobrze, chciało mi się wymiotować, więc położyłam się spac, niestety kurier obudził mnie o 13 i wstałam z mega drgawkami i zimno mi było, od razu zaświeciła mi się lampka że nie można mieć temperatury w ciąży to szukałam termometru ale tu w tym domu coś znaleźć to masakra, nikt nie odłoży na swoje miejsce i zjadłam pół paracetamolu tak w razie w, bo głowe miałam gorącą czułam że jest gorączka tylko nie wiedziałam jaka.
teraz już mi niby trochę lepiej ale i tak czuje się z dupy :/
nigdy taka wrażliwa nie byłam.
Stary 2013-05-23, 14:33   #3113
ladanseuse14
Zakorzenienie

snow nie wiem jakies 3 tabsy
Stary 2013-05-23, 14:39   #3114
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
snow nie wiem jakies 3 tabsy
Wiesz, jak nie wiedzą, czemu boli, to nawet jeśli wszystko ok, to zostawiają na 3-dniowa obserwacje. Na pewno będzie dobrze, dawaj znać, jak coś powiedzą.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:41   #3115
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdrówka Wam życzę Pisz jak będziesz coś wiedziała

Zapisałam się 2 tygodnie temu do Bebilon, ale nic nie dostałam, może jeszcze coś wyślą
Ale cieszę się, że dostałam te z j&j, bo w sumie nie spodziewałam się, że mogą coś wysłać w sumie pierwszy raz coś otrzymałam za darmo
Spokojnie.Napewno i do Ciebie dotrze misio.Ja dosyc sporo na niego czekałam.A najdluzej to czekałam na te probki z Johnsona.W sumie to pozniej nawet o nich zapomniała .Naprawde po dlugim czasie dotarly do mnie.Juz zwatpilam nawet ze cokolwiek przyjdzie
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:57   #3116
teacherka
Zakorzenienie

LArysa, bidulko, ale sie zestresowałaś tym badaniem... łączę sie w bólu, bo naprawde też dziś jestem do niczego!

Tż wrócił i wziął się za szykowanie hamburgerów
Stary 2013-05-23, 14:57   #3117
rubinka25
Rozeznanie

Ladan głowa do góry. Lepiej w szpitalu na obserwacji niż w domu się stresować. A tak przynajmniej będziesz cały czas pod okiem lekarzy.

No i mogę wam już zaopiniować książkę Danuty Wałęsy. Bardzo szybko się ją czyta. I naprawdę polecam. Ciekawa książka. Jest bardzo przyjemnie i prosto napisana. Do tego stopnia, że miałam wrażenie jakbym siedziała w nogach swojej babci i słuchała jak opowiada o swoim bardzo ciekawym życiu. No bo trzeba przyznać, że mimo, że jej życie obracało się głównie wokół opieki nad ośmiorgiem dzieci to naprawdę miała ciekawe życie.
I dlatego warto przeczytać tą książkę. Tak więc POLECAM!!!

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:57   #3118
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze Sprawdzą czy wszytko w porządku, będziesz pod kontrolą i nie będziesz się zamartwiać. Mam nadzieję że szybko cie wypuszczą.

Cytat:
Mi też właśnie listonosz przyniósł próbki J&J Mam już podwójną "porcję", bo to samo dostaliśmy na warsztatach. Wątpię czy będę używać ich dla mojego dziecka, ale sama chętnie popróbuję na sobie.

Na paczkę z Beblionu też czekam

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:58   #3119
nephelim89
Rozeznanie

Witamy po pysznym obiadku
Nie miałam dziś motywacji wstać z łóżka, coś mnie głowa boli. Mój kochany TŻ przed pracą zrobił boski obiadek- naleśniki z mascarpone i bananami teraz misiaczek szaleje w brzuszku tak mu smakowało
Trzymamy z Kruszkiem kciuki za dzisiejsze wizyty:
Aaaamelkaaa
matallewar
bajka1807
angelikada

Cytat:
Lepiej dla Ciebie i Julki jak będziecie pod opieką lekarzy przez kilka dni. Tak jak dziewczyny mówią lepiej dmuchać na zimne- będzie dobrze
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 15:14   #3120
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo, ale dobrze się Wami zaopiekuję i szybciutko wrócicie z Julką do domku

A ja sobie obejrzałam bejbi blues, i w sumie jestem w szoku... z leksza.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości